cnm bnm eşim trabzonlu
2 kez trabzon gıresun samsun yaptık
gıresun merkezde arkadasımız var orada da kaldık
gıresun kalesıne de cıktım
coook guzel memleketınız varrr
oraları cok sevıyorum
hayırlısıyla buyaz da gelecez kısmetse
ama bır farkla 3 kısı
ayy demesı bıle heyecanlı
ah zeyra hiç sorma ilk aylara geri döndüm resmen
kahvaltımı ediyorum güzelce ondan sonra çıkarıyorum çok kötü
boş mideye olsa nese offf ne oluyor anlamadım yavaş yavaş kahvaltı yapıyorum inanki
hala kahvaltıdayım kayınvaldem gelcek opnu bekliyorum beraber yicez.
kabızlık değilde isal gibiyim bende uzun zamandır.
oglusum olacak cnm
kısmet cnm cım
dünürcüğüm sıkma canını bitanem dengesiz çok etrafta takma bitanem sil gitsin hayatından bebişinden senden kıymetli değilya boşver canımcım pazartesi eşim işte olacak canım ben gündüz dönerken bir uğrarım olmazsa canımcım iyi yaparsın bencede erkenden gitmen mantıklı canım benim doktordan sonra haber ver bana mesaj at damadımada selam söyle bitanem pipisini severim ben onun bayanssulusmile kendini ve damadımıda üzme ne olursun
aşkitom güzeldir bizum memleketumuz gelirsen misafirimiz ol canım bekleruz bende ciresunluyum daaaaa kalemizde meşhurdur evet yemkelerumuzda
yok canım ya yıllardır arkadaşım bu insan benim.ama çok çocuksu hareketleri var ona kızıyorum.canım haftaya bir gün kararlaştırırız canım hem okey falan oynarız.kitaplık olduğu yerde kalacak artık böyle idare edeceğiz canım.bu pazar badana yaptırcaz odaya mani renk almış babası dün boyayı.canım yarın drdan sonra haber veririm inş.şekerimde çıkmaz.eğer çıkmazsa kendime bir tatlı ısmarlayacağım hünerden.....opuyorumnanaktan
canım gerçekten ağırlaşmadan gidelim orduya bir gün.mesela haftaya cumartesi falan olur havalar soğuk olmazsa şayet.bundan sonra penguenler gibi olcaz yürüyüşte zorlanacakopuyorumnanaktan
ve bütün KK lılardan önce ben görecem sevecem o oğluşu:asigim:
tamam canım hünerin şöbiyetine bayılıyordum ondan yersin bitanede benim için canım cokacimcoookoynarız ben zaten okey manyağıyım yaz oldumu nerde bir okey masası ben ordayım bilmiyorumkismile şu bizim adamları bir yenelimde akılları başına gelsin aklinialirimsmile canım inşallah hiç bişey çıkmayacak bak görürsün deniz beyde dedi sana bişey yok diye hem o kadar diyet yaptın canım bişey çıkmaz o kadar diyetin üstünede inşallah evet geldiğimizde karar veririz gideceğimiz günü canımcım kaydirigubbakcemile5
budebe hıc zorlanmasın yurumeye korkma
bak ben hala yuruyorum ve zorlanmıyorunm cok sukur
18 kılo aldım ustelık
hayırlısı bakalmı
son 2 ayda coook alınıyor
ben 4 aylıkken 4 kg almıstım
ya burayada gel burayada gel banane valla tuğbacığım bizden önce doğurursun canım sata göre al bebişini bizlerin doğumunada gel yaaasırnaşık şeyolumunekankayizsmile
trahan cnm sagol
adım reyme karamehmetoglu
her odayı gezmene gerek yokk
beklerım tabı buyur gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?