kızlar.. ben bir şey sorucam size..
son üç gündür karnımda bir ağrı var benim.
kasıkta değil, regl sancısı gibi değil. böyle bildiğiniz karın ağrısı.
kasılıyor diycem, yok kasılmıyor da, ay izah edemedim böyle bi tuhafım işte..
çok yoruldum şu ara. ondan olabilir mi ?
benzer bir şey yaşayanaınız var mı ?
ben geldım kızlar
taze anne
oglumu hastanede ıyı emzırdım sımdı eve geldık uyuyor
babanede bıze corba yapıyor
ya zeynepcim birkaçgündür benimde tanımlayamadığım benzer şikayetlerim var. yorgunluktan mı bilmiyorum. haftasonu dinlenince azaldı ama tamamen geçmedi.sürekli tuvalete gidecekmişim gibi bir his. ağrı mı desem dolgunluk mu karnımda özellikle aşağıda kasıklarımda bir rahatsızlık hissi var. yarın kontrole gidicem soracam doktoruma tedirginim neyi alarm olarak kabul etmeliyim, ne normal kafam karışıyor.
hoşgeldin canımmm tekrar hayırlı olsun ömercinin ömrü bol olsun maşallahopuyorumnanaktan :asigim: taze anne ilk deneyimlerinizi alabilirmiyiz acabazemuszemus
canımm gaz sancısı olabılır mı ??
aşkitom gözün aydın.. darısı bizlere inşallah..boshayallersmile
Ayşecimm geçmiş olsun arkadaşımm yeni gördümm(
şeyma arkadaşımıza da çok üzüldüm allah sabır versin..allahım tekrar en kısa zamanda yüzünü güldür sün inşallah
Amin cnm teşekkür ederim inş...seymacım ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabırlar versin umarım çabuk atlatır ve yeniden bu güzelliği en kısa zamanda yaşarsın canım.
ben geldım kızlar
taze anne
ben geldım kızlar
taze anne
günaydın sana da canım.
Ne güzel dua ediyorsun :kedi:
Amin canım inşallah.çekti yarısını işte ama kökü hala içeride...mafoldumben
gittim işe çekti yarısını.kök ve diğer yarı hala benimleeee
Hoşbulduk Özgecim.Amin canım nasılsın?Kuzey nasıl?
iyigünler hanımlar
canımm gaz sancısı olabılır mı ??
aşkitom gözün aydın.. darısı bizlere inşallah..boshayallersmile
Ayşecimm geçmiş olsun arkadaşımm yeni gördümm(
Tabiki doktorum izin verdi öyle çektirdim.Zaten kökünü falan bıraktı.Sadece üst taraf çekildi o da yarısıya bebimde dolgunun yarısı düştü. Yemek yerken doluyo içi. çektirsem mi? Dr un izin verdi de mi sana? Bende yarın şeker yüklemeye ve kızımı görmeye gitcem. Malum 2 aydır görmüyoz yavrumuzu.
selam kızlar...
geçmişe bakamadım ama denizcim geçmiş olsun..
aşkitom hayırlı olsun bebeğin...Allah uzun ömürler versin...nisan annesi değildin dimi?
denizcim geçmiş olsun ağrın var mı peki hala? bu arada resimleri ne yaptın çekebildin mi canım? akşama doğru msnden bakalım çektiysen şimdilik msne fırsatım yok amaopuyorumnanaktan
slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum...Sen nasılsın?
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.Becerebildiğim kadar iyiyim.Duaların için çok sağol cnm.Hepinizin yanımda olduğunu ve dualarınızda eksik etmediğinizi biliyorum.Derli toplu bi şekilde anlatacağım bi ara ama biraz daha zmna ihtiyacım var sanırım.Sabahın 7sinden beri sayfa açık yazılmak için bekliyor ama sadece bekliyor...
Sizler nasılsınız?
okuduğum kadarıyla herkezler ii çok şükür.şeker yüklemeleri sonuçlarıda ii çıkmış bunada şükür.bebeişlerde maşallah pek hareketli pek sağlıklıymışlar daha ne olsun.haftaya ii haberlerle başladım ne güzel.bende dün yorucu bi pazar geçirdim c.tesi gecesinden arkadaşlarım haber verdi gelioz die allah dedim ben şimdi ne yaparım uyku basmış acaip.gidip yattım sabah erken kalkacam hesabı.ama nerde kocişle uykuya kalmışız 11 de uyandım kahvaltı filan derken kocişi kovmak 12,30 u buldu.canım annemi aradım hızır gibi yetişti yarım satte 2 çeşit pasta yapmış eli kolu dolu geldi.bende 2 çeşit yaptım o arada evi sildim süpürüdüm derken belim koptu.2de misafirlerim geldi akşam 5,30 da gittiler ama ölmüş halim vardı.mutfağımı toplayıp yemek işine koyuldum eşim geldi yemekti çaydı derken tam uzanacam burnum kanamaya başladı.eşim başladı kükremeye nie bu kadar kendini yoruon die bilmiyorumkismile öle uzandığımla kaldım ama gerçeken çok yorulmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?