refiyeeee hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
batuhanımmm sabaha şenlik var desene hadi güzel haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
zeyracım şu dünürüne bişi de gittiğinde aklinialirimsmile
slm canım hoşgeldin eşim almıştı bilgisayarı burdayım ben daha...ya işte bir parça gidecek mecburen kayınvalidemlere ama nacım o kadar kitap varki ha deki hepsi lazım mı yok.en basitibnden yıllar öncesinin dergisi bile duruyo
sağol canım. 2 seferdir çıkıyor böyle önceden satla uyumluydu. ayrıntılı da ve normal ultraonda 1 hafta geri çıktığı için doktorum artık bu tarihi gözönünde bulundurucaz dedi satta aklımızda kalacak ama dedi.
ondan ziyade kilosu kafamı karıştırıyor ablam da hamile ve onun bebeğinin kilosu standartların üzerine çıkıyor ve 2 hafta önden gidiyormuş.dolayısıyla onlarda hep öyle diyorlar psikolojim bozuldu dün ve bugün özellikle.
tatlım sen sıkma canını o bir haftanın 2 günü geçti bile merak etme senin diyet bitsin coştururuz aşerme topiğini yinecokacimcoookaman tuğbacığım şu bir hafta aşerme topiğinde yokum ben giremem oralara ama sebze falan olursa haber ver değişik yapıveririm onuda tatlılara ve hamur işlerine uzağız ne yapalım
ayyy yoruldum kızlaryaa
tlf la resim çekmek ne zormuşş:)
net olmasa da bi bakın bakalım beğenecekmisiniz bitmemiş battaniyemizi:)
canım ona bir kapak ya da perde ayarlamak lazım toz konusunda haklısın. ah resimler olsa ben sana yardımcı olacam takımla uyumlu birşeyler yapılabilirsiniz. eşin illede boyamam derse yapıştırmalar var onlarla kaplanır yada mobilyayı aldığınız yerden mobilyanın üzerinde desenler varsa o desenlerin stickerlarını istersiniz uyumlu olur bişiler yapılır mutlaka opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya sorma en sonunda üye olacam siteye diyo yandık valla taktı eşler bu siteye bakalım sonumuz ne olacak. benim ne zaman canım bişi istese kk dan yine dimi diyokaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım çok yorma kendini bu aralar artık iyice ağırlaştık. cumaya güzel haberlerle gelirsin inşallahopuyorumnanaktaniyi geceler hanımlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır bende ıyı olmaya calısıyorum bugun bıraz yoruldum aşurele ugrasınca ama şükür buseneyıde attattık Allah seneye nasıp eylesın ınsallah sizler nasılsınız neler yapıyonuz cumaya randevum var doktorla sabırsızlıkla beklıyorum.seker yuklememızde yapılacak nasıpse umarım ıyı cıkar sonucları :CüvCüv:
ayyy yoruldum kızlaryaa
tlf la resim çekmek ne zormuşş:)
net olmasa da bi bakın bakalım beğenecekmisiniz bitmemiş battaniyemizi:)
ayy zeyracım sayfa tamamen benim hatam doğru dürüst küçültememişim
alminacım beğenmene sevindim tatlım keşke yapabilsem ama malesef vaktim yok
canım eşim kütüphaneyi yaptırmış.yok boyatamam diyo ya asında boyatsa mesele bitecek.yapıştırma iyi fikir aslında rengini göstermezse süper olur ama bulmak lazım buralarda zor olur onları bulmak canımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?