2010 Nisan Anneleri

dünürcüğüm canım bir gün beraber orduya gidelim kararlıştıralımda şu bebk deterjanlarından falan beraber alalım hem olmazsa ben bitanede gecelik alıcağım gerçi annem alırım dedi ama neyse olsun fazla mal göz çıkarmaz misali birde annem gelmiş hain bana yalan söylüyo dün yoldaymış meğerse bu akşam oraya gideriz eşimede dedim dünürlere gidelim yardım et diye o da bakarız tamam dedi müsait olduğunuzda geliriz inşallah bir akşam ama ben pazartesi gelicem yanına inşallah hem şu umut bebeye gideli senle bakayım orayada :)) geldiğimizde orduya gitceğimiz günü kararlıştıralım canım sonra çok ağırlaşırız gidemeyiz gezemeyiz zaten şu anda bile zor inip çıkıyorum bizim dağ gibi yaman merdivenikaydirigubbakcemile3

aşkitom allah hayırlı doğum nasip etsin canım bugün yarın geliyor öleyse
ne güzel ben hala rüyalarımda doğuruyorum bi sabah bi bakmışım ıkınmakdan gerçekden doğmuş
töbe töbeeee::))))

Ben bebeconford'un Lola modelini aldım. Ana kucağıda aynı modelde var. Puseti çıkarıp iskelet üzerine ana kucağını oturtuyorsun. 13 kg'a kadar kullanılabiliyormuş. Şimdilik Arel'i bekliyor bakalım :)

tesekkur ederım naz arkadasım
allah hepımıze kolay hayırlı dogumlar nasıp etsın

nazcığım sendedemi mide bulantısı oluyo yaa bendede bu aralar var yaa hamileliğimde yaşamadım ilk zamnlar olur diye biliyorum ama bende bu aylarda başladı nedense yaa bilmiyorumkismile birde devamlı bir kabızlık var arada ishal oluyorum aman ben bir acayipleştim zati anlamadım bende:uhm:

tesekkur ederım naz arkadasım
allah hepımıze kolay hayırlı dogumlar nasıp etsın

amin canım sanada kolay doğumlar nasip eğlesin rabbim inşallah çok güzel bir doğumun olurda bizlere buradan yazarsın tabi vakit bulabilirsen canım boshayallersmile

gelinciğim afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

canım bende chicco aldım gayet kullanışlı araba.özellikle pusetinin içi baya iyi bebeğin sırtını falan acıtmaz destekli bi ürün yani.ben çok baktım en iyisi o.kraftın pusetinin içi çok küçük diğer ürünlerde çok iyi gelmedi bana

bende dünürle bir pijama takımı almıştım ama o beni doğuma kadar ancak atar.bir tane daha alacağım.emzirme sütyeni falan bende almadım.belki dedim son zamana kadar göğüsler biraz daha büyür falan....o yüzden onu sona bırakacağım.
önümüzdeki hafta bende yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.

hımmm setler avantajlı değil yani bak şimdi kararsız kaldım en iyisi tek tek bakarak karar vermek. aslında benim en büyük derdim taşıma çantaları içime sinmiyor kumaş ya bebek rahat edemez gibi geliyor. gezip dolaşınca dediğinize gelecem büyük ihtimalle:lepi:

sağol tatlım cevabın için.aklıma bişey takılırsa sorarım yine canım sağol.Allahım bi avazda kurtarsın inşallah...bu arada bebeğinin kilosu ne kadar*

canımcım benim dr um egepolde gökalp bey çok memnunum banada mide yanması içn gaviscon önerdi dr um ama gerek duymadığım için almadım ....

cnm 8 gun once
3200 ıle 3600 arasıydı
dr + - 400 gr koyuyor
bakalım hayırlısıyla
3500falan dogar ınsallah
saglıklı olsunda normalı o
masallah yavruma
ama bende 40+3 m bugun

gözün aydın canım.annenin geldiğine sevindim benden selam söyle annene.inşallah bir gün tanışmakta nasip olur.gelin canım beklerim mutlaka.hatta pazartesi akşamıda oturabiliriz.umut bebeye gidelim canım benim birkaç hafta oldu gitmeyeli bakalım yeni bişeyler var mı?ben saat 3 ten sonra orduya gideceğim ablamda kalacağım bu akşam eşimde akşama gelecek.yarın ordan dr a oğlumu görmeye gideceğim çok heyecanlıyım.gerçi dengesiz bir arkadaş canımı sıktı ama boşver.yarın geceye ancak gelirim ordan girebilirsem girerim canım haber veririm size....

cnm 8 gun once
3200 ıle 3600 arasıydı
dr + - 400 gr koyuyor
bakalım hayırlısıyla
3500falan dogar ınsallah
saglıklı olsunda normalı o
masallah yavruma
ama bende 40+3 m bugun

ay maşallah ya Allah nazarlardan saklasın.nazar boncuğu benden olsun
hayırlı doğumların olsun inşallah....

ah zeyra hiç sorma ilk aylara geri döndüm resmen
kahvaltımı ediyorum güzelce ondan sonra çıkarıyorum çok kötü
boş mideye olsa nese offf ne oluyor anlamadım yavaş yavaş kahvaltı yapıyorum inanki
hala kahvaltıdayım kayınvaldem gelcek opnu bekliyorum beraber yicez.
kabızlık değilde isal gibiyim bende uzun zamandır.

canımcım benim dr um egepolde gökalp bey çok memnunum banada mide yanması içn gaviscon önerdi dr um ama gerek duymadığım için almadım ....

Ben de Karataş'a gidiyorum, Dilaver Alper Bey'e.. Hastaden de doktorumdan da inanılmaz memnunum.
Keske ben de gerek duymasam da içmesem..

:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…