2010 Nisan Anneleri

slm kızlar. süpper bir hafta sonu diliyorum hepinize. bol omega 3lü bol vitaminli C'li B'li. ben bugün tatlı olayında abardım valla. nolcek bilmem 20 gündür de tartılmadım. bakalım pazartesi kontrol var. oğlumu göreceğim allah ansip ederse. kızlar bı eklenilen fotolar nerede nereden bakıyoruz. ben çok giremiyorum siteye ama bakmak istiyorum. öpücükler herkese

ayyy ne kadar araştırma özürlüyüm ya. şimdi gördüm onun ayrı topiği varmış. ben direk kısa yollara adresi ekleyip son sayfa tıklıorum. ama gezince süpermiş :kedi:

slm kızlar
nısan annelerı nasılsınız
ben ocak annesıyım
tarhan nerelerdesın

slm kızlar
nısan annelerı nasılsınız
ben ocak annesıyım
tarhan nerelerdesın

selam canım hoşgeldin tuğba sanırım bugün uyuyo hiç girmedi topiğe özletti kendini belkide geziyordur bu arada sende hala bişey yokmu canım hani doğum belirtisi falanolumunekankayizsmile

Merhaba bende geldım ama bırazdan alıŞverıŞe Çıkıcam...
AŞkıtom sen daha doĞurmadın mı ya. 40+4 mÜ bugÜn

slm kızlar kimsecikler kalmamış.....
bende bugun tv izlerken bişi gördüm yemek programıydı ,dayanamadım annemle kalkıştık onu yaptık...birazdanda yürüyüşe gitcez hergün düzenli yürümeye çalışırym ......

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim

umarim hepiiciginiz iyisinizdir ,bebisler iyidir opuyorumnanaktan

simdi ise geri gidicem yeni topik actim bebislerimizin oda dekorlarini eklerseniz sevinirim

yapmamis olanlarada fikir olur canlarim Şeniz

bu da linki tiklayin ,prens ve prenseslerimizin odalarini paylasin olumunekankayizsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/340136-2010-nisan-bebislerinin-oda-takimlari-dekarasyonlari.html

simdi cikmaliyim ise dönmeliyimm öpüyorum hepinizi :1hug:

hafta sonu ve yine kimsecikler yok
gerci bende gezmeye gidecem ama bi bakim dedim

ay mansallah ona nekadarda büyümüs

haftasonu sakinliği çökmüş topiğimize kimsecilkler kalmamış.....
bende bugun yürüyese çıktım sonra kendime 46 beden bi gömlek buldum inşlh olur aaa hiç bişi olmuyo hamiş kıyafetide alamam dünya para bunu on liraya bulunca kaçırmak istemedim bakalım akşam deniycem inşlh güzel olur.....
ya kızlar sanki bu ay ben birden bire şiştim,göbeğim falan büyüdü,resmen hamiş hamiş yürür oldum görenler son ayınmı diyo yooo diyorum daha var .....
ama ayaklarımı sürüyorum resmen,birde biz artık wc ile arkadas olduk ,ya olamaz böle bişi yarım saatde bir lavabodayım üff çok sıkıcı....

iyi akşamlar kızlarrr
bugün evle uğraştım durdum işler bitmiyor tabii
yoruldum ama değdi yarında eşimi kandırsam camalrı silse perdeleri yıkasam harika olacak
sizler nasılsınız
funda cım büyümüş göktuğumuz maşallah paşamıza
özgecim aynı şey bende de var eşim her hafta daha da şişiyorsun sanki diyo ama kilo da almamışım bugün kendi tartımda tartıldım geçen haftadan bu yana bi değişiklik yok bunada şükür tabi:)
hafta sonu olunca cidden bi sakinlik oluyor topiğimizde malum

iyiakşamlar kızlarr haftasonu sakinliğii gerçekten de çökmüş

aşkitom canım daha yeni oturabildim bilgisayara buralarda olcam gelirsen tabi doğurmazsan bu akşamkaydirigubbakcemile3

fundacım maşallah göktuşa kocaman olmuş iyi haberleriniz için gözünüz aydın ttatlım.

özgecim valla aynen herkes son ayımda sanıyo benide bu ağırlaşma daha da artarsa son ay işimiz var. wc meselesinde de içim rahatladı valla 2 gündür wc den çıktığım anda bile tekrar gidecekmiş gibi oluyorum tedirgin olmaya başlamıştım demek ki yalnız değilmişim. sıpacıklar mesanelerin üstünde tepiniyo galibakaydirigubbakcemile3

jnazcım merabalar yine yormuşsun kendini bende az bi iş yaptım ama banyoyu da temizlemeyi düşünüyodum geç kalkınca yetişmedi. gözüm de yemedi. ya azıcık ayakta dursam kasıklarım çok ağrıyo korkuyom. ağrı dert değilde birşeyler olacak diye korkup oturuyom napimmm izne ayrılınca hergün 1-2 iş yaparım biter inşallah işler.

eee yavaş yavaş akşam ekibi toplanın da kaynatalım ayol ben çok geç kalktım geç saatlere kadar burdayımaklinialirimsmile

slm cnm ya
arada adet sancısı oluyor
belım agrıyor
sol bacagıma sancı vuruyor
artık zamanı tabı

tarhan çok fazla yorma kendini

normal doğumları okumuştumda aşkitom cum sancıların adet sancısına benzediğini yazıyolar hep yavaş yavaş hazırlanıyo seninki galiba. bu arada ahmet bey haftasonu olursa kalkıp doğuma gelecek mi konuştun mu?

canım benım
gece gunduz haftasonu farketmez ben hep evdeyım dedı
arayın gelırım sakın çekınmeyın dedı eşime banada tembihledı
ççokk sevıyoruz drumuzu biz
zaten eşımın hemserısı
herzaman benı rahatllatır
çok korkuyorum dedıgımde korma korkacak birşey yok yaparsın dedi
cnm doktorcum
allah aılesıne eşine çocuguna bagıslasın
sende cok sanslısın onun hastası oldugun için

ne güzel canım yaa ben en çok başından beri ona gitmediğime pişmanım ama şimdilik bana o kadar da ilgili davranmıyokaydirigubbakcemile3 daha sık gitmeliyim sanırımaklinialirimsmile şaka bi yana 3-4 doktora gittim kıyaslanamaz bile. bir tek burhan şekere gitmiştim ilk başta ama onada devam etmek istemedim ssk da doğum istemediğim için. o da ahmet bey gibi süper bir doktordu

cnm burhan şeker hakkında hıc ıyı seyler duymadım
herkes çok paracı oldugunu soyluyor
hatta hastanede sureklı karsılastıgım ablanın 7 senedır cocugu olmuyormus.burhan şekere gıtmıs tedavıye.bu yolda 10,00tl harcamıslar.
en son yıne ona gıdeceklermış özelıne.120tllık muayeneyı 100tl ye ındırmemıs kac yıllık hastasına.abla kendılıgınden hamıle kalmıs
ayın 4 du pazartesı sezeryanla dogum yapacaktı bebegı donmedıgı ıcın ahmet beyde...
yanı aklında olsun...ve burhan sekerınde cocugu olmuyormus..allah bılır.hayırlısı olsun..

ahmet beye gelınce
okadar cok hastası var kı dogrudur ılgılenmeyebılır
persembe gıttıgımızde coook streslıydı ve dogru duzgun konusamadık.
zamanla senı de tanıyıp ılgılenecektır...
baska hangı drlara gıttımn cnm
cıhangır bey ve burhan dısında...

hımmm burhan bey pek ilgiliydi tabii muayenehanesine gittik bizde. bana da biri tavsiye etmişti paracımı değil mi bilmiyom devam etmediğim için.

1 kere acile gittik metin feran a yine merkez hastanesinde. 1 doktora daha rastgele gitmiştim cihangir kalabalık diye ama adını hatırlamıyom.

yani 5. doktor ahmet bey ama aradaki 2 tane devam etme amaçlı değildi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…