2010 Nisan Anneleri

ay canım sağolun valla ya iyi kafa patlattınız benim şu hantal hütüphaneye....gündüz iş gece iş yordum canım ya senide.hepiniz sağolun valla.
heeeeee bizim oğlan fosur fosur uyuyacak :roflol::roflol:annesi sıkıntı çekiyo nereye koycam diye olsun ben sıkıntıları çekerim oğluşum rahat olsunda

nazlıcığım ben önceden beb yağı kullanıyordum şimdi ise hiç bişey kullanmıyorum valla pek çok kişiden duydum çatlayacğı varsa çatlıyomuş canım

biliyorum canım bende bugüne kadar bebe yağı kullandım. ama bugün ilk kez oldu bu kaşıntılar duştan sonra. halbuki hemen yağlandım. napalım yapacak bişi yok ama harita da olmasın canım yaa. yarın bepantene başlıcam hemen..

ya erkekler neden hep böyleler yaa.......... ay bişey diycem bana hamilelik erkeklere karsı bi antipati oluşturdu galiba yada onlar hep böyleydi benim gözüme anca batıyor......

canım ya erkekler hep böyleydi bizim homonlarla alakası yok bunun

teyzoşlar öptük hepinizi belim çok ağrıdı bizim adamda yatmaya çağırıyo bizsiz yatamaz kendileri öptük yine kocaman dünürcüğüm bak yerleştirmişsin canım artık sıkma canını aman boşver

jnaz ellerine sğlık canım sağlıcakla kullanın inşallah ....
sağol nazirecimm
sagol canım düşünmen yeter ıyı gunlerde kullansın ufaklık canım
amin canımm inşallahh
jnazcığım olsun canımıniçi giden sayfalar olsun bitanem bende kk yine bişey oldu sandımboshayallersmile
dimi tatlım ama bende rahatsız oldum büyüklüğünden :)
jnazcığım battaniyeniz çok güzel olmuş canım güle güle kullansın canım oğluşumuz
beğenmene çok sevindim tatlım amin inşallahh
canım maşallah sana ya.çok güzel olmuş.ellerine sağlık canım....o ne işlemeler bravo valla...

sağol fundacım
aslında ilk işim brezilya nakışında hatalar vardır elbet ama işlemesi çok zevkli

amannn ne yorulması senin kütüphaneye takmasam kendi evime takacam kafayı kaydirigubbakcemile3 iş sayılmaz bu hayatım.
jnazcım battaniyen harika olmuş güle güle kullanın inşallah. yalnız kızlar nolursunuz jnazın resminden alıntı yapmayın yoksa bütün sayfalarda aynı problem olacak bırakın büyük resimler diğer sayfada kalsınkaydirigubbakcemile3

hazır ekleme yapmışken ciciler bölümünede bişeyler ekleyeyim kızlarr
heveslendim valla:)

sağoll tatlım amin inşallahhh
bende o yüzden sadece link olarak düzelttim hayatım

iyigeceler canımmm tatlı rüyalarropuyorumnanaktan

ay canım sağol ya.baya yoruldun bu akşam benim yüzümden.helal et valla hakkını.kaanımızda helal etsin yorduk annesini....tamam canım bende bakarım kağıtlardan

iyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum yarın görüşürüz hepinize tatlı rüyalr opuyorumnanaktan

alminacığım hoşgeldin iyi haberlerle gel inşallah.bende cumartesi gideceğim.şeker yüklememde o zaman yapılacak....
dünürcüğüm iyi geceler canım.gizemi öptük ikimizde

teyzeleri bizde çıkalım artık babamız isyan etti:)
hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrr dikkat edin kendinize de yavrularınızada

ay canım sağol ya.baya yoruldun bu akşam benim yüzümden.helal et valla hakkını.kaanımızda helal etsin yorduk annesini....tamam canım bende bakarım kağıtlardan
aşk olsun canım ya yorduğun falan yok kaan bey de halinden memnun göktuşla oynamaya size geldiğinde bana sen ne biçim arkadaşsın niye yardımcı olmadın mı desin banakaydirigubbakcemile3

iyi geceler jnazcım.kendine iyi bak.bizi unutma sık girmeye çalış tamam mı*özleriz seni...

aşk olsun canım ya yorduğun falan yok kaan bey de halinden memnun göktuşla oynamaya size geldiğinde bana sen ne biçim arkadaşsın niye yardımcı olmadın mı desin banakaydirigubbakcemile3

ay ne güzel olur oğlanı alsan bize gelsen oynasalar güreştirsek onları......ay ne hayaller kurdum sonra gizemimde gelse.bizde hep beraber pasta börek yesek yanında da tatlılar ooo ooooooooooookaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

ay yeni farkettim he bizde çift haneli rakamlara düşmüşüz....yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bilemedim bizim oğluşların tepişmesi mi daha güzel, pasta börek kısmı mı daha güzel acaba:kedi:

ay yeni farkettim he bizde çift haneli rakamlara düşmüşüz....yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiii

ben iki rakamlar düşdükçe daha çok korkuyorum..

bu arada okurken iki tane börek götürdüm... midem daha yerken yanmaya başladı.. offf uykuya nasıl geçicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…