2010 Nisan Anneleri

ohh be ne zamandır canım bişi çekmiyodu ,acaba ne oluyodu diyordum....
biraz kestidim evde uyudum geldim ,aklıma bişi düştü yaşasınnnn dedim,,,,
allahtan kolay bişi kociş aldı.....

canımcım güle güle sağlıkla giyin inşallah cicilerinizi vallahi bencede iyi fiyata almışsın ben almadım sonra kullanamayacagım diye düşündüm birde tarzıma göre birşeyler bulamadım birtek lcw den iki tane tişort aldım yeni çıkmış hamile koleksiyonundan bir taytlarala idare ediyorum ama son ay bir mini etek mutlaka alıcam...

allah azaltmasın artırsın tuğbacım. burç konusuna gelince e 4 yıl oldu şükürler olsun evliliğim 1 yıl da nişanlılık 5 yıl ve tam bir yay burcu olduğundan yay burçlarını şıp diye tanırım canım çünkü hakkaten şahsına münhasır özellikleriniz var. yanlış anlama yani bu söylediğimi mesela az önceki örnek. kötü bişey olduğundan değil yani ama çok eğlencelisiniz aynı zamanda yoksa o kadar çok çene başka türlü bu denli tatlı hale gelemez başkası yapsa heralde :1hug:

evet evet kesin bugün kocaları daha çok sevme günü :) ne güzel hep böyle iyi şeyler ve iyi şekillerde konuşalım :Saruboceq:

valla bugun kocalar günü olsun,bugun sewelim onları bari,ben yoksa hamilelik psikolojisi falan adamın canına okuyorum farkındayım,oda stresli yazık ama bende mızır mızırım.....
hadi nisan anneleri olarak bugun kocişleri artı olarak bi sevelim.....
adamlarda şaşırır valla....
ayy öpim de gelim kocamı......

vayyyy vayyyy ne enişteymiş beeee....allahım benim kocamada birazcık bulaşsa seninkiyle benimkini biraz birbirine sürtsek gecermi ama bu düşüncelik....

TEŞEKKÜRLER CANIM.hemşireler ben çıkayım.gideyim kayınpederimi ziyaret edeyim.oğlum gelmeden evde olmam lazım.herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.bu arada cumanız şimdiden mübarek olsun.

valla gayet iyi bir rakama almışsın güle güle giy canımcımopuyorumnanaktan
hamile giyim çok pahalı tek bir elbiseye 100 tl demişlerdi 2 ay önce bana

ayyy bayıldım yaaa çok tatlılar masa tasarımı süper olmuş valla harika bir fikirzemuszemus

TEŞEKKÜRLER CANIM.hemşireler ben çıkayım.gideyim kayınpederimi ziyaret edeyim.oğlum gelmeden evde olmam lazım.herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.bu arada cumanız şimdiden mübarek olsun.

bişey değil hayatım iyi akşamlar kendine iyi bak byeee saol seninde mübarek olsun...

ayyy benim eşimde hiç beni yanlız öyle şunu al bunu al yapmaz tek başıma pazara bile gitmem ben sağolsun anca braber kanca beraber veya o yanlız gider yoksa bana kıyamaz birazcıkta kıskançtır kendileri onunda payı vardır hani ama arkadaşımla falan yanımda oldumu giderim istediğim yere hiçte karışmaz bugün ben ona yaptım zaten bitane program vardı nette onu indirdim ne zamndır indir indir diyodu şimdi çok sevinir o bile ona yetiyo yani ohaoldumsmile

vayyyy vayyyy ne enişteymiş beeee....allahım benim kocamada birazcık bulaşsa seninkiyle benimkini biraz birbirine sürtsek gecermi ama bu düşüncelik....

hehe:))
valla bilemiycem ama ben bazen çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama ,genede bir yanım aman boşver haktır ona diyo.....
ama valla ben hakkını yiyorum genede bu devirde iyi kocadır valla,her erkeğin belli kusurları olur biz sanki çok mu iyiyiz allah aşkına....
olabülü sürtebiliriz.....
benim ki zaten acayiip cana yakındır ,çenesi düşüktür sevdirir kendiniguclubacismile
ben onun aksine asık suratlı,kolay kaynaşamayan biriyim:)))
bak şimciiiiiiii kocamı daha çok sewesim tutdu......:asigim:Şeniz

demi tuğbacığım acep bizde masamıza onun için bir yermi hazırlatsak ayy çok şeker görünüyolar yaa ama kadını görüyomusunuz yaa maşallah subanallah taş gibi kalmış sonradan yaa bizde öyle olsak keşke çağla şikelide gördükçe her sabah bumu doğurdu demekten kendimi alamıyorum

canım ya kusura bakma sana da geçmiş olsun demeyi unuttum galiba allah şifa versin diyelim kendine iyi bak ve fazlaca yorma. sana da hayırlı cumalar

haktır haktır...benimkide cenesi düşük , cana yakınlardan biz bunları bi bigün buluşturalım...

yaaaa altızların annesi nası da fit olmuş böle bayıldım valla....eşime gösteriyorum dediği ilk sey şu: maşallh adama bir kerede altı tane nası yapmış acaba hahhahah:)))))))))

ama çok ciciler......bu arada canımcım hiç bakma sen o mankenlere biz öle olamayız...hhoş sanki onlar bu dünyadan değiller nası böle fit oluyosalar.....bayanssulusmile

o zaman sen beni ben seni daha iyi anlarız şekerim :) bir de tuğbanın kocası anlar bizi

:roflol: :roflol:

kızlarrr madem bugünü kocalar günü ilan ettik akşama hepimiz birer demet çiçek alalım kocalara düşünebiliyomusunuz tepkilerini kaydirigubbakcemile3

kızlarrr madem bugünü kocalar günü ilan ettik akşama hepimiz birer demet çiçek alalım kocalara düşünebiliyomusunuz tepkilerini kaydirigubbakcemile3

süper olur valla ama tepkileri yarın burda paylaşalım olur mu? ama benim kocam yine şehir dışına gitti ben de telefonda ona sevgi gösterisinde bulunayım bari :)

bizim cağla şikeller gibi yaşam koçumuz yok ki kızlar hatun 6 kilo ile doğurdu oğlunu ben 6 ayda 10 kilo aldım yaşam koçları yokki bizde

valla tubacım düşünmedim desem yalan olur.....
aslında biliyormsun bir öpücük bile onlara yeter.....ben akşam dizime yatırım çocuk gibi sevmeye planlıyorum,bide en sevdiği çikolatalı pudinglerden mi yapsam...
ayyyy ne oluyo bana böle,bi anda aşk böcüğü oldum ben....:asigim:ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…