2010 Nisan Anneleri

slm teyzoşlar nasılsınız hayırlı akşamlar canlarım

Of of aman Allahım, Rabbim yardımcıları olsun. Çok zor bir durum. Üzülmemek elde değil.

Canım, erkekler hep boşver der ama işte ve piste olmuyor. Sözde bende her ay bir bayan alacaktım temziliğe ama nerede alışmamışım bir kere. :kedi: Hamileliğimden beri bir kere alabildim daha...

aşkitom valla sen böyle giderse bence nisan annelerine kadar bizi bekleyeceğine benziyo :))
canım senin bebiş annesinin göbişini çok sevdi sanırım hiç gelmeye niyeti yok gibiboshayallersmile

Jnaz
allah yardımcısı olsun arkadasının
ınsallah 2sıde ıyılesır
amin canımm inşallahh
ekek bebeklerininin miadını doldurduğunu bende duymuştum hayatım kızlar acele ediyorlarmış
slm teyzoşlar nasılsınız hayırlı akşamlar canlarım
ooo kimler de gelmişşşş
hoşgeldiniz hayatım
amin canım
aynen öyle hayatım benim eşim boşver diyo ama çokta titiz en ufak bişey görse söyleniyor
temizliğede kimseyi alamıyorum canım biliyorum huyumu kadın gittikten sonra tekrar yaparım aynı şeyleri
[

Valla kızlar ya
babası tutmus karnımı dun aksam
gel artık oglum cok ozledım senı dıyor
ve oglumu vermıosun sancım var dıye benı kandırıyosun dıyede kusuyor bana

hoşbulduk jnazcığım nasılsın bitanesi özletme kendini canım yaa valla gündüzleride girsen ne güzel olur bir bilsen canım benim ahmet paşamız nasıl canım

Valla kızlar ya
babası tutmus karnımı dun aksam
gel artık oglum cok ozledım senı dıyor
ve oglumu vermıosun sancım var dıye benı kandırıyosun dıyede kusuyor bana

ayy canımyaa adamcağızda bunalmış artık
benim eşimde oğluma şikayet ediyor beni annen sana dikkat etmiyor diye :)

jnazcığım yapmış olsuğun battaniye çok güzeldi canım valla marfetli bir kayınvalide olacak gelinin yaşadı canım valla boşver canım sende takma en güzeli biraz mesafeli olmak çok iyi olursan içli dışlı o zamn sevgi saygı kalmıyo canım en önemlisi eşinle senin iyi olman bitanesi

hoşbulduk jnazcığım nasılsın bitanesi özletme kendini canım yaa valla gündüzleride girsen ne güzel olur bir bilsen canım benim ahmet paşamız nasıl canım

canımıniçi çok şükür iyiyim
gündüzleri kursa gidiyorumya tatlım o yüzden giremiyorum bebişime ne yapsam kardır diye düşünüyorum zaten şubat ayında hiç çıkamam dışarı bu halde ama aklımda sizde ve geriden takip ediyorum maleseff
ahmet paşamızda iyi teyzesi bugünlerde keyfi yerinde sanırım ve ilk defa dün gece deliksiz uyuttu beni sabah kalktığımda saat 10 du :) eşim bile şaşırdı
sen nasılsın tatlım kokoş kızın nasıl:)

canımcım battaniye de bir iki değişiklik yaptım daha da güzel oldu ama daha dikilmedi ablam dikecek inşallah ayyy gelinim olsun neler yaparım ben ona tatlımyaa şimdiden hevesleniyorum zaten eşime de diyorum sakın bizim sıpa ana kuzusu olmasın eşinin kıymetini bilsin diye dalga geçiyor oda benle:)
dediğin gibi mesafeli olmak daha iyi tatlım baştan koysaymışım keşke ama hiç düşünemedimki böyle şeyler yaşanacağını hep kendi ailemdeki gibi olur diye düşünmüştüm benimde 2 yengem var ve Allah bozmasın kendi ablam gibiler ve düşün biri 14 yıllık biride 12 yıllık evli
ama eşimle iyi olmakta en önemlisi zaten tatlım ailesi mükemmel olupta eşimden çekebilirdim o yüzden hamdolsun diyorum
bide iyiki siz varsınız canımcım sayenizde bende takmıyorum eskisi gibiŞeniz

benim kokoş kızda iyi canımcım şükürler olsun dakika başı tuvalete gidiyoruz canımcım sayesinde minik hanfendimiz sabahları bize uyku nedir unutturdu tepikliyo kalk diye gece kalkmalarımızı saymıyorum bile ama ben onun beni kaldırmasını tepiklemesini o kadar çok seviyorumki anlatmam konuşa konuşa gün boyu iş yapıyoruz beraber gecem gündüzüm o bitanem rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin canımcım evet bitanem bnce nisan annelerinden ilk sen kavuşcaksın minik ahmetimize canım senin o güzel haberlerini alıcaz eee tecrübelerinide aktatarırsın artık bizlere :))

canım inan değmiyo valla en önemlisi dediğm gibi eşlerimiz benim bir huyum var aslında iyimi kötümü bilmem ama birşeyden birinden negatif bir elektirik alayım herkimse ona karşı yapmacık olamıyorum en güzel tarafımda harbiliğim herzaman yüzüne söylerim ben kötüde olsa hiç çekinmem ama işte büyükler olunca bir yerde söyeyemiyosun

ayy canımyaa kıyamam ben prensesime ne yapsın sıkılıyor içerde :)
wc ye gitmeyide yatmadan önce su içmeyi keserek düzenledim tatlım wc ye gitmek sorun değilde uyuşmuş ve kramp girmiş bacaklarla kalkmak çok zor oluyordu
hiç belli olmaz hayatım bi baktın 41 olmuş hala gelmemiş benim paşam:)
inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip eder bize rabbim canımyaa öyle istiyorumki hepimizin burda bebişlerimizin yaptıklarını resimlerini paylaştığımız günleri görmeyi

jnazcığım neyse bitanem görüşürüz tatlım benim belim birazcık ağrıdı ahmet paşamıza iyi bak kendinede ve sakın üzme o güzel kalbini canımcım benim öptük kocaman

bende senin gibiyim canım eğer bana karşı hata yapılmışsa bir daha mümkün değil eskisi gibi olamam ve silerim o insanı hayatımdan
normalde çok uyumluyumdur ve kimseyi kırmamaya özen gösteririm ama benim gösterdiğim hassasiyeti de karşıdan beklerim
dediğin gibi büyüklere bişey söylenmiyor malesef ben kayınvaldemle fazla yüz göz oldum ama buna sebepte kendi kızlarıydı . görümcemlerle kesinlikle görüşmeyi düşünmüyorum ama kayınvaldem gelir gider başımın üstünde yeri vardır her ne kadar kırgın olsamda eşimin annesi

jnazcığım neyse bitanem görüşürüz tatlım benim belim birazcık ağrıdı ahmet paşamıza iyi bak kendinede ve sakın üzme o güzel kalbini canımcım benim öptük kocaman

aman tatlım dinlen sende kendine ve gizemimize çok çok dikkat et canımcım
merak etme sen hayatım ne kendimi nede paşamı üzmeye hiç niyetim yok yerimseniben
öpüyoruz teyzesiniiŞeniz

iyi akşamlar kızlar budebeciğim gözün aydın canım maşallah oğluşuna baya büyümüş. kızlar bugün de yorulma günüydü heralde ben de dışarda işim vardı bütün gün sokaklardaydım mahvoldum yürümekten azar azar dinlenerek yapmaya çalıştım ama o kadar yattım 1 saate yakındır belimin ağrısı hala geçmedi.

hoşgeldin canım
benide iş değilde dışarı çıkmak ve yürümek çok yoruyor kasıklarımın ağrısından duramıyorum sen dinlen yinede tatlım

ayy kızlar bızım topıcte herkes dogurdu
valla bugunlerınızın tadını cıkarın
sız gıbıyken durmadan ev ısı yapıp
durmadan gezıyordum
ama sımdı artık cook hareketsızım
karnım kocaman ve 18 19 kılo aldım

yanı bızde cok kısı dogurdu

hoşgeldin canım
benide iş değilde dışarı çıkmak ve yürümek çok yoruyor kasıklarımın ağrısından duramıyorum sen dinlen yinede tatlım

hb nazcım valla çok yorulmuşum ya gezmenin adı yorgunlukmuş derdi bizim büyüklerimiz aynen öyle. sen nasılsın minik oğlun nasıl canım. keyfiniz yerinde gibi allah bozmasın

ah canım ya hele bi senin haftalarına gelebilsek sağlıkla ve hayırlısıyla ben dışarı çıkmamaya razı olurum gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…