slm kızlarr biz geldikk..
malum bugun şeker yüklememiz vardı.. kollarım delik deşik oldu.. hemşire cok canım yanmasın dıye ılk seferde damar yolu açtı o kabusa döndu beceremedı kan felan fışkırdı( neyse sonunda taktı .. ikinci saatımızde kanımızı ordan aldı canımız yanmadı.. üçüncü saatımızde malum damar yolu pıhtılaşmış o kadar canımı yaktı alamadı... tekrar diğer kolumdan normal kan aldı.. orasıda acıyordu zaten salı gununden kalma morluk vardı.. dördüncü saatte ordan aldı.. kollarım feciiiiiii... kaldıramıyorum bıle..
neyse değdi ama bunca şeye.. ŞEKERİMİZ İİYİ ÇIKTI...
AMA 100 LÜK YUKLEME KOTU KIZLAR SAKIN YALNIZ GITMEYINE EŞİM YANIMDAYDI ŞÜKÜR DESTEK OLDU.. MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ FELAN OLUYOR...
malum bugun şeker yüklememiz vardı.. kollarım delik deşik oldu.. hemşire cok canım yanmasın dıye ılk seferde damar yolu açtı o kabusa döndu beceremedı kan felan fışkırdı( neyse sonunda taktı .. ikinci saatımızde kanımızı ordan aldı canımız yanmadı.. üçüncü saatımızde malum damar yolu pıhtılaşmış o kadar canımı yaktı alamadı... tekrar diğer kolumdan normal kan aldı.. orasıda acıyordu zaten salı gununden kalma morluk vardı.. dördüncü saatte ordan aldı.. kollarım feciiiiiii... kaldıramıyorum bıle..
AMA 100 LÜK YUKLEME KOTU KIZLAR SAKIN YALNIZ GITMEYINE EŞİM YANIMDAYDI ŞÜKÜR DESTEK OLDU.. MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ FELAN OLUYOR...
teşekkürler canım.%50 indirim vardı.şanslıyım yani.valla gayet iyi bir rakama almışsın güle güle giy canımcımopuyorumnanaktan
hamile giyim çok pahalı tek bir elbiseye 100 tl demişlerdi 2 ay önce bana
ayyy bayıldım yaaa çok tatlılar masa tasarımı süper olmuş valla harika bir fikirzemuszemus
sağolasın canım.kayınpederim bugün çıktı hastaneden.şimdi evi geçmiş olsun ziyaretine gelenler basmıştır bile.malesef yorulacağım.acaba hafta sonudamı büroyu açsam?canım ya kusura bakma sana da geçmiş olsun demeyi unuttum galiba allah şifa versin diyelim kendine iyi bak ve fazlaca yorma. sana da hayırlı cumalar
sağolasın canımzemuszemus güle güle kullan canım cicilerinii.. çok iyi fiyata almışsın valla opuyorumnanaktan
:
[
maşallah bebişe.sanada geçmiş olsun canım.biran önce geçer ağrın inşallah.selam kizlar
ben bugün bebegimi gördüm 880 gr olmusuz
seker yüklemesinide yapti ve aksi bir durum oldugunda arayacaklarini söyledi
ardindan su 1 haftadir cektigim dis agrisi icin disciye gidim dedim
gitmez olaydim disirde ne sinir ne bisey kalmamis
neyse igne vurdu uyusturmak icin oda dis iltihap oldugu icin fayda etmedi
anlayacaginiz siniri felan canli canli kesti
herseyi hisettim geldigimden beride yatiyorum
bisey yiyemiyorum daha neler gelecek basima onuda bilmiyorum:çok üzgünüm:
ayrica cinsiyetimizide 100% yine göstermedi
biz halen kiz biliyoruz bakalim
kızlar dün bebek şekerlernden bahsetmişsiniz.tarhancımben lavantalı bebek ikramlığı aldım aynı zamanda mıknatıs taktırdım kalıcı olsun buzdolabı süsü olarak kullansınlar diye.üstünede hoşgeldin poyraz bbek yazdırdım nazar boncuğu eklettim.bana tanesi 0,80 kuruşa mal oldu.50 tane aldım.100 adet çok geldi bana.sende böle bişe yaptırabilirsin canım yada içine şekerde koydurabilirsin maliyet çok farketmez.senin için resminide atıom tatlım
bayıldım harikalar.bende mi bütçe ayırsam bu süs işine acaba?
neyse değdi ama bunca şeye.. ŞEKERıMıZ ııYı ÇIKTI...
AMA 100 LÜK YUKLEME KOTU KIZLAR SAKIN YALNIZ GITMEYINE EŞıM YANIMDAYDI ŞÜKÜR DESTEK OLDU.. MıDE BULANTISI BAŞ DÖNMESı FELAN OLUYOR...
canım geçmiş olsun.en azından o işkenceden sonra şekerin iyi çıkmış.
Geçmiş olsun Sedacım.Bu hemşireler öyle hepsini dövmek lasım...klava:
Şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim.Ben sana demiştim değil mi?
hoşgeldin ilkenurcumm geçmiş olsun bizim 50 lik yüklemede parmaktan aletle ölçmüşlerdi hiç sorun olmamıştı. acaba 100 lükte bu yöntem kullanılmıyormu o kadar işkence etmişler sana canım yaa. neyseki iyi çıkmış sonuçlar değmiş çektiğine gözün aydın canımopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun Sedacım.Bu hemşireler öyle hepsini dövmek lasım...klava:
Şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim.Ben sana demiştim değil mi?
sağol denizcimm zaten bir ara gözümden yaş geldi nerdeyse kaydirigubbakcemile3 resmen işgenceydi.. kociş sen nasıl doğuracaksın seda ???????? dıye şaşırdı adam kaydirigubbakcemile3 ama sonuç ıyı cıktı ohhh çikolatalı pastamı bile yedım öğle arası süperdiiii :kedi:
sağol tarhancımm ama benım 50 liktede 2 kez kan aldılar saat başı .. yanı bu hafta resmen işgencelıydı benım içinnnnn...
özgeciğim geçmiş olsun canım sen ne zamn alıcaksın sonuçları dediğim gibi şekerli pek bişey yemeseydinya akşam valla pazartesi bakalım benim kolda delinmedik yer kalıcakmı
sedacım çok gecmiş olsun ttatlım,bende bugun test yaptırdım benimde 50 likti ,sağlı sollu kollarım delik deişk oldu,ama hemsire kız bu iyi çıkarsa 100 lük ypatırmaz doktorun dedi allahtan....ya ben de tektim çok zor oldu ama,midem çok bulandı fenalık geldi içime.....
ama çok sevindim güzel çıkmasına darısı başıma artıkın.....
özgecim inş güzel haberler alırsın.bende yarın yaptıracağım dua edin iyi çıksın kızlar.o kadar diyet yaptım.yarın kuzumuda göreceğim.
kızlar ben çıkıyorum bu akşam ablamlarda kalacağız.yarın akşam ve ya geceye ancak yazarım size.gerçi dünüre telefon açacağım inş.iyi haberlerimi verir size.hadi ben kaçtım bye...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?