canım evde oluncada inan işin hiç bitmiyo sanki heryer sana batıyo sanki temzilik yapmak için çalışırken fazla gözüme batmayan şeyler evdeyken batmaya başladıaklinialirimsmile birde hergün evde olmak sıkıyo gerçekten işteyken zamnın nasıl geçtiği belli olmuyodu gerçi iş yerindede kafana uyan patron ve elemen olacakboshayallersmile
şimdi bütün bunlardan çıkardığım sonuç şu: biz kadın milletine yaranılmıyo. ne evde oturmak ne de çalışmak yaramıyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi bütün bunlardan çıkardığım sonuç şu: biz kadın milletine yaranılmıyo. ne evde oturmak ne de çalışmak yaramıyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok be o kadar da hakkımızı yeme bu herkse için geçerli insanoğlu nankör. :)
valla tuğbacığım benim eşimin lafını dedin bak şimdi yaa eşim bir an gözümde canlandı sanki oda öyle der ben şunu şöyle yapalım derim yapar adamcağız sonra ben kıyısında köşesinde şöyle olsa daha iyi olmazmıydı derim oda aynen senin dediğini der bana ne yapsak yaranılmıyo yaa der başlar gülemeye olumunekankayizsmile
valla tuğbacığım benim eşimin lafını dedin bak şimdi yaa eşim bir an gözümde canlandı sanki oda öyle der ben şunu şöyle yapalım derim yapar adamcağız sonra ben kıyısında köşesinde şöyle olsa daha iyi olmazmıydı derim oda aynen senin dediğini der bana ne yapsak yaranılmıyo yaa der başlar gülemeye olumunekankayizsmile
sağolasın canımmerhaba hoşgeldin cnm kayınpederinin ameliyatıda iyi geçmiş sevindim cnm gözünüzaydın ne aml oldu bu arada dr kontrolunde güzel geçmiş maşallah.....
teşekkürler canım.sağol.biz şimdilik abisinin beşiğini kullanacağız.Ohh canımçGüzel haberler getirmene çok sevindim valla..K.babanında iyi olmasına da çok sevindim.EE nasıl geçti akşam peki...
BU arda tabiki şeker olayından dolayı çok mutlu oldum oh beeeeopuyorumnanaktan
Yataqk için de çok teşekkürler canımcım.....Darısı sana olsun...
sağol canım.bugün daha iyiymiş.ben daha gitmedim.iş çıkışı gideceğim.slm kızlar
şeker yüklemeleri yaptıranlar yüksek çıksada korkmasın benim 50 gr lık 160 cıktı doktorum 100 grlık istedi onu da yaptırdım ama o iyi cıktı genelde 50 grlık yüksek cıkarmıs zaten o yüzden korkma demişti doktorum
ayse deniz beşik çok güzel canım güle güle kullan bende ilk aylar için böle bişey düşünüyorum bakalım yatak odam küçük oldugu için ancak bu sığar sonra kendi odasına geciririm
avukat kayın pederine gecmiş olsun canım inş. bi an önce iyileşir
tüm geçmişi okuyamadım baya birikmiş inş. herkes iyidir....
oğluşuna maşallah canım.iyi dileklerin içinde sağolasın.iyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))
bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş:asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:
canım merak etme.bir süre sonra öyle kilo alacaklar ki şaşacaksın.benim oğlumun gelişimine göre doktorum en fazla 3 kg olur demişti.3883 gram doğdu.önemli olan günlerini tamamlaması.o zaman hem kilosu hemde gelişimi çok iyi oluyor.kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:
sağol canım.bu arada battaniyenize bayıldım.geçmişe bi bakayım dedim ama oku oku bitiremedim kızlaryaa:)
günaydercim boşuna üzme kendini canımya başkalarının söylediğinede takılma benim yiğenlerimde biri 9 ayın sonunda 2,600 doğmuştu ama sonrasında öyle güzel kilo aldı ki
hepimizin vücut yapısı farklı
ruzenin çok sevindim mide yanmalarının bitmesine canımyaa neler çekiyordun öyle , birde birer saat arayla kan vereceksinya bi daha gir çık yapma bence
tarhancım rapunzel de güzelmiş :)
bebegcim maşallahh kuzuna bitanemm hadi bakalımm kim doğuracak önce :)
butterfly maşallah sizede canım kayramız tosun olacak desene:)
ayşecim çok güzelmiş bebişiğiniz
zeyra cım senin şeker yüksek mi çıktı güzelim ama bi türlü o sayfaya gelemedim ama takma kafaya olur mu düzene girer inşallahh
budebecim sen de iyisindir inşallah canım
avukatçım geçmiş olsun kayınpederinede
arada atladıklarım varsa da affedin beni kızlar aklımda kalanlara yazdım bütün geçmişi okuyamadım
estağfirullah canım.çok teşekkür ederim.bizde unutuyoruz.sorun değil.MERHABA KIZLAR BEİZ GELDİK OĞLUMLA...
TUĞBACIĞIM KONUYU BUL HADİİİİİİİİİİİİİİ,KONUŞALIM :
JNAZCIM HOŞGELDİN CANIM.NE KADAR HAREKETLİSİN YA MAŞALLAH VALLA.BATTANİYEYİ BİTİNCE EKLE CANIM MERAK ETTİM.....
GERÇİ AVUKATCIM YOK AMA BUGÜN OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYI UNUTTUM.DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM OĞLUŞUNUN NİCE YILLARA VE YAŞLARA SAĞLIKLA GİRSİN İNŞALLAH....BİRDE KAYINPEDERİN AMELİYAT OLMUŞ SANIRIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM............
bugünlerde herşeyi unutuyorum kızlar buraya acayip dalıyorum bugün 2 kap yemeğimin dibi tuttu : )
ama kızlarrr haksızmıyım bakın eşitlik diyoz ama onlar her şartta her zaman çalışmak durumundalar ay ben evde mi otursam yoksa çalışsam mı diye bir seçenekleri yok. bizim öyle değil ben çalışmıcam diyen kadına hayır çalışacaksın sen de diyecek kadar gurursuz erkek azdır. gerçi bizde hem işi ev işini birlikte götürüyoz bizimde ben bu çamaşırları yıkamıcam deme lüksümüz yok amalülülülülülü
amaann ne bilim bugün erkeklere hak vermek istedim ama toparlayamadım :bbo: :bbo: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yine biz daha haklıyız ayol:roflol::roflol:
ay sorma hayatım ben de eşime biraz da sen düşün kendin hallet derim; sonra da yaptığı işe burnumu sokarım şöyle yapsana derim :roflol: ben de benim gibi biriyle evli olsam ben de elimi sürmem hiçbişeye nasıl olsa bir arıza çıkaracak diye:roflol:
tuğbacığım canım arada kıyak geçelim o kadarda yaa haksızlık etmeyelim kıyamam ben kocişime yinede er veya geç herzaman birazcık itiraz etsede benim dediğim oluyo genelde gerçi bütün evlerde genlede öyle oluyo erkeklere olmaz dediklerini yaptırmakta bir hüner aslındaboshayallersmile
bu arada doğurmama 3 ay kala artık giyecek birşeyim kalmadığı için nihayet dün hamile cicileri aldım.3 takıma 180 TL verdim.kadın biraz daha beklerseniz yeni modellerimiz gelecek dedi.
biraz daha beklersem çarşafla işe gideceğim dedim.öyle böyle aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...2231252z-h305c-deg305ltam-alt305-taneler.html
kızlar ne olur şuraya bir bakın yaaa bittim ben bunlara
senin bugün gözüne eşin daha bi cici gözüküyo anlaşılan aman allah bozmasın. yazık onlarada ama senin kendini özeleştirin de takdire şayan yani. demek öyle ha muhtemelen senin burcun da benim kocam gibi yay falan olmalı anlatınca birden eşim aklıma geldi. tabak almaktan çarşaf sermeye kadar mutlaka söyleyecek en az bir cümle bulur ve itiraz eder yada dikkate almazsam onu beni bezdirene kadar söylemeye devam eder. :) ama olsun ben yine de onu çok seviyorum canı sağolsun.
bu arada doğurmama 3 ay kala artık giyecek birşeyim kalmadığı için nihayet dün hamile cicileri aldım.3 takıma 180 TL verdim.kadın biraz daha beklerseniz yeni modellerimiz gelecek dedi.
biraz daha beklersem çarşafla işe gideceğim dedim.öyle böyle aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?