günaydın şekerlerrr
en iyisini yapmış canım eşin valla gördükce canın çekerdi ilkenurcuğum bak yarın ilk güzel haberi senden alıcaz canım benim birde stres ve heyecanda etkilermiş canım benim akşama bize gel yemeğe nede olsa diyet hazırlayacağım az sonra başlarım yapmaya:))
Günaydın güzel bayanlara.s.
esros... hoşbuldum cnım.. sen hoşgeldin asıl kızz.. bu sabah açılışı ben yaptım hala da burdayım :)))))) iyiyim cnım.. sen nasılsın?
bebişimi gördüm :) maşallahı vardı oğlumun herşeyimiz iyi normal..1hafta ilerde çıktık..26+6 yız şu an.. 1kilo35gr. 35 cm. iyi dedi dr. bende 6 kg. almışım şu ana kadar.. 2-3 nisan gibi sezeryanla alıncak.. inş. herşey yolunda gider bundan sonra da sağlıkla doğar hepimizin yavrusu...
çok saol esroscuğum valla öyle ama işte annelik duygusuya geçen benim dünürede anlattım yemek yaparken elimi kestim eşime diyorumki ayyyy bebişime bişey olurmu kan az gider şimdi ona flan eşimde çok gülüyo ama hoşunada gidiyo keşke diyo bazen benim annem olsaymışsın erken doğupta diyo :)) canım malesef çevremde o kadar anne görüyorumki bırak bizler gibi en ufak şeyleri takmayı hasta olsa bebekleri ne gerek var hemen doktora cinsindeler ahhh bu sayfalar bile evlatlarımıza birer örnek ilerde canım okumaları için
kızlar mide yanması gercekten çekilecek gibi değil bunu ancak yasayan bilir,ama ben dün sabahtan beri öle rahatım ki( dilimi ısırayım)......
bunu bne böle doğurana kadra cekicem sanıyordum ne içsem kesmiyordu ama şimdi rahatım sabah aç karnına hapımı alıyorum ve o gün rahatım.....
doktoruma yarın gidince tesekkür edicem valla dediği kadar varmış,seni rahatlatıcam dediğinde gülmüştüm ve hatda iddayı o kazandı sanırsam....::)))))))))
hoşbulduk canım:)))
sorma yaa otuma odası yapmaya karar verdik o odayı boşaltıyorum c.tesi gelecek koltuklar(( bebişin odasıda boşalıyor tabi ((yani ev karmakarışık ((tabi bende iki iş yapıp oturup dinleniyorum:)))nasıl çıkıcam içinden bilmiyorum böyle iki ileri bi geri:)))sen nasılsın canım?bebiş nasıl?geçmişe baktım biraz sende bebişin odasıyla uğraşıyorsun galiba:)))
kızlarr biz çıkalım artık.. ablamızın kahvaltı bulaşıklarını halledip hazırlanıcaz... okul dönüşü görüşürüz inş.. öpüyorum hepinizii..
güle güle tatlımmm..
birazda gülelimm :)))))))))) Hamile Kadin :.
Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kızlar.Akşam ne muhabbet varmış maşallah oku oku bitmiyor:))
Eskiden bende otururdum en az saat 1 e kadar ama şimdi nerde(
İyiyim canım sen nasılsın?Kitaplıkla uğraşıyormuşsun kolay gelsin sana.Dediğim gibi gece kuşuydum ben önceleri şimdide güneş battı mehtap yattı gibi birşey:)))mehtapcığım nasılsın*seninle görüşmeyeli çoooooooooookkkkkkkkk uzun zaman oldu?ne var ne yok canım?
hoşgeldin rüzgar yağmurcum.topikte diyette olan arkadaşlar çoğaldı canım.sen nasılsın neler yapıyorsun?
İyiyim canım sen nasılsın?Kitaplıkla uğraşıyormuşsun kolay gelsin sana.Dediğim gibi gece kuşuydum ben önceleri şimdide güneş battı mehtap yattı gibi birşey:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?