2010 Nisan Anneleri

çok haklısın canım ben de bazen evde olsam şöööyle ayaklarımı uzatıp dinlansem diyorum ama illaki yapcak bişey buluyorum kendime. işte buna da gıcık oluyorum. ayda 4 gün çalışıp her hafta birgün olmak kaydıyla geri kalan günler siesta yapsak ohhhh ne güzel olurdu:lepi:

şimdi bütün bunlardan çıkardığım sonuç şu: biz kadın milletine yaranılmıyo. ne evde oturmak ne de çalışmak yaramıyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şimdi bütün bunlardan çıkardığım sonuç şu: biz kadın milletine yaranılmıyo. ne evde oturmak ne de çalışmak yaramıyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok be o kadar da hakkımızı yeme bu herkse için geçerli insanoğlu nankör. :)

valla tuğbacığım benim eşimin lafını dedin bak şimdi yaa eşim bir an gözümde canlandı sanki oda öyle der ben şunu şöyle yapalım derim yapar adamcağız sonra ben kıyısında köşesinde şöyle olsa daha iyi olmazmıydı derim oda aynen senin dediğini der bana ne yapsak yaranılmıyo yaa der başlar gülemeye olumunekankayizsmile

yok be o kadar da hakkımızı yeme bu herkse için geçerli insanoğlu nankör. :)

ama kızlarrr haksızmıyım bakın eşitlik diyoz ama onlar her şartta her zaman çalışmak durumundalar ay ben evde mi otursam yoksa çalışsam mı diye bir seçenekleri yok. bizim öyle değil ben çalışmıcam diyen kadına hayır çalışacaksın sen de diyecek kadar gurursuz erkek azdır. gerçi bizde hem işi ev işini birlikte götürüyoz bizimde ben bu çamaşırları yıkamıcam deme lüksümüz yok amalülülülülülü

amaann ne bilim bugün erkeklere hak vermek istedim ama toparlayamadım :bbo: :bbo: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yine biz daha haklıyız ayol:roflol::roflol:

kızlar vallahi emin olun evde oturmak yerine çalışmak cok daha iyi ben martta işsiz kaldım yaklaşık 3 ay öncesine kadar evde oturuyordum ve çok sıkıcıydı şimdi partime bi iş buldum kendi işimin çok dışında bir iş ama evde oturmaktan iyidir dedim bide malum hayat şartları biz çalışmaya alışkın kişiler için evde vakit geçirmek çok zor ben şimdi 11 işe geliyorum 18 bırakıyorum ama rahatım vallahi...

tuğbacığım canım arada kıyak geçelim o kadarda yaa haksızlık etmeyelim kıyamam ben kocişime yinede er veya geç herzaman birazcık itiraz etsede benim dediğim oluyo genelde gerçi bütün evlerde genlede öyle oluyo erkeklere olmaz dediklerini yaptırmakta bir hüner aslındaboshayallersmile

ay sorma hayatım ben de eşime biraz da sen düşün kendin hallet derim; sonra da yaptığı işe burnumu sokarım şöyle yapsana derim :roflol: ben de benim gibi biriyle evli olsam ben de elimi sürmem hiçbişeye nasıl olsa bir arıza çıkaracak diye:roflol:

HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR
dün gece mesaisi yoğunmuş burada oku oku bitmedi.
merhaba hoşgeldin cnm kayınpederinin ameliyatıda iyi geçmiş sevindim cnm gözünüzaydın ne aml oldu bu arada dr kontrolunde güzel geçmiş maşallah.....
sağolasın canım
teşekkürler canım.sağol.biz şimdilik abisinin beşiğini kullanacağız.
sağol canım.bugün daha iyiymiş.ben daha gitmedim.iş çıkışı gideceğim.
oğluşuna maşallah canım.iyi dileklerin içinde sağolasın.
canım merak etme.bir süre sonra öyle kilo alacaklar ki şaşacaksın.benim oğlumun gelişimine göre doktorum en fazla 3 kg olur demişti.3883 gram doğdu.önemli olan günlerini tamamlaması.o zaman hem kilosu hemde gelişimi çok iyi oluyor.
sağol canım.bu arada battaniyenize bayıldım.
estağfirullah canım.çok teşekkür ederim.bizde unutuyoruz.sorun değil.

haklısın canım.acaba home ofismi açsak diye düşünmüyor değilim bazen.

senin bugün gözüne eşin daha bi cici gözüküyo anlaşılan aman allah bozmasın. yazık onlarada ama senin kendini özeleştirin de takdire şayan yani. demek öyle ha muhtemelen senin burcun da benim kocam gibi yay falan olmalı anlatınca birden eşim aklıma geldi. tabak almaktan çarşaf sermeye kadar mutlaka söyleyecek en az bir cümle bulur ve itiraz eder yada dikkate almazsam onu beni bezdirene kadar söylemeye devam eder. :) ama olsun ben yine de onu çok seviyorum canı sağolsun.

delikafaduldendelikafaduldenerkeklere olmaz dediklerini yaptırmakta bir hüner aslında tuttum bu lafıhihoyyyt

bu arada doğurmama 3 ay kala artık giyecek birşeyim kalmadığı için nihayet dün hamile cicileri aldım.3 takıma 180 TL verdim.kadın biraz daha beklerseniz yeni modellerimiz gelecek dedi.
biraz daha beklersem çarşafla işe gideceğim dedim.öyle böyle aldım.

canım güle güle kullan bitanem valla çok uyguna almışsın ne diyeyim ben geçen hafta sordum gezmeye çıktığımızda bir takıma 100 ytl dedi şok oldum bende boşver dedim zaten şurda 3 ay kaldı sonrası yaz elbise falan alırım bol bol ne güzel giyinirim dedim eşimeolumunekankayizsmile

oğluşum içimde büyüdükçe eşime olan sevgim de artıyor sanırım:asigim:

:roflol::roflol: :lepi: :lepi: valla helal olsun canım tam onikiden vurdun yayım gerçekten de. ve karşımdakini ikna edene ya da kendim ikna olana kadar pek susmam. şok oldum valla bir kerede bildinalkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım çalışınca inan çok zor kıyafet konusu,bende yakınen bunu yaşıyourm iki pantalon aldım ikide üst olarak tunik ama yetmiyor,uydurmasyon yapıncada çok komik oluyo.....
haaa ama bu saatden sonra hayatda bişiycik almam böle idare etcem....
bu sabah eşim diyoki özge 6 aydır sana kırık iğne almadık farkındayım,her sabah ne kadar zorlanıyorsun bişiy bulamıyorsun ama gık demiyorsun ,baska zaman olsa başımın etini yersin,senin bu fedakarlığını ödüllendirmek gerek dedi ......
amanın dedim yaw bu ne jest böle ,eridim ....

bugun kocişler nedense sevimli gözüküyolar bize ,bende bugun çok sevdim adamceğizi.....hehe:)))

dünür bu altızlar çok şeker ya....maşallah ama kadının karnı baya büyüdüğü için baya zor olmuştur taşıması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…