dediğin gibi yapmaya çalışıyorum bende hayatım eşime kalsa ne uğraşıyorsun diyor
hoş öyle aman aman bişey yaptığımda yok ama çabuk yoruluyorum malum
rabbim yardımcımız olsun canımyaa
dün akşam bir arkadaşıma gittik kendisi ebe görümcesi bayramın 4. günü doğum yapmış ve arkadaşımda şehir dışındaymış aramış geleyim diye gerek yok demişler. bayram tatili olunca hiç ilgilenilmemiş kızla ve saatlerce beklemiş ve o kadar zor olmuşki doğumu ölümlerden dönmüş resmen kanamayı durduramayınca rahmini almışlar ve bebekte 1 aydır hastanede ne olacağı belli değil o kadar üzüldümki duyunca ki daha öncede anasağlıkta karşılaşmıştık oda bebeğin kalp atışları için gelmişti 9 ay sağ salim getir doğumda bunlar yaşansın
rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
amin canımm inşallahhJnaz
allah yardımcısı olsun arkadasının
ınsallah 2sıde ıyılesır
ooo kimler de gelmişşşşslm teyzoşlar nasılsınız hayırlı akşamlar canlarım
amin canımOf of aman Allahım, Rabbim yardımcıları olsun. Çok zor bir durum. Üzülmemek elde değil.
Canım, erkekler hep boşver der ama işte ve piste olmuyor. Sözde bende her ay bir bayan alacaktım temziliğe ama nerede alışmamışım bir kere. :kedi: Hamileliğimden beri bir kere alabildim daha...
Valla kızlar ya
babası tutmus karnımı dun aksam
gel artık oglum cok ozledım senı dıyor
ve oglumu vermıosun sancım var dıye benı kandırıyosun dıyede kusuyor bana
hoşbulduk jnazcığım nasılsın bitanesi özletme kendini canım yaa valla gündüzleride girsen ne güzel olur bir bilsen canım benim ahmet paşamız nasıl canım
jnazcığım yapmış olsuğun battaniye çok güzeldi canım valla marfetli bir kayınvalide olacak gelinin yaşadı canım valla boşver canım sende takma en güzeli biraz mesafeli olmak çok iyi olursan içli dışlı o zamn sevgi saygı kalmıyo canım en önemlisi eşinle senin iyi olman bitanesi
benim kokoş kızda iyi canımcım şükürler olsun dakika başı tuvalete gidiyoruz canımcım sayesinde minik hanfendimiz sabahları bize uyku nedir unutturdu tepikliyo kalk diye gece kalkmalarımızı saymıyorum bile ama ben onun beni kaldırmasını tepiklemesini o kadar çok seviyorumki anlatmam konuşa konuşa gün boyu iş yapıyoruz beraber gecem gündüzüm o bitanem rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin canımcım evet bitanem bnce nisan annelerinden ilk sen kavuşcaksın minik ahmetimize canım senin o güzel haberlerini alıcaz eee tecrübelerinide aktatarırsın artık bizlere :))
canım inan değmiyo valla en önemlisi dediğm gibi eşlerimiz benim bir huyum var aslında iyimi kötümü bilmem ama birşeyden birinden negatif bir elektirik alayım herkimse ona karşı yapmacık olamıyorum en güzel tarafımda harbiliğim herzaman yüzüne söylerim ben kötüde olsa hiç çekinmem ama işte büyükler olunca bir yerde söyeyemiyosun
jnazcığım neyse bitanem görüşürüz tatlım benim belim birazcık ağrıdı ahmet paşamıza iyi bak kendinede ve sakın üzme o güzel kalbini canımcım benim öptük kocaman
iyi akşamlar kızlar budebeciğim gözün aydın canım maşallah oğluşuna baya büyümüş. kızlar bugün de yorulma günüydü heralde ben de dışarda işim vardı bütün gün sokaklardaydım mahvoldum yürümekten azar azar dinlenerek yapmaya çalıştım ama o kadar yattım 1 saate yakındır belimin ağrısı hala geçmedi.
hoşgeldin canım
benide iş değilde dışarı çıkmak ve yürümek çok yoruyor kasıklarımın ağrısından duramıyorum sen dinlen yinede tatlım
ayy kızlar bızım topıcte herkes dogurdu
valla bugunlerınızın tadını cıkarın
sen gıbıyken durmadan ev ısı yapıp
durmadan gezıyordum
ama sımdı artık cook hareketsızım
karnım kocaman ve 18 19 kılo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?