2010 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun canım yaa.Valla çok üzüldüm.

canım benim ya çok gecmiş olsun tatlım ,allah daha beterinden korusun,gene iyiki annecin varmış .....aman sonucun iyiymiş,şuan sende iyisin ya bebişte iyi,bundan daha güzel bişi yok...bizde seni öptük tatlım...

Merhaba güzel annelera.s. Nasılsınız?
Bizde netten takip etmemiz gereken seminerler varmış. Bir yandan onları takip edip bir yandan sizlere bakayım dedim.
Zeyracım, çok geçmiş olsun canım. Sonuça çok sevindim şekerinin düşmesine. Bende bir kere hastaneye gittiğimde bilgisayar sisteminde arıza varmış, sağlık karnem için 2 saat ayakta bekledim. Kimsede yer vermedi. Herkes hasta yada hamile. Çok zordu.
Ruzenin şekerin iyi çıkmış maşallah canım.
Bizimde yarın kontrol günümüz. Çok heyecanlıyız.
Bu seminer nereden çıktı ya benim izleyesim yok kızlar.

yav bişey sorcam. şimdi ben herifimi ikna edersem yengemin aldığı odayı kuracağım ya bebeğimin odamda kaldığı süre için ne alsam. beşik mi, park yatak mı?

inşallah canım hepsi temiz çıkacak...

cok sevindim adina zemuszemus

gecmis olsun canim benim
sekerin de iyi cikmis onada cok sükür

yav bişey sorcam. şimdi ben herifimi ikna edersem yengemin aldığı odayı kuracağım ya bebeğimin odamda kaldığı süre için ne alsam. beşik mi, park yatak mı?

Bence park yatak alman hen fonksyonellik hem de ergonomik açıdan daha işe yarar. Belki diğer yatak ile şilteleri değiştirebilirsin içine sinmezse, hani ice kaldı falan dersen.
Biz park yatak aldık kurduk üst seviyesi gayet rahat bebeği koyup kaldıracağın seviyede, çok tavsiye ettiler. a.s.

canım geçmiş olsun hem de gözün aydın şekerinin normale gelmesine sevindim ama şansın varmış iyi ki annen yanındaymış aman aman. Dikkat et kendine

yav bişey sorcam. şimdi ben herifimi ikna edersem yengemin aldığı odayı kuracağım ya bebeğimin odamda kaldığı süre için ne alsam. Beşik mi, park yatak mı?

bence park yatak

zeyracım geçmiş olsun tatlım.açlıktan öle oldu sanırım tansiynun mu düştü canım yaa.ben artık hiçbiyere yalnız gitmiom tatlım ya nolur nolmaz diye allah hepimizi korusun..bebeklerimizide tabi..:ecrin_bebek:

bende ööle düşümüyom ama sanki muşambalarmış gii geliyo. çocuğu naylonda yatırıyomuşum gibi hissediyorum.

e üstüne çarşaf nevresim vs neyse artık koyacaksın zaten yatağı da olacak direk muşambanın üstüne yatırmayacaksın ya

slm hanımlar cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı şeker yuklememızı yaptık cok şükür ki temiz cıkmıs oğlusumun sağlıgı sıhatide yerındeymıs 1010kg olmuş.
aşallah canım kuzuna... sonuçların da iyi çıkmış çok sevindim cnm.. gözün aydın..
canımm.. çook geçmiş olsun tekrar... ama varya halen o dikkatsiz adamın olayındayım halaa.. allah korudu cnım mehmet salihi.. ama dedim ya onlar hem suyun içinde hemde rabbim melekleriyle kouyo onları :asigim:
.
neyse kızlarr öğleden sonra bi ara yine girerimm
çıkmam lazımm şimdi öpüyorumm hepiniziopuyorumnanaktan
canımm senin oğluşuna da maşallah.. akşam yazıcaktım aklımdaydı uçtu gitti cnm...
:asigim: canımm ne mutlu oluyo insan.. güle güle yi günlerde kullansın inş. dila kızımız cnm.. insan 2 parça zıbına duygulanıyoo.. bide onlar kucağımızdayken düşün.. :asigim:

canımm.. ne denirbu durumda i,nan bilemiyorum.. rabbim sabır versin.. dayanma gücü versin.. ama senin sabrın ve metanetin taktire değer.. her şeyin farkındasın.. rabbim ne derse o cnm.. ona isyana gücümüz aşaa... onlar cennette seni bekliyo olacaklar... ve inş. rabbim tez zamanda yavrularına yeni uzun ömürlü bir kardeş göndericektir cnm.. :Saruboceq:
canımm.. geçmiş olsun ... kötü olaylar atlatmışsın.. ama aile sorunları tartışmalar hep geçici cnm.. rabbim sana ve meleğine ömür sağlık versin inş.. hiçbişeyi kafaya takmaya değmez... inş. her yeni gün bize bir öncekinden daha iyi olaylar daha çok mutluluk getiricek cnm :Saruboceq:
ayy canmm.. ne güzell... gözü aydın.. rabbim uzun ömür versin yavrusuna..:Saruboceq:
ben geldım kızlar
taze anne
oglumu hastanede ıyı emzırdım sımdı eve geldık uyuyor
babanede bıze corba yapıyor
güzelim.. gözün aydın.. çok sevindim oğlunun ve senin iyi olmanıza.. rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş.. :Saruboceq: inş. bizde sorunsuz bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. :Saruboceq:

inş. temiz çıkacak .. :Saruboceq: valla cnm hiiç bilemiyorum ki nedensarılık testi istediğini.. yada bu satten sonra ne yapılabilir.. biz emir kuluyuz.. kan ver veriyoruz.. şekerli su iç içiyoruz :roflol: herdr. farklı şeyler uyguluyo herlde..
a.slm hosgeldin insallah temiz cikar canim
hoşbuldum cnm.. çok sağolasın.. inş. iyi çıkar :Saruboceq:
hg refiyecim. nasılsınız bakalım oğluşun nasıl? iyi misiniz geçmiş olsun umarım sonuçlar da iyi çıkar.
iyiyim cnm.. oğluşum da iyi tepinip duruyo :asigim: saolasın inş. iyi çaıkacak cnm :Saruboceq: sen nasılsın ?
evet cnm test günümüzde.. ve ısrarla hemşire sağ kolumdan aldı kanı yine yaa.. yine 3kere de buldu damarı.. sonunda bu karıyı öldürcem.. geçende dr.um tembihledi soldan alın diyee alsanaalsanasmile neyse inş. iyi çıkacak sonuçlar da.. oğluş iyi heralde valla tepiniyo habire ama.. rahatları iyi kız oların içerdee.. isim mi :roflol: kızz yılan hikayesine dönüyoo... dur bi dğoğsun kızz ne acelesi var mafoldumben yeni yeni isimler çıkıyo hergün.. bakalım 3 gün süre verdim kocişelisteden birini seççek bilmiyorumkismile
gözün aydın cnm.. testin iyi çıkmış.. valla cnm burda şurup beşikler 40 dan başlıyo boy boy yani.. ben portatif olması bakımından seçtim onu.. mobilya beşiğimiz var sonuçta.. bu daha taşınabilir.. yazın balkona fln çıkarırız zemuszemus sen bilirsin cnm.. kendi evini düzenine.. ihtiyaçlarına göre seçiceksin sonuçta..

erkflz.. inş. yarın iyi haberlerle geliceksin cnmm.. opuyorumnanaktan

kızlarr ben yemek yapıyım okul saatimiz geliyo sonuçtaa.. öpüyorum şimdilik.. vaktim olursa gelirim yine opuyorumnanaktan

Kızlar, park yatak kullananlar hep çok mennun. Park yatak nevresim takımlarıda çok güzel.
Alıp, iki üç coçuğunda kullanan ve hala eskimeyenler var. Ben park yatak düşünüyorum.

canım bende yanıma koymak için beşik baktım;
refiye demişti ondan öğrendim şurup beşik;
o tarz bişi bak
hemde çok cici görüntüsü,hemde kullanışlı

Kızlar, park yatak kullananlar hep çok mennun. Park yatak nevresim takımlarıda çok güzel.
Alıp, iki üç coçuğunda kullanan ve hala eskimeyenler var. Ben park yatak düşünüyorum.

ewt bende park yatak aldım çok kullanışlı salanıyo,müzik çalıyo,titreşimi var....
artık bide bu süslü sepet tarzı beşiklerden almayı düşnyrum yatak odama koymak için,nası olsa ayrı bi odası olcak .....

denizcim... inşallah iyi çıkacak.. inanıyorum cnmm.. saolasın bu arada desteğin içinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…