2010 Nisan Anneleri

kimsecikler yok ayol. ben de bugün hep dışardaydım. Ankara da nişantaşı pazarı furyası başlamıştı, ben de bi tanesini gezmeye gittim. güzel şeyler var ama bizim buradaki mağazalar daha ucuz. sonrada mardinden gelen bi akrabayı yemeğe çıkardık. valla çok yemişim. zar zor oturuyorum. kızım bile sıkıştı midemin altında çıtı çıkmıyooo. şokta galiba. koca göbekte yayılıyodu. şimdi mide ezdi onu. birazda face bakıp yatayım. belki midem biraz rahatlar.

kimsecikler yok yarın sabahtan şeker yüklemesine gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz sizlere teyzoşlar eğer güzel çıkarsa kendimi hemen bir pastahaneye atacağım :)) hepinizi öptük dualarınızı eksik etmeyin opuyorumnanaktan

slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.

umarım ıyı cıkar sonucu canım ıyı haberlerını beklıyoruz

Günaydın kızlar...
Dün sinemaya gittik.Yahşi Batıya tavsiye etmem hiç.Verdiğiniz paraya yazık valla.
Bu ada hani bir dişim vardı ya çatlak.O dün içindeki dolgusu düşrü ve dişim ortadan ayrık sallanıyor.
Bugün saat 10 da gideceğim ve çektireceğimeyvahedigeldismilemafoldumben

taklitlirr asıllarını yaşatırr tatlımm açsınn dursunn
alma arkadaş listene olsun bitsinn gözümdenn kaçmışş dersinn kaydirigubbakcemile5

canım sevindim rahatlamana gerçektende değerlerin korkmayı gerektirmiyo sadece düzenli takip ettirmekte fayda var ben benimki ne zaman o kadar yükseldi bilmiyorum bu yüzdenopuyorumnanaktan[[/B][/COLOR]

canımm çokk sağol gerçekten rahatlattınn olumunekankayizsmile

teşekkür ederimm caınımm benimm inşallahh bi problemm çıkmaz :Saruboceq:

dahiliye doktorumda tiroidi olup zeka geriği olan çocuk hiç görmedim buzmana kadar demişti.
kısmett korkuyorumm biyandann eşimde diyorr Allahın takdiri olucak varsa da olur diyoo bilmiyorumkismile

mansallah ona
güzel haberlerle gelmene sevindim

teşekkürlerr tatlımm

valla certuran, civcivbunlarda yok haftalardir bilmiyorumkismile

canım maşallah oğluşuna canımcım bence değerlerin iyi gibi zaten doktorun demiş bitanem ilaç kullanmaya gerek yok diye canım inşallah bişeycik yoktur stres yapma bitanemopuyorumnanaktan

teşekkür ederimm zeyracımm inşallah yoktur opuyorumnanaktan

dualarımm seninlee iyi çıkar inşallahh şeker yüklemenn opuyorumnanaktan

slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.

maşallahh oğluşuna da sana da canım

neyse kızlarr öğleden sonra bi ara yine girerimm
çıkmam lazımm şimdi öpüyorumm hepiniziopuyorumnanaktan

denizcim, angelsky... günaydın kızlar

kaç gündür giremiyordum..
hamileliğimin başından beri ağırlamadığım kadar çok misafirim oldu.
ev çarşamba pazarı gibiydi nasıl yetiştim ben bile bilmiyorum.

sonracığıımaaa kuzucuğumun odası geldi :)
şu an cayır cayır boya kokusu altında, kafam dönmüş şekilde oturuyorum :)
camlar açık, oda havalanıyor sürekli ama inanılmaz kokuyor.
iyi ki erkenden almışım odasını, bir aya anca çıkarmış bu koku..
o arada da ancak yıkar ütüler yerleştiririm eşyalarını..

ay kızlar, odasına girip girip bi köşede oturup eşyalara dokunuyorum.
ağlayıp duruyorum..
o kadar etkiledi ki beni.
kızım doğmuş gibi oldum..
odası var artık. kapısında adı yazıyor. kıyafetleri var..

ah.. hayırlısıyla, sağlıkla, sorunsuz doğuralım hepimiz...Allah acılarını, sıkıntılarını, hastalıklarını göstermesin....

bu arada sizler de iyisinizdir umarım.

denizcim, sana da geçmiş olsun diyeyim.
diş ağrısı çok beterdir... dişçiye gitmek de ayrı dert ama çektir kurtul be güzelim, canının acısına günah..

seymacım.......
nickini gördüm, elim ayağım boşaldı bir an.

hoşgeldin canım.. nasılsın ?

ne diyeyim, ne söylenir bilmiyorum.
o kadar üzüldük ki hepimiz..
Allah sabır versin..
tez zamanda yaralarınıza merhem olacak bir evladın olsun, Allah başka sıkıntı, başka imtihan göstermesin sana inşallah...

Şeymacım hoşgeldin canım?
Nasılsın?
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum...Sen nasılsın?

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.Becerebildiğim kadar iyiyim.Duaların için çok sağol cnm.Hepinizin yanımda olduğunu ve dualarınızda eksik etmediğinizi biliyorum.Derli toplu bi şekilde anlatacağım bi ara ama biraz daha zmna ihtiyacım var sanırım.Sabahın 7sinden beri sayfa açık yazılmak için bekliyor ama sadece bekliyor...
Sizler nasılsınız?

günaydın arkadaşlar nasılsınız
denizcim çok geçmiş dişini ihmal etme emi
zeynep ortalarda görünmeyince merak ettik endişelendik neyseki herşey yolundaymış.
şeymacım hoşgeldin allah sabır versin canım. nasılsın hep aklımızdasın aramaya cesaret edemedik ama. senin için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?

günaydın kızlar..hayırlı haftalar.geçmişi hemen okuyup geliom

aysecim geçmiş olsun canım.inşallah çektiğin bu son acı olur

şeymacım hoşgeldin canım.

şeymacım hoşgeldin allah sabır versin canım. nasılsın hep aklımızdasın aramaya cesaret edemedik ama. senin için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?
Hoşbuldum canım.Becerebildiğim kadar iyiyim,beceremediğim kadar da kötü...:çok üzgünüm: Aramamak için değil aramaya cesaret edemediğiniz için bunu yapmadığınızı biliyorum.Aramış olsaydınız da eşimle görüşürdünüz zaten uzun bi süre tel.e cvp vermedim hiç.Çünkü nasılsın dedikleri verebileceğim cevabım yoktu...
Yapabileceğiniz birşey var evet Dua etmek ve bizim için sabır istemek.
Aslında zannedildiği kadar kötü bi durumda değilim.İnançlı bireyler olmasak asla dayanabileceğimiz bi acı değil zaten.Ertelediğim bi patlama anım var sadece.O da ne zaman olur bilmiyorum :gitme:Sen nasılsın?

okuduğum kadarıyla herkezler ii çok şükür.şeker yüklemeleri sonuçlarıda ii çıkmış bunada şükür.bebeişlerde maşallah pek hareketli pek sağlıklıymışlar daha ne olsun.haftaya ii haberlerle başladım ne güzel.bende dün yorucu bi pazar geçirdim c.tesi gecesinden arkadaşlarım haber verdi gelioz die allah dedim ben şimdi ne yaparım uyku basmış acaip.gidip yattım sabah erken kalkacam hesabı.ama nerde kocişle uykuya kalmışız 11 de uyandım kahvaltı filan derken kocişi kovmak 12,30 u buldu.canım annemi aradım hızır gibi yetişti yarım satte 2 çeşit pasta yapmış eli kolu dolu geldi.bende 2 çeşit yaptım o arada evi sildim süpürüdüm derken belim koptu.2de misafirlerim geldi akşam 5,30 da gittiler ama ölmüş halim vardı.mutfağımı toplayıp yemek işine koyuldum eşim geldi yemekti çaydı derken tam uzanacam burnum kanamaya başladı.eşim başladı kükremeye nie bu kadar kendini yoruon die bilmiyorumkismile öle uzandığımla kaldım ama gerçeken çok yorulmuşum.

canım... bizler bıraktığın gibiyiz..

çok sık geldin aklımıza, çok düşündük, çok da dua ettik inan ki.
ama elimiz de gitmedi aramaya..
o kadar boş ki şu an sorulacak, söylenecek her şey.

şeyma, tarhan'a da demişsin ya, insan bazı şeyleri Allah inancı olmasa atlatamaz.
inan ki atlatamaz. kadere, kısmete, yazılanı yaşadığımıza, sayılı nefese inanmıyor olsak, dünya çekilir bir yer olmaz.

çok gençsin daha. bunu düşün, buna inan güzelim.
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş, bu da senin sınavınmış demek.. çok zor, çok çok zor.. ama adı üstünde sınav işte..
geçecek, kolaylaşacak..Allah yakın zamanda bir evlat verecek sana tüm kalbimle inanıyorum.

hep aklımdasın desem inanır mısn bilmiyorum ama haberini aldığım günden beri aklıma gelmediğin tek bir gün olmadı yemin ederim.
tüm kalbimle dua ediyorum..

günaydın tuğbacım... sağolun valla merak etmişiniz :)
ben karabatak gibi oldum bi görünüyorum bi kayboluyorum
şu bikaç gün de telaşlı geçti, popomun üstüne oturamadım hiç, bugünü kk günü ilan ettim, buradayım gari ..:kedi:
sen nasılsın ?

günaydın kızlar..hayırlı haftalar.geçmişi hemen okuyup geliom

aysecim geçmiş olsun canım.inşallah çektiğin bu son acı olur

şeymacım hoşgeldin canım.

hoşgeldin canım.. günaydın sana da.

geçmiş olsun canım yorma bu kadar kendini

ayse_denizy, Bircem, bursa82, ilke_nur, mkk66, TARHAN, ıki Kedili Deli

günaydın kızlar yeni hafta yeni umutlar yeni haberler güzellikler getirsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…