2010 Nisan Anneleri

haklısın şeymacım ben sadece şimdiki üzüntünü engellemeye çalışıyorum ama bu gerçekten aynı evin içinde kaçamazsın. ve şimdiden alışmazsan dediğin gibi ilk kapıyı açtığın anda tekrar başa dönersin. allah sabır versin canım.

yalnız bir şey dikkatimi çekti insanların sıkıntılarında 2 durum olur genelde; kimisi ne yaşadığını ve ne durumda olduğunu gayet açık bir şekilde bilerek çeker acısını, kimisi de işin içinden çıkamaz ne durumda olduğunu anlayamaz çözemez derdini.

sen ne yaşadığının, kendinin ve ne yaşayacağının gayet farkındasın, geriye sürecin hafiflemesini beklemek kalıyor, nispeten daha şanslısın bazı insanlardan; derdinin içinde kaybolmuyorsun. biliyorsun ne yaşadığını ve ne yaşayacağını umarım en kısa zamanda toparlanırsın tatlım senden çok güzel haberler beklicezopuyorumnanaktan

canım çok çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et sakın üzme kendini ve bebişini. aile problemleri gelir geçer ilerde dönüp baktığında hayatının en önemli döneminde üzüldüğüm şeylere bak diceksin. umarım erken doğum riskin en kısa zamanda ortadan kalkar ve bebeğin zamanında geliropuyorumnanaktan

inş yetişirsin tarhancım çok çok slm söle

tamam kızlar sölerim selamınızıopuyorumnanaktan tabi çok didikleyemem şimdilik başı kalabalıktır yorgundur ama elimden geldiği kadar çok bilgi alırımkaydirigubbakcemile3

Şimdi hemfikir olmamıza sevindim a.s. ark.a benden de slmlar...buyrunnnnnnnnn Bu arada kimdi o?

şeymacım hepimizin önceliği senin iyi olman ve sen kendin için neyin doğru olduğunun çok farkındasın. aşkitom ocak annelerinden doğumunu bekliyen bir arkadaş formu okurken tesadüfen aynı yerde aynı doktora gittiğimizi öğrenince başına bela oldum kızın. 40 haftasını doldurmuştu doğumunu bekliyordu. dün akşam doğum yapmış canım:asigim:

Teşekkür ederim canım a.s. Aşkitomu biliyorum çok slmlar ona ve bebişine...

kızlar ben kahvaltımı yapdım şimdi gezmeye gideceğim
öncelikle mobilyacıya gidicem bizim yatağımız sanırım çökmeye başladı ve çok para verdik
gidip değişimi içi kavga etmem lazım sonra kuzuma beşik bakıcam sehba bakıcam hala bi
sehbamız yok olmuyor böle.
sonrada babane annane pazar derken akşama pestilim çıkmış gelirim hadi öpdüm hepinizi

Merhaba herkese

Şeymacım allah sabır versın canım

aŞkıtom doĞurmuŞ mu nıhayet.... Allah saĞlık versın ıkısınede ınŞ.

kızlar günaydın sabahtan beri okuryum ama yazacak tek kelime bulmuş değilim...
seymacım hoşgldin aramıza,rabbim peygamber sabrı versin ,yardımcın olsun...

kızlar benim kafam çok karıştı valla aşkitom ocak annelerinde açık görünüyo ama yazmıyor. hastaneyi aradım taburcu olduklarını söylediler. dün akşam doğum yapmış bu kız bu erken taburcu edilirmi yav daha gidip görcektimboshayallersmile

hihoyyyt kızlarr aşkitom yazdı naklen bende aktarıyorum ocak annelerinden:dance: sezeryanın kıyısından dönmüş normal doğum yapmış ve az önce ev gelmişler maşallah ömerciğe çok heyecanlandım ben valla

günaydın sisicim nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın yorucu bir haftasonundan sonra yine iş başındayız:)

B][/COLOR]

şeyma arkadaşımıza da çok üzüldüm allah sabır versin..allahım tekrar en kısa zamanda yüzünü güldür sün inşallah

kızlar.. ben bir şey sorucam size..
son üç gündür karnımda bir ağrı var benim.
kasıkta değil, regl sancısı gibi değil. böyle bildiğiniz karın ağrısı.
kasılıyor diycem, yok kasılmıyor da, ay izah edemedim böyle bi tuhafım işte..

çok yoruldum şu ara. ondan olabilir mi ?
benzer bir şey yaşayanaınız var mı ?

ben geldım kızlar
taze anne
oglumu hastanede ıyı emzırdım sımdı eve geldık uyuyor
babanede bıze corba yapıyor

ben geldım kızlar
taze anne

aşkitom gözün aydın ha bugün ha yarın derken nihayet ömerini kucağına aldın allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl geçti anlat hadi. darısı sağlıkla ve hayırlısıyla bizim başımıza olsun inşallah.

Son düzenleme:
ayse_denizy, Bircem, bursa82, ilke_nur, mkk66, TARHAN, İki Kedili Deli

günaydın kızlar yeni hafta yeni umutlar yeni haberler güzellikler getirsin hepinize

Günaydın sana da canım.
Ne güzel dua ediyorsun :kedi:

günaydın kızlar..hayırlı haftalar.geçmişi hemen okuyup geliom

aysecim geçmiş olsun canım.inşallah çektiğin bu son acı olur

şeymacım hoşgeldin canım.

Amin canım inşallah.Çekti yarısını işte ama kökü hala içeride...mafoldumben

Gittim işe çekti yarısını.Kök ve diğer yarı hala benimleeee

ben geldım kızlar
taze anne

canım :)
hayırlı olsun
sağlıkla, sıhhatle, huzurla büyüt inşallah...

nasıldı doğum ?
düşündükçe normal doğumdan tırsan ve aklı sezaryene kayan biri olarak sormak istedim bilmiyorumkismile

ya zeynepcim birkaçgündür benimde tanımlayamadığım benzer şikayetlerim var. yorgunluktan mı bilmiyorum. haftasonu dinlenince azaldı ama tamamen geçmedi.sürekli tuvalete gidecekmişim gibi bir his. ağrı mı desem dolgunluk mu karnımda özellikle aşağıda kasıklarımda bir rahatsızlık hissi var. yarın kontrole gidicem soracam doktoruma tedirginim neyi alarm olarak kabul etmeliyim, ne normal kafam karışıyor.

ben geldım kızlar
taze anne

hoşgeldin canımmm tekrar hayırlı olsun ömercinin ömrü bol olsun maşallah opuyorumnanaktan :asigim: taze anne ilk deneyimlerinizi alabilirmiyiz acabazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…