:roflol: :roflol:
kızlarrr madem bugünü kocalar günü ilan ettik akşama hepimiz birer demet çiçek alalım kocalara düşünebiliyomusunuz tepkilerini kaydirigubbakcemile3
valla tubacım düşünmedim desem yalan olur.....
aslında biliyormsun bir öpücük bile onlara yeter.....ben akşam dizime yatırım çocuk gibi sevmeye planlıyorum,bide en sevdiği çikolatalı pudinglerden mi yapsam...
ayyyy ne oluyo bana böle,bi anda aşk böcüğü oldum ben....:asigim:ŞenizŞenizŞeniz
oğluşum içimde büyüdükçe eşime olan sevgim de artıyor sanırım:asigim:
:roflol::roflol: :lepi: :lepi: valla helal olsun canım tam onikiden vurdun yayım gerçekten de. ve karşımdakini ikna edene ya da kendim ikna olana kadar pek susmam. şok oldum valla bir kerede bildinalkisalkisalkis alkisalkisalkis
:)))) bence çicek yerine fantastik bi gece düzenlesek daha makbule geçer:))))
bizim cağla şikeller gibi yaşam koçumuz yok ki kızlar hatun 6 kilo ile doğurdu oğlunu ben 6 ayda 10 kilo aldım yaşam koçları yokki bizde
Ben sevmiyorum bugün.Kimseyi sevmiyorum:gitme:alsanaalsanasmilekötükedihüsoklava:
anam ne koçu bayanssulusmilebenim koç gibi kocam birde damadım var yeter istemem yaşam koçu falan
opuyorumnanaktan sağolasın canımm...günaydın diycem kızlar ama bu saatte ayıp olacak ben kurstayım yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince refiyeciğim gözün aydın canım. başka dr a giden varsa gözleri aydın olsun. hasta olanlara geçmiş olsun. ben de geçen p.tesi aşı olmuştum tetanoz çok korktum ağrı olur diye çok şükür olmadı. bebişler nasıl kızlar?
zemuszemus inşallah iyi haberlerle geliceksin cnım.. gerçi ben gelmeni beklemicem hemen alıcam gelişmeleri o ayrı mevzuu kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanAynen bende canım cumartesi oğluşumu göreceğim inşallah.
kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan çok sağol canım bnimm... ve de rica ederim ne demek opuyorumnanaktanHERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR
oğluşuna maşallah canım.iyi dileklerin içinde sağolasın.
.
zemuszemus güle güle kullan canım cicilerinii.. çok iyi fiyata almışsın valla opuyorumnanaktanbu arada doğurmama 3 ay kala artık giyecek birşeyim kalmadığı için nihayet dün hamile cicileri aldım.3 takıma 180 TL verdim.kadın biraz daha beklerseniz yeni modellerimiz gelecek dedi.
biraz daha beklersem çarşafla işe gideceğim dedim.öyle böyle aldım.
:lepi: sevelim kızz sevelimm... ben yeni sevdiydim ama olsun seni mi kırcam bi daa severim kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri zati ne olduysa benimkine 4 kere aradı :asigim: normalde sadece öğle yemeğinde fırsatı olabiliyo :))) neyse.. acaba onların fabrikada da karıları sevme günü mü ilan edildi acaba kaydirigubbakcemile3 duu bi kere de ben ariimm.. gelince öperim artıkk :asigim:valla bugun kocalar günü olsun,bugun sewelim onları bari,ben yoksa hamilelik psikolojisi falan adamın canına okuyorum farkındayım,oda stresli yazık ama bende mızır mızırım.....
hadi nisan anneleri olarak bugun kocişleri artı olarak bi sevelim.....
adamlarda şaşırır valla....
ayy öpim de gelim kocamı......
sevelim özgecim ama o kadar da yüceltmesek kaydirigubbakcemile3 arada sürtelim başlarını.. kıvılcım da çıkabiliirrr sırnaşık şey zemuszemushehe:))
valla bilemiycem ama ben bazen çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama ,genede bir yanım aman boşver haktır ona diyo.....
ama valla ben hakkını yiyorum genede bu devirde iyi kocadır valla,her erkeğin belli kusurları olur biz sanki çok mu iyiyiz allah aşkına....
olabülü sürtebiliriz.....
benim ki zaten acayiip cana yakındır ,çenesi düşüktür sevdirir kendiniguclubacismile
ben onun aksine asık suratlı,kolay kaynaşamayan biriyim:)))
bak şimciiiiiiii kocamı daha çok sewesim tutdu......:asigim:Şeniz
:)))) bence çicek yerine fantastik bi gece düzenlesek daha makbule geçer:))))
olsun özgeciğim hazır aşka gelmişken hakkını ver kocanın. her zaman böyle şansı elde edemiyorlar zavallılar hele de hamilelik döneminde
Ben sevmiyorum bugün.Kimseyi sevmiyorum:gitme:alsanaalsanasmilekötükedihüsoklava:
ayse bitek beni seviyo ,beni seviyo,beni seviyo.....
bende onu ve minik paşam mehmet salihi çok seviyorum.......opuyorumnanaktan
hayırdır ayşecim hepimizde bir iyimserlik var sana ne oldu böyle eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?