2010 Nisan Anneleri

gelincikcim geçmiş olsun canım.mide yanman başlamış...canım Allaha şükür benim yok ama sen bi dr a sor mutlaka ilaç verecektir

merhabalar teyzoşlar işlerimizi yaptık ,kahvaltımızı yaptık geldik herkese şimdiden sağlıklı huzurllu bir gün diliyorum

merhabalar teyzoşlar işlerimizi yaptık ,kahvaltımızı yaptık geldik herkese şimdiden sağlıklı huzurllu bir gün diliyorum

merhaba zeyracımm... ben dünden belli açım.. ne yesem sankı zarar verecekmiş gibi geliyor.. dün akşam yemeğimde sadece et haşlama yedim.. sabahda zeytin peynır domates felan.. ama bunlarla doymuyorum ( bebeğimde dünden belli çok hareketli değil.. acaba benim psikolojim onu etkiliyor mu ??

hoşgeldin canım*nerelerdesin sen?

hoşbulduk canım:)))

sorma yaa otuma odası yapmaya karar verdik o odayı boşaltıyorum c.tesi gelecek koltuklar(( bebişin odasıda boşalıyor tabi((yani ev karmakarışık((tabi bende iki iş yapıp oturup dinleniyorum:)))nasıl çıkıcam içinden bilmiyorum böyle iki ileri bi geri:)))sen nasılsın canım?bebiş nasıl?geçmişe baktım biraz sende bebişin odasıyla uğraşıyorsun galiba:)))

boşver güzelim... kendinide oğlunu da üzmeye deymez dengesiz terbiyesiz insanlar için opuyorumnanaktan güzel güzel tombiş anasını görmüştür demi kaydirigubbakcemile3
dur ben o zaman bi kolsuz 3-6 bi de yarım kollu 6-9 alayım çıtçıtlı body. belki bi pakette 6-9 tulum alırım.
canımm çıtlıtlı body çok kullanılıyoo.. heleilk zamanlarda kakaları acık sulu olduğundan dışınabile taşabiliyoo..bende 0-3 aylık kolsuz ve uzun kollu birer paket , 3-6 kısa kol bir paket aldım ama daha alırmıyım bilemiyorum zemuszemus 6-9 u daha sonra da alabilirim diye düşündüm...
vereliniortak aklımızda bulunsun o zamann.. uyarın için sağol cnım... opuyorumnanaktan

canım kısa kollu alttan çıtçıtlı badide geleceğini sanmıyorum hediye olarak.bırak sen milleti canım ya insanlar sadece laf salatası yapmasını biliyolar....
canım sen napıcan bebeğin odasını*

yav 2 gün önce yazmıştım eşimle yaşadığımız oda krizini. yengemler almış. içinde her bi şeyi var. yatağından, nevresimine ama adam istemeeeem diyo başka bi şey demiyo. ben de oturma odasını iptal edip o takımı oraya yerleştireceğim. benim kardeşim de bizimle yaşıyor. o da yaza evlenecek o zana alırım 2 çek yat onun boşalttığı odayı oturma odasına çeviririm. nasılsa yaza kadar misafir ağırlamaktan hep salonda oturcaz

günaydın canım dünürcüğüm iyiyiz şükürler olsun canım diyet kahvaltımızı yaptık babişkomuz diyet ne varsa almış sabahtan öyle işe gitti bize aç kalma sen şimdi dedi şeker çıkmasın diye haşlar haşlar yersin aldıklarımı dedi genelde sebze almış bize bugün buranın pazarı canım ben çıkmadım ama havada güzel aslında :))

ilkenurcuğum ahhhh ahhh ne diyeyim valla kiminle konuşsam gebelerin %70de şeker çıkabiliyomuş gebelik şekeri herkese ne yiyodun diye soruyordum canım benim bugünkü menümde seninkinin aynısıydı reçeller ballar pekmezler artık hayal oldu valla bende tek derdim yememek değil acaba bebişim canım kızım beslenebiliyormu o gerçi sonuçta yemeksiz bırakmıyoruz sadece tatlı yasak işte rüyamda bile gördüm dün gece yaaa diyetimi ondan yemem bundan yemem diye anneme naz yapıyordum:)) canım ben eminim bak 100lük yüklemelerimzi güzel çıkacak şükürler olsun canım sağlıklı doğsunlar yeter bizim için canımcım sen yarın gidiyosun değilmi

bu arada hadi dünürcüğüm damadımı görmene 2 gün kaldı pipisini sever kayınvalidesi damadının

refiyecim hoşgeldin geçmişi tam okuyamadım noldu dün bebişi gördünmü?herşey yolundamı canım?

ademirciğim valla sen kafana göre yerleştir sadece eşini şunu şuraya koy falan diye komut ver canım valla benimkine ben diyorum bu burda olsun o zamn falan diye oda ne yapsın garibim yapıyo mecburen yapmasa başına gelceği biliyo boshayallersmile

zeyracım günaydın canım...prensesin besleniyordur tabi sen merak etme...sebzeni balığını etini yiyorsun sonuçta onun içinde en önemlisi onlar..bence şekere okdar da ihtiyacı yok canım:)))

evet canımcımm yarın sabah gideceğim inşallah.. bende önceden hiç tatlı felan yemezdım sevmezdimm.. buaralar en buyuk kahvaltı keyfım bal ve kaymaktı ( onları yıyınce yavrum pek bır hareket edıyordu... gercı sımdı zeyra teyzesıne yazarken bır depik salladı :)) bızde evımızde tatlı namına ne varsa anneme götürdük :)) eşim gözün görmesin gönlün katlansın dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah yarın sonuç ıyı çıkar.. kötu cıkarsada napcaz bebişlerimiz için katlanacagız...

esros... hoşbuldum cnım.. sen hoşgeldin asıl kızz.. bu sabah açılışı ben yaptım hala da burdayım :)))))) iyiyim cnım.. sen nasılsın?

bebişimi gördüm :) maşallahı vardı oğlumun herşeyimiz iyi normal..1hafta ilerde çıktık..26+6 yız şu an.. 1kilo35gr. 35 cm. iyi dedi dr. bende 6 kg. almışım şu ana kadar.. 2-3 nisan gibi sezeryanla alıncak.. inş. herşey yolunda gider bundan sonra da sağlıkla doğar hepimizin yavrusu...

çok saol esroscuğum valla öyle ama işte annelik duygusuya geçen benim dünürede anlattım yemek yaparken elimi kestim eşime diyorumki ayyyy bebişime bişey olurmu kan az gider şimdi ona flan eşimde çok gülüyo ama hoşunada gidiyo keşke diyo bazen benim annem olsaymışsın erken doğupta diyo :)) canım malesef çevremde o kadar anne görüyorumki bırak bizler gibi en ufak şeyleri takmayı hasta olsa bebekleri ne gerek var hemen doktora cinsindeler ahhh bu sayfalar bile evlatlarımıza birer örnek ilerde canım okumaları için

kızlar mide yanması gercekten çekilecek gibi değil bunu ancak yasayan bilir,ama ben dün sabahtan beri öle rahatım ki( dilimi ısırayım)......
bunu bne böle doğurana kadra cekicem sanıyordum ne içsem kesmiyordu ama şimdi rahatım sabah aç karnına hapımı alıyorum ve o gün rahatım.....
doktoruma yarın gidince tesekkür edicem valla dediği kadar varmış,seni rahatlatıcam dediğinde gülmüştüm ve hatda iddayı o kazandı sanırsam....::)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…