bu arada doğurmama 3 ay kala artık giyecek birşeyim kalmadığı için nihayet dün hamile cicileri aldım.3 takıma 180 TL verdim.kadın biraz daha beklerseniz yeni modellerimiz gelecek dedi.
biraz daha beklersem çarşafla işe gideceğim dedim.öyle böyle aldım.
oğluşum içimde büyüdükçe eşime olan sevgim de artıyor sanırım:asigim:
:roflol::roflol: :lepi: :lepi: valla helal olsun canım tam onikiden vurdun yayım gerçekten de. ve karşımdakini ikna edene ya da kendim ikna olana kadar pek susmam. şok oldum valla bir kerede bildinalkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım çalışınca inan çok zor kıyafet konusu,bende yakınen bunu yaşıyourm iki pantalon aldım ikide üst olarak tunik ama yetmiyor,uydurmasyon yapıncada çok komik oluyo.....
haaa ama bu saatden sonra hayatda bişiycik almam böle idare etcem....
bu sabah eşim diyoki özge 6 aydır sana kırık iğne almadık farkındayım,her sabah ne kadar zorlanıyorsun bişiy bulamıyorsun ama gık demiyorsun ,baska zaman olsa başımın etini yersin,senin bu fedakarlığını ödüllendirmek gerek dedi ......
amanın dedim yaw bu ne jest böle ,eridim ....
bugun kocişler nedense sevimli gözüküyolar bize ,bende bugun çok sevdim adamceğizi.....hehe:)))
canım çalışınca inan çok zor kıyafet konusu,bende yakınen bunu yaşıyourm iki pantalon aldım ikide üst olarak tunik ama yetmiyor,uydurmasyon yapıncada çok komik oluyo.....
haaa ama bu saatden sonra hayatda bişiycik almam böle idare etcem....
bu sabah eşim diyoki özge 6 aydır sana kırık iğne almadık farkındayım,her sabah ne kadar zorlanıyorsun bişiy bulamıyorsun ama gık demiyorsun ,baska zaman olsa başımın etini yersin,senin bu fedakarlığını ödüllendirmek gerek dedi ......
amanın dedim yaw bu ne jest böle ,eridim ....
bugun kocişler nedense sevimli gözüküyolar bize ,bende bugun çok sevdim adamceğizi.....hehe:)))
canımcım güle güle sağlıkla giyin inşallah cicilerinizi vallahi bencede iyi fiyata almışsın ben almadım sonra kullanamayacagım diye düşündüm birde tarzıma göre birşeyler bulamadım birtek lcw den iki tane tişort aldım yeni çıkmış hamile koleksiyonundan bir taytlarala idare ediyorum ama son ay bir mini etek mutlaka alıcam...
bu arada doğurmama 3 ay kala artık giyecek birşeyim kalmadığı için nihayet dün hamile cicileri aldım.3 takıma 180 TL verdim.kadın biraz daha beklerseniz yeni modellerimiz gelecek dedi.
biraz daha beklersem çarşafla işe gideceğim dedim.öyle böyle aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...2231252z-h305c-deg305ltam-alt305-taneler.html
kızlar ne olur şuraya bir bakın yaaa bittim ben bunlara
TEŞEKKÜRLER CANIM.hemşireler ben çıkayım.gideyim kayınpederimi ziyaret edeyim.oğlum gelmeden evde olmam lazım.herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.bu arada cumanız şimdiden mübarek olsun.
kızlar beniöm eşimde yay burcu aynen dediğiniz gibi valla..........
vayyyy vayyyy ne enişteymiş beeee....allahım benim kocamada birazcık bulaşsa seninkiyle benimkini biraz birbirine sürtsek gecermi ama bu düşüncelik....
TEŞEKKÜRLER CANIM.hemşireler ben çıkayım.gideyim kayınpederimi ziyaret edeyim.oğlum gelmeden evde olmam lazım.herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.bu arada cumanız şimdiden mübarek olsun.
hehe:))
valla bilemiycem ama ben bazen çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama ,genede bir yanım aman boşver haktır ona diyo.....
ama valla ben hakkını yiyorum genede bu devirde iyi kocadır valla,her erkeğin belli kusurları olur biz sanki çok mu iyiyiz allah aşkına....
olabülü sürtebiliriz.....
benim ki zaten acayiip cana yakındır ,çenesi düşüktür sevdirir kendiniguclubacismile
ben onun aksine asık suratlı,kolay kaynaşamayan biriyim:)))
bak şimciiiiiiii kocamı daha çok sewesim tutdu......:asigim:Şeniz
demi tuğbacığım acep bizde masamıza onun için bir yermi hazırlatsak ayy çok şeker görünüyolar yaa ama kadını görüyomusunuz yaa maşallah subanallah taş gibi kalmış sonradan yaa bizde öyle olsak keşke çağla şikelide gördükçe her sabah bumu doğurdu demekten kendimi alamıyorum
o zaman sen beni ben seni daha iyi anlarız şekerim :) bir de tuğbanın kocası anlar bizi
:roflol: :roflol:
kızlarrr madem bugünü kocalar günü ilan ettik akşama hepimiz birer demet çiçek alalım kocalara düşünebiliyomusunuz tepkilerini kaydirigubbakcemile3
yaaaa altızların annesi nası da fit olmuş böle bayıldım valla....eşime gösteriyorum dediği ilk sey şu: maşallh adama bir kerede altı tane nası yapmış acaba hahhahah:)))))))))
ama çok ciciler......bu arada canımcım hiç bakma sen o mankenlere biz öle olamayız...hhoş sanki onlar bu dünyadan değiller nası böle fit oluyosalar.....bayanssulusmile
:roflol: :roflol:
kızlarrr madem bugünü kocalar günü ilan ettik akşama hepimiz birer demet çiçek alalım kocalara düşünebiliyomusunuz tepkilerini kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?