2010 Nisan Anneleri

en iyisini yapmış canım eşin valla gördükce canın çekerdi ilkenurcuğum bak yarın ilk güzel haberi senden alıcaz canım benim birde stres ve heyecanda etkilermiş canım benim akşama bize gel yemeğe nede olsa diyet hazırlayacağım az sonra başlarım yapmaya:))

mehtapcığım hoşgeldin canımcım nasılsın bitanesi:)))

gelinciğim canım o mide yanması geçen haftalarda çok yaşadım tuğbanın dediği gibi sıvı alımı yapma yatarken canım geçmiş olsun bu arada geçen gün dayım diyoki rize turu yapalım şöyle dedi yanımaıza uğramışlardı yengemle bende ne zamn diye atıldım dayım merkezde polisti rize önceden şimdi orduda belki bakarsın bir süpriz yaparız hemde onun eşide yeni hamiş :)))

evet canım çok haklısın.opuyorumnanaktan. stres yapmamamız lazım eşimde üzülüyor halime.. dün çok üzgündüm nedense.. yüzüm gülmüyordu.. birara komık bırsey oldu.. güldüm .. canım eşim öyle mutlu oldu ki.. gülünce ne kadar güzel oluyorsun hiç üzülme bebeğimizde sende çok sağlıklısınız dedi mafoldumben o kadar duydulandım ki.. aslında onlarda çok korkuyor ama bıze çaktırmıyorlar...

akşam yemege keşke gelebilsem tatlım yakın olsada :)))) biz bu akşam sinemaya gideceğiz yahşi batıya :)) biraz güleyimde sabah şekerim iyi çıksın kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

Günaydın güzel bayanlara.s.

günaydın canım hoşgeldin:)))

he he he:))hoşbuldum ozaman:))))napiim yaa bi taraftan dolapları boşaltıyorum bi taraftan size yetişiyorum:)))arada kaçanlar oluyo:)))ohhhhh 41 kere maşallah oğluşumuza:)))6 kilo için bişey dedimi senin doktorun?

ayyy canım yaa çok alemsin parmak kesilince haa:))))ama doğru söylüyorsun tatlım yaa bazen o kadar garip şeyler düşünüyorumki sana hak veriyorum yani:)))olsun biz böyle olalım ilgisiz anne olmaktansa böylesi daha iyi:)))

merhaba özgecim:))çok sevindim iyileşmene:)))inşallah böyle devam eder:))

kızlarr biz çıkalım artık.. ablamızın kahvaltı bulaşıklarını halledip hazırlanıcaz... okul dönüşü görüşürüz inş.. öpüyorum hepinizii..

yok esros.. bişey demedi dr.um...

ilk 3ay 2 kg...
4. ay 1 kg.
5. ay 2 kg.
son ay da 1 kg. kilo grafiğim böyle :))))) inşallah önümğzdeki ay bu grafiğe uyup 2 kg. almam :))) normal dedi.. son 1 ayda1kg. almışsın iyi dedi ama bakalım...

bizde iyiyiz canım.oğluşun odasını boşaltıyoruz.kitaplığımız vardı onu ıkardık.aynı sen gibi iki ileri bir geri durumları...

kızlarr biz çıkalım artık.. ablamızın kahvaltı bulaşıklarını halledip hazırlanıcaz... okul dönüşü görüşürüz inş.. öpüyorum hepinizii..

güle güle tatlımmm..

birazda gülelimm :)))))))))) Hamile Kadin :.

Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ADEMİRCİM eşin desin canım anlat onada almışlar ayıp olur annemin hatrına falan de cAnım.bir güzelce yerleştir odanı.oturma odanı şimdilik iptal etsende olur.nasıl olsa yaza kardeşin taşınınca anından o odayı yerleştirirsin...
DÜNÜRCÜĞÜM merak etme İLKENURCUM sende .bakın ben 3 haftadır diyetteyim .başta bebeğim aç kalıyo,hareket etmiyo gibi geliyodu ama onlar iyi besleniyo.balık,et,tavuk yedikten sonra nasıl olsa beslenir bebeklerimiz.şekerli yemek çok ta önemli değil bence.biz mutlu oluyoruz çikolota yiyince o kadar....
DÜNÜRCÜĞÜM evet az kaldı oğluşumu görcem inşallah 2 güncük daha....

hoşgeldin rüzgar yağmurcum.topikte diyette olan arkadaşlar çoğaldı canım.sen nasılsın neler yapıyorsun?

hoşbuldum kızlar.Akşam ne muhabbet varmış maşallah oku oku bitmiyor:))
Eskiden bende otururdum en az saat 1 e kadar ama şimdi nerde(

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

hoşbuldum kızlar.Akşam ne muhabbet varmış maşallah oku oku bitmiyor:))
Eskiden bende otururdum en az saat 1 e kadar ama şimdi nerde(

mehtapcığım nasılsın*seninle görüşmeyeli çoooooooooookkkkkkkkk uzun zaman oldu?ne var ne yok canım?

mehtapcığım nasılsın*seninle görüşmeyeli çoooooooooookkkkkkkkk uzun zaman oldu?ne var ne yok canım?
İyiyim canım sen nasılsın?Kitaplıkla uğraşıyormuşsun kolay gelsin sana.Dediğim gibi gece kuşuydum ben önceleri şimdide güneş battı mehtap yattı gibi birşey:)))

Merhaba tünaydın kızlar, nasılsınız umarım iyisinizdir ay sabahtan beri hiç oturmadım vallahi kalktım bi kahvaltı yaptım sonra makinaya çamaşır atıp su faturası ödemeye gittim dönüşte bi bebek mağzası gördüm kapatıyomuş ordan oğluma bir kaç şey aldım eve geldim makina bitmiş çamaşırları serdim anca oturdum vallahi...
Özgecim, gözünaydın bende yok allaha şükür mide yanması daha ama olursa ilacın ismini alacağım sen...

günaydın diycem kızlar ama bu saatte ayıp olacak ben kurstayım yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince refiyeciğim gözün aydın canım. başka dr a giden varsa gözleri aydın olsun. hasta olanlara geçmiş olsun. ben de geçen p.tesi aşı olmuştum tetanoz çok korktum ağrı olur diye çok şükür olmadı. bebişler nasıl kızlar?

İyiyim canım sen nasılsın?Kitaplıkla uğraşıyormuşsun kolay gelsin sana.Dediğim gibi gece kuşuydum ben önceleri şimdide güneş battı mehtap yattı gibi birşey:)))

bende iyiyim canım sağol .sorma başıma bela kaldı kitaplık...cumartesi şeker yüklemem var ve oğlumu göreceğim çok mutluyum.canım bizim gece muhabbetleri baya iyi oluyo canım.sen yoruluyosun tabi gün boyu akşam olunca erken yatmak istiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…