merahaba teyzoşlar bugün hem iyi hem kötü bir gün geçirdim sayırlır sabah annem eşim ve ben erkenden şeker yükelemesi için yola çıktık eşim bizi bıraktı hastahaneye oradan işe gitti neyse ilk kanım alındı 100lük glikozu içtim daha sonra bir yarım saat geçti geçmedi bayıldım sonra neyse beni yatırdılar ayaklarımı falan yukarı kaldırdılar eter falan koklattılar gözümü açtım çok kötüydü anlatamam çok korktu annem bişey oluyo diye kadıncağız titriyodu resmen bende onu öyle görünce ağlamaya başladım neyse zaten 2 saat sonra tekrar kkan alcaklardı 4 kez alıp bekletmediler öyle olunca 2 saatin sonucundaki değerim 145 çıktı düşmüştü yani şeker yüklememiz hele şükür iyi çıktı hemşire tahlil sonuçlarını doktora göstermiş iyi demiş doktorum ameliyat günüymüş kendini göremedim neyse haftaya zaten randevumuz var o zamn daha detaylı sorarım yinede demiş çok fazla şekerli yememeye dikkat etsin demiş işte öyle daha üzerimi çıkarmadan anlatayım dedim doktordan çıkınca gittik annemle bir güzel karnımızı doyurduk ordan annem bana en çok sevdiğim pastayı söyledi kadıncağız hala titriyodu çok korkmuş ben bayılınca demem o ki şeker yüklemesi yapmaya giderken muhakkak yanınınızda birileri olsun annem olmasa ne yapardım bilmiyorum neyse biz bir sobamızla ilgilenelim yemek atayım ateşe görüşrüz teyzoşlar hepinizi öptük şükürler olsun şu anda iyiyim :Saruboceq:
hadi hayırlı olsun. yarın ben de gitcem. benimkide ii çıksa keşke.
merahaba teyzoşlar bugün hem iyi hem kötü bir gün geçirdim sayırlır sabah annem eşim ve ben erkenden şeker yükelemesi için yola çıktık eşim bizi bıraktı hastahaneye oradan işe gitti neyse ilk kanım alındı 100lük glikozu içtim daha sonra bir yarım saat geçti geçmedi bayıldım sonra neyse beni yatırdılar ayaklarımı falan yukarı kaldırdılar eter falan koklattılar gözümü açtım çok kötüydü anlatamam çok korktu annem bişey oluyo diye kadıncağız titriyodu resmen bende onu öyle görünce ağlamaya başladım neyse zaten 2 saat sonra tekrar kkan alcaklardı 4 kez alıp bekletmediler öyle olunca 2 saatin sonucundaki değerim 145 çıktı düşmüştü yani şeker yüklememiz hele şükür iyi çıktı hemşire tahlil sonuçlarını doktora göstermiş iyi demiş doktorum ameliyat günüymüş kendini göremedim neyse haftaya zaten randevumuz var o zamn daha detaylı sorarım yinede demiş çok fazla şekerli yememeye dikkat etsin demiş işte öyle daha üzerimi çıkarmadan anlatayım dedim doktordan çıkınca gittik annemle bir güzel karnımızı doyurduk ordan annem bana en çok sevdiğim pastayı söyledi kadıncağız hala titriyodu çok korkmuş ben bayılınca demem o ki şeker yüklemesi yapmaya giderken muhakkak yanınınızda birileri olsun annem olmasa ne yapardım bilmiyorum neyse biz bir sobamızla ilgilenelim yemek atayım ateşe görüşrüz teyzoşlar hepinizi öptük şükürler olsun şu anda iyiyim :Saruboceq:
çok sıkıcı bir gün
slm kızlarr... herkes iyidir inşallahhh.... herkese iyi günler diliyorumm...
sabahtan dr. a gittim.. ilaçlarımı yazmak için çağırmıştı bugüne.. hemogram,hepatit ve tam idrar testlerim de yapıldı.. sonuçlar yarın çıkacakmış.. ama ben dr.um perşembe günü hast.de olduğu için o zaman alıp göstericemm.. inş. hepsi temiz çıkar.. sarılık testi yapılmasına şaşırdım sadece.. rutin bi şey mi yoksa bana kansızlık fln var diye mi yaptı anlamadım neyse.. inş. temiz çıkar hepsi...
yav bişey sorcam. şimdi ben herifimi ikna edersem yengemin aldığı odayı kuracağım ya bebeğimin odamda kaldığı süre için ne alsam. beşik mi, park yatak mı?
biz geldik kızlar,seker testimiz güzel çıkmış,hiç bi sorun yokmuş,sevindirik olduk...
ordan beşik baktık çok ciciydi...
birde refiye tatlım sen demiştin ilk senden duymuştum şurup beşikleri sordum kız gösterdi ya bayıldım ne şirin sey onlar öle ve fiyatıda 150 liraydı ondanmı alsam acaba diyrum....
yav bişey sorcam. şimdi ben herifimi ikna edersem yengemin aldığı odayı kuracağım ya bebeğimin odamda kaldığı süre için ne alsam. beşik mi, park yatak mı?
merahaba teyzoşlar bugün hem iyi hem kötü bir gün geçirdim sayırlır sabah annem eşim ve ben erkenden şeker yükelemesi için yola çıktık eşim bizi bıraktı hastahaneye oradan işe gitti neyse ilk kanım alındı 100lük glikozu içtim daha sonra bir yarım saat geçti geçmedi bayıldım sonra neyse beni yatırdılar ayaklarımı falan yukarı kaldırdılar eter falan koklattılar gözümü açtım çok kötüydü anlatamam çok korktu annem bişey oluyo diye kadıncağız titriyodu resmen bende onu öyle görünce ağlamaya başladım neyse zaten 2 saat sonra tekrar kkan alcaklardı 4 kez alıp bekletmediler öyle olunca 2 saatin sonucundaki değerim 145 çıktı düşmüştü yani şeker yüklememiz hele şükür iyi çıktı hemşire tahlil sonuçlarını doktora göstermiş iyi demiş doktorum ameliyat günüymüş kendini göremedim neyse haftaya zaten randevumuz var o zamn daha detaylı sorarım yinede demiş çok fazla şekerli yememeye dikkat etsin demiş işte öyle daha üzerimi çıkarmadan anlatayım dedim doktordan çıkınca gittik annemle bir güzel karnımızı doyurduk ordan annem bana en çok sevdiğim pastayı söyledi kadıncağız hala titriyodu çok korkmuş ben bayılınca demem o ki şeker yüklemesi yapmaya giderken muhakkak yanınınızda birileri olsun annem olmasa ne yapardım bilmiyorum neyse biz bir sobamızla ilgilenelim yemek atayım ateşe görüşrüz teyzoşlar hepinizi öptük şükürler olsun şu anda iyiyim :saruboceq:
yav bişey sorcam. şimdi ben herifimi ikna edersem yengemin aldığı odayı kuracağım ya bebeğimin odamda kaldığı süre için ne alsam. Beşik mi, park yatak mı?
Park yatak al bence..Büyüdügü zaman da işine yarar...
bende ööle düşümüyom ama sanki muşambalarmış gii geliyo. çocuğu naylonda yatırıyomuşum gibi hissediyorum.
aşallah canım kuzuna... sonuçların da iyi çıkmış çok sevindim cnm.. gözün aydın..slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.
canımm.. çook geçmiş olsun tekrar... ama varya halen o dikkatsiz adamın olayındayım halaa.. allah korudu cnım mehmet salihi.. ama dedim ya onlar hem suyun içinde hemde rabbim melekleriyle kouyo onları :asigim:Günaydın kızlar...
Dün sinemaya gittik.Yahşi Batıya tavsiye etmem hiç.Verdiğiniz paraya yazık valla.
Bu ada hani bir dişim vardı ya çatlak.O dün içindeki dolgusu düşrü ve dişim ortadan ayrık sallanıyor.
Bugün saat 10 da gideceğim ve çektireceğimeyvahedigeldismilemafoldumben
canımm senin oğluşuna da maşallah.. akşam yazıcaktım aklımdaydı uçtu gitti cnm....
neyse kızlarr öğleden sonra bi ara yine girerimm
çıkmam lazımm şimdi öpüyorumm hepiniziopuyorumnanaktan
:asigim: canımm ne mutlu oluyo insan.. güle güle yi günlerde kullansın inş. dila kızımız cnm.. insan 2 parça zıbına duygulanıyoo.. bide onlar kucağımızdayken düşün.. :asigim:denizcim, angelsky... günaydın kızlar
kaç gündür giremiyordum..
hamileliğimin başından beri ağırlamadığım kadar çok misafirim oldu.
ev çarşamba pazarı gibiydi nasıl yetiştim ben bile bilmiyorum.
sonracığıımaaa kuzucuğumun odası geldi :)
şu an cayır cayır boya kokusu altında, kafam dönmüş şekilde oturuyorum :)
camlar açık, oda havalanıyor sürekli ama inanılmaz kokuyor.
iyi ki erkenden almışım odasını, bir aya anca çıkarmış bu koku..
o arada da ancak yıkar ütüler yerleştiririm eşyalarını..
ay kızlar, odasına girip girip bi köşede oturup eşyalara dokunuyorum.
ağlayıp duruyorum..
o kadar etkiledi ki beni.
kızım doğmuş gibi oldum..
odası var artık. kapısında adı yazıyor. kıyafetleri var..
ah.. hayırlısıyla, sağlıkla, sorunsuz doğuralım hepimiz...Allah acılarını, sıkıntılarını, hastalıklarını göstermesin....
bu arada sizler de iyisinizdir umarım.
denizcim, sana da geçmiş olsun diyeyim.
diş ağrısı çok beterdir... dişçiye gitmek de ayrı dert ama çektir kurtul be güzelim, canının acısına günah..
Hoşbuldum canım.Becerebildiğim kadar iyiyim,beceremediğim kadar da kötü...:çok üzgünüm: Aramamak için değil aramaya cesaret edemediğiniz için bunu yapmadığınızı biliyorum.Aramış olsaydınız da eşimle görüşürdünüz zaten uzun bi süre tel.e cvp vermedim hiç.Çünkü nasılsın dedikleri verebileceğim cevabım yoktu...
Yapabileceğiniz birşey var evet Dua etmek ve bizim için sabır istemek.
Aslında zannedildiği kadar kötü bi durumda değilim.İnançlı bireyler olmasak asla dayanabileceğimiz bi acı değil zaten.Ertelediğim bi patlama anım var sadece.O da ne zaman olur bilmiyorum :gitme:Sen nasılsın?
canımm.. ne denirbu durumda i,nan bilemiyorum.. rabbim sabır versin.. dayanma gücü versin.. ama senin sabrın ve metanetin taktire değer.. her şeyin farkındasın.. rabbim ne derse o cnm.. ona isyana gücümüz aşaa... onlar cennette seni bekliyo olacaklar... ve inş. rabbim tez zamanda yavrularına yeni uzun ömürlü bir kardeş göndericektir cnm.. :Saruboceq:Teşekkür ederim canım.Ben bile beni anlayamazken sizin anlamanız daha zor canım benim.Kendimden korkuyorum,yalnız kalmaktan da öyle.Beynim sürekli birşeylerle meşgul.Bugün bütün gece uyuyamadım ve hala da uyumuş değilim.İnancım yaralarımı sarmama yardımcı oluyor evet.Zaten inancım olmasa....:çok üzgünüm:
Sandığınızdan da güçlüyüm evet bu doğru.Belki de kendimi kandırıyorumdur ne dersin CADIARZU İçimde patlamayı bekleyen bi duygu var.Şimdiye kadar erteledim hep.Ne an gelecek inan bilmiyorum.Hastaneden çıktığımız günden beri kayınvalidemde kaldık hep.C:tesi akşam geldik evimize.Dün evimizdeydik ama akşam olunca ablama kaçtık,evimizden kaçtık...
Bugün ilk defa yalnızım bebişlerimsiz evimizde.Oysa hayallerim böyle değildi,zaten kimin hayali böyle olabilir ki...Kıyafet almıştım ileriki dönemde giymek için yani şu anki dönemimde.Bir kere bile giyemedim :çok üzgünüm: Bebeklerim giysilerinin yanına asayım dedim geçen gün.Dolaplarının önüne geldim bekledim bekledim bekledim...Açamadım dolabın kapısını...Elbiseyi fırlattım ve çıktım odadan.Bu sabah baktım sadece beşiğe...O da resmini çekmek için.Elbise hala fırlattığım yerde...
Sabah eşime yalvaracaktım neredeyse beni yalnız bırakma n'olur diye.Ama hiçbirşey demedim aklı bende kalmasın diye,zaten kalıyor daha kötü olmasın diye.Kapıyı kapattım peşinden ağladım zırladım işlerimi bitirdim pc'ye geçtim.Hala boğazım düğüm düğüm...
Yaşadıklarımı anlatabilmem çok zor inan.Bebeklerim sapasağlamken hiçbirşeyleri yokken onları yitirmek acımı ikiye katlıyor.Evlat acısını ikinci kere yaşıyorum.Diğer üç bebeğimi kaybettiğimde de bu denli acıdı içim...Off nokta ve nokta..
canımm.. geçmiş olsun ... kötü olaylar atlatmışsın.. ama aile sorunları tartışmalar hep geçici cnm.. rabbim sana ve meleğine ömür sağlık versin inş.. hiçbişeyi kafaya takmaya değmez... inş. her yeni gün bize bir öncekinden daha iyi olaylar daha çok mutluluk getiricek cnm :Saruboceq:merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama arada sizlere bakıp çıkıyordum seyma88yüce rabbim sana sabır versin çok zor ne desek boş evlat acısını bende iyi bilirim inşallah tekrar hamile kaldığında bunları unatacaksın yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama hayırlı ve sağılıklı evlatlar nasip etsin .................arkadaşlar çok uzun zamandır hastanedeydim domuz gribi gibi birşey geçirdim tam onu atlattık derken aile içi sorunlar yüzünden aniden kanamam açıldı ve erken doğum olasılığı yüzünden tekrar hastanede yattım şu anda evdeyim ama psikolojimin ne durumda olduğunu anlatamam bile annemi babamı üzgün gördükçe dayanamıyorum ağlama krizlerine giriyorum evde yanlız kalmak istiyorum beni ziyarete gelenlere eşim konuşma yasağı getirmişti sırf olayı bana hatırlatıp daha çok üzülmemi engellmek için ama olmuyor bir yere kadar insanları susturmak çok zor oluyor sizlerle dertleşip kendimi biraz rahatlatmak istedim hayatımın en önemli dönemi çok zor geçiriyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bebeğime çok zor kavuşmuşken kaybetmek korkusu olan olayları bir türlü unutamam,kendimi ve bebeğimi çok üzüyorum bunun farkındayım inşallah sağsalim şekilde bebeğimi kucağıma alırım bana dua edin,şimdilik çıkıyorum arada bakarım sürekli istirahat etmem gerek.................... herkes kendine ve o minnacık bebeklerine iyi baksın
ayy canmm.. ne güzell... gözü aydın.. rabbim uzun ömür versin yavrusuna..:Saruboceq:hihoyyyt kızlarr aşkitom yazdı naklen bende aktarıyorum ocak annelerinden:dance: sezeryanın kıyısından dönmüş normal doğum yapmış ve az önce ev gelmişler maşallah ömerciğe çok heyecanlandım ben valla
güzelim.. gözün aydın.. çok sevindim oğlunun ve senin iyi olmanıza.. rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş.. :Saruboceq: inş. bizde sorunsuz bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. :Saruboceq:ben geldım kızlar
taze anne
oglumu hastanede ıyı emzırdım sımdı eve geldık uyuyor
babanede bıze corba yapıyor
sende hoşgeldin refiyecim. inşallah temiz çıkar tahlillerin. hepatit e ben de şaşırdım bu saatten sonra ne yapabilirler ki? benim eşim çocukluğunda geçirdiği için bende bağışıklık varmı yokmu diye baktı doktor gerçi sanırım bağışıklığım yoktu ama bişi de yapmadıkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum cnm.. çok sağolasın.. inş. iyi çıkar :Saruboceq:a.slm hosgeldin insallah temiz cikar canim
iyiyim cnm.. oğluşum da iyi tepinip duruyo :asigim: saolasın inş. iyi çaıkacak cnm :Saruboceq: sen nasılsın ?hg refiyecim. nasılsınız bakalım oğluşun nasıl? iyi misiniz geçmiş olsun umarım sonuçlar da iyi çıkar.
evet cnm test günümüzde.. ve ısrarla hemşire sağ kolumdan aldı kanı yine yaa.. yine 3kere de buldu damarı.. sonunda bu karıyı öldürcem.. geçende dr.um tembihledi soldan alın diyee alsanaalsanasmile neyse inş. iyi çıkacak sonuçlar da.. oğluş iyi heralde valla tepiniyo habire ama.. rahatları iyi kız oların içerdee.. isim mi :roflol: kızz yılan hikayesine dönüyoo... dur bi dğoğsun kızz ne acelesi var mafoldumben yeni yeni isimler çıkıyo hergün.. bakalım 3 gün süre verdim kocişelisteden birini seççek bilmiyorumkismilehoşgeldin refişçim..
test günüydü ha bugün :)
ben de perşembe günü gidicem kontrole, gerçi bebişimi göremiycem ama sonuçların iyi olduğu haberini alırsam o da yeter bana.
sarılık benden istemişler miydi ben de hatırlayamadım valla.
her hekim ayrı yol izliyor..
seninkinin de vardır bi bildiği.
temiz çıkacak inşallah hepsi. opuyorumnanaktan
ee, oğluş ne alemde :)
isim konusunda gelişme var mı :)
gözün aydın cnm.. testin iyi çıkmış.. valla cnm burda şurup beşikler 40 dan başlıyo boy boy yani.. ben portatif olması bakımından seçtim onu.. mobilya beşiğimiz var sonuçta.. bu daha taşınabilir.. yazın balkona fln çıkarırız zemuszemus sen bilirsin cnm.. kendi evini düzenine.. ihtiyaçlarına göre seçiceksin sonuçta..biz geldik kızlar,seker testimiz güzel çıkmış,hiç bi sorun yokmuş,sevindirik olduk...
ordan beşik baktık çok ciciydi...
birde refiye tatlım sen demiştin ilk senden duymuştum şurup beşikleri sordum kız gösterdi ya bayıldım ne şirin sey onlar öle ve fiyatıda 150 liraydı ondanmı alsam acaba diyrum....
Kızlar, park yatak kullananlar hep çok mennun. Park yatak nevresim takımlarıda çok güzel.
Alıp, iki üç coçuğunda kullanan ve hala eskimeyenler var. Ben park yatak düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?