2010 Nisan Anneleri

merhaba nisan ayının güzel annişleri sanırım bugün bir özge teyzemiz uğramış o kadar bizde güzel bir kahvaltı ve pazar yürüyüşünün ardından burdayız babası kızım ve ben yürüyüş yaptık birazcık sahilde kahvaltımızdan sonra iyi geldi bize

dünürcüğüm canım 170mişmi çıktı canım senin şekerinde valla ya sen bize gel ya ben size kocalarıda yanlız bir evde toplarız onlar kendilerine göre takılıp yesinler bizde hem yürürüz hem diyet yemekleri beraber yeriz inşallah canım benim yarın seninde çarşamba güzel haberlerimizi alırız canım her şeyde bir hayrı var nidelim canım dünürüm bu arada boyayı bakmaya gelicektim yarın annemde gelecek benimle hastahaneye bayılırım falan diye uğrayacaktım sana daha uğrayabilirmiyim bakalım canımcım sabah dünürün bırakıcak bizi annemle hastahaneye ordanda işe geçecek

meraba pazar tembellerii:))) en tembelinizde benim 12 de kalktım uykusuz ve reflü dolu bir geceden sonra offf yarın iş var yine onun stresine girdimm.
hımmm bende bir dolanayım bakayım ocak annlerine aşkitom dan haber varmı merak ettim

merhaba canım benim maşallah canım baya bir uyumuşsunu kaan beyle canımcım aman benim gizemim beni saat 9oldumu başlıyo tepiklemeye kuzucuğum bayanssulusmile

merhaba canım benim maşallah canım baya bir uyumuşsunu kaan beyle canımcım aman benim gizemim beni saat 9oldumu başlıyo tepiklemeye kuzucuğum bayanssulusmile

merhabalar tatlım demek ki gizem hanım hamarat ve düzenli olcakopuyorumnanaktan valla tatlım bütün hafta sabahlara kadar mide yanmasından uyuyamadığım için kaanın tepikleri beni uyandırmaya yetmiyo haftasonu. yine 3 de yattım 8 den sonra deliksiz uykuya dalmışım. :teytey:

canım bundan sonra annem diyoki gece uykusuzluğun başalayacak diyo ne sağa ne sola dönemn zorlaşcak diyo inşallah şu son 2 ayımızda sağlıklı huzurlu rahat bir şekilde geçiririz canımcım:1hug:

napalım çekeriz zeyracım başladık bir kere vazgeçme şansımız yokkaydirigubbakcemile3 gerçi vazgeçmek isteyen de yok ama neyse. artık çok sabırsızlanıyom ben yaaa gelsin kırkıncı haftalar bu sıpacıklar doğsunlar artıkaklinialirimsmile

canım görüşrüz tuğbacığım ben şöyle bir mutfağa doğru ufaktan bir yol alayım canım benim görüşrüz tekrar

zeyra ve tarhan slm kızlar.....
tarhancım doktoruna en kısa zamanda sorsan benim ilacı tatlım benim midem acayip rahat her yemeğide yiyrum çok şükür.....gercekten bana çok iyi geldi hani seninde bu kadar uykusuzluğuna ızdırabına iyi gelcek diye umuyrum keşke doktoruna tel falan açsan hani bukadra cekmek zorunda kalmazdın....

hoşgeldin özgecimmm nasılsın? dükkandamısın?
bende seni arıyodum salı günü gitcem doktora sorcam ama ilacın adını not almamışım bir sürü sayfada aradım bulamadımkaydirigubbakcemile3 bi daha yazarmısın canımopuyorumnanaktan

merhaba kızlar.
şu anda oğlumun odası maviye boyanıyor baya güzel oluyor ...haftaya da beşiklerimiz gelecek inşallah...yerleştiraceğiz bütün kıyafetleriniiiii.............
DÜNÜRCÜM maalesef 170 çıkmış şekerşim.hemşire 3 gün sonra 100 lük yükleme yaptır dedi ama ben cuma günü ancak yaptırabilirim çünkü karnem bitti ve eşim bu hafta çok yoğun ancak cumaya olur....
canım sen gel bize beraber yemek yapar yeriz ama eşinle eşim aynı evde olurlarsa aç kalırlar sanırım : )
canım yarın annende gelsin beraber uğrayın olmaz mı özledim ya görüşürdük hem damadının odasını merak etmiyor musun kayınvalidesi?bekliyorum gelin ha işin bitince beni ara mutlaka hem sonucu haber verirsin hem ben seni almaya gelirim.....
canım şu dr umun haberini duydumya hala moralim çok bozuk tatlım çok üzgünüm

canım sorma pazar rehaveti herkes ya iş yapıyor ya geziyor sanırım hemen bir kenara yazdım canım çok saol sorayım bakayım verecek mi ilacı :Saruboceq:

merhaba fundacım. şekerin birazcıcık yüksek çıkmış inşallah yüzlük yüklemen iyi çıkar. canım artık karne kullanmak mecburi değil ki benim ssk ya geçtiğimden beri hiç sağlık karnem olmadı. hastaneye bir sor istersen boşuna bekleme karne için. sağlık karnesi uygulaması kalktı diye biliyorum ben tatlım.opuyorumnanaktan

merhaba tuğbacığım biraz yüksek çıktı evet. o kadar dikkat etmeme rağmen ama yapabileceğim bişey yok baya dikkat ediyorum ...inşallah yüzlük yüklemem iyi çıkar canım.canım benim eşim memur karne uygulaması bizde tam olarak başlamadı o yüzden birkaç gün beklememiz lazım canım....
sen nasılsın*aşkitom doğurmamış bugünde sanırım bende dört gözle:1shok: onu bekliyorum

azcık kalabalık olmuşuz hehe süpper:)
fundacım oğluşunun odası bitince bizimle paylaş olurmu fikri ednmiş oluruz bizde....

slm kızlarr
bizde dün dra gittikk oğluşumun herşeyi ii dedi
850 gr olmuşuzz şeker yüklemem de ii çıktıı
tarhancımm troidimm düşük çıktı dr ilaç başlamıcamm şimdi
dedi diğer geldiğinde hatırlat dedi 23 şubatta gitcem tekrar geç mi olur napıyımm sence
ben çok panik yaptımm

slm canım....
oğluşun büyümüş tatlım ya maşlhsı var...
şeker testininde iyi çımasına sevindim bende sonucumu yarın öğrncm inlh iyi çıkar

slm canım....
oğluşun büyümüş tatlım ya maşlhsı var...
şeker testininde iyi çımasına sevindim bende sonucumu yarın öğrncm inlh iyi çıkar

inşallahh seninde ii çıkar tatlımm teşekkür ederimm
troit konusunda bana yardımcı olunn yaa çokk korkuyorummm
bişey olmaz dimi

merhaba canım maşallah oğluşuna. c

anım senin tsh değerin kaç çıktı benimki 8 olmuştu . valla tatlım benim doktor direk dahiliyeye yolladı ilaç başlattı. seninki neden yollamamış şaşırdım. belkide düşük dediğiniz normla derğerler arasındadır. sen bana t3-t4-tsh değerlerini yazarmısın bi canım?
birde şu var ben gnlerce araştırdım. hipotiroidinin bebeğin zekasına olumsuz etkisi var diyor hepsi ama ne kadar süreyle değerler ne kadar olursa bebek etkilenir. bunun kesin bir bilgisi yok malesef bende bulamadım. yani belki bebeğim hiç etkilenmicek, belki biraz IQ su düşük olcak sadece, ama belkide ileri derecede zeka problemi olacak bilemiyorum.
ama tabi senin durumun farklı değerlerini yazarsan ona göre bildiklerimi paylaşırım seninle. mesela düşük dediğiniz değer tsh ise sende hipertiroidi vardır. o zaman bebeğin zekasıyla ilgili olmuyor problem daha çok erken doğum riski oluyor diye biliyorum. değerlerine göre çok değişiyor yani..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…