bende diyet yapmalıyım ama başaramıyorum siz nasıl beceriyorsunuz neler yiyorsunuz ??
günaydın diycem kızlar ama bu saatte ayıp olacak ben kurstayım yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince refiyeciğim gözün aydın canım. başka dr a giden varsa gözleri aydın olsun. hasta olanlara geçmiş olsun. ben de geçen p.tesi aşı olmuştum tetanoz çok korktum ağrı olur diye çok şükür olmadı. bebişler nasıl kızlar?
bende iyiyim canım sağol .sorma başıma bela kaldı kitaplık...cumartesi şeker yüklemem var ve oğlumu göreceğim çok mutluyum.canım bizim gece muhabbetleri baya iyi oluyo canım.sen yoruluyosun tabi gün boyu akşam olunca erken yatmak istiyorsundur
Aynen bende canım cumartesi oğluşumu göreceğim inşallah.
kaydirigubbakcemile5
merhaba canım hoşgeldin?hayırdır sende de mi şeker çıkmıştı canım?
ben 3 haftadır diyet yapıyorum dr um günde 1 elma yiyebilirsin dedi.genelde sebze ağırlıklı,haşlama tavuk,balık,kızartma yasak,kepekli ekmek ye dedi.başta zorlandım ama şimdi alıştım artık.kilo almamı baya engelledi hatta kilo verdirdi....
Aynen bende canım cumartesi oğluşumu göreceğim inşallah.
kaydirigubbakcemile5
anneciğim hoşgeldincanıma.s.
mehtapcığım gece muhabbetlerine katıl canımcım
ayyy bugün tuğba sanırım çok yoğun giremedi yaa huuuuuuuuuuuuu tuğba nerelerde kaldın yaaa yine patronu bir yere yolladı kesin
kızlar acil cevap yazarsanız
akıntım var ama su gibi şeffaf korkuyorum acaba suyum mu diyeeeeeee
canım merhaba nasılsın?
anneciğim hoşgeldincanıma.s.
hb canım nasılsınız bakalım. nasıl geçiyor günler
sanmıyorum birşey olduğunu canım benim baştan beri var daha hiç kesilmedi. ama sen yine de şüpheleniyorsan arkadaşların dediği gibi dr una görünebilirsin
hoşgeldin tuğbacığım ohhh yaklaştı desene izin günlerin canım o zamn daha bol girersin gece muhabbetide uzun sürer valla iş derdi yok ohhhh ne güzel olacak bende keşke diyorum bazen çalışsydım ama artık geçtiboshayallersmile
birazda gülelimm :)))))))))) Hamile Kadin :.
Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?