2010 Nisan Anneleri

:roflol: :roflol:

kızlarrr madem bugünü kocalar günü ilan ettik akşama hepimiz birer demet çiçek alalım kocalara düşünebiliyomusunuz tepkilerini kaydirigubbakcemile3

:)))) bence çicek yerine fantastik bi gece düzenlesek daha makbule geçer:))))

olsun özgeciğim hazır aşka gelmişken hakkını ver kocanın. her zaman böyle şansı elde edemiyorlar zavallılar hele de hamilelik döneminde

Ben sevmiyorum bugün.Kimseyi sevmiyorum:gitme:alsanaalsanasmilekötükedihüsoklava:

anam ne koçu bayanssulusmilebenim koç gibi kocam birde damadım var yeter istemem yaşam koçu falan

:lepi: :lepi: tamamen katılıyorum ama bu göbekle gözüm yemiyo:lepi:

özgecim senin planlarda güzel valla ama sana söliyeyim ben daha dün denedim kucağımca uyutmayı en fazla 10 dakika. sonra yok belim ağrıdı yok tepik attı bebek diye hamileliği tutuyo insanın yinekaydirigubbakcemile3

bizim cağla şikeller gibi yaşam koçumuz yok ki kızlar hatun 6 kilo ile doğurdu oğlunu ben 6 ayda 10 kilo aldım yaşam koçları yokki bizde

hehe:))
valla yaşam koçunuda gectim,zaten ben öle fit değildim ki hamiş olmadan önce.....
amannnn banane ya ,umurumda bile değil valla....
oğlum sağlıkla gelsinde ben 20 kilo almaya razıyım...
yeterki o iyi olsun kaama takmıyorum ,yeterince sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum .....
biz kuzu kuzu alalım kiloları bacım.......
verecek bi koç buluruz.....heheh:)))

kızlar muhabbeti güzel değiştirmiş olcam ama az önce eşim aradı dedimki yanından geçe geçe alıştı gözüm kütüphaneye ama ayakları kırık.Allah korusun üstümüze düşer yaptır dedim.o da ayaklarına böyle absürt kağıt karton ne bulduysa onu oymuş çirkin gözüküyo hemde ne olur neolmaz yahu........ne derse beğenirsiniZ bizimki funda canımı sıkıyosun beni aradığıma pişman ediyosun.ben kocaya gül vermek yerine surat yapsam olmaz mı*ay bu konu yüzünden delirttin beni dedim kapattım telefonu

opuyorumnanaktan sağolasın canımm...
Aynen bende canım cumartesi oğluşumu göreceğim inşallah.
kaydirigubbakcemile5
zemuszemus inşallah iyi haberlerle geliceksin cnım.. gerçi ben gelmeni beklemicem hemen alıcam gelişmeleri o ayrı mevzuu kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR

oğluşuna maşallah canım.iyi dileklerin içinde sağolasın.
.
opuyorumnanaktan çok sağol canım bnimm... ve de rica ederim ne demek opuyorumnanaktan
zemuszemus güle güle kullan canım cicilerinii.. çok iyi fiyata almışsın valla opuyorumnanaktan
:lepi: sevelim kızz sevelimm... ben yeni sevdiydim ama olsun seni mi kırcam bi daa severim kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri zati ne olduysa benimkine 4 kere aradı :asigim: normalde sadece öğle yemeğinde fırsatı olabiliyo :))) neyse.. acaba onların fabrikada da karıları sevme günü mü ilan edildi acaba kaydirigubbakcemile3 duu bi kere de ben ariimm.. gelince öperim artıkk :asigim:
sevelim özgecim ama o kadar da yüceltmesek kaydirigubbakcemile3 arada sürtelim başlarını.. kıvılcım da çıkabiliirrr sırnaşık şey zemuszemus

tuğbacım.. hehehe kaydirigubbakcemile3 iyi fikirr.. ben bi çiçekçiye gidiiyiimm.. sanki benimki herakşam ellerinde çiçeklerle geliyo da kaydirigubbakcemile3

olsun özgeciğim hazır aşka gelmişken hakkını ver kocanın. her zaman böyle şansı elde edemiyorlar zavallılar hele de hamilelik döneminde

yaww ne fantastiği ne gecesi.....amanınnnnn ben karnımdan hareket ettiremiyom kendimi...onu bi gecicez.....dizimde yatırır sever iki okşarım yeter......
aşka geldim gelmesine de bak gene dellendirdi beni üfffff....
bencede zavallılar....
nese aşkımı kaybetmiyim ben yoksa bu adamı aşkımla boğucimmmmm......

vallahi ben bu aralar çok bozuğum kocamla bende birşey yapmıycam biraz burnu sürtülsün beni çok kırıyor......
sizlere kolay gelsin ...

aman dünürcüğüm boşver canım sakın bişey deme bugün bak kocişler günü yaptık adamcağız mahrum kalmasın bence

refişşşş zaten senin kocişi biliyom ben ya o çok iyi bi eniştecik.....
üzmüyo seni sende ödüllendiriyon adamı....
valla zeyno duymasın oda gelemedi halen seker testinden......
duymasın gene ,yoksa totemi kk nisan analarına yapcek valla......

denizcim... nolduu yine cnımm? ben seni seviyom ama sırnaşık şey

özgecimm.. kızz erkek değilmii..üzmezmii.. :))) ama ben üzmediği günler ödüllendiriyom :))) hhehehe....

hayırdır ayşecim hepimizde bir iyimserlik var sana ne oldu böyle eyvahedigeldismile

Ben gıcığım işte.Sevmiyorum.Bugün çok üstüme gelindi işyerinde olsun heryerde.
Oğluşum bile gıcıklık yaptı.Keçilik yaptı.Keçi işte.Babası kılıklı.-tatlicadiarzu-

ayy evett yaa dünürcüm gelemedi... gelinim gün yüzü görcek kızz fena mı :)))anladın sen :))hahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…