ben seni kesin ararım zaten 4 idi değil mi
ben 5 gibi ararım senizemuszemus
süslen püslenbayanssulusmile güzel görün oğluşuna
çook sağolasın bitanemm kaydirigubbakcemile5 düşünceli arkadaşım .. msj attım ama içine sinmedi sesimi duymadan :) bayanssulusmile kızz süslenmemmii.. dr. da beklerken baktım da en süslü bendim valla makyaj yapmış başka kimse yoktu benden başka :))))
hadi gülüm güzel haberlerini bekliyoruz....aa tophane ordada var demek antalydada var hemde limana bakan bi yerde süpper manzarası vardır
geldin cnmgüzel haberlerimle zemuszemus hııı evet biliyorum antalyadakini dee... gitmiştim.. hatta resimlerimiz de var limana karşı zemuszemus
Kızlar nasıl uykum var anlatamam yaa.Bayılcağım şimdi.Öğlen bayağı bir yedim ondandır kesin.Benim oğlan deliriyor içeride.
Bu arada bugün cumartesi günü aldığımız dolap şifonyer vebilgisayar masası kuruldu.Akşam resimlerini çekerim.Yarında yüklerim.
Birde beşik geldi teyzemin kızndan.Cibinlik yaptırdım mı üstüne herşeyi bitti....
ohh güle güle kullansın oğluşun.. maviş maviş çok güzelmişş.. benim almayı düşündüğüm şurup beşik de bu tarzdahemen hemen. azdaha alçak sanki sadecee.. ama içinin büyüklüğü fln bu kadar sanırsam.. 1yaşına kadar rahatça kullanılabilir dediler ama bakalaım zemuszemus
HERKESE iyi günler arkadaşlar.
dün oğlumun doğum gününü kutlayan ve kayın pederime iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
doktora gidip şeker sonuçlarını alanlardan iyi çıkanlar,gözünüz aydın.yüksek çıkanlar diyetle geçecek bir durum ve genelde 100 lük glikoz yüklemesinden sonra asıl sonuçları veriyor diye biliyorum.
bügün doktora gidecek (sanırım refiyecim sen vardın)tüm arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
bizde dün sonuçlarımızı gösterdik doktorumuza şekerim 99 çıktı.doktorum son testlerdende başarıyla çıktınız dedi.100 lük yüklemeye gerek yok dedi.ama zaten benim kilom çok fazla olduğu için yine de şekerden uzak durun dedi.
kayınpederimde sabah ameliyat oldu.şükür şimdi çok iyi.
canımm şeker sonucunun iyi çımmasına sevindim.. gözün aydın... kayınpederinin de iyi olmasına şükür.. acil şifalar diliyorum tekrardann...opuyorumnanaktan
seker testim benimde cuma günü sabah erkenden gidicem ......
bir saat de orda beklemem gerekmiş.....üff çok sıkıcı.....gitsem kanı versem çıksam olmuyomu kızlar .....
canımın içii.. bana çok gezinme otur orda dediler :)) şeker yükselebiliyomuş mu neymiş yorulduğundaa.. ama sen bi sorarsın yine de gittiğinde.. inşallah iyi çıkacak sonuçların :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız bende çok iiyim çünkü dün oğluşumu gördüm teyzeleri çok özlemişim pıtırcığımı.1.300 gr.olmuş kayram.doktor amcamız böyle giderse 4 kiloyu geçik doğar dedi:)yarında şeker yüklemesi yaptırcam bakalım işallah iyi çıkar.nası oluyo kızlar ben sağlık ocağına yaptırcam.
maşallah canım oğlunaa
rabbim nazardan korusun cnm... tombiş tombiş yanakları olurr kızz.. tuğbanın da dediği gibi dikkat et doğunca gelen giden ısırmasın mazallah zemuszemus
arkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..
ahh cnm çok sevindim gözü aydınn... inş. bu hamişliğinde herşey yolunda gider ve sorunsuz bi şekilde alır bebeğini kucağına... :Saruboceq:
Maşallahhh oğluşaaaaaaaaaaaaaaa.1 KİLOYU DA GEÇMİŞ GÜZEL BEBİŞİMİZ ALLAHIM ESİRGESİN.BİR HAFTADA ÖNDEN GİDİYORMUŞUZ AFERİN ONA.Çok sevindim Refişimmmmm
kaydirigubbakcemile5a.s.
opuyorumnanaktan çook sağolasın güzelim... maşşalh valla paşama yaa.. en son 8 aralıkta gittiğimde 395 gr. dı.. bende en çok 800 gr. fln dır demiştim.. dedemiz o kadar pekmez yollamış 5kg. :)))) işe yaradı demek :))) valla sağolsun kayınpederim edada da arardı içiyonmu diye bunda da 2güne arıyo adam zemuszemus ama dr. amcamız bu haftalarda kilo alımı hızlandı dedi.. normalmiş haftamıza göre
bu arada ayrıcana da teşekkürler canım opuyorumnanaktan acayip bi lodos vardı dr.dan çıktığımızda konuşmak zor oldu epeyce ama saol aradığın için.. düşünceli arkadaşım benim..
İyi akşamlar nisan anneleri, a.s. Herkes iyidir ins.
Bebişlerini görenler hayırlı olsun kızlar. Refiye, gunayder maşallah bebişlerinize.
Artık kiloları duyuyoruz büyüyor nisan bebişleri.
çok teşekkür ederiz teyzesii opuyorumnanaktan valla cnım büyüyolar bizim minişler yaa.. ilk gördüğümüzde 6.9 mm.di ... şimdi 35 -40 cm den bahsediliyoo.. şaka gibii.. maşallah tüm bebişlere
kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:
canımm arkadaşlar da demişler ama sakın takılma onaa... bebeklerin doğum kilo ve boyları çok geniş bi yelpazede.. sağlığının iyi olması önemli ilk olarakk.. kiloyu doğduktan sonra da alırlarr... benim bi ark.a 3 kilo doğar en fazla dediler.. maşallah oğlu tosun gibi 4 kilo doğduu.. rabbim bebeklerimize sağlık versin en başı oo... biz de bi sattayız.. bi geride.. bu seferde 1 hafta ilerde :)) zamanı gelince doğacaklar inş. sağlıkla sorunsuz cnm benim opuyorumnanaktan
maşallaaahhh canım ya gözün aydın demek 1 kg olmuş paşamız çok sevindim. yalnız sen önümüze geçiverdin bi anda niye sırayı bozuyon refiyecimopuyorumnanaktanpipiler görülmüş günler alınmış hadi hayırlısı canımcımopuyorumnanaktan
maşallahhhh:asigim:
[/COLOR][/B]
saol canımcım opuyorumnanaktan valla öyle cnm kilolara geçiyoruz baksana.. senin kaan paşa kesin kiloyu aşmıştır cnmm.. siz bizden öndesiniz.. biz geçen ay 395 gr.dı siz 600 lerdeymişsiniz
güzel haberlerle gelmenize cok sevindim mansallah bebislerinizede sizede
yarin bende gidecem minigimi görmeye insallah
ay simdiden cok heycanliyim iyiki sabahin köründe yoksa nasil gecerdi vakit
saol bitanem opuyorumnanaktan inşallah sen de iyi haerlerle geliceksin.. sabahtanmış randevun.. hadi geç kalma güzel haberlerle başlayalımbu güne ..
bebegcim maşallahh kuzuna bitanemm hadi bakalımm kim doğuracak önce :)[/COLOR]
saol canımm opuyorumnanaktan aa tabiki sen doğuraksın kızz.. :))) kaç hafta var aramızdaa... sizin şafağa baksana bii.. biz 85 deyiz :teytey: bu arada işlemeler harika olmuşş.. güle güle kullanın cnımm.. dikişleri bittiğinde de bitmiş halini görürüzcnım.. ama eminim daha süper bişi çıkıcaktır ortaya.. ellerine sağlıkk...
maşallah maşallah herşey çok güzel yolunda gitmiş oğluşunun allah nazardan saklasın maşallahı var ee herseyide konusmusunuz doğumu falan ayarlamısınızda ne güzel vallahi hersey gönlünce olsun canım benim a.s.
opuyorumnanaktan saol canımcım... heheh ben bi gidişte doğuruveriyim de dedim aslında ama nisan 2 dedi başka bişiy demedi dr.um :))))
ıyı geceler 2010 annelerı bebegcım nasılsın bırazcık zıyaretıne geldım
oy oy oy.. selmacımm:.. iyiyim bidenemm.. sende kayifler nasılll opuyorumnanaktan hep gel..
günaydın refişçim....
Nasılsın canım?
Ben dün o kadar mutlu oldum ki anlatamam yaaaaa
günaydın güzelim... iyiyim allaha şükürr.. 24 sayfa okuyup alıntı yaptım yine sonra jnazın eklediği büyük resimli sayfada bilgisayar kilitlenez mi :))))))))) sinirimden ağlıcaktım inan... bi çamaşır asıp hava aldım geldim.. inat benim inadımm.. sil baştan.. hepsi uçmuşş yaa şaka gibi bi günn kaydirigubbakcemile3 ama moralimi değil bilgisayar hiçç bii şiyy bozamazz :lepi: oğlumu gördümm varmı daha iyi bişiyyy... amaann yeyiimm senii..bende mutlu oldum cnmm.. geçen ay baya bi gerisindeydik ya herkesin ağırlık hafta olarak fln üzülmüştüm baya biliyosun zatii.. şükürler olsun şimdii..
:Saruboceq:
CAnım canım canım.Ayyy nasıl sevindim anlatamam yaaaa.Vallaaaaaaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan