kimsecikler yok yarın sabahtan şeker yüklemesine gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz sizlere teyzoşlar eğer güzel çıkarsa kendimi hemen bir pastahaneye atacağım :)) hepinizi öptük dualarınızı eksik etmeyin opuyorumnanaktan
ayyyy kızlar ya inanmıyorum ,eltimde artık face açmış,kendi becerememiştir eminim birine yaptırmış,ayy bukadara olur dün kaynanamlarda konuşuyorudk duydu ya içine haset çöktü üff faceninde suyu çıktı artık.....
inanmıyorum yaa bi insan bu kadra kıskanç olur.....
kendilerinden hiç haz etmiyorum.....
elimde olsa tüm dünyaya haykırsam onun nası bi insan olduğunu.....
ayy çok sinirlendim ya.....
canım sevindim rahatlamana gerçektende değerlerin korkmayı gerektirmiyo sadece düzenli takip ettirmekte fayda var ben benimki ne zaman o kadar yükseldi bilmiyorum bu yüzdenopuyorumnanaktan[[/B][/COLOR]
teşekkür ederimm caınımm benimm inşallahh bi problemm çıkmaz :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız hiç endişelenme angelcim bendede hipotiroid vardı önceden yoktu ama hamileliğimin 3.ayında çıkmıştı.doktorum beni direk dahiliye doktoruna yollamıştı ve dahiliye doktoru ilaç vermişti.1 ay kullandım ve normale döndü.şuan ilaç kullanmıyorum canım.her ay düzenli olarak tiroit testimi yaptırıyorum allah şükür normal çıkıyo.bende ilk duyunca çok paniklemiştim ama korkma canım çoğu insanda var zaten.
kısmett korkuyorumm biyandann eşimde diyorr Allahın takdiri olucak varsa da olur diyoo bilmiyorumkismiledahiliye doktorumda tiroidi olup zeka geriği olan çocuk hiç görmedim buzmana kadar demişti.
mansallah ona
güzel haberlerle gelmene sevindim
teşekkürlerr tatlımm
valla certuran, civcivbunlarda yok haftalardir bilmiyorumkismile
canım maşallah oğluşuna canımcım bence değerlerin iyi gibi zaten doktorun demiş bitanem ilaç kullanmaya gerek yok diye canım inşallah bişeycik yoktur stres yapma bitanemopuyorumnanaktan
kimsecikler yok yarın sabahtan şeker yüklemesine gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz sizlere teyzoşlar eğer güzel çıkarsa kendimi hemen bir pastahaneye atacağım :)) hepinizi öptük dualarınızı eksik etmeyin opuyorumnanaktan
slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum...Sen nasılsın?Şeymacım hoşgeldin canım?
Nasılsın?
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.Becerebildiğim kadar iyiyim.Duaların için çok sağol cnm.Hepinizin yanımda olduğunu ve dualarınızda eksik etmediğinizi biliyorum.Derli toplu bi şekilde anlatacağım bi ara ama biraz daha zmna ihtiyacım var sanırım.Sabahın 7sinden beri sayfa açık yazılmak için bekliyor ama sadece bekliyor...seymacım.......
nickini gördüm, elim ayağım boşaldı bir an.
hoşgeldin canım.. nasılsın ?
ne diyeyim, ne söylenir bilmiyorum.
o kadar üzüldük ki hepimiz..
Allah sabır versin..
tez zamanda yaralarınıza merhem olacak bir evladın olsun, Allah başka sıkıntı, başka imtihan göstermesin sana inşallah...
Hoşbuldum canım.Becerebildiğim kadar iyiyim,beceremediğim kadar da kötü...:çok üzgünüm: Aramamak için değil aramaya cesaret edemediğiniz için bunu yapmadığınızı biliyorum.Aramış olsaydınız da eşimle görüşürdünüz zaten uzun bi süre tel.e cvp vermedim hiç.Çünkü nasılsın dedikleri verebileceğim cevabım yoktu...şeymacım hoşgeldin allah sabır versin canım. nasılsın hep aklımızdasın aramaya cesaret edemedik ama. senin için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?
günaydın kızlar..hayırlı haftalar.geçmişi hemen okuyup geliom
aysecim geçmiş olsun canım.inşallah çektiğin bu son acı olur
şeymacım hoşgeldin canım.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.Becerebildiğim kadar iyiyim.Duaların için çok sağol cnm.Hepinizin yanımda olduğunu ve dualarınızda eksik etmediğinizi biliyorum.Derli toplu bi şekilde anlatacağım bi ara ama biraz daha zmna ihtiyacım var sanırım.Sabahın 7sinden beri sayfa açık yazılmak için bekliyor ama sadece bekliyor...
Sizler nasılsınız?
günaydın arkadaşlar nasılsınız
denizcim çok geçmiş dişini ihmal etme emi
zeynep ortalarda görünmeyince merak ettik endişelendik neyseki herşey yolundaymış.
şeymacım hoşgeldin allah sabır versin canım. nasılsın hep aklımızdasın aramaya cesaret edemedik ama. senin için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?
günaydın kızlar..hayırlı haftalar.geçmişi hemen okuyup geliom
aysecim geçmiş olsun canım.inşallah çektiğin bu son acı olur
şeymacım hoşgeldin canım.
okuduğum kadarıyla herkezler ii çok şükür.şeker yüklemeleri sonuçlarıda ii çıkmış bunada şükür.bebeişlerde maşallah pek hareketli pek sağlıklıymışlar daha ne olsun.haftaya ii haberlerle başladım ne güzel.bende dün yorucu bi pazar geçirdim c.tesi gecesinden arkadaşlarım haber verdi gelioz die allah dedim ben şimdi ne yaparım uyku basmış acaip.gidip yattım sabah erken kalkacam hesabı.ama nerde kocişle uykuya kalmışız 11 de uyandım kahvaltı filan derken kocişi kovmak 12,30 u buldu.canım annemi aradım hızır gibi yetişti yarım satte 2 çeşit pasta yapmış eli kolu dolu geldi.bende 2 çeşit yaptım o arada evi sildim süpürüdüm derken belim koptu.2de misafirlerim geldi akşam 5,30 da gittiler ama ölmüş halim vardı.mutfağımı toplayıp yemek işine koyuldum eşim geldi yemekti çaydı derken tam uzanacam burnum kanamaya başladı.eşim başladı kükremeye nie bu kadar kendini yoruon die bilmiyorumkismile öle uzandığımla kaldım ama gerçeken çok yorulmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?