meraba pazar tembellerii:))) en tembelinizde benim 12 de kalktım uykusuz ve reflü dolu bir geceden sonra offf yarın iş var yine onun stresine girdimm.
hımmm bende bir dolanayım bakayım ocak annlerine aşkitom dan haber varmı merak ettim
merhaba canım benim maşallah canım baya bir uyumuşsunu kaan beyle canımcım aman benim gizemim beni saat 9oldumu başlıyo tepiklemeye kuzucuğum bayanssulusmile
merhabalar tatlım demek ki gizem hanım hamarat ve düzenli olcakopuyorumnanaktan valla tatlım bütün hafta sabahlara kadar mide yanmasından uyuyamadığım için kaanın tepikleri beni uyandırmaya yetmiyo haftasonu. yine 3 de yattım 8 den sonra deliksiz uykuya dalmışım. :teytey:
canım görüşrüz tuğbacığım ben şöyle bir mutfağa doğru ufaktan bir yol alayım canım benim görüşrüz tekrar
zeyra ve tarhan slm kızlar.....
tarhancım doktoruna en kısa zamanda sorsan benim ilacı tatlım benim midem acayip rahat her yemeğide yiyrum çok şükür.....gercekten bana çok iyi geldi hani seninde bu kadar uykusuzluğuna ızdırabına iyi gelcek diye umuyrum keşke doktoruna tel falan açsan hani bukadra cekmek zorunda kalmazdın....
hoşgeldin özgecimmm nasılsın? dükkandamısın?
bende seni arıyodum salı günü gitcem doktora sorcam ama ilacın adını not almamışım bir sürü sayfada aradım bulamadımkaydirigubbakcemile3 bi daha yazarmısın canımopuyorumnanaktan[/QUOTE
hoşbuldum canım,kimsecik yok((
dükkandayım tatlım ya,nerde olabilirim ki...püffff.....
canım ilacın adı pulcet ,minicik bi hap ,her sabah aç karnına alıyrum ,ben unuttum mide yanması,ekşimesi nedir inşlh doktorun önerir ve sende bu ızdıraptır kurtulursun tatlım...
hoşbuldum canım,kimsecik yok((
dükkandayım tatlım ya,nerde olabilirim ki...püffff.....
canım ilacın adı pulcet ,minicik bi hap ,her sabah aç karnına alıyrum ,ben unuttum mide yanması,ekşimesi nedir inşlh doktorun önerir ve sende bu ızdıraptır kurtulursun tatlım...
merhaba kızlar.
şu anda oğlumun odası maviye boyanıyor baya güzel oluyor ...haftaya da beşiklerimiz gelecek inşallah...yerleştiraceğiz bütün kıyafetleriniiiii.............
DÜNÜRCÜM maalesef 170 çıkmış şekerşim.hemşire 3 gün sonra 100 lük yükleme yaptır dedi ama ben cuma günü ancak yaptırabilirim çünkü karnem bitti ve eşim bu hafta çok yoğun ancak cumaya olur....
canım sen gel bize beraber yemek yapar yeriz ama eşinle eşim aynı evde olurlarsa aç kalırlar sanırım : )
canım yarın annende gelsin beraber uğrayın olmaz mı özledim ya görüşürdük hem damadının odasını merak etmiyor musun kayınvalidesi?bekliyorum gelin ha işin bitince beni ara mutlaka hem sonucu haber verirsin hem ben seni almaya gelirim.....
canım şu dr umun haberini duydumya hala moralim çok bozuk tatlım çok üzgünüm
canım sorma pazar rehaveti herkes ya iş yapıyor ya geziyor sanırım hemen bir kenara yazdım canım çok saol sorayım bakayım verecek mi ilacı :Saruboceq:
merhaba fundacım. şekerin birazcıcık yüksek çıkmış inşallah yüzlük yüklemen iyi çıkar. canım artık karne kullanmak mecburi değil ki benim ssk ya geçtiğimden beri hiç sağlık karnem olmadı. hastaneye bir sor istersen boşuna bekleme karne için. sağlık karnesi uygulaması kalktı diye biliyorum ben tatlım.opuyorumnanaktan
slm kızlarr
bizde dün dra gittikk oğluşumun herşeyi ii dedi
850 gr olmuşuzz şeker yüklemem de ii çıktıı
tarhancımm troidimm düşük çıktı dr ilaç başlamıcamm şimdi
dedi diğer geldiğinde hatırlat dedi 23 şubatta gitcem tekrar geç mi olur napıyımm sence
ben çok panik yaptımm
slm canım....
oğluşun büyümüş tatlım ya maşlhsı var...
şeker testininde iyi çımasına sevindim bende sonucumu yarın öğrncm inlh iyi çıkar
slm kızlarr
bizde dün dra gittikk oğluşumun herşeyi ii dedi
850 gr olmuşuzz şeker yüklemem de ii çıktıı
tarhancımm troidimm düşük çıktı dr ilaç başlamıcamm şimdi
dedi diğer geldiğinde hatırlat dedi 23 şubatta gitcem tekrar geç mi olur napıyımm sence
ben çok panik yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?