- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyiakşamlar kızlarr haftasonu sakinliğii gerçekten de çökmüş
jnazcım merabalar yine yormuşsun kendini bende az bi iş yaptım ama banyoyu da temizlemeyi düşünüyodum geç kalkınca yetişmedi. gözüm de yemedi. ya azıcık ayakta dursam kasıklarım çok ağrıyo korkuyom. ağrı dert değilde birşeyler olacak diye korkup oturuyom napimmm izne ayrılınca hergün 1-2 iş yaparım biter inşallah işler.
eee yavaş yavaş akşam ekibi toplanın da kaynatalım ayol ben çok geç kalktım geç saatlere kadar burdayımaklinialirimsmile
jnaj cnm nasılsın
senı dıger konulardan hatırlıyorum
umarım sorunların geçmiştır
ne zordur bilirim
amın cnm
eger eşin arkandaysa haklıyı haksızı gorebılıyorsa
ve aılesı oldugu ıcın onları da degıstıremeyecegıne gore
boşver sen eşınle yasıyorsunn
hıccc kafana takma
benım 3 yılda duzeldı bazı seyler
ve halada ıstegıgım gıbı degıl bazı şeyler
ama allah eşımden razı olsun
gelın degılmıyız canımız cıksın
iyi akşamlar canım hoşgeldin biz iyiyiz çok şükür seninde keyfin yerinde sanki:)İyi akşamlar güzel anneler, a.s. Nasılsınız?
Biz gezdik bugün haftasonu gezimizi yaptık babamızla. Havada güzeldi çok iyi oldu gezinmek.
Budebe bebişine maşallah canım.Canım sen rejimde neler yiyorsun bizede söyle bizde yapalım. Yoksa benim sonum çok kötü çok yiyorum. cokacimcoook
jnazcım hoşgeldin boşver tatlım biraz da eksik olsun heryer dört dörtlük temizlenmesin yorma sen yine de kendini. ben rahatımdır dağınığımdır iyice çığrında çıkınca girişiyomkaydirigubbakcemile3
aşkitom canım senin doğum bana ışık tutacak gerçekten de amannn diyorum bazen herkes bir şekilde doğuruyo inceleme o kadar diyom kendime. yok doktordu bu hastaneydi derken bir ara kafayı yicektim. ama bu birazda gebzedeki hastane ve doktorlara güvenmememden ileri geliyo.
bak ahmet beyde dahil 5 doktora da dedim ben eski tiroit hastasıyım tahlil yapmaya dahiliyeye gitmeme gerek yokmu dedim. hepsi de hamilelikten hemen önce yapılan tahlillere bakıp normal gerek yok dediler. en son kendim ahmet beyden rica ettim tahlil yapalım içim rahat etsin dedim. yaptırdık ve hipotiroidi çıktı. ne kadar süredir böyle bebeğim etkilendi mi bilmiyorum şimdi. ahmet bey bişey olmamıştır dedi ama daha önce tahlile gerek yok diyende oydu.
iyi akşamlar canım hoşgeldin biz iyiyiz çok şükür seninde keyfin yerinde sanki:)
ne güzel gezmişsinizde bizde temizlik yaptık oğlumla:)
hoşbuldum hayatımm
zaten ne kadar yaparsam yapayım istediğim gibi olmuyor evim biraz eski
dolayısıyla da daha çok takıyorum bende ama bunada şükür tabi
benimde gezmediğim doktor kalmadı şekerim bende burdakilere güvenmiyorum ama son doktorum daha iyi
istanbulda gittiklerimide saymıyorum :)
ama hala nerde doğum yapacağım belli değil
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım gel biz evde doğuralım birlikte günlerimiz de yakın.
hem domuz gribi de var evet evet bir ebe bulalım bir avazda ikimizi de doğurtsun hem gebze-sakarya çok uzak da sayılmaz:lepi:
Jnazcım iyiyim canım, sağolasın.
Canım bende temizlikleri eşim nöbetteyken yapıyorum. Eşim evdeyken yapınca eşim sürekli efam yapıyor. Biz hamileyiz canım, yapabildiğimiz kadarıyla idare edelim canım. Kendimize ve bebişlerimize bakalım.bayanssulusmile
Kızlar, bizde burada o kadar araştırdık sonunda doktoruma karar verdik ama seçeneğimizde azdı. Allah bebişlerimizi korusun kızlar. Kuzenim hemşire, o yaşadığı bir olayı anlatmıştı. Doktorları, normal doğumda bir türlü doğurtamamış, oradaki kıdemli bir ebeden yardım istemiş, onun yardımıyla başarabilmiş doğumu. O nedenle öncelikle bebişlerimiz Allah'a emanet. O korusun ins. :Saruboceq:
delikafadulden hamile servisi gibi ne komik olur ama :roflol:bence sen çarşıya gideceğin zaman çağır ambulansı git hastaneye in ambulanstan ordan nereye gideceksen gidersin sigorta boşa gitmesinnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?