2010 Nisan Anneleri

güle güle refiş çok yorma kendini,arada gel ama yemek pişerkene.....
bende pyrum seni...

bana doktorum ne kalsiyum ne de magnezyum vermedi. elevit+demir hapı özellikle eleviti çok düzensiz içiyom ben bilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun tatlım zaten aç gidiyosun tahlile aç karnına o glikozu içince e sen birde çok takıyodun kafaya stresde yapmışsındır sonra da patttt bayılırsın tabiaklinialirimsmile çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat etopuyorumnanaktan annene de çok üzüldüm yaa nasıl korkmuştur kimbilira.s.ama sonucunuzun iyi çıkmasına çok sevindim gözünüz aydın canımcım:1hug:

bende ööle düşümüyom ama sanki muşambalarmış gii geliyo. çocuğu naylonda yatırıyomuşum gibi hissediyorum.

valla biz çok niyetliydik park yatağa dolaşınca vazgeçtim ben. bencede biz çocuğa aman teni hassas diye pamuklu kıyafetler alalım sonrada naylonun plastiğin içinde yatırmak içime sinmedi. ama tabii ben oda falan yapmıyom en az 1,5 -2 yıl orda yatacak bizim sıpacık. o yüzden normal beşikte karar kıldık. sende sepet beşik al dicem ben hastasıyım onların ama eli ayağı düzgün olanlar biraz pahalılar. yada yatak odanda yer varsa takımın beşiğini taşı odana ayrı yatırcağın zamana kadar olsun bitsinopuyorumnanaktan

Kızlar, saçma semineride izledim. Of Of ben sadece oğlumla ilgilenmek istiyorum. Seminer filanda neymiş. klava:
Almina bebeğine maşallah.
Askitom doğum yapmış. Darısı hepimizin başına. Sağlıklı bir şekilde. :Saruboceq:
Bebeg83 testlerin hep güzel çıkacak eminim. ıyi haberlerini duyacağız ins.

Çok geçmiş olsun canım yaa.Valla çok üzüldüm.

cok sevindim adina zemuszemus

gecmis olsun canim benim
sekerin de iyi cikmis onada cok sükür

canım geçmiş olsun hem de gözün aydın şekerinin normale gelmesine sevindim ama şansın varmış iyi ki annen yanındaymış aman aman. Dikkat et kendine

bence park yatak

çok teşekkürler hepinizi ayrı ayrı öpüyorum teyzoşlarımız evet uzun ve yorucu bir gün sonunda yinede güzel haberlerle geldim şükürler olsun yinede dikkat edeceğim yediklerime evet gelinciğim aç karnına birde o 100lük olunca çok zorlandım içerken hatırlamak bile istemiyorum canımcım tuğbacığım sen demiştin bak pazartesi hiçbişey çıkmayacak diye bayanssulusmile bu arada aşkitoma selam söyle rabbim sağlıcakla büyütmesini nasip eğlesin inşallah canımcım

şeymacığım şimdi geçmişe bir göz gezdirdim canım rabbim sabırlar versin ne desek yinede yaşayan bilir canımcım bir süre o odaya girme canımcım rabbim tez zamanda tekrar o güzel haberi bizlere vermeni bizlerle paylaşmanı nasip eğletsin canımcım inancınıda hiçbir zamn kaybetmemen ayrı tabi takdire layık canımcım senin dediğin gibi seni aramak için kaç kere karar verdik ama olmadı canımcım yapamadık herzamn yanındayız kendine çok iyi bak dediğim gibi bizlere en kısa zamnda yine teyzoş oluyorsunuz diye haberlerle gelmen dileğimle

zeynepciğim sever teyzesi diloşunun odasını canım benim bende gidip gelip dolaplarındaki elbiselerine dokunuyorum kokluyorum kızımın canım çok tuhaf oluyorum senin dediğin gibibayanssulusmileolumunekankayizsmile

bana doktorum ne kalsiyum ne de magnezyum vermedi. Elevit+demir hapı özellikle eleviti çok düzensiz içiyom ben bilmiyorumkismile

ya vArdır bi bildiği drunun ama şaşırdım.
çünkü kramplar için özelliklede calsiyum emilimi fazla olduğu için bu haftalarda başlıyorlar.
IsterSen gittiğinde onu da bir sor druna.
Ben hergün 1 calsiyum
1 magnezyum
birde kan hapı içiyorum:) benimkide eleviti vermedi. Gerçi aldım ben ama içmiyorum

maşallah canım eczane gibi dolaşıyoz. bende şimdi 3 hap içiyom yarın birde mide hapı isticem olacak 4kaydirigubbakcemile3 canım kalsiyum hapın kaç mg? çünkü elevitin içinde 125 mg kalsiyum,100 mg da magnezyum var ve doğuma kadar elevite devam dedi doktorum.

MAGNEZYUM YANIMDA DEĞıL ONU TAM BıLMıYORUM AMA.CALSıYUM 1000 MG. :içelim: HER ÖĞLEN BıR BARDAK MAGNEZYUM BıR BADAK KALSıYUM ıÇıYORUM. YATARKENDE FERRO SANOL DUEDANOLzemuszemus

Merhaba kızlar ,uzun zamandır yazamadım ,hepimize iyi günler diliyorum.
Çalıştığım için çok fazla giremiyorum fakat sürekli okuyup takip ediyorum. Aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok hoş. Biz artık 27+4 teyiz kızımla. Kendisi iyi çok şükür ,1kilo olmuş ,bu arada ben de toplamda 5 kilo aldım 1.70 im ve 65 kilo ile başladım .Cumartesi günü 50mg şeker yüklendik , telefonda söylediğine göre doktorun ,biraz yüksekmiş. Gelmen lazııım dedi gene gidicem . Bu zamana kadar iyiydim bu aralar hepsi üstüste geldii mızmız oldum vallaa yaaa :) Zaten işyeri çekilmiyor artık . Biran evvel şu izin gelse de gitsek .
*Şekerim biraz yüksek (hadi ona biraz diyet verir idare ederiz çok fazla değilmiş.)
*ıdrarımda iltihap varr antibiyotik verdi ama hiç kullanamıyorum yaaa çok korkuyorum napsam yaaa ,kullanmazsamda erken doğum olabilirmiş böbrekleri etkileyip . idrar yolu iltihabı olan var mı ?
*Basurum çıktı o da çok ufak bişey ,zaten neredeyse hep kabızımdırr ,şimdi bide hamile olunca çıktı basurum. (bunun giidşatı ne olur sizce?bide normal doğum istiyorum.)
*Tetenozun 2.dozunu hala yaptırmadım 4 Ocakta gitmem lazımdı işten fırsat bulup gidemedim. çok farkeder mi zamanı biraz geç gitsem?
Ay birden biree hepsi üstüste oldu :)) siz ne diyosunuzzzz şeker falan hep okudum da basur ve iltihap hiç görmedim yaşayan var mı ? sevgilerimle. Hoşçakalın .

merhabalar herkese....
ÖZGECİM eklerim oğlumun odasını teyzesi haftasonu olsun bir düzenleyelimde önce ilk halini çkerim sonra süsledikten sonra çekerim inşallah...oğlum kocaman olmuş c.tesi dr daydık 1 kilo 15 gramlık olmuş oğlum yavrum göktuşum.........şekerim biraz fazla çıktı yarın 100 lük yapılacak inşallah.......
TARHANCIĞIM aşkitomun c.tesi ve dün doğurmasını bekliyordum,sanırım dün doğurmuş....karnım ağrıyo sancım var diyodu cuma günü....
ŞEYMACIM yazdıklarını okudumda Allahım sana peygamber sabrı versin canım.bütün arkadaşlar yazömış bizde aramayı çok istedik zeyra ile hatta birbirimizden kuvvet alır ararız dedik ama canım insan bu durumda ne der ben bilemedim.zaten senin haberini ilk aldığımızda çok dua ettik... sorada ben zaten çok sulu göz oldum ağlardım telefonda o yüzden arayamam dedim.keşke elimde sihirli bir merhem olsada yaralarını iyileştirabilsem canım....yazdıklarını okuyunca kelimeler boğazımda düğümlendi ama gerçekten yapabileceğim bişey varsa seve seve yaparım canım.........

Merhabalar güzel nisan anneleri.Cumartesi günü doktorumuza gittik.Oğluşum 1.020 gr olmuş.Şimdilik bir sorun yok çokşükür.Yine kan ve idrar verdim.Kanım biraz düşük.Kan ilacını 2 ye çıkardık.

Cumartesi ve pazar pc formata gittiği için yazamadım..
Şeymacığım girmiş topiğe Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda kucağı bebişle dolar hayırlısıyla.

Zeyracığım geçmiş olsun canım iyiki annenle gitmişsin doktora.

Ayşe denizcim dişin çekilmiş sanada geçmişler olsun canımcığım.

Zeynocuğum dilamızın odası hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.

Son düzenleme:
yemeği yaptım. 2 odayı süpürdüm, toz aldım. ama bittim resmen kızımdan da ses çıkmıyo. garibim anası sağa sola dönünce beşikte sallanır gibi uyudu galiba. oturdum ya birazdan başlar tepişmeye.

Merhaba simge.Gebelikte küçük olan basurun büyümesi normal.Acılı ve baharatlı gıdalardan kaçınacaksın canım ve kabız kalmamaya gayret edeceksin.Bol sıvı kullanımı gerekiyor.Birde kullanılabilen kremler vardır mutlaka doktoruna sorarsan iyi olur canım.

sayfaları atlarken görmemişim zeyracım gelmiş..
çok geçmiş olsun canım ya.
sen de benim gibi zorlu bir yükleme geçirmişsin..

ben de bayılmışım, şekerim 48e düşmüş, ki hakkaten çok düşük..
acile kaldırmışlar, hiiiiç hatırlamıyorum bile.
işin kötüsü ben yalnızdım da, eşimi aramışlar o gelmiş işten apar topar.

o kadar iyi anlıyorum ki nasıl korktuğunu..
ben de gözümün karardığı, içimin çekildiği o 15 saniyede, aha dedim ölüyorum kesin..

çok çok geçmiş olsun sana da.
Allahtan annen yanındaymış, iyi ki tek gitmemişsin benim gibi aptallık edip.
ama çok şükür ki sonuç temiz çıkmış, gözün aydın.

fundacım sen de hoşgeldin :)
gözün aydın kocaman olmuş oğlan :)
ne de güzel büyütüyorsunuz, birer kiloları geçmişsiniz darısı başımıza :)

simge sana da merhaba..
çok geçmiş olsun rahatsızlıklarn için..

şeker için çok endişelenme... yediğine içtiğine dikkat edersen, doktorun verdiği rejime uyarsan sıkıntı yaşamadan atlatırsın hamileliği.

enfeksiyon için verilen antibiyotiği ise mutlaka kullan bence.. hamilelikte ilaç kullanmak çok tercih edilen bir şey olmasa da, sıkışıldığında her türlü hastalığı tedavi edecek zararsız ilaçlar yazabiliyor doktorlar. senin doktorun da sana kullan dediğine göre, demek ki bebeğine dokunacak bir ilaç değil bu... ya kullanmazsan da ilerlerse rahatsızlığın, o daha kötü değil mi ?

tetenoz aşısının ikinci dozuna biraz gecikmeli gitmen problem olmaz herhalde, ama çok da açma arayı...

basuru ise bilemiycem.. beter derttir, geçmiş olsun, bi danış doktoruna bakalım ne diyecek.. durduk yere çekme, acısı da sıkıntısı da ayrı dert..

tekrar geçmiş olsun.
tüm bunlar nazar boncuğun olsun, sağlıkla doğur kızını inşallah.. a.s.

mehtap teyzoşumuz çok teşekkür ederiz şükürler olsun biraz iyiyiz şimdi kızım tepikleriyle destek oluyo annesine keşke bugün kızımıda görebilseydim çok özledim onuda haftaya salı randevumuz canım z kaldı bir hafta sonra göreceğim inşallah

hoşgeldin canım.Nasılsın?
Maşallah Göktuğumuza.100'LÜK YÜKLEMENDE İYİ ÇIKAR İNŞALLAH CANIM.Odanızında fotolarını bekliyoruz canım.opuyorumnanaktan

ay bu arada zeynepcim, fundacım....
yazmayı unutmuşum.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar :)
kuzumun odası hakkaten pek güzel oldu..
daha iyileri, daha güzelleri kk'daki kardeşlerine olsun...
sağlıkla kullansınlar hepsi inşallah...

ZEYRACIĞIM GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSIN.Kocaman olmuştur gizemimiz.

Ellerine sağlık canım.

çok teşekkürler zeynepciğim senide çok özlemişim canımsın yaaa demekki zeyneplerin kaderi bayılmakakannehir canımcım şükürler olsun atlattım ama gerçekten öyle gözlerim kapanırken bile aklımda bebğim vardı kendimden geçerken sanırım ölcem sandım rabbim korusun ama 50lik öyle zor gelmemişti canımcım bu 100lük felaketti şükürler olsun atlattık bu arada dilacığıma odalarda yapılmış sever teyzesi odalarını canım benim güle güle kullanın sağlıcaklı günlerde inşallah bitanesiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…