ciddimisin tatlım ama sanki kimse vaktini beklememiş gibi sizde ocağa yeni girdik:)ayy kızlar bızım topıcte herkes dogurdu
valla bugunlerınızın tadını cıkarın
sız gıbıyken durmadan ev ısı yapıp
durmadan gezıyordum
ama sımdı artık cook hareketsızım
karnım kocaman ve 18 19 kılo aldım
yanı bızde cok kısı dogurdu
aynen öyle şekerimhb nazcım valla çok yorulmuşum ya gezmenin adı yorgunlukmuş derdi bizim büyüklerimiz aynen öyle. sen nasılsın minik oğlun nasıl canım. keyfiniz yerinde gibi allah bozmasın
ah canım ya hele bi senin haftalarına gelebilsek sağlıkla ve hayırlısıyla ben dışarı çıkmamaya razı olurum gibi geliyo
tamam tatlım iyi gecelerr tatlı rüyalarkızlar ben yatıorum yoksa dinlenemiycem yeterince hepinize iyi geceler. kib
anneee
ıyı geceler sanada
son 1 ayda cok zorlanacaksınız
ben her gece 3 4 5 te uyuyorum
İyi akşamlar güzel anneler, a.s. Nasılsınız?
Biz gezdik bugün haftasonu gezimizi yaptık babamızla. Havada güzeldi çok iyi oldu gezinmek.
Budebe bebişine maşallah canım.Canım sen rejimde neler yiyorsun bizede söyle bizde yapalım. Yoksa benim sonum çok kötü çok yiyorum. cokacimcoook
Askıtom, canım sen kaçıncı haftadasın. Bebişin geldi gelecek değil mi? Canım ins sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun.
iyi akşamlar kızlar budebeciğim gözün aydın canım maşallah oğluşuna baya büyümüş. kızlar bugün de yorulma günüydü heralde ben de dışarda işim vardı bütün gün sokaklardaydım mahvoldum yürümekten azar azar dinlenerek yapmaya çalıştım ama o kadar yattım 1 saate yakındır belimin ağrısı hala geçmedi.
gecmıs olsun dubebe
soramadıklarını ınt arastırabılırsın
ben ole yaptı cogunu unuturdum genelde
,
gecen sormustum ya yurtdısında neredesın dıye
ben gebze kocaelıdeyım
ama bulgarıstanda dogup buyudum 13 yasıma kadar oyuzden sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?