2010 Nisan Anneleri

iyi geceler hanımlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır bende ıyı olmaya calısıyorum bugun bıraz yoruldum aşurele ugrasınca ama şükür buseneyıde attattık Allah seneye nasıp eylesın ınsallah sizler nasılsınız neler yapıyonuz cumaya randevum var doktorla sabırsızlıkla beklıyorum.seker yuklememızde yapılacak nasıpse umarım ıyı cıkar sonucları :CüvCüv:

refiyeeee hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
batuhanımmm sabaha şenlik var desene hadi güzel haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
zeyracım şu dünürüne bişi de gittiğinde aklinialirimsmile

sen merak etme canım diyeceğim gittiğimde o kendini strese sokuyo valla kendine değil damadım için yaa ne günahı var yaa benim koç damadımın amn derdir şimdi içerde bacak bacak üstüne atmış izlerdir stres yapıyo annem derdir boşuna valla dünürcüğüm gelirim şimdi bak herifi yola koyar damadımın yanına

ya erkekler neden hep böyleler yaa.......... ay bişey diycem bana hamilelik erkeklere karsı bi antipati oluşturdu galiba yada onlar hep böyleydi benim gözüme anca batıyor......

canım benimde gerideydi geçen konrtolde biraz süt falan içtim bu ay yakalamıştı:)) sen dikkat et moralini yüksek tut yemen gerekenleri ye. o yeter ona:))

aman tuğbacığım şu bir hafta aşerme topiğinde yokum ben giremem oralara ama sebze falan olursa haber ver değişik yapıveririm onuda tatlılara ve hamur işlerine uzağız ne yapalım
tatlım sen sıkma canını o bir haftanın 2 günü geçti bile merak etme senin diyet bitsin coştururuz aşerme topiğini yinecokacimcoook

merhaba bu arada bu akşam çatlamalarım başladı. akşam üzeri duş aldım. yağlanıp eltimlere gittim ve kaşıntıdan oturamadık. eltimde kendi gebeliğinden kalan LIERAC varmış onu verdi sürdüm şimdi ama kaşıntı çok az da olsa devam ediyor. ve karnım küçük kırmızı çizgilerle dolu sanki... bir an da olurmu bu böle yaa... bepanthene önerdi eltim eczacıdırda. yarın ondan alıp devam edicem... offf yaa ne haritası çıkacak böle karnımda bilmiyorum. önüne geçmem lazım((

inşalklah tuğbacığım inşallah çok saolasın ayrıca canım valla bir şeyi kırk kere söylersen olurmuşya sayende şeker falan kalmayacakolumunekankayizsmile

ayyy yoruldum kızlaryaa
tlf la resim çekmek ne zormuşş:)
net olmasa da bi bakın bakalım beğenecekmisiniz bitmemiş battaniyemizi:)

janzcım cok güzel vallahi ellerine saglık harıka olmus bayıldım bırtanede bana yap sekerim bayıldım bayıldım :))opuyorumnanaktan

canım eşim kütüphaneyi yaptırmış.yok boyatamam diyo ya asında boyatsa mesele bitecek.yapıştırma iyi fikir aslında rengini göstermezse süper olur ama bulmak lazım buralarda zor olur onları bulmak canımsenağlama

hoşgeldin canım çok yorma kendini bu aralar artık iyice ağırlaştık. cumaya güzel haberlerle gelirsin inşallahopuyorumnanaktan

nazlıcığım ben önceden beb yağı kullanıyordum şimdi ise hiç bişey kullanmıyorum valla pek çok kişiden duydum çatlayacğı varsa çatlıyomuş canım

ayy zeyracım sayfa tamamen benim hatam doğru dürüst küçültememişim
alminacım beğenmene sevindim tatlım keşke yapabilsem ama malesef vaktim yok

jnazcığım battaniyeniz çok güzel olmuş canım güle güle kullansın canım oğluşumuz

ayyy yoruldum kızlaryaa
tlf la resim çekmek ne zormuşş:)
net olmasa da bi bakın bakalım beğenecekmisiniz bitmemiş battaniyemizi:)

canım maşallah sana ya.çok güzel olmuş.ellerine sağlık canım....o ne işlemeler bravo valla...

jnazcığım olsun canımıniçi giden sayfalar olsun bitanem bende kk yine bişey oldu sandımboshayallersmile

canımcım internetten bakarız bana denk gelirse ben de alıp yollarım. aslında şimdi aklıma geldi ama pahalıya mal olabilir araştırmak lazım. harika duvar kağıtları var şimdi öyle bir yere uğrasanız artmış parçaları ucuza alabilirsiniz aslında. ben netten araştırırım hem sana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…