2010 Nisan Anneleri

hayırlısı olsun cnm hakkında

merkez hastanesını begenmıyorum
bakalım ne olacak
hayırlısıyla bır dogurayımda
tecrubelerımı anlatırım
sende ona gore onlemını alırsın

canımcım bende yaptıktan sonra farkediyorum çok yorulduğumu ama ben yapmasam kim yapacakki
malesef annemler yanımda değil yoksa ne kardeşim nede ablam dokundurtmazdı hiçbirşeye mafoldumben eşimden de fazla bişey beklemiyorum
sende yavaş yavaş halledersin hayatım hem kayınvalden de var yanında
eşim gelene kadar dolanayım bende dedim Allahtan sizi gördüm

jnaj cnm nasılsın
senı dıger konulardan hatırlıyorum
umarım sorunların geçmiştır
ne zordur bilirim

jnaj cnm nasılsın
senı dıger konulardan hatırlıyorum
umarım sorunların geçmiştır
ne zordur bilirim

çok şükür iyiyim canım
benim sorunlarım geçecek gibi değil tatlım daha doğrusu irtibatı kestiğim için kafam rahat sadece ama her an herşey olabilir:)
rabbim seninde yardımcın olsun canım

amın cnm
eger eşin arkandaysa haklıyı haksızı gorebılıyorsa
ve aılesı oldugu ıcın onları da degıstıremeyecegıne gore
boşver sen eşınle yasıyorsunn
hıccc kafana takma
benım 3 yılda duzeldı bazı seyler
ve halada ıstegıgım gıbı degıl bazı şeyler
ama allah eşımden razı olsun
gelın degılmıyız canımız cıksın

ıyi akşamlar güzel anneler, a.s. Nasılsınız?
Biz gezdik bugün haftasonu gezimizi yaptık babamızla. Havada güzeldi çok iyi oldu gezinmek.

Budebe bebişine maşallah canım. Canım sen rejimde neler yiyorsun bizede söyle bizde yapalım. Yoksa benim sonum çok kötü çok yiyorum. cokacimcoook

Askıtom, canım sen kaçıncı haftadasın. Bebişin geldi gelecek değil mi? Canım ins sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun.

Son düzenleme:
jnazcım hoşgeldin boşver tatlım biraz da eksik olsun heryer dört dörtlük temizlenmesin yorma sen yine de kendini. ben rahatımdır dağınığımdır iyice çığrında çıkınca girişiyomkaydirigubbakcemile3

aşkitom canım senin doğum bana ışık tutacak gerçekten de amannn diyorum bazen herkes bir şekilde doğuruyo inceleme o kadar diyom kendime. yok doktordu bu hastaneydi derken bir ara kafayı yicektim. ama bu birazda gebzedeki hastane ve doktorlara güvenmememden ileri geliyo.
bak ahmet beyde dahil 5 doktora da dedim ben eski tiroit hastasıyım tahlil yapmaya dahiliyeye gitmeme gerek yokmu dedim. hepsi de hamilelikten hemen önce yapılan tahlillere bakıp normal gerek yok dediler. en son kendim ahmet beyden rica ettim tahlil yapalım içim rahat etsin dedim. yaptırdık ve hipotiroidi çıktı. ne kadar süredir böyle bebeğim etkilendi mi bilmiyorum şimdi. ahmet bey bişey olmamıştır dedi ama daha önce tahlile gerek yok diyende oydu.

öyle tabi canım çok şükür eşimde farkında ama onunda iki arada kaldığını gördükçe çok üzülüyorum tamam ben sildim diyorum ama o silemezki hoş zaten böyle bişeyide istemem ondan
gelin olma konusunda da haklısın tatlım yada biz şansız kısımdayız ne yapalım bugünlerimize de hamdolsun

iyi akşamlar canım hoşgeldin biz iyiyiz çok şükür seninde keyfin yerinde sanki:)
ne güzel gezmişsinizde bizde temizlik yaptık oğlumla:)

hoşbuldum hayatımm
zaten ne kadar yaparsam yapayım istediğim gibi olmuyor evim biraz eski
dolayısıyla da daha çok takıyorum bende ama bunada şükür tabi
benimde gezmediğim doktor kalmadı şekerim bende burdakilere güvenmiyorum ama son doktorum daha iyi
istanbulda gittiklerimide saymıyorum :)
ama hala nerde doğum yapacağım belli değil

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım gel biz evde doğuralım birlikte günlerimiz de yakın.
hem domuz gribi de var evet evet bir ebe bulalım bir avazda ikimizi de doğurtsun hem gebze-sakarya çok uzak da sayılmaz:lepi:

dimi şekerim bizim gibiside yoktur heralde :)
ayy bide bir avazda doğursak daha ne isteriz dimi
hem bak ne anlatıcam eşim özel dağlık sigortası yaptırmış ki bana göre gereksizdi doğumu da karşılamıyorlarmış bu sabah kadının biri aramış tamam doğum karşılanmıyor ama ambulans gönderiyorlarmış istediğimiz hastaneye götürmek için oldu dedim gelir istanbula götürürler yoldanda arkadaşları toplarım bende hep birlikte doğururuz:)

Jnazcım iyiyim canım, sağolasın.
Canım bende temizlikleri eşim nöbetteyken yapıyorum. Eşim evdeyken yapınca eşim sürekli efam yapıyor. Biz hamileyiz canım, yapabildiğimiz kadarıyla idare edelim canım. Kendimize ve bebişlerimize bakalım.bayanssulusmile
Kızlar, bizde burada o kadar araştırdık sonunda doktoruma karar verdik ama seçeneğimizde azdı. Allah bebişlerimizi korusun kızlar. Kuzenim hemşire, o yaşadığı bir olayı anlatmıştı. Doktorları, normal doğumda bir türlü doğurtamamış, oradaki kıdemli bir ebeden yardım istemiş, onun yardımıyla başarabilmiş doğumu. O nedenle öncelikle bebişlerimiz Allah'a emanet. O korusun ins. :Saruboceq:

delikafadulden hamile servisi gibi ne komik olur ama :roflol:bence sen çarşıya gideceğin zaman çağır ambulansı git hastaneye in ambulanstan ordan nereye gideceksen gidersin sigorta boşa gitmesinnaniknanik

dediğin gibi yapmaya çalışıyorum bende hayatım eşime kalsa ne uğraşıyorsun diyor
hoş öyle aman aman bişey yaptığımda yok ama çabuk yoruluyorum malum
rabbim yardımcımız olsun canımyaa
dün akşam bir arkadaşıma gittik kendisi ebe görümcesi bayramın 4. günü doğum yapmış ve arkadaşımda şehir dışındaymış aramış geleyim diye gerek yok demişler. bayram tatili olunca hiç ilgilenilmemiş kızla ve saatlerce beklemiş ve o kadar zor olmuşki doğumu ölümlerden dönmüş resmen kanamayı durduramayınca rahmini almışlar ve bebekte 1 aydır hastanede ne olacağı belli değil o kadar üzüldümki duyunca ki daha öncede anasağlıkta karşılaşmıştık oda bebeğin kalp atışları için gelmişti 9 ay sağ salim getir doğumda bunlar yaşansın
rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Tarhan cnm
oyle tabı
cogu seyı sen sormazsan soylemıyor cnm
ama napalım yınede bırsuru drdan ıyı

cnm hersey olacagına varır
bız yeterkı onlemımızı alalım
gerısı allahtan
heray kontrole gıdıyoruz soylelenı yapıyoruz
bukadar takıp kendını de fazla uzme ınceleme okadar
bak kızarım haaa

delikafadulden hamile servisi gibi ne komik olur ama :roflol:bence sen çarşıya gideceğin zaman çağır ambulansı git hastaneye in ambulanstan ordan nereye gideceksen gidersin sigorta boşa gitmesinnaniknanik

alemsin canımyaa :roflol:
bak iyiki aklıma soktun bi dahaki sefere öyle derim kaydirigubbakcemile5

Erkflz cnm
40+4 dum bugun
hayırlısı bakalım
bır oglum olacak
ama erkek bebeler genelde gec olur zatı derler

Jnaz
allah yardımcısı olsun arkadasının
ınsallah 2sıde ıyılesır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…