2010 Nisan Anneleri

kızlarrrr bende yatıyom iyigeceler size öptüm sizleriiiopuyorumnanaktan

ben iki rakamlar düşdükçe daha çok korkuyorum..

bu arada okurken iki tane börek götürdüm... midem daha yerken yanmaya başladı.. offf uykuya nasıl geçicez bakalım

canım bende zaman yaklaştıkça korkuyorum ama oğlumu kucağıma alacağım içinde çok seviniyorum..
yarasın canım börekler kuzuna....

iyi geceler tuğbacığım.meleğinle sana tatlı rüyalar.
kızlar bizde gidiyoruz yatmaya oda da soğuttu buz tuttu ayaklarım gidelimde ısınalım hem.hadin bye yarın görüşürüz inşallah.....

günaydın kızlarrr... açılışı ben yapiim gerisi sizden :)) herkese mutlu sağlıklı birgün diliyorum rabbimdenn...

akşam deli oldum resmen.. tam msj yazdım.. geçmişten 5-6 sayfadan alıntı fln yaptım... elektrikler gitti :))) 5 dk. sonra geldi açtım tam kk ye giricem yine gitti... 4 kez oldu yaa şaka gibii.. bende sinirden yatıp uyudum :)))) neyse şimdi dalayım geçmişe.. bakalım dün sabahtan beri neler birikmiş....

CAnım canım canım.Ayyy nasıl sevindim anlatamam yaaaa.Vallaaaaaaopuyorumnanaktan

evet canım pembiş bizimkisi çok tatlı ama boshayallersmile

Nedir bu yaa aldıgınızzz?Bende istiyorummmmm...

valla bana da aynı dedi kilo aşşağı yukaru aynıydı.Ama doktor gayet normal dedi.Bazen doktorların dediklerini pek takmamak lazım.Sadece içini ferah tut canım...

günaydın canım mmm oğluşunu görmüşsün herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim ..allahım saglıcaklı kucagına almayıda nasip eder inşallah..DEsene sen bizden önce kavuşacan paşana...nisanın ilk günleri benim 26 nisan görünüyo:)

ayse_denizy, bursa82, ebram, hsengul, ilke_nur, ruzenin+

kızlar sizlerede günaydın nasılsınız bakalım

günaydın. napıyonuz? benim kalçamın sol tarafında bir sancı peydah oldu. hareket edemiyorum. yürüyemiyorum. bel fıtığı diyo millet. ya zaten boyun fıtığım beni öldürüyo bi de bu çıktı. haa bu arada dün kaynanam geldi, kızımın çeyizini getirmiş. yıkanıyolar şimdi. sonra çeker koyarım.

günaydın kızlar..tuhaf gibi gece geçirdim.uykusuz halde işyerindeyim.gece birden mide yanmalarımla uyandım.allahım hemde nasıl bi yanma.boğazımdan alev fışkırıyodu sanki.midem ağzımdaydı.uyandım ama kıvranmaktan başka bişe yapamadım malesef.eşimde uyandı süt filan içirdi bana başımda bekledi uykuya dalana kadar allah razı olsun ondan.epeyi bi müddet sonra uymuşum.

günaydınlar olsun ......
hem gecmişi okuyim hemde kahvaltıyı aradan çıkarıyım dedim kahvaltım bitcek dün kaynattıklarınız bitmedi.....maşlh yaww

günaydın kızlarrrr...

refişcimmm maşallah oğluşuna canımm.. 1 kiloyu geçmiş..babasınada pipisini göstermiş.. benimkide oğlanın pipisini görünce ağzı kulaklarına varıyor kaydirigubbakcemile3 ne güzel doğum şeklinde belli olmuş.. benim aklıma çok takılıyor buaralar bu doğum olayı (

ya ben artıl izine ayrılmak istiyorum yaaa

bendeeeee olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…