2010 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun Sedacım.Bu hemşireler öyle hepsini dövmek lasım...klava:
Şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim.Ben sana demiştim değil mi?

hoşgeldin ilkenurcumm geçmiş olsun bizim 50 lik yüklemede parmaktan aletle ölçmüşlerdi hiç sorun olmamıştı. acaba 100 lükte bu yöntem kullanılmıyormu o kadar işkence etmişler sana canım yaa. neyseki iyi çıkmış sonuçlar değmiş çektiğine gözün aydın canımopuyorumnanaktan

merhabalar hanımlar.
teşekkürler canım.%50 indirim vardı.şanslıyım yani.

canım ya kusura bakma sana da geçmiş olsun demeyi unuttum galiba allah şifa versin diyelim kendine iyi bak ve fazlaca yorma. sana da hayırlı cumalar
sağolasın canım.kayınpederim bugün çıktı hastaneden.şimdi evi geçmiş olsun ziyaretine gelenler basmıştır bile.malesef yorulacağım.acaba hafta sonudamı büroyu açsam?
zemuszemus güle güle kullan canım cicilerinii.. çok iyi fiyata almışsın valla opuyorumnanaktan

:
[
sağolasın canım
maşallah bebişe.sanada geçmiş olsun canım.biran önce geçer ağrın inşallah.

sağol denizcimm zaten bir ara gözümden yaş geldi nerdeyse kaydirigubbakcemile3 resmen işgenceydi.. kociş sen nasıl doğuracaksın seda ???????? dıye şaşırdı adam kaydirigubbakcemile3 ama sonuç ıyı cıktı ohhh çikolatalı pastamı bile yedım öğle arası süperdiiii :kedi:

sağol tarhancımm ama benım 50 liktede 2 kez kan aldılar saat başı .. yanı bu hafta resmen işgencelıydı benım içinnnnn...

ilkenurcum benim 50 likte ilk ölçümde zaten tahliller için kan alınacaktı o kan alınırken bir kaç damla boşa akıtıp yine şeker ölçüm cihazıyla ölçtüler. ikinci ölçüm de parmaktan ölçtüler. sanırım şeker ölçüm cihazı kullanan hastanede ölçtürmekte fayda var.
zeyracım bak sen de 100 lük ölçtürceksin 4 kere deldirme kendini bi sor önceden şeker ölçüm cihazı kullanan hastane varmı oralarda

aaa neden öyle diyorsun bende hemşireyim hiçbir hastamada kan alırken acı çektirmedim ayyyyy hemende nası üstüme alındım yawwwwwww....

çok geçmiş olsun baya aksilikler üstüste gelmiş kıyamam...

canım şekerinin iyi çıkmasına sevindim.bende yarın yaptıracağım şeker yüklememi inşallah iyi çıkar...canım ne yapmışlar koluna öyle ya....

ohhh afiyet olsun cnm..YARASIN BEBİŞİMİZE...a.s.

sedacım çok gecmiş olsun ttatlım,bende bugun test yaptırdım benimde 50 likti ,sağlı sollu kollarım delik deişk oldu,ama hemsire kız bu iyi çıkarsa 100 lük ypatırmaz doktorun dedi allahtan....ya ben de tektim çok zor oldu ama,midem çok bulandı fenalık geldi içime.....
ama çok sevindim güzel çıkmasına darısı başıma artıkın.....

ayyy attım ateşe yemekleri pişsinler bir bakayım dedim hem bu arada

sedacığım canım öncelikle geçmiş olsun bitanem demedinmi hemşireye ne oluyoruz biraz daha acıtmadan alırmısınız falan deseydin canımcım BU ARADA GÖZÜN AYDIN CANIM BENıM OOOHHH ıNŞALLAH O GÜZEL HABERLERı SIRADAN VERıRıZ ayyy benim içinde bir dilim yeseydinya zaten doktordan iyi sonuç alır almz bende bir pastahanenin yolunu tutacağım inşlallah canım afiyet olsun yaaa benim eşim o gün işte oluyo gerçi beni o bırakacak ama olmazsa öğleye kadar izin alsın benim zaten tansiyonum hep düşük oluyo genelde bayılıveririm oracıkta

tuğbacığım canım ben özel hastahanede yaptırmama rağmen yoktu sanırım aletleri tüp tüp kan aldılar aynen yaa zaten kansızlıkla savaş halindeyiz hamilelikte kan kalmadı vere vere ne yapayım canım herşey bebişler için dayanacağım artık

özgeciğim geçmiş olsun canım sen ne zamn alıcaksın sonuçları dediğim gibi şekerli pek bişey yemeseydinya akşam valla pazartesi bakalım benim kolda delinmedik yer kalıcakmı

özgeciğim geçmiş olsun canım sen ne zamn alıcaksın sonuçları dediğim gibi şekerli pek bişey yemeseydinya akşam valla pazartesi bakalım benim kolda delinmedik yer kalıcakmı

canım valla çok zormuş,ben akşam bişiycik yemedim tatlı olarak.....
bakalım ne çıkcak aslında tathlil sonuçlarım çıktıda hastane uzak olunca yarın işe gelirken alcam sonuçlarımı ,yada bugun eşimi yollarım valla hiç bi fikrim yok.....acayip merak ediyorum ne çıktı...
inşlh hepimiz güüzel haberlerle geliriz tatlım.....

özgecimm.. fundacımm.. çok teşekkür ederim kızlar.. darısı sizlerin başına inşallah ...

nazirecim sağolasın ama her hemşire bir olmuyor demek ki..bazıları acımasız..

zeyracımm darısı senın basına ınsallah arkadasım... ama sakın tek basına gıtme.. bu sefer kı acılı ve mıde bulandırıdı saabah çok erken gıt kı çok aç kalma.. bırde eşinle gıt mutlaka o içirdikleri sudan ıkı bardak içiriyorlar mide bulantısı yapıyor.. sürekli kan aldıkları içinde baş dönmesi ve halsizlik yaptı bende.. aman dikkatli ol canımcım sende..

BEN ÇIKAYIM nisan anneleri.gidip birşeyler bakacağım.evde işler beni bekler.herkese iyi tatiller.ben hafta sonu nete girecek vakit bulamam.size iyi sohbetler.

özgecim inş güzel haberler alırsın.bende yarın yaptıracağım dua edin iyi çıksın kızlar.o kadar diyet yaptım.yarın kuzumuda göreceğim.
kızlar ben çıkıyorum bu akşam ablamlarda kalacağız.yarın akşam ve ya geceye ancak yazarım size.gerçi dünüre telefon açacağım inş.iyi haberlerimi verir size.hadi ben kaçtım bye...opuyorumnanaktan

olmazsa sedacığım eşim izin alsın veya annem gelir benimle olmazsa canım ben yoksa dediğin gibi bayılı veririm zaten kan görmeye dayanamıyorum rabbim inşallah hepimize canım güzel haberler almayı nasip eğler

avukatcığım canım görüşrüz tatlım tekrar geçmiş olsun kayınpederine canım kendine iyi bak bebişede

canım güle güle dualarım senin için sakın heyecan yapma geçerkende el salla bana camdan bakıcam 15 dakika sonrayaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ilke nur canım geçmiş olsun..
kızlar ya ben anlamıyorum bu özel hastaneleri sizin gidişatla benimki hep farklı
mesela ben açlık 50mg şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonra benden 1 kere kan aldılar
düşük çıkdığı için doktor 2 hafta sonra aç karnına gel tekrar kan alınacak dedi başka bişiye
bakılacak dedi okey oda yapıldı normal çıkdı dün sık sık az yededi vs.
sizin neden sağlı sollu kollar deliniyor bi aç tok anlamdımki şimdi devlet azmı ilgileniyor
yoksa özellerler çokmu abartıyor lütfen açıklayın namaza gidiyorum gelince okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…