2010 Nisan Anneleri

mehtapcığım kocaman olmuş bebişimiz canım gözün aydın bitanem benim inşallah sağlıklı olması yeterli canımcım inşallah birde mehtapcığım bana doktorum hiç idrar testi yapmadı neden acaba gerekmi görmedi ne:uhm:

simgeciğim hiç canını sıkma benimde birazcık şeker yüklemem yüksek çıkmıştı 1 hafta diyet yaptım şükürler olsun bugün düşmüştü canım tatlı türü şeyleri sebze ve meyvelerden karşıla canım tahlile gidene kadar şekerli yememye bak birde ben çok stres yaptım çok kötü oldum bugün canım birde hemşire bana genelde 100lükler temiz çıkıyo dedi 50liklerden sonra dedi inşallah güzel çıkıcak canım merak etme tetenozun içinde geç değil sanırım git istersen hemşireye sor canım sağlık ocağındaki ebene o daha iyi bir açıklama yapar eminim

dünürcüğüm benim gel dediğim pişti yiyelim beraber canım banane ilk ben göreceğim damadımın odasını ben çekicem ekleyeceğim fotosunu banane bananeboshayallersmile

KARDELENCİM geçmiş osun sana.canımüzme kendini bebeklerimiz çok etkileniyolar eşin en doğrusunu risa etmiş konuşmasınlar yanında üzmesinler seni....
DÜNÜRCÜĞÜM canım telde konuştuk ama tekrar yazayım dedim.gözün aydın canım darısı başımıza bizimde....geçmiş olsun ayrıca.bende yarın eşimle gitcem zaten geçeki 50 lik yüklemede midem bulanmıştı...bencede yalnız gitmeyin kızlar.....
ZEYNOCUĞUM canım hoşgeldin nerelerdesin sen.çok sık özletir oldun kendii biraz daha zaman ayır bize....canım şekerin düşük çıkmış seninde...geçmiş olsun tatlım.dilamızın odasını boyatmışsın beşiği gelmiş ne güzel.bizim odamızda dün boyandı c.teside beşiği gelcek pazarda kadın alcam temizlik için sonra ütüle yerleştir işi kalıyo.....inşallah bizimde bitecek.1 oda boşalttık evin tüm şekli değişti....kuzuma feda olsun bütün ev.....
MEHTAPCIĞIM sağol tatlım.maşallah senin oğluşada baya büyümüş.külolarıda eşit nerdeyse...baya iyi geldi bana kilosu göktuğun...diyetten ben zayıfladım oğlan kilo aldı bunada çok sevindim he.........inşallah canım yarın 100 lük yüklememde iyi çıkar....

Teşekkür ederim kızlar. Ya şekeri o kadar dert etmıyorum da iltihapta antıboyotık kullanmak ıstemıyorum adam daa kızıcak bana yaaa doktorrr.. gecen verdı kullanmadım .. bıdaha sansımı deneyeyım belkı cıkmaz bu kez dedım hihii gene çıktı :kedi: Basura yapacak birşey yok dedi çünkü rahatsızlık vermıyorr . Çok çok ilerlerse operasyon oluyormuss. Var yaaa bu iltihaptaaaaa basurdaaaa dönüp dolaşıp su içmeye bakıyor..ikisiinin de çözümü su ,günde 3litre içicen dıyo yaaa ohaoldumsmile o kadar su içsem çalışma hayatımın geri kalanını tuvalette geçirim herhaldee. Ay bilmiyorum evt bunlar da nazar olsun . Sankide annemler doktoramı gitmiş ? hiçmi basurları şekerleriiiii iltihapları olmamışş acaba ..??? O antibiyotiğe taktım ben kullanmak istemiyorum . Zaten ilaç hiç sevmem.. Bakalım Karnıbahar suyu iyi geliyor diye duydum . Gene su gene su ... mirmirmirmir sevgimleeee... ii akşamlarrrrr hepinize...

dünürcüğüm benim gel dediğim pişti yiyelim beraber canım banane ilk ben göreceğim damadımın odasını ben çekicem ekleyeceğim fotosunu banane bananeboshayallersmile

tamam canım sen çek sen ekle .hem bana nasıl yükleneceğinide gösterirsin.hızlı resim den ekleyemiyorum ben birde ressim netde ilk neyi göndermişsem sonrada hep o gidiyor.oğluma yeni cicilerde aldım kayınvalidesi onlarıda eklesin.bu arada bebek çantası aldım aynen normal kol çantası gibi ama bebeğe göre dizayn edilmiş.çok şık duruyorbayanssulusmile

İltahap için antibiyotik kullanmalısın canım.
Ben kullandım.Bende de çıktı
zaten doktor bebişe kötü olcak şeyi vermez.Buna inan....

Saolasın canım benim.Bel ağrısı sancılarım olduğunu söyleyince her gittiğimde yaptırıyor.Gebelikte canımcığım idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmak daha kolay.Tedavi olunması da şart üstelik.

canım çok geçmiş olsun sanada....
bende de şeker çıktı baya şekeri çıkan varmış.ben bir benim sanıyordum.birde ben hiç yemediğim halde şeker çıktı onuda anlayamadımya ama aklıma takmıyorum artık ...
canım basurunda gebelikte olabileceğini duymuştum.su canım onun çareside napcan mecburen içiceksin.izine ayrılsan senin için daha kolay olurda çalışırken zor dediğin gibi

canımcım antibiyotiği içmelisin artık bu aşamadan sonra. hakkaten allah korusun erken doğuma neden olabilir enfeksiyon. Zararlı bişi olsa dr verirmiydi hiç. bence biran önce suyuda bol bol iç antibiyotiğinide kullan. bebeğin için:)) ben su bardağını önümden kaldırmıyorum dükkanda boşaldıkça içiyorum. evde de yanıma sürahiyi alıyorum en az 2 lt akşam içiyorum gündüz de 1-1,5 litre içiyorum:)) bebeklerimizin sıvısıda bu içtiğimiz suyla değişiyor. ilaç niyetine, şifa niyetine devirin suları:))))))

saolasın dünürcüğüm inşallah dedimya geliceğiz ama bence haftaya gelmemiz daha iyi olur göktuşun odasının son halini görürüz canımcım oresssim nette girince yenile yap mousu sağ tıkla canım sayfa yenilenince tekrar yükle bakalım çıkmaması lazım bende çıkmıyo neyse bakarım canım gelince bu arada güle güle kullansın göktuğum cicilerini sende çantanı bitanem sağlıcakla eskit annemde bugün bitnane pofuduk yelek daha aldı kızıma çok güzel canım anneannesi sağolsun iyi bakıyo torununa şimdiden bana pek bişey kalmadı:)))

ya ben bu hafta hiç su içemiyorum. sudan kesildim resmen ya. yarın bebeğin suyu az çıkarsa dr. kafamı kıracak. daha önce az çıkmıştı azarı yemiştim.

canım benim geçmiş olsun...okadar stres yaptın tabi kıyamam..ama sonuca bakarsak iyi çıkmış çok şükür gözün aydın:)))

gözünaydın canım...

yaaa tırstırmayın beni. zaten o şeyi nasıl içcem diye gerildim. herifimde ben beklemem falan diyo zatii. yav pardon bi de geçmiş olsun.

benimde 100 lük yükleme yapıldı içerken çok sorun yaşamadım bir dikişte gitti birazcık midem bulandı ama (( ama son kanı alırken 3 saat sonra çok kötü oldum elim ayağım titredi biraz onun için yanınıza yiyecek bişeyler alıp hastanede yiyin hemen...

yaa bane da doktorum kalsi,yum ve magnezyum vermedi sadece elevite devam dedi:bbo:

gözün aydın tatlım..maşallah bebişine:)))

çok teşekkür ederim esroscuğum rabbime şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz sizin iyi dileklerinizi gördükce daha bir iyi oluyoruz rabbim kimseye yaşatmasın canım inşallah hep güzel haberler alırız herzamn sağlıcaklada bebişlerimizi kollarımıza alırız

teyzoşlar biz gidelim biraz dinelenelim bugün çok yorulmuşuz kızımla erkende kalktık hepinizi öptük rabbime emanet olun görüşmek üzere

tamam canım şimdi deneyeceğim cicilerini aklemeyi.gerçi abim gelecek beni almaya bakalım yetiştirebilirmiyim.
güzel günlerde kullansın gizemimiz cicisini tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…