2010 Nisan Anneleri

canımm gaz sancısı olabılır mı ??

ben geldım kızlar
taze anne
oglumu hastanede ıyı emzırdım sımdı eve geldık uyuyor
babanede bıze corba yapıyor

aşkitom gözün aydın.. darısı bizlere inşallah..boshayallersmile

Ayşecimm geçmiş olsun arkadaşımm yeni gördümm (

ay böyle dediğin gibi ben de tanımlayamıyorum sanki.
perşembe günü kontrole gidicem doktora, ben de sorucam..
yani beni ürkütecek gibi bir ağrı değil, ama anlam veremiyorum..
bu haftalarda artık kasılmalarımızın, kasık ağrılarımızın olması falan normalmş ama bu karın ağrısı ne ola ki..
bak sen de yorulmuşsun, dinlenince hafiflemiş falan, belki biz kendimize fazla yüklendik bu ara...

ay sedacım bilemiyorum valla, gaz sancısı gibi değil sanki..
böyle karın ağrısına benziyor daha çok.
arada karnım kasılıyor gibi oluyor, pozisyon değiştirince rahatlıyorum falan.
böyle bi tuhaf oldum..

bi doktora sorayım bakayım ne diyecek eyvahedigeldismile

şeyma arkadaşımıza da çok üzüldüm allah sabır versin..allahım tekrar en kısa zamanda yüzünü güldür sün inşallah

Amin cnm saol...
seymacım ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabırlar versin umarım çabuk atlatır ve yeniden bu güzelliği en kısa zamanda yaşarsın canım.
Amin cnm teşekkür ederim inş...

ben geldım kızlar
taze anne

Hoşgeldin cnm.Gözünüz aydın.Rabbim sağlık-sıhhat uzun ömürler versin inş...a.s.

ay yok zeynepcim ben sadece işe gidip geliyom başka hiçbirşeye elimi sürmüyom ona rağmen sürkeli bir yorgunluk ama geceleri uyuyamıyom sabahları da işe gelmek için kalkıyom sanırım onun yorgunluğu oluyo. valla geçen gün burdada yazdım kızlar bebek aşağıdadır dediler. soracam yarın sanki oğluş mesanemin üstüne boylu boyunca uzanmış gibi bir his bendeki.

valla biz pirpirikleniyoz ama bence bebişler ağırlaştıkça baskı yaptıkları için garip garip ağrılar hissediyoz. e daha önce yaşamadığımız için böyle bir baskıyı tanımlayamamız da normalkaydirigubbakcemile3

ben geldım kızlar
taze anne

çok sevindim ikinizinde ii olmasına allah analı babalı büyütsün. Darısı bize kızlarrrr

ya bebimde dolgunun yarısı düştü. Yemek yerken doluyo içi. çektirsem mi? Dr un izin verdi de mi sana? Bende yarın şeker yüklemeye ve kızımı görmeye gitcem. Malum 2 aydır görmüyoz yavrumuzu.

denizcim geçmiş olsun ağrın var mı peki hala? bu arada resimleri ne yaptın çekebildin mi canım? akşama doğru msnden bakalım çektiysen şimdilik msne fırsatım yok amaopuyorumnanaktan

kızlar nasıl gectıgını ocak annelerın topıgıne yazdım
tekrar yazacak halım mecalım yok
oaradan okuyabılırmısınız
ömerımı emzırecem
optum sımdılık

selam kızlar...
geçmişe bakamadım ama denizcim geçmiş olsun..

aşkitom hayırlı olsun bebeğin...Allah uzun ömürler versin...nisan annesi değildin dimi?

yok degılım cnm
ocak annesıyım
40+5te geldı oglum

buarada ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım

aşkitom rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin çok sevinçli bir haber bu ....ayy nasıda güzel kokuyordur şimdi o mis mis cennet kokusu.....

Sağolasın canım benim.Hiç sevmem dişçiyi....

ya bebimde dolgunun yarısı düştü. Yemek yerken doluyo içi. çektirsem mi? Dr un izin verdi de mi sana? Bende yarın şeker yüklemeye ve kızımı görmeye gitcem. Malum 2 aydır görmüyoz yavrumuzu.
Tabiki doktorum izin verdi öyle çektirdim.Zaten kökünü falan bıraktı.Sadece üst taraf çekildi o da yarısı

denizcim geçmiş olsun ağrın var mı peki hala? bu arada resimleri ne yaptın çekebildin mi canım? akşama doğru msnden bakalım çektiysen şimdilik msne fırsatım yok amaopuyorumnanaktan

Ağrım yok kırak olan tarafı aldı.Dişin diğer tarafı ve kökü benimle hala
Biraz çektim.Sana göndereyim.Beni titretirsin.

slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.

güzel haberler almana sevindim mansallah kuzunada

ne desek bos ama tek sunu söylemek istiyorum
seni cani yürekten tebrik ediyorum bu gücün ve inancin icin
belkide erteliyorsun ama bunu basarabilmek bile nekadar sabirli ve inancli biri oldugunu gösterir allah sana dahada cok sabir versinki o erteledigin seyleri yapma ihtiyaci duyma
ve yavrularin orda dahada mutlu olsunlar:gitme:

öncelile güzel haberler almana sevindim
pesindende kendini bukadar yormana sinirlendim :umursamaz:
inanki kimse sende pasta börek beklemiyordur bir hos sohbet yeterli diyordur ama
sen kendini helak etmisin
gerci hangimiz yapmiyor ama fazlasi zarar su durumda valla
su an biri arasa geliyom dese bende hemen kalkisirim bin bir cesite
biz akillanmayiz ya zemuszemus

slm kızlarr... herkes iyidir inşallahhh.... herkese iyi günler diliyorumm...

sabahtan dr. a gittim.. ilaçlarımı yazmak için çağırmıştı bugüne.. hemogram,hepatit ve tam idrar testlerim de yapıldı.. sonuçlar yarın çıkacakmış.. ama ben dr.um perşembe günü hast.de olduğu için o zaman alıp göstericemm.. inş. hepsi temiz çıkar.. sarılık testi yapılmasına şaşırdım sadece.. rutin bi şey mi yoksa bana kansızlık fln var diye mi yaptı anlamadım neyse.. inş. temiz çıkar hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…