2010 Nisan Anneleri

tamam ayşeciğim eklerim anneannesi verirse olmazsa orada çekerim çünkü artık annem aldıklarını vermiyo yaaa bohça yapıcakmış ayyy sanki kızım evlenecekkaydirigubbakcemile3 ne tuhaf geliyo bohça denilince bebişe

canım yaa valla yakın olsak bir el atardık hep beraber inan birimiz hazırlık yapar birimiz temizlik ohhh ne güzel olurdu kendini fazla yorma canımcım :CüvCüv:

ben varem kahvaltı hazırlayam acıktık sanırım tepikler başladı öptük görüşrüz bitanecik teyzoşlarımı

günaydın kızlar..yoğun bi cumartesi günü olacak belli.önümde bi sürü iş var beni bekleyen.oğluşumla kahvaltımızı yaptık.size slm verelim dedik işe koyalacaz hemen.sayfam açık ara ara bakarım size

kaydirigubbakcemile3

günaydın gelicik

slm kızlar temizlik yapıyordum ama az önce fundayla görüştük göktuş büyümüş 1kilo 15gr olmuş damadım gayet sağlıklıymış daha şeker yüklemesi çıkmamış sonuçları şimdi göktuşa alışveriş yapıyolarmış haber vereyim dedim öptük teyzoşlar

oo maşalllah ne kadarda büyümüş paşa Şeniz görüşürsen tekrardan selam söyle zeyracımm...

Kızlar ben çıkıyorum.Zaten kimse de kalmamış.Herkese iyi haftasonları.Yormayın kendinizi...Öpüyorum kocaman...

oo maşalllah ne kadarda büyümüş paşa Şeniz görüşürsen tekrardan selam söyle zeyracımm...

canım merhaba evet kocaman olmuş göktuşum.bende baya şaşırdım.boyunu bilmiyorum ama zaten dr umun bebeklerini kaybettiği haberini alınca daha bişey düşünemedim.şeker sonucumuzu eğer yüksek çıkarsa haber verecekler.ama dr diyete devam dedi..ablama geldm şimdi sizi özledim bakayım dedim.sağol tatlım.
yalnız sevincimi çok yaşayamadım dr umun eşi hamileydi maalesef bebekte anomali olduğu için almak durumunda kalmış bebeğini.Allahım çok acı bişey ya....çok ağladım kendimi toparlamak için eve geldm şimdi alışverişe çıkacağız.

anam ahanda dünürüm gelmiş canım benim üzme kendini bitanem herşey rabbimden bitanem benim vardır bir hayır doktorun açısından canımcım benim damadım ne kadar büyümüş yaaa maşallah kuzucuğuma bende görsem artık yaaa biliyosun daha var gelinini görmeme her ayın 19 inşallah çabuk geçerde görürüm canım hiç canını sıkma sendeki o diyetle şeker meker çıkmaz bitanesi ayyy çok isterdim gelmeyi orduya ama ben yavaş yavaş temizlik yapıyom benim herif kaçtıkaydirigubbakcemile3 ona çok iş söylemişim öyle dedi

dünür merhaba canım yazmışsın damadının haberini sağol tatlım.bende ablamla dışarı çıkıcağım.eşimle eniştemde çilek mobilyaya gidecekler....sonradan bize katılacaklar.hala dr umun bebeğinin etkisindeyim.insanın hiç aklına gelimiyo ya dr olunca sanki onun bebeğine bişey olmaz gibi geliyo akla ama öyle olmuyormuş.birde o kadar üzgündüki garibim ya...bana bebek hakında bişey sorma derken hiç aklıma gelmedi.bizde bişey bilmiyoruzya bebeği videoya kaydediyoruz.bilsek yaparmıydık ya....çok kötü oldum artık haftalarca aklımdan çıkmaz bu.....senağlamasenağlamasenağlama

aslında benim eşim öyle yapardı ama senin eşin kaçmazdı işten...
canım haftaya geliyo bebeğin beşiği ayın 23 ünde getirtcektik aslında ama o gün kontrolüm var yine ... o yüzden haftaya oğlumun odası tamam olacak inşallah
canım bir an önce zaman gelsinde sende gör gelinimi....baya büyümüştür gelinimde bak senin damat baya kilo almış.diyette olmama rağmen benim kilo vermeme rağmen göktuş iyi kilo almış.seninkide almıştır canım merak etme

canım sen sıkma canını bitanem sen nerden bilebilirdinki o an canımcım yoksa dermisin öyle bişey senin hiç üzülmene gerek yok canımcım rabbimin bir bildiği vardır

kaçtı insafsız dünürün bugün sorma canım arkadaşı aradı hemen ben gidiyom diyo elindede süpürge çok komedi yaaabayanssulusmile

canım dünürüm biz ablamla çıkıyoruz dışarı.kendine iyi bak canım.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…