2010 Nisan Anneleri

canım yaa inşallah yüzlük yüklemen iyi çıkar da rahat rahat diyeti bırakırsın.
valla bende bütün topiklerde aşkitomu arıyom ama sabah 7 ye kadar sitedeymiş sanırım dinleniyordur. yada belki bebeğinin yolunu gözlüyordur hastanedeeyvahedigeldismile
eğer bu akşam hiç girmezse yarın hastaneyi arayıp soracam. aşkitomun telefonu yok bende sadece adı soyadı ve doğum yapacağı hastaneyi biliyorum merakla bekliyorum bendeohaoldumsmile

canımmm benimkii normal değer aralığı
serbest t3 2.45 2.5-- 3.9
s. t4 0.54 0.61--1.12
tsh 0.94 0.27--5.5 tsh normal aralıkta görünüyor
birde ben gebelik öncesi testlerimi yaptırmıştımm herşeyy normaldii daha önce de böyle bi rahatsızlığım yoktu nettenn zeka problemlerine yol açtığını okuyunca çok korktumm yaa

canım ya hiç endişelenme gerçekten de korkulacak bir şey yok. değerlerin korkulacak seviyede değil. ben uzun zaman tiroit hastalığı çektim. hasta olduğum zamanlarda t3 değerim 12 lere kıadar çıktı. sonra atom tedavisi oldum. zaten sendeki değerler sınırlara çok yakın. benim tsh 8 olmuştu son kontrolde . o yüzden hemen ilaca başladı.
benim sana tavsiyem bu değerleri bir dahiliyeciye göstermen. birde doktorunun verdiği süre çok uzun geldi bana her ihtimale karşı 2-3 hafta sonra başka bir doktora bu tahlili bir daha yaptır derim ben. için rahat eder.
benim de hamile kalmadan hemen önceki testlerimde değerlerim sınırlara yakındı ve tsh 4 civarındaydı. en büyük pişmanlığım keşke doktorları dinlemeyip daha sık tahlil yaptırsaydım en azından ne kadar süredir bu haldeyim onu bilirdim. bence hiç endişelenme ama tedbiri de elden bırakma. bana dahiliyecim dedi ki ben senin eski test sonuçlarını görseydim hamilelikte değerlerin değişeceğini tahmin eder ilaca başlatırdım dedi.
hatta eğer bulunduğun yerde varsa dahiliyeciye değil bir endokrinoloji uzmanına gösterirsen tahlillerini en iyisini yaparsın ben gebzede bulamıyorum.

canımm içimi rahatlattın teşekkürlerr
ben en iyisi bu sonuçları bi dahiliyeciye gösterimm
dediğin gibi yapıpp çokk saoll canımm

slm kızlar nasılsınız hiç endişelenme angelcim bendede hipotiroid vardı önceden yoktu ama hamileliğimin 3.ayında çıkmıştı.doktorum beni direk dahiliye doktoruna yollamıştı ve dahiliye doktoru ilaç vermişti.1 ay kullandım ve normale döndü.şuan ilaç kullanmıyorum canım.her ay düzenli olarak tiroit testimi yaptırıyorum allah şükür normal çıkıyo.bende ilk duyunca çok paniklemiştim ama korkma canım çoğu insanda var zaten.

dahiliye doktorumda tiroidi olup zeka geriği olan çocuk hiç görmedim buzmana kadar demişti.

ayyyy kızlar ya inanmıyorum ,eltimde artık face açmış,kendi becerememiştir eminim birine yaptırmış,ayy bukadara olur dün kaynanamlarda konuşuyorudk duydu ya içine haset çöktü üff faceninde suyu çıktı artık.....
inanmıyorum yaa bi insan bu kadra kıskanç olur.....
kendilerinden hiç haz etmiyorum.....
elimde olsa tüm dünyaya haykırsam onun nası bi insan olduğunu.....
ayy çok sinirlendim ya.....

kızlar ben geldim ama kimse yazmıolülülülülülübende çıkıım barii.byee hepinize..

canımm içimi rahatlattın teşekkürlerr
ben en iyisi bu sonuçları bi dahiliyeciye gösterimm
dediğin gibi yapıpp çokk saoll canımm

canım sevindim rahatlamana gerçektende değerlerin korkmayı gerektirmiyo sadece düzenli takip ettirmekte fayda var ben benimki ne zaman o kadar yükseldi bilmiyorum bu yüzdenopuyorumnanaktan

slm canım sanada geçmiş olsun değerlerinin sonradan düzelmesine çok sevindim. ben de 3 haftadır ilaç kullanıyorum bu hafta kontrole gidicem ama büyük ihtimalle hamileliğin sonuna kadar kullanacam ilacıeyvahedigeldismile

kaç gündür refiye yok....
ikikedili deli (zeynom) yok....
hayırdır yaw.....

özgecim boşver eltini hayatım o seninle s..dik yarıştıradursun sen takma kafana ne olcak ki gölgen olmaktan ileriye gidemez böyle insanlar.opuyorumnanaktan

ya haklısın sen söyleyince fark ettim nerde bu kızlar iyilerdir inşallah:çok üzgünüm:

canım benim valla öle ama sinek de küçük bilirsin mide bulandırır....
ama çok dellendim arkadasım ve facede de belirttim aaaa defolsun gitsin .....
bi orda eksikti ordada karşıma çıktı deli kadın...
canım ben zeynoya msj attım geri dönmedi ,refisede bugun atmayı dşnyrum.....
meraklandım valla....

özgecimm çıkıyomusun? iyiakşamlar canım

kızzz refiyeee bizde seni merak ettik nerelerdesin?

slm kızlarr... inşallah herkesiyidir... iyi insan lafının üstüne gelir derler ama çağırıldım da geldim gibi bişey olduu :)))

özge aradı az önce de .. sağolsun merak etmiş arkadaşım... ben iyiyim canlarımm... kızımın haftasonu çook ödevi vardı... yazılacak ödevler.. 3 tane hikaye kitabı.. ezberlenecekler fln.. beynim çorba olduu.. bi de pazarları evde iş bitmiyo malumm... :)) halen çamaşır katlamakla meşgulüümm.. eşimle kızımda yemeği hazırlıyoo :))) heeehehe bu a kşam hazır yiycem... neyse canlarım ben yemekten sonra döner geçmişe bi göz gezdiririm.. sadece size iyi olduğumu yoğunluktan dlayı giremediğimi yazmak istedim..
.

mansallah ona
güzel haberlerle gelmene sevindim

kaç gündür refiye yok....
ikikedili deli (zeynom) yok....
hayırdır yaw.....

valla certuran, civcivbunlarda yok haftalardir bilmiyorumkismile

canım maşallah oğluşuna canımcım bence değerlerin iyi gibi zaten doktorun demiş bitanem ilaç kullanmaya gerek yok diye canım inşallah bişeycik yoktur stres yapma bitanemopuyorumnanaktan

dünürcüğüm yarın bilemiyorumki yarın uğrayabilirimiyiz annemle bakalım canım olmazsa annemi eve gönderir ben senin yanında inerim ama eşimde bu akşam dedi hocalara gidelim diye bitanem belki hafta içi eşimle geliriz bir akşam canımcım gelemezsem yarın bana dua et ararım ben seni canım yarın haber veririm inşallah güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…