2010 Nisan Anneleri

ben seni kesin ararım zaten 4 idi değil mi
ben 5 gibi ararım senizemuszemus
süslen püslenbayanssulusmile güzel görün oğluşuna
çook sağolasın bitanemm kaydirigubbakcemile5 düşünceli arkadaşım .. msj attım ama içine sinmedi sesimi duymadan :) bayanssulusmile kızz süslenmemmii.. dr. da beklerken baktım da en süslü bendim valla makyaj yapmış başka kimse yoktu benden başka :))))
hadi gülüm güzel haberlerini bekliyoruz....aa tophane ordada var demek antalydada var hemde limana bakan bi yerde süpper manzarası vardır
geldin cnmgüzel haberlerimle zemuszemus hııı evet biliyorum antalyadakini dee... gitmiştim.. hatta resimlerimiz de var limana karşı zemuszemus
ohh güle güle kullansın oğluşun.. maviş maviş çok güzelmişş.. benim almayı düşündüğüm şurup beşik de bu tarzdahemen hemen. azdaha alçak sanki sadecee.. ama içinin büyüklüğü fln bu kadar sanırsam.. 1yaşına kadar rahatça kullanılabilir dediler ama bakalaım zemuszemus
canımm şeker sonucunun iyi çımmasına sevindim.. gözün aydın... kayınpederinin de iyi olmasına şükür.. acil şifalar diliyorum tekrardann...opuyorumnanaktan
seker testim benimde cuma günü sabah erkenden gidicem ......
bir saat de orda beklemem gerekmiş.....üff çok sıkıcı.....gitsem kanı versem çıksam olmuyomu kızlar .....
canımın içii.. bana çok gezinme otur orda dediler :)) şeker yükselebiliyomuş mu neymiş yorulduğundaa.. ama sen bi sorarsın yine de gittiğinde.. inşallah iyi çıkacak sonuçların :Saruboceq:
maşallah canım oğlunaa rabbim nazardan korusun cnm... tombiş tombiş yanakları olurr kızz.. tuğbanın da dediği gibi dikkat et doğunca gelen giden ısırmasın mazallah zemuszemus
arkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..
ahh cnm çok sevindim gözü aydınn... inş. bu hamişliğinde herşey yolunda gider ve sorunsuz bi şekilde alır bebeğini kucağına... :Saruboceq:
Maşallahhh oğluşaaaaaaaaaaaaaaa.1 KİLOYU DA GEÇMİŞ GÜZEL BEBİŞİMİZ ALLAHIM ESİRGESİN.BİR HAFTADA ÖNDEN GİDİYORMUŞUZ AFERİN ONA.Çok sevindim Refişimmmmmkaydirigubbakcemile5a.s.
opuyorumnanaktan çook sağolasın güzelim... maşşalh valla paşama yaa.. en son 8 aralıkta gittiğimde 395 gr. dı.. bende en çok 800 gr. fln dır demiştim.. dedemiz o kadar pekmez yollamış 5kg. :)))) işe yaradı demek :))) valla sağolsun kayınpederim edada da arardı içiyonmu diye bunda da 2güne arıyo adam zemuszemus ama dr. amcamız bu haftalarda kilo alımı hızlandı dedi.. normalmiş haftamıza göre bu arada ayrıcana da teşekkürler canım opuyorumnanaktan acayip bi lodos vardı dr.dan çıktığımızda konuşmak zor oldu epeyce ama saol aradığın için.. düşünceli arkadaşım benim..
İyi akşamlar nisan anneleri, a.s. Herkes iyidir ins.
Bebişlerini görenler hayırlı olsun kızlar. Refiye, gunayder maşallah bebişlerinize. Artık kiloları duyuyoruz büyüyor nisan bebişleri.
çok teşekkür ederiz teyzesii opuyorumnanaktan valla cnım büyüyolar bizim minişler yaa.. ilk gördüğümüzde 6.9 mm.di ... şimdi 35 -40 cm den bahsediliyoo.. şaka gibii.. maşallah tüm bebişlere
canımm arkadaşlar da demişler ama sakın takılma onaa... bebeklerin doğum kilo ve boyları çok geniş bi yelpazede.. sağlığının iyi olması önemli ilk olarakk.. kiloyu doğduktan sonra da alırlarr... benim bi ark.a 3 kilo doğar en fazla dediler.. maşallah oğlu tosun gibi 4 kilo doğduu.. rabbim bebeklerimize sağlık versin en başı oo... biz de bi sattayız.. bi geride.. bu seferde 1 hafta ilerde :)) zamanı gelince doğacaklar inş. sağlıkla sorunsuz cnm benim opuyorumnanaktan
saol canımcım opuyorumnanaktan valla öyle cnm kilolara geçiyoruz baksana.. senin kaan paşa kesin kiloyu aşmıştır cnmm.. siz bizden öndesiniz.. biz geçen ay 395 gr.dı siz 600 lerdeymişsiniz
güzel haberlerle gelmenize cok sevindim mansallah bebislerinizede sizede
yarin bende gidecem minigimi görmeye insallah
ay simdiden cok heycanliyim iyiki sabahin köründe yoksa nasil gecerdi vakit
saol bitanem opuyorumnanaktan inşallah sen de iyi haerlerle geliceksin.. sabahtanmış randevun.. hadi geç kalma güzel haberlerle başlayalımbu güne ..
bebegcim maşallahh kuzuna bitanemm hadi bakalımm kim doğuracak önce :)[/COLOR]
saol canımm opuyorumnanaktan aa tabiki sen doğuraksın kızz.. :))) kaç hafta var aramızdaa... sizin şafağa baksana bii.. biz 85 deyiz :teytey: bu arada işlemeler harika olmuşş.. güle güle kullanın cnımm.. dikişleri bittiğinde de bitmiş halini görürüzcnım.. ama eminim daha süper bişi çıkıcaktır ortaya.. ellerine sağlıkk...
opuyorumnanaktan saol canımcım... heheh ben bi gidişte doğuruveriyim de dedim aslında ama nisan 2 dedi başka bişiy demedi dr.um :))))
ıyı geceler 2010 annelerı bebegcım nasılsın bırazcık zıyaretıne geldım
oy oy oy.. selmacımm:.. iyiyim bidenemm.. sende kayifler nasılll opuyorumnanaktan hep gel..
günaydın refişçim....
Nasılsın canım?
Ben dün o kadar mutlu oldum ki anlatamam yaaaaa
günaydın güzelim... iyiyim allaha şükürr.. 24 sayfa okuyup alıntı yaptım yine sonra jnazın eklediği büyük resimli sayfada bilgisayar kilitlenez mi :))))))))) sinirimden ağlıcaktım inan... bi çamaşır asıp hava aldım geldim.. inat benim inadımm.. sil baştan.. hepsi uçmuşş yaa şaka gibi bi günn kaydirigubbakcemile3 ama moralimi değil bilgisayar hiçç bii şiyy bozamazz :lepi: oğlumu gördümm varmı daha iyi bişiyyy... amaann yeyiimm senii..bende mutlu oldum cnmm.. geçen ay baya bi gerisindeydik ya herkesin ağırlık hafta olarak fln üzülmüştüm baya biliyosun zatii.. şükürler olsun şimdii.. :Saruboceq:
CAnım canım canım.Ayyy nasıl sevindim anlatamam yaaaa.Vallaaaaaaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

refiyecim haberlerin çok güzel geldi tatlım bnede ayseden öğrendim ilk,ohh bi kilo olmuşunuz bile ne güzel valla...inşlh hep böle iyi haberlerle gelcez tatlım....öpüyourm seni.....

yav bana bi fikir verin hele. ben mothercare in %50+%25 indirimini bekliyorum. dün bebek kıyafetlerini düzenlerken 0-3 ay 6 tane çıtçıtlı mothercare buldum verilenlerin içinde. şimdi indirim zamanı 3-6 ay alsam mı yazlık kolsuz? yoksa bebeğim doğsun hele bi bakalım boyuna posuna kilosuna ondan sonra mı yazın mı alayım 3-6 ayları. ama o zamanda indirim yok.

bu arada gecmişi okudum ama alıntı yapmak bana tek tek çok zor geliyo:)
oyuzden şöle aklımda kalanları sıralıyım ,ne olur atladıklarım olduysa kusuruma bakmayın....:)))

jnazcım--- bebişin için yaptığın bahtaniye harika olmuş ne güzel ,maşlh sana......
fundacım----- bendede öle sorunlar var bebişin odasında bi dolu eşya var ne yapsam bilmiyroum ,birinemi versem yoksa dursamı inan hiç bi fikrim yok benide afakanlar basıyo gördükçe....
bol bol mide yanması,bebeklerin rapunzel saçları ve oda konusu konuşulmuş baya da sayfa bbirikmiş maşlh kızlar size valla kıskanıyorum net biran önce bağlansada rahat etsem bende....

denizcim.. sabırcanımm.. çoğu gitti azı kaldıı...opuyorumnanaktan 32, haftadan sonra oğlunla keyif yapıcaksınız evde zemuszemus

özgecimm.. sana da günaydın cnımm opuyorumnanaktan

gelincik.. çook geçmiş olsun cnm.. aynı dert hepimizdee... bana da gaviskon yazdı dün ama bakalımne işe yarıyciikk :))arada oluyo benimde sürekli değil ama olduğunda zorluyo biliriimm...

sedacım.. çok sağol canımcım... ayy evett çok iyidi herşeyy.. babamız da kızdan sonra farketmez sağlıklı olsun dadiyodu ama gelene kadar söylendi durduu.. paşama bak 1 kiloyu geçmiş.. ayy pipisinide gösterdi fln diye :))) kaydirigubbakcemile3

sağolasın özgecimm... sağolsun denizcim haberleşme ağını kurmuş kaydirigubbakcemile3 inşallah hepimiz hep böyle iyi haberlerle gelicez tatlım... :Saruboceq:

canım evet ya yerleştiremedik bir türlü odayı...eşya dolu oda.kütüphaneyi çıkarttık ama kütüphanede salona koyduk orda hiç iyi durmadı.sanırım ende iki parça olan kütüphanenin bir kısmını yollayacağım.o zamanda kitaplar sığmayacak öyle yani iki ucu......

canım antalyada indirim var çıtçıtlı bi pakettede 7veya 8 tane var fiyatıda 32Tl bende hafta sonu almıştım0-3 aylık almışım. dün bi baktım küçük çıtçıtlı okadar çok ki değiştirmeyi düşündüm ama karar veremedim kaç aylık alsam acaba?

sizce?

ademircim bence kısa kolludan al 3-6 ay arası neolsa bizim bebeklerin yaz dönemine denk gelecek

valla aynı dert bende de var. odada bi dev dolap,bi kütüphane ve tek kişilik yatak var. herbiride bi ayrı renk. sanırım oturma odasını iptal edip, salonda yaşamaya başlayacağım. zaten çek yatlar falan yamulmuştu.

valla 3-6 al. temmuzda indirimi var ozaman da 6-9 uzun kollu alırız.

ademircim bence kısa kolludan al 3-6 ay arası neolsa bizim bebeklerin yaz dönemine denk gelecek

yav millet diyo kigelişimi nasıl olcak belki ufak bi bebek olur. hem daha gelir falan diyo. kafam karıştı. ay ne çok karışan var yaaaa...

Günaydın kızlar,nasılsınız? biz iyiyiz cok şükür sadece cok kg aldığım için eşim ve annem bana kızıyo,eşim daha dogrusu espriyle takılıyo annem de 20 kg alacan sen bu gidişle diyo o yüzden cnm sıkıldı,dün akşamdan beri pek bişi yemedim.12 kg almışım 26 hft bitti.şu tatilde hep gezmelere gittim ondan....onun dışında iyiyiz cok şükür,iş yerim de rahat bi yere gectim,inş doguma kadar burda kalırım...bizim kontrolümüz ocak 21 di sanırsam...

tüm bebişleri öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yav millet diyo kigelişimi nasıl olcak belki ufak bi bebek olur. hem daha gelir falan diyo. kafam karıştı. ay ne çok karışan var yaaaa...

canım ya birileri hediye getircek diye mi beklicez..bide eltimden biliyorum gelen hediyeler hep büyüdüğünde giydirilecek türden oluyo..bizim almamız gerekende 0-9aylık ken giydirceklerimiz... bende haftasonu başladım artık..

denizcim.. sabırcanımm.. çoğu gitti azı kaldıı...opuyorumnanaktan 32, haftadan sonra oğlunla keyif yapıcaksınız evde zemuszemus

sabır zaten canım hep sabrediyorum.En son olanı da ekle biraz önce konuştuğumuzu nasıl bir yerdeyim düşün artık...:gitme:

bence 3-6 ay bir paket al bulunsun.nolur nolmaz.bende bir bakacam duruma göre alacağım fazladan.Yaylada kalacağım ya ben yazın ondan...

tabiki içime sinmez.Ararım ben.EEE güzel görünmen lazım oğluna. Doğru değil mi?

günaydın kızlarr nasılsınız ben uykusuzum dün gece haddimi aşıp uyumadan önce 1 bardak su içtim. tabi bütün gece mide sıvılarım ağzımdaydı mide yanmasında uyuyamadım, 2 tane reniie hap aldım banamısın demedi, ölüyom uykusuzluktanmafoldumben

canım geçmiş olsun yalnız dikkat et özellikle yatacağın zaman süt bile olsa sıvı almak beni daha beter yapıyo seni de daha kötü yapmasınopuyorumnanaktan

ya ben artıl izine ayrılmak istiyorum yaaa

bende bende bendeeeeeyvahedigeldismile

canımcım ben bi salaklık yaptım ilk başlarda chiccodan 0-3 aylık bodyler aldım 4 lü onlar kısa kollu, sonra mothercare den 7li baody aldım onlarda uzun kollu ama 3-6 aylık. yani ters oldu biraz bence sen tam tersini yap gerçi yeni doğmuşken minicikken o uzun kollu baodyleri giydirmek zor olur incinir kolları diye düşünmüştüm ama bakalım biraz ters olduk galibakaydirigubbakcemile3sıcak havada uzun kollu soğuk havada kısa kollu giydircem galibakaydirigubbakcemile3 gerçi bebek bi doğsunda iri doğarsa o 0-3 aylıklar elimde patlar küçücükler. minyon doğarsa da yaza giydiriririm heralde kısa kollularızemuszemus

dur ben o zaman bi kolsuz 3-6 bi de yarım kollu 6-9 alayım çıtçıtlı body. belki bi pakette 6-9 tulum alırım.

Bebegcim,tarhancım sağolun kızlar.tarhancım o sütü içmek beni daha rahatlattı.doktoruma söleyecem ilaç neyim yazsın bana böle nasıl dayanırım ben.çalışmasam ii güzel ertesi gün akşama yatarım ama çalışınca çok zor oluyo uykusuz yaa.ahh ahh çabuk geçsin şu 98 gün

Ama kızlar aklınızda bulunsun Mother&Care in cicileri biraz büyük kalıpları..
Ben 0-3 ay aldım.Giydirirm hemen diye kocaman çıktı.New Born alın eğer hemen giydirecekseniz.Ben 1 paket 0-3 ay 1 paket te 3-6 aldım galiba bakamam lazım gene ama..Kalıplar büyük bunu söliyim...

canım kısa kollu alttan çıtçıtlı badide geleceğini sanmıyorum hediye olarak.bırak sen milleti canım ya insanlar sadece laf salatası yapmasını biliyolar....
canım sen napıcan bebeğin odasını*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…