iyiyim cnm.. oğluşum da iyi tepinip duruyo :asigim: saolasın inş. iyi çaıkacak cnm :Saruboceq: sen nasılsın ?
biz de iyiyiz şekerim allaha şükür biraz karnımız acıktı ama kursta olduğumuz için bişey yiyemiyoruz da :sinifsinif:
Yok canım Öyle korkuacak bİŞİ yok. Ben hİssetmedİm bİle kolay İÇtİm.
GeÇmİŞ olsun zeyracım İyİkİ annen varmıŞ..
Herkesler İİ maŞallah sabahtan berİ okuyorum yazdıklarınızda pek fırsat bulamıyorum yazmaya. Kalsİyum ve magnezyumlar nasıl gİdİyor bakalım dÜzenlİ İÇİyormuyuz????
merahaba teyzoşlar bugün hem iyi hem kötü bir gün geçirdim sayırlır sabah annem eşim ve ben erkenden şeker yükelemesi için yola çıktık eşim bizi bıraktı hastahaneye oradan işe gitti neyse ilk kanım alındı 100lük glikozu içtim daha sonra bir yarım saat geçti geçmedi bayıldım sonra neyse beni yatırdılar ayaklarımı falan yukarı kaldırdılar eter falan koklattılar gözümü açtım çok kötüydü anlatamam çok korktu annem bişey oluyo diye kadıncağız titriyodu resmen bende onu öyle görünce ağlamaya başladım neyse zaten 2 saat sonra tekrar kkan alcaklardı 4 kez alıp bekletmediler öyle olunca 2 saatin sonucundaki değerim 145 çıktı düşmüştü yani şeker yüklememiz hele şükür iyi çıktı hemşire tahlil sonuçlarını doktora göstermiş iyi demiş doktorum ameliyat günüymüş kendini göremedim neyse haftaya zaten randevumuz var o zamn daha detaylı sorarım yinede demiş çok fazla şekerli yememeye dikkat etsin demiş işte öyle daha üzerimi çıkarmadan anlatayım dedim doktordan çıkınca gittik annemle bir güzel karnımızı doyurduk ordan annem bana en çok sevdiğim pastayı söyledi kadıncağız hala titriyodu çok korkmuş ben bayılınca demem o ki şeker yüklemesi yapmaya giderken muhakkak yanınınızda birileri olsun annem olmasa ne yapardım bilmiyorum neyse biz bir sobamızla ilgilenelim yemek atayım ateşe görüşrüz teyzoşlar hepinizi öptük şükürler olsun şu anda iyiyim :Saruboceq:
bende ööle düşümüyom ama sanki muşambalarmış gii geliyo. çocuğu naylonda yatırıyomuşum gibi hissediyorum.
Yok canım Öyle korkuacak bİŞİ yok. Ben hİssetmedİm bİle kolay İÇtİm.
GeÇmİŞ olsun zeyracım İyİkİ annen varmıŞ..
Herkesler İİ maŞallah sabahtan berİ okuyorum yazdıklarınızda pek fırsat bulamıyorum yazmaya. Kalsİyum ve magnezyumlar nasıl gİdİyor bakalım dÜzenlİ İÇİyormuyuz????
Çok geçmiş olsun canım yaa.Valla çok üzüldüm.
canım benim ya çok gecmiş olsun tatlım ,allah daha beterinden korusun,gene iyiki annecin varmış .....aman sonucun iyiymiş,şuan sende iyisin ya bebişte iyi,bundan daha güzel bişi yok...bizde seni öptük tatlım...
Merhaba güzel annelera.s. Nasılsınız?
Bizde netten takip etmemiz gereken seminerler varmış. Bir yandan onları takip edip bir yandan sizlere bakayım dedim.
Zeyracım, çok geçmiş olsun canım. Sonuça çok sevindim şekerinin düşmesine. Bende bir kere hastaneye gittiğimde bilgisayar sisteminde arıza varmış, sağlık karnem için 2 saat ayakta bekledim. Kimsede yer vermedi. Herkes hasta yada hamile. Çok zordu.
Ruzenin şekerin iyi çıkmış maşallah canım.
Bizimde yarın kontrol günümüz. Çok heyecanlıyız.
Bu seminer nereden çıktı ya benim izleyesim yok kızlar.
cok sevindim adina zemuszemus
gecmis olsun canim benim
sekerin de iyi cikmis onada cok sükür
canım geçmiş olsun hem de gözün aydın şekerinin normale gelmesine sevindim ama şansın varmış iyi ki annen yanındaymış aman aman. Dikkat et kendine
bence park yatak
zeyracım geçmiş olsun tatlım.açlıktan öle oldu sanırım tansiynun mu düştü canım yaa.ben artık hiçbiyere yalnız gitmiom tatlım ya nolur nolmaz diye allah hepimizi korusun..bebeklerimizide tabi..:ecrin_bebek:
bana doktorum ne kalsiyum ne de magnezyum vermedi. Elevit+demir hapı özellikle eleviti çok düzensiz içiyom ben bilmiyorumkismile
ya vArdır bi bildiği drunun ama şaşırdım.
çünkü kramplar için özelliklede calsiyum emilimi fazla olduğu için bu haftalarda başlıyorlar.
IsterSen gittiğinde onu da bir sor druna.
Ben hergün 1 calsiyum
1 magnezyum
birde kan hapı içiyorum:) benimkide eleviti vermedi. Gerçi aldım ben ama içmiyorum
maşallah canım eczane gibi dolaşıyoz. bende şimdi 3 hap içiyom yarın birde mide hapı isticem olacak 4kaydirigubbakcemile3 canım kalsiyum hapın kaç mg? çünkü elevitin içinde 125 mg kalsiyum,100 mg da magnezyum var ve doğuma kadar elevite devam dedi doktorum.
Merhaba kızlar ,uzun zamandır yazamadım ,hepimize iyi günler diliyorum.
Çalıştığım için çok fazla giremiyorum fakat sürekli okuyup takip ediyorum. Aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok hoş. Biz artık 27+4 teyiz kızımla. Kendisi iyi çok şükür ,1kilo olmuş ,bu arada ben de toplamda 5 kilo aldım 1.70 im ve 65 kilo ile başladım .Cumartesi günü 50mg şeker yüklendik , telefonda söylediğine göre doktorun ,biraz yüksekmiş. Gelmen lazııım dedi gene gidicem . Bu zamana kadar iyiydim bu aralar hepsi üstüste geldii mızmız oldum vallaa yaaa :) Zaten işyeri çekilmiyor artık . Biran evvel şu izin gelse de gitsek .
*Şekerim biraz yüksek (hadi ona biraz diyet verir idare ederiz çok fazla değilmiş.)
*İdrarımda iltihap varrantibiyotik verdi ama hiç kullanamıyorum yaaa çok korkuyorum napsam yaaa ,kullanmazsamda erken doğum olabilirmiş böbrekleri etkileyip . idrar yolu iltihabı olan var mı ?
*Basurum çıktı o da çok ufak bişey ,zaten neredeyse hep kabızımdırr ,şimdi bide hamile olunca çıktı basurum. (bunun giidşatı ne olur sizce?bide normal doğum istiyorum.)
*Tetenozun 2.dozunu hala yaptırmadım 4 Ocakta gitmem lazımdı işten fırsat bulup gidemedim. çok farkeder mi zamanı biraz geç gitsem?
Ay birden biree hepsi üstüste oldu :)) siz ne diyosunuzzzz şeker falan hep okudum da basur ve iltihap hiç görmedim yaşayan var mı ? sevgilerimle. Hoşçakalın .
merhabalar herkese....
ÖZGECİM eklerim oğlumun odasını teyzesi haftasonu olsun bir düzenleyelimde önce ilk halini çkerim sonra süsledikten sonra çekerim inşallah...oğlum kocaman olmuş c.tesi dr daydık 1 kilo 15 gramlık olmuş oğlum yavrum göktuşum.........şekerim biraz fazla çıktı yarın 100 lük yapılacak inşallah.......
TARHANCIĞIM aşkitomun c.tesi ve dün doğurmasını bekliyordum,sanırım dün doğurmuş....karnım ağrıyo sancım var diyodu cuma günü....
ŞEYMACIM yazdıklarını okudumda Allahım sana peygamber sabrı versin canım.bütün arkadaşlar yazömış bizde aramayı çok istedik zeyra ile hatta birbirimizden kuvvet alır ararız dedik ama canım insan bu durumda ne der ben bilemedim.zaten senin haberini ilk aldığımızda çok dua ettik... sorada ben zaten çok sulu göz oldum ağlardım telefonda o yüzden arayamam dedim.keşke elimde sihirli bir merhem olsada yaralarını iyileştirabilsem canım....yazdıklarını okuyunca kelimeler boğazımda düğümlendi ama gerçekten yapabileceğim bişey varsa seve seve yaparım canım.........
Merhabalar güzel nisan anneleri.Cumartesi günü doktorumuza gittik.Oğluşum 1.020 gr olmuş.Şimdilik bir sorun yok çokşükür.Yine kan ve idrar verdim.Kanım biraz düşük.Kan ilacını 2 ye çıkardık.
ay ne güzel ya. bizimki olmamıştır daha 1 kilo herhal. aman sağlıklı olsunda. ay ne heyecanlıyım ya. 2 aydır görmüyorum. bayağı büyümüştür de mi?
ZEYRACIĞIM GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSIN.Kocaman olmuştur gizemimiz.mehtap teyzoşumuz çok teşekkür ederiz şükürler olsun biraz iyiyiz şimdi kızım tepikleriyle destek oluyo annesine keşke bugün kızımıda görebilseydim çok özledim onuda haftaya salı randevumuz canım z kaldı bir hafta sonra göreceğim inşallah
yemeği yaptım. 2 odayı süpürdüm, toz aldım. ama bittim resmen kızımdan da ses çıkmıyo. garibim anası sağa sola dönünce beşikte sallanır gibi uyudu galiba. oturdum ya birazdan başlar tepişmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?