Hoşbuldum canım.Becerebildiğim kadar iyiyim,beceremediğim kadar da kötü...:çok üzgünüm: Aramamak için değil aramaya cesaret edemediğiniz için bunu yapmadığınızı biliyorum.Aramış olsaydınız da eşimle görüşürdünüz zaten uzun bi süre tel.e cvp vermedim hiç.Çünkü nasılsın dedikleri verebileceğim cevabım yoktu...
Yapabileceğiniz birşey var evet Dua etmek ve bizim için sabır istemek.
Aslında zannedildiği kadar kötü bi durumda değilim.İnançlı bireyler olmasak asla dayanabileceğimiz bi acı değil zaten.Ertelediğim bi patlama anım var sadece.O da ne zaman olur bilmiyorum :gitme:Sen nasılsın?
canım... bizler bıraktığın gibiyiz..
çok sık geldin aklımıza, çok düşündük, çok da dua ettik inan ki.
ama elimiz de gitmedi aramaya..
o kadar boş ki şu an sorulacak, söylenecek her şey.
şeyma, tarhan'a da demişsin ya, insan bazı şeyleri Allah inancı olmasa atlatamaz.
inan ki atlatamaz. kadere, kısmete, yazılanı yaşadığımıza, sayılı nefese inanmıyor olsak, dünya çekilir bir yer olmaz.
çok gençsin daha. bunu düşün, buna inan güzelim.
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş, bu da senin sınavınmış demek.. çok zor, çok çok zor.. ama adı üstünde sınav işte..
geçecek, kolaylaşacak..Allah yakın zamanda bir evlat verecek sana tüm kalbimle inanıyorum.
hep aklımdasın desem inanır mısn bilmiyorum ama haberini aldığım günden beri aklıma gelmediğin tek bir gün olmadı yemin ederim.
tüm kalbimle dua ediyorum..
günaydın tuğbacım... sağolun valla merak etmişiniz :)
ben karabatak gibi oldum bi görünüyorum bi kayboluyorum
şu bikaç gün de telaşlı geçti, popomun üstüne oturamadım hiç, bugünü kk günü ilan ettim, buradayım gari ..:kedi:
sen nasılsın ?
hoşgeldin canım.. günaydın sana da.
ayse_denizy, Bircem, bursa82, ilke_nur, mkk66, TARHAN, İki Kedili Deli
günaydın kızlar yeni hafta yeni umutlar yeni haberler güzellikler getirsin hepinize
Kızlar günaydın, İyi haftalar diliyorum. :) Pardon diliyoruz Oğlum ve ben.. :)
Canım inanıyorum dediğine ve biliyorum da...Bazı şeyleri atlatmak alışmak elbette zor olacak.rabbim bizi sevmiş-seçmiş ahiretimizi kurtarmamız için bi şans vermiş bize bunu doğru kullanmak düşüyor.Başımıza gelenleri fırsata dönüştürmeyi bilmemiz gerek..
İsyan etmiş olsak ahiretimizi yakarız biliyorum neden bebeklerimin yanında olmak varken böyle birşeyi yapayım ki...Bu sınavın üstesinden başarıyla gelmemiz gerek.Ben kendimizi şanslı sayıyorum ama bir o kadar da üzülüyorum elbette.Ağlıyorum ağlamıyor değilim.Peygamberimizde ağlamış giden yavrusunun ardından.İsyan değil bu yeter ki bağırıp çağırmadan olsun...Bu durumda insan istese de gözyaşlarına mani olamıyor.
Daha anlatacak çok şeyim var.Ama biraz zaman gerek bana.Bebeklerimin odasından yazıyorum zaten ve kendimi zor tutuyorum...En kısa zamanda yazıcam çoğu şeyi...:çok üzgünüm:
Teşekkür ederim canım.Ben bile beni anlayamazken sizin anlamanız daha zor canım benim.Kendimden korkuyorum,yalnız kalmaktan da öyle.Beynim sürekli birşeylerle meşgul.Bugün bütün gece uyuyamadım ve hala da uyumuş değilim.İnancım yaralarımı sarmama yardımcı oluyor evet.Zaten inancım olmasa....:çok üzgünüm:seni gördüm daha iyi oldum şeymacım senden haber alabilmek iyi geldi açıkcası. ne yaşadığını ne hissettiğini anlamak çok zor. ama eğer inancın yaralarını sarmana yardım ediyorsa senin adına çok sevindim. seni beklediğimden çok daha güçlü gördüm ve buna çok sevindim. hep aklımızda,dualarımızda olacaksın iyi ve müjdeli haberlerle geleceğin günleri beklicez biz deopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr bizde geldik bu sabah erkenciyiz dayımız aradı bizi dikdi ayağa
kahvaltı yapamıyorum midem çok kötü benim gibi midesi tekrar kuduran varmı acaba
seymacım hoşgeldin canım...
herkesi çok öpüyorum bende bugün buralardayımmm bi ara çıkıcam ama sonra gene gelecem..
gelincik , ilke-nur kızlar hayırdır ne oluyosunuz hamile olduğunuzu hadi misafirleriniz unuttu diyelim siz de mi unuttunuz. ben de arkadaşlarımı çağırmak istiyom ama eve bakıyom toplayacak gücü kendimde bulamıyom vazgeçiyom. yormayın kendinizi bu kadar ben de misafir ağırlamayı çok severim ama ya gelen misafir hamile olduğumu unutmasın benden tertemiz bir evle, dört dörtlük ikramlar beklemesin ya da bi kaç ay gelmiyiversin. tabiki misafirlerinizin öyle bir beklentisi yoktur o yüzden siz de bu kadar hırpalamayın kendinizi lütfen :umursamaz:
kızlar bu arada aşkitom dün akşam doğum yapmış fırsat bulabilirsem bugün ziyaretine gidicem inşallah
Hoşbuldum canım sağol.Umarım gözyaşınızı sadece duyduklarınız için başkaları için dökersiniz.Asla yaşamanızı istemem bu duyguyu bu acıyı...hoşgeldin canımm... yeni gördüm.. ne denilir bilmiyorum ama şu yazdıklarını okuyunca göz yaşı dökmemek imkansız... seni taktir ettimm arkadaşım..inşallah en yakın zamanda rabbim evlatlarının kardeşini yollar..
seymacım insan yaşamadığı şeyi hakkaten anlayamıyor, biz anca empati kurabiliyoruz, kendimizi senin yerine koyup üzülüyoruz, ama içinde kopanı bir sen bilirsin bir Allah..
zaman her şeyin ilacı.. dünyanın en klişe ve en doğru cümlesi bu herhalde. sen de yaşadıkça göreceksin..
içine atma acını. olabildiğince yalnız kalmamaya çalış. ailene, yakın arkadaşlarına yaslan..
yavrularının dolapları, eşyaları için ne diyeyim bilmiyorum.. bir süre yanaşma yanlarına be kuzum. diyorum ya zaman en iyi ilaç, gücünü toplamadan yaranı deşme onlara bakarak :1no2:
daha fazla da yazıp konuşup seni üzmek de istemiyorum.
sen ne zaman, ne kadar konuşmak istersen uğra buraya da... beraber çıktık bu yola, hepimiz birbirimizin acısını, üzüntüsünü taa içimizde hissediyoruz.
senin için de dua edicez hep, derdini veren rabbim, sabrını da verecektir elbet....
şeymacım zeynepe katılıyorum bir süre o odaya hiç girmemen senin için daha iyi olur. gerçi nesneler olmasa da yürekteki acı değişmez ama yine de seni çok zorlamış o oda. hepsi geçecek inşallah ve beş kardeşin yeni kardeşleri kullanacak abilerinin ablalarının cicilerini. nolur kendine işkence etme o eşyalara kıyafetlere saplanıp.
yalnız değilsin bizler senin hep yanındayız ama evde tek kalmak katlanılmaz geliyorsa tek kalma canım opuyorumnanaktan
nazcım normal doğum olmuş aşkitomun. bende ocak anneleri topiğinden okudum bugün gitmeye çalışacam hastaneye. eğer isterse bebişinin resimlerini çeker hem size hem de ocak annişlerine eklerim umarım yetişirim hastaneye
Amin cnm inş çok teşekkür ederim...şeymacım boğazım düğümlü inanki okuduğumdan beri boğazım düğümlü
sana bişiy soramadım msn den bilgi aldım özgeden haberimde yokdu
allah sana sabır versin bitanem yaşadığın çok zor dayanılmaz çok iyi anlıyorum
allah hayır kapıları açsın inş hepimiz için
Amin cnm teşekkür ederim.Rabbim seninde yardımcın olsun zor bi dönem geçirmişsin ve geçiriyorsun.Ben ulaşamadım umarım mutlu sona sizler ulaşırsınız.:Saruboceq:merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama arada sizlere bakıp çıkıyordum seyma88yüce rabbim sana sabır versin çok zor ne desek boş evlat acısını bende iyi bilirim inşallah tekrar hamile kaldığında bunları unatacaksın yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama hayırlı ve sağılıklı evlatlar nasip etsin .................arkadaşlar çok uzun zamandır hastanedeydim domuz gribi gibi birşey geçirdim tam onu atlattık derken aile içi sorunlar yüzünden aniden kanamam açıldı ve erken doğum olasılığı yüzünden tekrar hastanede yattım şu anda evdeyim ama psikolojimin ne durumda olduğunu anlatamam bile annemi babamı üzgün gördükçe dayanamıyorum ağlama krizlerine giriyorum evde yanlız kalmak istiyorum beni ziyarete gelenlere eşim konuşma yasağı getirmişti sırf olayı bana hatırlatıp daha çok üzülmemi engellmek için ama olmuyor bir yere kadar insanları susturmak çok zor oluyor sizlerle dertleşip kendimi biraz rahatlatmak istedim hayatımın en önemli dönemi çok zor geçiriyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bebeğime çok zor kavuşmuşken kaybetmek korkusu olan olayları bir türlü unutamam,kendimi ve bebeğimi çok üzüyorum bunun farkındayım inşallah sağsalim şekilde bebeğimi kucağıma alırım bana dua edin,şimdilik çıkıyorum arada bakarım sürekli istirahat etmem gerek.................... herkes kendine ve o minnacık bebeklerine iyi baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?