:roflol: :roflol: ay sorma zeyracım gece rüyama girecem ömrümde görmediğim kitaplık :roflol:herşey göktuş için (daha doğrusu göktuşun annesinin içine sinmesi için, yoksa göktuş beyin umrunda bile olmaz o kitaplık fosur fosur uyuyacak o :roflol:)
nazlıcığım ben önceden beb yağı kullanıyordum şimdi ise hiç bişey kullanmıyorum valla pek çok kişiden duydum çatlayacğı varsa çatlıyomuş canım
ya erkekler neden hep böyleler yaa.......... ay bişey diycem bana hamilelik erkeklere karsı bi antipati oluşturdu galiba yada onlar hep böyleydi benim gözüme anca batıyor......
sağol nazirecimmjnaz ellerine sğlık canım sağlıcakla kullanın inşallah ....
amin canımm inşallahhsagol canım düşünmen yeter ıyı gunlerde kullansın ufaklık canım
dimi tatlım ama bende rahatsız oldum büyüklüğünden :)jnazcığım olsun canımıniçi giden sayfalar olsun bitanem bende kk yine bişey oldu sandımboshayallersmile
beğenmene çok sevindim tatlım amin inşallahhjnazcığım battaniyeniz çok güzel olmuş canım güle güle kullansın canım oğluşumuz
canım maşallah sana ya.çok güzel olmuş.ellerine sağlık canım....o ne işlemeler bravo valla...
ay canım sağolun valla ya iyi kafa patlattınız benim şu hantal hütüphaneye....gündüz iş gece iş yordum canım ya senide.hepiniz sağolun valla.
heeeeee bizim oğlan fosur fosur uyuyacak :roflol::roflol:annesi sıkıntı çekiyo nereye koycam diye olsun ben sıkıntıları çekerim oğluşum rahat olsunda
amannn ne yorulması senin kütüphaneye takmasam kendi evime takacam kafayı kaydirigubbakcemile3 iş sayılmaz bu hayatım.
jnazcım battaniyen harika olmuş güle güle kullanın inşallah. yalnız kızlar nolursunuz jnazın resminden alıntı yapmayın yoksa bütün sayfalarda aynı problem olacak bırakın büyük resimler diğer sayfada kalsınkaydirigubbakcemile3
teyzoşlar öptük hepinizi belim çok ağrıdı bizim adamda yatmaya çağırıyo bizsiz yatamaz kendileri öptük yine kocaman dünürcüğüm bak yerleştirmişsin canım artık sıkma canını aman boşver
canımcım internetten bakarız bana denk gelirse ben de alıp yollarım. aslında şimdi aklıma geldi ama pahalıya mal olabilir araştırmak lazım. harika duvar kağıtları var şimdi öyle bir yere uğrasanız artmış parçaları ucuza alabilirsiniz aslında. ben netten araştırırım hem sana opuyorumnanaktan
aşk olsun canım ya yorduğun falan yok kaan bey de halinden memnun göktuşla oynamaya size geldiğinde bana sen ne biçim arkadaşsın niye yardımcı olmadın mı desin banakaydirigubbakcemile3ay canım sağol ya.baya yoruldun bu akşam benim yüzümden.helal et valla hakkını.kaanımızda helal etsin yorduk annesini....tamam canım bende bakarım kağıtlardan
aşk olsun canım ya yorduğun falan yok kaan bey de halinden memnun göktuşla oynamaya size geldiğinde bana sen ne biçim arkadaşsın niye yardımcı olmadın mı desin banakaydirigubbakcemile3
ay ne güzel olur oğlanı alsan bize gelsen oynasalar güreştirsek onları......ay ne hayaller kurdum sonra gizemimde gelse.bizde hep beraber pasta börek yesek yanında da tatlılar ooo ooooooooooookaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
ay yeni farkettim he bizde çift haneli rakamlara düşmüşüz....yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?