2010 Nisan Anneleri

batuhanımcım hoşgeldin nasılsın?

sende hoşgeldin refiyecim. inşallah temiz çıkar tahlillerin. hepatit e ben de şaşırdım bu saatten sonra ne yapabilirler ki? benim eşim çocukluğunda geçirdiği için bende bağışıklık varmı yokmu diye baktı doktor gerçi sanırım bağışıklığım yoktu ama bişi de yapmadıkaydirigubbakcemile3

a.slm hosgeldin insallah temiz cikar canim

hosbulduk canim benim ben iyiyim sagol sen nasilsin???

slm batuhanım nasılsınız bakalım. umarım herşey yolundadır.

hg refiyecim. nasılsınız bakalım oğluşun nasıl? iyi misiniz geçmiş olsun umarım sonuçlar da iyi çıkar.

hoşgeldin refişçim..
test günüydü ha bugün :)
ben de perşembe günü gidicem kontrole, gerçi bebişimi göremiycem ama sonuçların iyi olduğu haberini alırsam o da yeter bana.

sarılık benden istemişler miydi ben de hatırlayamadım valla.
her hekim ayrı yol izliyor..
seninkinin de vardır bi bildiği.

temiz çıkacak inşallah hepsi. opuyorumnanaktan

ee, oğluş ne alemde :)
isim konusunda gelişme var mı :)

biz geldik kızlar,seker testimiz güzel çıkmış,hiç bi sorun yokmuş,sevindirik olduk...
ordan beşik baktık çok ciciydi...
birde refiye tatlım sen demiştin ilk senden duymuştum şurup beşikleri sordum kız gösterdi ya bayıldım ne şirin sey onlar öle ve fiyatıda 150 liraydı ondanmı alsam acaba diyrum....

ohh çok şükür
maşallah kuzey bebeğeee..

peki şurup beşik neee
bana da söyleyin merak ederiiiimopuyorumnanaktan

hadi hayırlı olsun. yarın ben de gitcem. benimkide ii çıksa keşke.

merahaba teyzoşlar bugün hem iyi hem kötü bir gün geçirdim sayırlır sabah annem eşim ve ben erkenden şeker yükelemesi için yola çıktık eşim bizi bıraktı hastahaneye oradan işe gitti neyse ilk kanım alındı 100lük glikozu içtim daha sonra bir yarım saat geçti geçmedi bayıldım sonra neyse beni yatırdılar ayaklarımı falan yukarı kaldırdılar eter falan koklattılar gözümü açtım çok kötüydü anlatamam çok korktu annem bişey oluyo diye kadıncağız titriyodu resmen bende onu öyle görünce ağlamaya başladım neyse zaten 2 saat sonra tekrar kkan alcaklardı 4 kez alıp bekletmediler öyle olunca 2 saatin sonucundaki değerim 145 çıktı düşmüştü yani şeker yüklememiz hele şükür iyi çıktı hemşire tahlil sonuçlarını doktora göstermiş iyi demiş doktorum ameliyat günüymüş kendini göremedim neyse haftaya zaten randevumuz var o zamn daha detaylı sorarım yinede demiş çok fazla şekerli yememeye dikkat etsin demiş işte öyle daha üzerimi çıkarmadan anlatayım dedim doktordan çıkınca gittik annemle bir güzel karnımızı doyurduk ordan annem bana en çok sevdiğim pastayı söyledi kadıncağız hala titriyodu çok korkmuş ben bayılınca demem o ki şeker yüklemesi yapmaya giderken muhakkak yanınınızda birileri olsun annem olmasa ne yapardım bilmiyorum neyse biz bir sobamızla ilgilenelim yemek atayım ateşe görüşrüz teyzoşlar hepinizi öptük şükürler olsun şu anda iyiyim :Saruboceq:

gözün aydın özgecim darısı başımıza :)

yaaa tırstırmayın beni. zaten o şeyi nasıl içcem diye gerildim. herifimde ben beklemem falan diyo zatii. yav pardon bi de geçmiş olsun.

Yok canım Öyle korkuacak bıŞı yok. Ben hıssetmedım bıle kolay ıÇtım.

GeÇmıŞ olsun zeyracım ıyıkı annen varmıŞ..

Herkesler ıı maŞallah sabahtan berı okuyorum yazdıklarınızda pek fırsat bulamıyorum yazmaya. Kalsıyum ve magnezyumlar nasıl gıdıyor bakalım dÜzenlı ıÇıyormuyuz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…