merhaba tuğbacığım biraz yüksek çıktı evet. o kadar dikkat etmeme rağmen ama yapabileceğim bişey yok baya dikkat ediyorum ...inşallah yüzlük yüklemem iyi çıkar canım.canım benim eşim memur karne uygulaması bizde tam olarak başlamadı o yüzden birkaç gün beklememiz lazım canım....
sen nasılsın*aşkitom doğurmamış bugünde sanırım bende dört gözle:1shok: onu bekliyorum
canımmm benimkii normal değer aralığı
serbest t3 2.45 2.5-- 3.9
s. t4 0.54 0.61--1.12
tsh 0.94 0.27--5.5 tsh normal aralıkta görünüyor
birde ben gebelik öncesi testlerimi yaptırmıştımm herşeyy normaldii daha önce de böyle bi rahatsızlığım yoktu nettenn zeka problemlerine yol açtığını okuyunca çok korktumm yaa
canımm içimi rahatlattın teşekkürlerr
ben en iyisi bu sonuçları bi dahiliyeciye gösterimm
dediğin gibi yapıpp çokk saoll canımm
slm kızlar nasılsınız hiç endişelenme angelcim bendede hipotiroid vardı önceden yoktu ama hamileliğimin 3.ayında çıkmıştı.doktorum beni direk dahiliye doktoruna yollamıştı ve dahiliye doktoru ilaç vermişti.1 ay kullandım ve normale döndü.şuan ilaç kullanmıyorum canım.her ay düzenli olarak tiroit testimi yaptırıyorum allah şükür normal çıkıyo.bende ilk duyunca çok paniklemiştim ama korkma canım çoğu insanda var zaten.
kaç gündür refiye yok....
ikikedili deli (zeynom) yok....
hayırdır yaw.....
özgecim boşver eltini hayatım o seninle s..dik yarıştıradursun sen takma kafana ne olcak ki gölgen olmaktan ileriye gidemez böyle insanlar.opuyorumnanaktan
ya haklısın sen söyleyince fark ettim nerde bu kızlar iyilerdir inşallah:çok üzgünüm:
slm kızlarr
bizde dün dra gittikk oğluşumun herşeyi ii dedi
850 gr olmuşuzz şeker yüklemem de ii çıktıı
tarhancımm troidimm düşük çıktı dr ilaç başlamıcamm şimdi
dedi diğer geldiğinde hatırlat dedi 23 şubatta gitcem tekrar geç mi olur napıyımm sence
ben çok panik yaptımm
kaç gündür refiye yok....
ikikedili deli (zeynom) yok....
hayırdır yaw.....
slm kızlarr
bizde dün dra gittikk oğluşumun herşeyi ii dedi
850 gr olmuşuzz şeker yüklemem de ii çıktıı
tarhancımm troidimm düşük çıktı dr ilaç başlamıcamm şimdi
dedi diğer geldiğinde hatırlat dedi 23 şubatta gitcem tekrar geç mi olur napıyımm sence
ben çok panik yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?