kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bilemedim bizim oğluşların tepişmesi mi daha güzel, pasta börek kısmı mı daha güzel acaba:kedi:
ben iki rakamlar düşdükçe daha çok korkuyorum..
bu arada okurken iki tane börek götürdüm... midem daha yerken yanmaya başladı.. offf uykuya nasıl geçicez bakalım
iyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))
bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş:asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:
evet canım pembiş bizimkisi çok tatlı ama boshayallersmile
kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:
günaydın kızlarrr... açılışı ben yapiim gerisi sizden :)) herkese mutlu sağlıklı birgün diliyorum rabbimdenn...
akşam deli oldum resmen.. tam msj yazdım.. geçmişten 5-6 sayfadan alıntı fln yaptım... elektrikler gitti :))) 5 dk. sonra geldi açtım tam kk ye giricem yine gitti... 4 kez oldu yaa şaka gibii.. bende sinirden yatıp uyudum :)))) neyse şimdi dalayım geçmişe.. bakalım dün sabahtan beri neler birikmiş....
iyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))
bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş:asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:
ya ben artıl izine ayrılmak istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?