2010 Nisan Anneleri

cnm bnm eşim trabzonlu
2 kez trabzon gıresun samsun yaptık
gıresun merkezde arkadasımız var orada da kaldık
gıresun kalesıne de cıktım
coook guzel memleketınız varrr
oraları cok sevıyorum
hayırlısıyla buyaz da gelecez kısmetse
ama bır farkla 3 kısı
ayy demesı bıle heyecanlı

ayyy aşkitom 41 e geliyor bu bacım 41 kere maşallah normal olur inş::))

dünürcüğüm sıkma canını bitanem dengesiz çok etrafta takma bitanem sil gitsin hayatından bebişinden senden kıymetli değilya boşver canımcım pazartesi eşim işte olacak canım ben gündüz dönerken bir uğrarım olmazsa canımcım iyi yaparsın bencede erkenden gitmen mantıklı canım benim doktordan sonra haber ver bana mesaj at damadımada selam söyle bitanem pipisini severim ben onun bayanssulusmile kendini ve damadımıda üzme ne olursun

aşkitom güzeldir bizum memleketumuz gelirsen misafirimiz ol canım bekleruz bende ciresunluyum daaaaa kalemizde meşhurdur evet yemkelerumuzda

ınsallah kızlar
hepınızden dua beklıorum
normal olsun

gelıcez tabı
sevıyoruz bız oraları
eşim maçkali uşaktur
yemkene yaa bılemedım

neyse kızlar
kendınıze ıyı bakın

benım yatmam lazım
doktorum yatmamı onerdı

hepıcınızı optum

o zaman bende beklerim canım burayada buyrun gelin.hatta özelden falan msj atarsan bana haberleşiriz o zamanna.bizde 3 kişi olcaz o zamana.gerçekten güzel canım 1ken 2 .2ken 3 olmak.senin kız mı erkek mi bebeğinin cinsiyeti canım

canım yaa ben acile gittiğim gün doktor dediki ishal de bulantı kusma yapar senin miden ondan depraşmiş olmasın. sen ishalini kesmeye çalış istersenopuyorumnanaktan

yok canım ya yıllardır arkadaşım bu insan benim.ama çok çocuksu hareketleri var ona kızıyorum.canım haftaya bir gün kararlaştırırız canım hem okey falan oynarız.kitaplık olduğu yerde kalacak artık böyle idare edeceğiz canım.bu pazar badana yaptırcaz odaya mani renk almış babası dün boyayı.canım yarın drdan sonra haber veririm inş.şekerimde çıkmaz.eğer çıkmazsa kendime bir tatlı ısmarlayacağım hünerden.....opuyorumnanaktan
canım gerçekten ağırlaşmadan gidelim orduya bir gün.mesela haftaya cumartesi falan olur havalar soğuk olmazsa şayet.bundan sonra penguenler gibi olcaz yürüyüşte zorlanacakopuyorumnanaktan

trahan cnm sagol
adım reyme karamehmetoglu
her odayı gezmene gerek yokk
beklerım tabı buyur gell

tamam canım hünerin şöbiyetine bayılıyordum ondan yersin bitanede benim için canım cokacimcoookoynarız ben zaten okey manyağıyım yaz oldumu nerde bir okey masası ben ordayım bilmiyorumkismile şu bizim adamları bir yenelimde akılları başına gelsin aklinialirimsmile canım inşallah hiç bişey çıkmayacak bak görürsün deniz beyde dedi sana bişey yok diye hem o kadar diyet yaptın canım bişey çıkmaz o kadar diyetin üstünede inşallah evet geldiğimizde karar veririz gideceğimiz günü canımcım kaydirigubbakcemile5

budebe hıc zorlanmasın yurumeye korkma
bak ben hala yuruyorum ve zorlanmıyorunm cok sukur
18 kılo aldım ustelık
hayırlısı bakalmı
son 2 ayda coook alınıyor
ben 4 aylıkken 4 kg almıstım

ve bütün KK lılardan önce ben görecem sevecem o oğluşu:asigim:

ya burayada gel burayada gel banane valla tuğbacığım bizden önce doğurursun canım sata göre al bebişini bizlerin doğumunada gel yaaasırnaşık şeyolumunekankayizsmile

canım bu diyetin üstüne birde şeker çıkarsa valla komaya girerim heee.ondan sonra hiçbişey yiyip içmemem lazım canım.yenelim valla şu kocaları ıstakaları koltuklarının altınA VERiriz heheeheopuyorumnanaktan
tamam canım bize geldiğinizde karar veririrz inşallah şeker de çıkmazda oraya gider istediğimizi yerizzzzzzzzzzzzcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şey

budebe hıc zorlanmasın yurumeye korkma
bak ben hala yuruyorum ve zorlanmıyorunm cok sukur
18 kılo aldım ustelık
hayırlısı bakalmı
son 2 ayda coook alınıyor
ben 4 aylıkken 4 kg almıstım

canım mutlaka bekliyorum tanışırız.kk arkadaşları olarak.canım benimde oğluşum olacak Allah izin verirse....tez zamanda doğur inşallah canım sende.yok canım yürümemde zorluk yok ama nefes nefese kalıyorum bazen.özellikle merdiven çıkarken....

neyse teyzoşlar görüşrüz hepinizi öptük biz gidelimde diyet yemeğimizi hazırlayalım babımızınki ayrı artık bizimki ayrıboshayallersmile

dünürcüğüm tekrar görüşürz canım bana iyi haberler verirsin inşallah canım benim öptüm dikkat et damadıma ve kendine canım benim burdan geçerken el sallarım sana camdan nede olsa 3ten sonra bizim kapının oradan geçiceksiniz:))))

ya burayada gel burayada gel banane valla tuğbacığım bizden önce doğurursun canım sata göre al bebişini bizlerin doğumunada gel yaaasırnaşık şeyolumunekankayizsmile

zeyracımmm benim seveceğim bebek aşkitomun oğluşu aynı hastaneye gidiyoruzda birkaç güne kadar doğurcak ilk ben görcem:)
ama hiç belli olmaz kiminkinin önce geleceği bakarsın benimki bekler seninkini severiz önce:asigim:

trahan cnm sagol
adım reyme karamehmetoglu
her odayı gezmene gerek yokk
beklerım tabı buyur gell

tamam canım telefonuma yazdım adını hastanede görüşürüz artık koca göbekli biri ziyaretine gelecek bende tuğba tarhan bu aarada çok memnun oldumopuyorumnanaktan

slm kızlarr biz geldikk..

malum bugun şeker yüklememiz vardı.. kollarım delik deşik oldu.. hemşire cok canım yanmasın dıye ılk seferde damar yolu açtı o kabusa döndu beceremedı kan felan fışkırdı ( neyse sonunda taktı .. ikinci saatımızde kanımızı ordan aldı canımız yanmadı.. üçüncü saatımızde malum damar yolu pıhtılaşmış o kadar canımı yaktı alamadı... tekrar diğer kolumdan normal kan aldı.. orasıda acıyordu zaten salı gununden kalma morluk vardı.. dördüncü saatte ordan aldı.. kollarım feciiiiiii... kaldıramıyorum bıle..
neyse değdi ama bunca şeye.. ŞEKERİMİZ İİYİ ÇIKTI...
AMA 100 LÜK YUKLEME KOTU KIZLAR SAKIN YALNIZ GITMEYINE EŞİM YANIMDAYDI ŞÜKÜR DESTEK OLDU.. MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ FELAN OLUYOR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…