Canım benim oda konusunda katılmıyorum sana.Neden diyeceksin haklı olarak.Sebep şu ki bnm bu odaya girmemem sadece ertelememe sebep olur şimdiye kdr yaptığım gibi.Elbet birgün gireceğim bu odaya.O an hafiflemiş olan acım artmayacak mı sence ?
Görüp alışmalıyım.Eğer şimdiye kdr evimde kalmış olsaydım alışmış olacaktım.Ama kayınvalidemde kaldık erteledik erteledik.Ne oldu evime geldim şimdi yine alışmaya çalışıyorum.Yatak odamın aynasına bakamıyorum,Yatağımın sol tarafına yatamıyorum çünkü en son bebeklerimle orda yattım.Wc gittiğimde yine aynı çünkü son gece sürekli wc gittim haddinden fazla...Bunun gibi bi çok şey...Şimdi odaya girmesem emin ol ki girdiğim zmn daha kötü olacak...Sonra bi alışma dönemi daha...
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama arada sizlere bakıp çıkıyordum seyma88yüce rabbim sana sabır versin çok zor ne desek boş evlat acısını bende iyi bilirim inşallah tekrar hamile kaldığında bunları unatacaksın yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama hayırlı ve sağılıklı evlatlar nasip etsin .................arkadaşlar çok uzun zamandır hastanedeydim domuz gribi gibi birşey geçirdim tam onu atlattık derken aile içi sorunlar yüzünden aniden kanamam açıldı ve erken doğum olasılığı yüzünden tekrar hastanede yattım şu anda evdeyim ama psikolojimin ne durumda olduğunu anlatamam bile annemi babamı üzgün gördükçe dayanamıyorum ağlama krizlerine giriyorum evde yanlız kalmak istiyorum beni ziyarete gelenlere eşim konuşma yasağı getirmişti sırf olayı bana hatırlatıp daha çok üzülmemi engellmek için ama olmuyor bir yere kadar insanları susturmak çok zor oluyor sizlerle dertleşip kendimi biraz rahatlatmak istedim hayatımın en önemli dönemi çok zor geçiriyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bebeğime çok zor kavuşmuşken kaybetmek korkusu olan olayları bir türlü unutamam,kendimi ve bebeğimi çok üzüyorum bunun farkındayım inşallah sağsalim şekilde bebeğimi kucağıma alırım bana dua edin,şimdilik çıkıyorum arada bakarım sürekli istirahat etmem gerek.................... herkes kendine ve o minnacık bebeklerine iyi baksın
tuğbacım.. arkadaşına bebek görmeye gidersen bizden de çok selam söyle.
hayırlı olsun, sağlıkla büyütsün inşallah
bi de ıncık cıncık sor, bilgi al, nasıl olmuş doğumu, kolay mıymış, nasıl geçmiş :)
sonra da gel anlat bizee :)
inş yetişirsin tarhancım çok çok slm söle
Şimdi hemfikir olmamıza sevindim a.s. ark.a benden de slmlar...buyrunnnnnnnnn Bu arada kimdi o?haklısın şeymacım ben sadece şimdiki üzüntünü engellemeye çalışıyorum ama bu gerçekten aynı evin içinde kaçamazsın. ve şimdiden alışmazsan dediğin gibi ilk kapıyı açtığın anda tekrar başa dönersin. allah sabır versin canım.
yalnız bir şey dikkatimi çekti insanların sıkıntılarında 2 durum olur genelde; kimisi ne yaşadığını ve ne durumda olduğunu gayet açık bir şekilde bilerek çeker acısını, kimisi de işin içinden çıkamaz ne durumda olduğunu anlayamaz çözemez derdini.
sen ne yaşadığının, kendinin ve ne yaşayacağının gayet farkındasın, geriye sürecin hafiflemesini beklemek kalıyor, nispeten daha şanslısın bazı insanlardan; derdinin içinde kaybolmuyorsun. biliyorsun ne yaşadığını ve ne yaşayacağını umarım en kısa zamanda toparlanırsın tatlım senden çok güzel haberler beklicezopuyorumnanaktan
canım çok çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et sakın üzme kendini ve bebişini. aile problemleri gelir geçer ilerde dönüp baktığında hayatının en önemli döneminde üzüldüğüm şeylere bak diceksin. umarım erken doğum riskin en kısa zamanda ortadan kalkar ve bebeğin zamanında geliropuyorumnanaktan
tamam kızlar sölerim selamınızıopuyorumnanaktan tabi çok didikleyemem şimdilik başı kalabalıktır yorgundur ama elimden geldiği kadar çok bilgi alırımkaydirigubbakcemile3
şeymacım hepimizin önceliği senin iyi olman ve sen kendin için neyin doğru olduğunun çok farkındasın. aşkitom ocak annelerinden doğumunu bekliyen bir arkadaş formu okurken tesadüfen aynı yerde aynı doktora gittiğimizi öğrenince başına bela oldum kızın. 40 haftasını doldurmuştu doğumunu bekliyordu. dün akşam doğum yapmış canım:asigim:
Merhaba herkese
Şeymacım allah sabır versİn canım
aŞkİtom doĞurmuŞ mu nİhayet.... Allah saĞlık versİn İkİsİnede İnŞ.
kızlar günaydın sabahtan beri okuryum ama yazacak tek kelime bulmuş değilim...
seymacım hoşgldin aramıza,rabbim peygamber sabrı versin ,yardımcın olsun...
günaydın sisicim nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın yorucu bir haftasonundan sonra yine iş başındayız:)
B][/COLOR]
Hoşbulduk Özgecim.Amin canım nasılsın?Kuzey nasıl?
ben geldım kızlar
taze anne
oglumu hastanede ıyı emzırdım sımdı eve geldık uyuyor
babanede bıze corba yapıyor
ayse_denizy, Bircem, bursa82, ilke_nur, mkk66, TARHAN, İki Kedili Deli
günaydın kızlar yeni hafta yeni umutlar yeni haberler güzellikler getirsin hepinize
günaydın kızlar..hayırlı haftalar.geçmişi hemen okuyup geliom
aysecim geçmiş olsun canım.inşallah çektiğin bu son acı olur
şeymacım hoşgeldin canım.
günaydın arkadaşlar nasılsınız
denizcim çok geçmiş dişini ihmal etme emi
zeynep ortalarda görünmeyince merak ettik endişelendik neyseki herşey yolundaymış.
şeymacım hoşgeldin allah sabır versin canım. nasılsın hep aklımızdasın aramaya cesaret edemedik ama. senin için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?
ben geldım kızlar
taze anne
ben geldım kızlar
taze anne
kızlar.. ben bir şey sorucam size..
son üç gündür karnımda bir ağrı var benim.
kasıkta değil, regl sancısı gibi değil. böyle bildiğiniz karın ağrısı.
kasılıyor diycem, yok kasılmıyor da, ay izah edemedim böyle bi tuhafım işte..
çok yoruldum şu ara. ondan olabilir mi ?
benzer bir şey yaşayanaınız var mı ?
ben geldım kızlar
taze anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?