sağol TARHANCIM benim gideceğim doktorda çok iyi bir doktor
zaten bizim hastane çevre hastanelerin en büyüğü en donanımlısı
doktorrlarıda hep doç falan he bide benim dayımın hanımı bu hastanede çalışdı yıllarca
herkesi tanıyor ebeleri doktorları vs bende bu şansı değerlendiricem NST falan hepsi ücretsiz
bir tek doktora ve ebelere üç beş ne verirsen işde allah inş gönlüme göre verirde
oğluşuma daha çok harcama yapabilirim...
zaten hiç bişiy alamıyorum beşiğini annanemiz alıcak acele etmiyoruz
toplu alışverişi babane yapıcak oda acele değil zaten aldığım şeyler fazlasıyla yeter
çok şanslı ve bereketli bebekler allah rızıklarını bol etsin inş....
evde olmak çokkkk güzel şimdi kahvaltı yapıcam ama içimde çıkaracakmışım gibi bir his var.
miğdem çok fena:(((
tesekkur ederım naz arkadasım
allah hepımıze kolay hayırlı dogumlar nasıp etsın
tatlım ben chicconun ikili setini almayı düşünüyom oto koltuğu ve bebek arabası birlikte. o yüzden zamanlamaya karar veremiyom. birde bizim arabamız yok doğuma kadar alıp almayacağımız da belli değil. bebeği hastaneye falan giderken neyde taşıcaz bilmiyom. o kumaş portbebeler hiç içime sinmiyo. oto koltukları da çok ağır yol boyu taşınmaz elde. of off belirsiz herşey yanikaydirigubbakcemile3 yoksa çok haklısın 2-3 ay sonra lazım olcak bebek arabası.
tşkler canım beğenmene sevindim.ben rizede bu tarzda bi ikramlığın tanesini 1,25-1,50 gibi sordum.ist a gittiğimde bi iki yere baktım aynı fiyattı.bunaları tahtakalenin yukarısında bebek süslemeleri satan yerden aldım.en ucuz orası geldi bana.ayrıca ikram sepeti,altın yastığı,kapı süsü,canım oğlum yazısı da aldım ordan.acaip güzel şeler var.
benimde 2 hastane çıkışım var canım.bence yeterli.pamuklu takımlarım zıbınlarım tulumlarımda yeterince var.bebeğe başka bişe almayacam.kendime emzirme kilodu atlet bi takım daha gecelik alıcam burdan okadar.yıkayıp ütüleme konusunda bende henüz hiçbişe yapmadım.önümüzde hafta sonu yıkar ütülerim sanırım.bu ay sonuda çantamı hazırlayacam annemle birlikte kısmetse.ay ne heyecanlandım yaahihoyyyt
tarhan oto koltugu almanı tavsıye etmem
2 3 ay kullanılacak bıseymıs
satıcı kız oyle dedı
bosuna set alıp bırsuru para verme
ben coook arastırdım
araba 300 falansa set olarak ıyı bırsey 500 550
ne gerek var
bızımde arabamız yok
zaten cok cıkılmıyorkı dısarı ılk dogdugunda
ben tasıma cantası aldım 2lı settı
dıger cantayı da hastane cantası yaptım
hemde 2lısını 20tlye aldım
30du 20ye aldım
yınede sen bılırsın
cnm
kalp atısından supelenırsen
hemen nstye alıolar
ama genelde 7,5 aydan sonra her hafta alıyorlar
ben sımdı her hafta gıdıyorum
gunum de doldu
sormak ıstedıklerınız varsa buyrun yardımcı olmaya calısırım
Ben 27 hafta 6 günlük hamileyim.
Henüz şekerlerle ilgilenemedim, ama kendim yapacağım. Buzdolabı mıktanısı falanda düşünüyorum kalıcı olsun diye.
Nazirecim senin doktorun kim nerde doğum yapacaksın.
Bu arada mide rahatsızlıkları için doktorum vana "rennie duo" şurup verdi, her şikayetinde içebilrisin dedi. Bana iyi geldi, ama her bünye faklı.. a.s
dünürcüğüm canım bir gün beraber orduya gidelim kararlıştıralımda şu bebk deterjanlarından falan beraber alalım hem olmazsa ben bitanede gecelik alıcağım gerçi annem alırım dedi ama neyse olsun fazla mal göz çıkarmaz misali birde annem gelmiş hain bana yalan söylüyo dün yoldaymış meğerse bu akşam oraya gideriz eşimede dedim dünürlere gidelim yardım et diye o da bakarız tamam dedi müsait olduğunuzda geliriz inşallah bir akşam ama ben pazartesi gelicem yanına inşallah hem şu umut bebeye gideli senle bakayım orayada :)) geldiğimizde orduya gitceğimiz günü kararlıştıralım canım sonra çok ağırlaşırız gidemeyiz gezemeyiz zaten şu anda bile zor inip çıkıyorum bizim dağ gibi yaman merdivenikaydirigubbakcemile3
cnm 8 gun once
3200 ıle 3600 arasıydı
dr + - 400 gr koyuyor
bakalım hayırlısıyla
3500falan dogar ınsallah
saglıklı olsunda normalı o
masallah yavruma
ama bende 40+3 m bugun
budebe gıresunda nerede oturuyorsun
nazcığım sendedemi mide bulantısı oluyo yaa bendede bu aralar var yaa hamileliğimde yaşamadım ilk zamnlar olur diye biliyorum ama bende bu aylarda başladı nedense yaa bilmiyorumkismile birde devamlı bir kabızlık var arada ishal oluyorum aman ben bir acayipleştim zati anlamadım bende:uhm:
canımcım benim dr um egepolde gökalp bey çok memnunum banada mide yanması içn gaviscon önerdi dr um ama gerek duymadığım için almadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?