2010 Nisan Anneleri

bende diyet yapmalıyım ama başaramıyorum siz nasıl beceriyorsunuz neler yiyorsunuz ??

merhaba canım hoşgeldin?hayırdır sende de mi şeker çıkmıştı canım?
ben 3 haftadır diyet yapıyorum dr um günde 1 elma yiyebilirsin dedi.genelde sebze ağırlıklı,haşlama tavuk,balık,kızartma yasak,kepekli ekmek ye dedi.başta zorlandım ama şimdi alıştım artık.kilo almamı baya engelledi hatta kilo verdirdi....

canım merhaba nasılsın?

kızlar benim pc bazen kafayı tırlatıyo donuyo yaaa:)) format vakti geldi sanırım ilkenurcuğum canım valla benim içinde gül bende çok gitmek istedim sinemaya yok domuz gribi yok şu valla bence biraz abartıldı bu domuz gribi olayıda bende istiyorum gitmek inşallah en kısa zamnda gitceğim :))

ayy o nasıl komik şeydi yaaa neden yedin diye o zamn hepimiz oburluktan bebişlerimizi yemişizohaoldumsmile

Aynen bende canım cumartesi oğluşumu göreceğim inşallah.
kaydirigubbakcemile5

anneciğim hoşgeldincanıma.s.

mehtapcığım gece muhabbetlerine katıl canımcım

ayyy bugün tuğba sanırım çok yoğun giremedi yaa huuuuuuuuuuuuu tuğba nerelerde kaldın yaaa yine patronu bir yere yolladı kesin

Aynen bende canım cumartesi oğluşumu göreceğim inşallah.
kaydirigubbakcemile5

yaaaa benim daha çok var yaaa ayın 19da günümüz offf offf keşke bu hafta olsaydı benimde çok özledim minik kuzucuğumu zaten geçen ay doktor tam boy ve kilosunu dememişti inşallah gittiğimizde diyecekti bakacağız artıkboshayallersmilebayanssulusmile

benim derdim şekerle değil allahıma bin şükür şeker testim gayet iyi cıktı darısı sizin basınıza ama ben kilodan yana çok dertliyim suan 25+4 üm ama gecen hafta kontrolumde tam 10 kilo almısım ve kafayı yicem bişeyler yapmam lazım...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 burdayım zeyracım müşteri falan geldi gitti. çok işim var ama çok da uykum var kızz. artık beni pek bir yerlere yollayamıyolar kocaman göbekle çok şükürhihoyyyt bu ay sonu çıkacam zaten yeter yaaa ölüyom uykusuzluktan off offf :çok üzgünüm:

merhaba herkese dün bütün gün yattıktan sonra bugün iş zor oldu ama evde oturmakta kötü yaaa....burda iki insan geliyo sohbet falan zaman geçiyor valla:))

kızlar acil cevap yazarsanız

akıntım var ama su gibi şeffaf korkuyorum acaba suyum mu diyeeeeeee

kızlar acil cevap yazarsanız

akıntım var ama su gibi şeffaf korkuyorum acaba suyum mu diyeeeeeee

hamilelikte akıntı, idrar kaçırma sık oluyor. çok büyük ihtimalle bu ikisinden biridir ama kesin emin olmak için doktoruna gitsen iyi olur sonuçta orda çok basit bir şekilde ayrımını yapıyorlaropuyorumnanaktan bu ayrımı görmeden ne biz yapabiliriz, hatta görsek bile yapamama ihtimalimiz yüksek en doğru cevabı doktorun verir. bence doktorunu bir ara gel derse gidersinopuyorumnanaktan

hoşgeldin tuğbacığım ohhh yaklaştı desene izin günlerin canım o zamn daha bol girersin gece muhabbetide uzun sürer valla iş derdi yok ohhhh ne güzel olacak bende keşke diyorum bazen çalışsydım ama artık geçtiboshayallersmile

canım merhaba nasılsın?

iyiyim canım siz nasılsınız? muhabbetlere bir süredir katılamıyorum ama izlemeye çalışıyorum.

hiç öyle deme canım eğer ekonomik olarak problemli bir dönemde olmasaydık ben 5, ayda işi bırakırdım. çok zorlandım. ya da part time bir sisteme geçelim derdim. sürekli evde olmak da sıkar kafayı eve takarım bir de kayınvalide de evde ne kadar olsa 2 kadın bir evle uğraşınca zorluklar çıkıyo. anlıyacağın insan oyalanıyo bir yandan vakit geçiyo ama diğer yandan da çok zor ve yorucu oluyo. ay bende karar veremedim şimdi evde oturmak mı yoksa çalışmak mı iyikaydirigubbakcemile3

canım evde oluncada inan işin hiç bitmiyo sanki heryer sana batıyo sanki temzilik yapmak için çalışırken fazla gözüme batmayan şeyler evdeyken batmaya başladıaklinialirimsmile birde hergün evde olmak sıkıyo gerçekten işteyken zamnın nasıl geçtiği belli olmuyodu gerçi iş yerindede kafana uyan patron ve elemen olacakboshayallersmile

:teytey::roflol:
Süper alkisalkisalkis
bayıldım vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…