selam kızlar:)))))biz geldikopuyorumnanaktan
merhabalar teyzoşlar işlerimizi yaptık ,kahvaltımızı yaptık geldik herkese şimdiden sağlıklı huzurllu bir gün diliyorum
hoşgeldin canım*nerelerdesin sen?
boşver güzelim... kendinide oğlunu da üzmeye deymez dengesiz terbiyesiz insanlar için opuyorumnanaktan güzel güzel tombiş anasını görmüştür demi kaydirigubbakcemile3sabır zaten canım hep sabrediyorum.En son olanı da ekle biraz önce konuştuğumuzu nasıl bir yerdeyim düşün artık...:gitme:
tabiki içime sinmez.Ararım ben.EEE güzel görünmen lazım oğluna. Doğru değil mi?
canımm çıtlıtlı body çok kullanılıyoo.. heleilk zamanlarda kakaları acık sulu olduğundan dışınabile taşabiliyoo..bende 0-3 aylık kolsuz ve uzun kollu birer paket , 3-6 kısa kol bir paket aldım ama daha alırmıyım bilemiyorum zemuszemus 6-9 u daha sonra da alabilirim diye düşündüm...dur ben o zaman bi kolsuz 3-6 bi de yarım kollu 6-9 alayım çıtçıtlı body. belki bi pakette 6-9 tulum alırım.
vereliniortak aklımızda bulunsun o zamann.. uyarın için sağol cnım... opuyorumnanaktanAma kızlar aklınızda bulunsun Mother&Care in cicileri biraz büyük kalıpları..
Ben 0-3 ay aldım.Giydirirm hemen diye kocaman çıktı.New Born alın eğer hemen giydirecekseniz.Ben 1 paket 0-3 ay 1 paket te 3-6 aldım galiba bakamam lazım gene ama..Kalıplar büyük bunu söliyim...
canım kısa kollu alttan çıtçıtlı badide geleceğini sanmıyorum hediye olarak.bırak sen milleti canım ya insanlar sadece laf salatası yapmasını biliyolar....
canım sen napıcan bebeğin odasını*
günaydın canım dünürcüğüm iyiyiz şükürler olsun canım diyet kahvaltımızı yaptık babişkomuz diyet ne varsa almış sabahtan öyle işe gitti bize aç kalma sen şimdi dedi şeker çıkmasın diye haşlar haşlar yersin aldıklarımı dedi genelde sebze almış bize bugün buranın pazarı canım ben çıkmadım ama havada güzel aslında :))
ilkenurcuğum ahhhh ahhh ne diyeyim valla kiminle konuşsam gebelerin %70de şeker çıkabiliyomuş gebelik şekeri herkese ne yiyodun diye soruyordum canım benim bugünkü menümde seninkinin aynısıydı reçeller ballar pekmezler artık hayal oldu valla bende tek derdim yememek değil acaba bebişim canım kızım beslenebiliyormu o gerçi sonuçta yemeksiz bırakmıyoruz sadece tatlı yasak işte rüyamda bile gördüm dün gece yaaa diyetimi ondan yemem bundan yemem diye anneme naz yapıyordum:)) canım ben eminim bak 100lük yüklemelerimzi güzel çıkacak şükürler olsun canım sağlıklı doğsunlar yeter bizim için canımcım sen yarın gidiyosun değilmi
bu arada hadi dünürcüğüm damadımı görmene 2 gün kaldı pipisini sever kayınvalidesi damadının
günaydın canım dünürcüğüm iyiyiz şükürler olsun canım diyet kahvaltımızı yaptık babişkomuz diyet ne varsa almış sabahtan öyle işe gitti bize aç kalma sen şimdi dedi şeker çıkmasın diye haşlar haşlar yersin aldıklarımı dedi genelde sebze almış bize bugün buranın pazarı canım ben çıkmadım ama havada güzel aslında :))
ilkenurcuğum ahhhh ahhh ne diyeyim valla kiminle konuşsam gebelerin %70de şeker çıkabiliyomuş gebelik şekeri herkese ne yiyodun diye soruyordum canım benim bugünkü menümde seninkinin aynısıydı reçeller ballar pekmezler artık hayal oldu valla bende tek derdim yememek değil acaba bebişim canım kızım beslenebiliyormu o gerçi sonuçta yemeksiz bırakmıyoruz sadece tatlı yasak işte rüyamda bile gördüm dün gece yaaa diyetimi ondan yemem bundan yemem diye anneme naz yapıyordum:)) canım ben eminim bak 100lük yüklemelerimzi güzel çıkacak şükürler olsun canım sağlıklı doğsunlar yeter bizim için canımcım sen yarın gidiyosun değilmi
bu arada hadi dünürcüğüm damadımı görmene 2 gün kaldı pipisini sever kayınvalidesi damadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?