canım gelecek kişileri tanımadıgım için stres oldum.. birde benım ev dekorumm krem salonum felan.. şimdi pişmanım tabi:))) sürekli silinmek temizlik istiyor.. eşimde hafta sonları dershanede .. annemınde günü varmış bugun.. tek kaldım anlayacagın:)) yavas yavas yaparım artık dıyorum...çalışınca haftada en fazla bır kez temızlık yapılabılıyor( neyse şimdi atlattım o depresif halımı :))
tamam ayşeciğim eklerim anneannesi verirse olmazsa orada çekerim çünkü artık annem aldıklarını vermiyo yaaa bohça yapıcakmış ayyy sanki kızım evlenecekkaydirigubbakcemile3 ne tuhaf geliyo bohça denilince bebişe
slm kızlar temizlik yapıyordum ama az önce fundayla görüştük göktuş büyümüş 1kilo 15gr olmuş damadım gayet sağlıklıymış daha şeker yüklemesi çıkmamış sonuçları şimdi göktuşa alışveriş yapıyolarmış haber vereyim dedim öptük teyzoşlar
oo maşalllah ne kadarda büyümüş paşa Şeniz görüşürsen tekrardan selam söyle zeyracımm...
slm kızlar temizlik yapıyordum ama az önce fundayla görüştük göktuş büyümüş 1kilo 15gr olmuş damadım gayet sağlıklıymış daha şeker yüklemesi çıkmamış sonuçları şimdi göktuşa alışveriş yapıyolarmış haber vereyim dedim öptük teyzoşlar
anam ahanda dünürüm gelmiş canım benim üzme kendini bitanem herşey rabbimden bitanem benim vardır bir hayır doktorun açısından canımcım benim damadım ne kadar büyümüş yaaa maşallah kuzucuğuma bende görsem artık yaaa biliyosun daha var gelinini görmeme her ayın 19 inşallah çabuk geçerde görürüm canım hiç canını sıkma sendeki o diyetle şeker meker çıkmaz bitanesi ayyy çok isterdim gelmeyi orduya ama ben yavaş yavaş temizlik yapıyom benim herif kaçtıkaydirigubbakcemile3 ona çok iş söylemişim öyle dedi
aslında benim eşim öyle yapardı ama senin eşin kaçmazdı işten...
canım haftaya geliyo bebeğin beşiği ayın 23 ünde getirtcektik aslında ama o gün kontrolüm var yine ... o yüzden haftaya oğlumun odası tamam olacak inşallah
canım bir an önce zaman gelsinde sende gör gelinimi....baya büyümüştür gelinimde bak senin damat baya kilo almış.diyette olmama rağmen benim kilo vermeme rağmen göktuş iyi kilo almış.seninkide almıştır canım merak etme
kaçtı insafsız dünürün bugün sorma canım arkadaşı aradı hemen ben gidiyom diyo elindede süpürge çok komedi yaaabayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?