Merhabalar güzel nisan anneleri.Cumartesi günü doktorumuza gittik.Oğluşum 1.020 gr olmuş.Şimdilik bir sorun yok çokşükür.Yine kan ve idrar verdim.Kanım biraz düşük.Kan ilacını 2 ye çıkardık.
ay ne güzel ya. bizimki olmamıştır daha 1 kilo herhal. aman sağlıklı olsunda. ay ne heyecanlıyım ya. 2 aydır görmüyorum. bayağı büyümüştür de mi?
Büyümez olur mu canım.Kocaman olmuştur kızın.900 gramın üstündedir muhtemelen.Dra gidince insan soracağı herşeyi unutuyor bebişi görünce:)kaydirigubbakcemile3
dünürcüğüm benim gel dediğim pişti yiyelim beraber canım banane ilk ben göreceğim damadımın odasını ben çekicem ekleyeceğim fotosunu banane bananeboshayallersmile
Merhaba kızlar ,uzun zamandır yazamadım ,hepimize iyi günler diliyorum.
Çalıştığım için çok fazla giremiyorum fakat sürekli okuyup takip ediyorum. Aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok hoş. Biz artık 27+4 teyiz kızımla. Kendisi iyi çok şükür ,1kilo olmuş ,bu arada ben de toplamda 5 kilo aldım 1.70 im ve 65 kilo ile başladım .Cumartesi günü 50mg şeker yüklendik , telefonda söylediğine göre doktorun ,biraz yüksekmiş. Gelmen lazııım dedi gene gidicem . Bu zamana kadar iyiydim bu aralar hepsi üstüste geldii mızmız oldum vallaa yaaa :) Zaten işyeri çekilmiyor artık . Biran evvel şu izin gelse de gitsek .
*Şekerim biraz yüksek (hadi ona biraz diyet verir idare ederiz çok fazla değilmiş.)
*İdrarımda iltihap varrantibiyotik verdi ama hiç kullanamıyorum yaaa çok korkuyorum napsam yaaa ,kullanmazsamda erken doğum olabilirmiş böbrekleri etkileyip . idrar yolu iltihabı olan var mı ?
*Basurum çıktı o da çok ufak bişey ,zaten neredeyse hep kabızımdırr ,şimdi bide hamile olunca çıktı basurum. (bunun giidşatı ne olur sizce?bide normal doğum istiyorum.)
*Tetenozun 2.dozunu hala yaptırmadım 4 Ocakta gitmem lazımdı işten fırsat bulup gidemedim. çok farkeder mi zamanı biraz geç gitsem?
Ay birden biree hepsi üstüste oldu :)) siz ne diyosunuzzzz şeker falan hep okudum da basur ve iltihap hiç görmedim yaşayan var mı ? sevgilerimle. Hoşçakalın .
mehtapcığım kocaman olmuş bebişimiz canım gözün aydın bitanem benim inşallah sağlıklı olması yeterli canımcım inşallah birde mehtapcığım bana doktorum hiç idrar testi yapmadı neden acaba gerekmi görmedi ne:uhm:
Teşekkür ederim kızlar. Ya şekeri o kadar dert etmıyorum da iltihapta antıboyotık kullanmak ıstemıyorum adam daa kızıcak bana yaaa doktorrr.. gecen verdı kullanmadım .. bıdaha sansımı deneyeyım belkı cıkmaz bu kez dedım hihii gene çıktı :kedi: Basura yapacak birşey yok dedi çünkü rahatsızlık vermıyorr . Çok çok ilerlerse operasyon oluyormuss. Var yaaa bu iltihaptaaaaa basurdaaaa dönüp dolaşıp su içmeye bakıyor..ikisiinin de çözümü su ,günde 3litre içicen dıyo yaaa ohaoldumsmile o kadar su içsem çalışma hayatımın geri kalanını tuvalette geçirim herhaldee. Ay bilmiyorum evt bunlar da nazar olsun . Sankide annemler doktoramı gitmiş ? hiçmi basurları şekerleriiiii iltihapları olmamışş acaba ..??? O antibiyotiğe taktım ben kullanmak istemiyorum . Zaten ilaç hiç sevmem.. Bakalım Karnıbahar suyu iyi geliyor diye duydum . Gene su gene su ... mirmirmirmir sevgimleeee... ii akşamlarrrrr hepinize...
mehtapçım deniz teyzesi onu ham ham ham yesin.Maşallahlar desin....
canımcım antibiyotiği içmelisin artık bu aşamadan sonra. hakkaten allah korusun erken doğuma neden olabilir enfeksiyon. Zararlı bişi olsa dr verirmiydi hiç. bence biran önce suyuda bol bol iç antibiyotiğinide kullan. bebeğin için:)) ben su bardağını önümden kaldırmıyorum dükkanda boşaldıkça içiyorum. evde de yanıma sürahiyi alıyorum en az 2 lt akşam içiyorum gündüz de 1-1,5 litre içiyorum:)) bebeklerimizin sıvısıda bu içtiğimiz suyla değişiyor. ilaç niyetine, şifa niyetine devirin suları:))))))
merahaba teyzoşlar bugün hem iyi hem kötü bir gün geçirdim sayırlır sabah annem eşim ve ben erkenden şeker yükelemesi için yola çıktık eşim bizi bıraktı hastahaneye oradan işe gitti neyse ilk kanım alındı 100lük glikozu içtim daha sonra bir yarım saat geçti geçmedi bayıldım sonra neyse beni yatırdılar ayaklarımı falan yukarı kaldırdılar eter falan koklattılar gözümü açtım çok kötüydü anlatamam çok korktu annem bişey oluyo diye kadıncağız titriyodu resmen bende onu öyle görünce ağlamaya başladım neyse zaten 2 saat sonra tekrar kkan alcaklardı 4 kez alıp bekletmediler öyle olunca 2 saatin sonucundaki değerim 145 çıktı düşmüştü yani şeker yüklememiz hele şükür iyi çıktı hemşire tahlil sonuçlarını doktora göstermiş iyi demiş doktorum ameliyat günüymüş kendini göremedim neyse haftaya zaten randevumuz var o zamn daha detaylı sorarım yinede demiş çok fazla şekerli yememeye dikkat etsin demiş işte öyle daha üzerimi çıkarmadan anlatayım dedim doktordan çıkınca gittik annemle bir güzel karnımızı doyurduk ordan annem bana en çok sevdiğim pastayı söyledi kadıncağız hala titriyodu çok korkmuş ben bayılınca demem o ki şeker yüklemesi yapmaya giderken muhakkak yanınınızda birileri olsun annem olmasa ne yapardım bilmiyorum neyse biz bir sobamızla ilgilenelim yemek atayım ateşe görüşrüz teyzoşlar hepinizi öptük şükürler olsun şu anda iyiyim :Saruboceq:
biz geldik kızlar,seker testimiz güzel çıkmış,hiç bi sorun yokmuş,sevindirik olduk...
ordan beşik baktık çok ciciydi...
birde refiye tatlım sen demiştin ilk senden duymuştum şurup beşikleri sordum kız gösterdi ya bayıldım ne şirin sey onlar öle ve fiyatıda 150 liraydı ondanmı alsam acaba diyrum....
yaaa tırstırmayın beni. zaten o şeyi nasıl içcem diye gerildim. herifimde ben beklemem falan diyo zatii. yav pardon bi de geçmiş olsun.
Yok canım Öyle korkuacak bİŞİ yok. Ben hİssetmedİm bİle kolay İÇtİm.
GeÇmİŞ olsun zeyracım İyİkİ annen varmıŞ..
Herkesler İİ maŞallah sabahtan berİ okuyorum yazdıklarınızda pek fırsat bulamıyorum yazmaya. Kalsİyum ve magnezyumlar nasıl gİdİyor bakalım dÜzenlİ İÇİyormuyuz????
Merhabalar güzel nisan anneleri.Cumartesi günü doktorumuza gittik.Oğluşum 1.020 gr olmuş.Şimdilik bir sorun yok çokşükür.Yine kan ve idrar verdim.Kanım biraz düşük.Kan ilacını 2 ye çıkardık.
Cumartesi ve pazar pc formata gittiği için yazamadım..
Şeymacığım girmiş topiğe Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda kucağı bebişle dolar hayırlısıyla.
Zeyracığım geçmiş olsun canım iyiki annenle gitmişsin doktora.
Ayşe denizcim dişin çekilmiş sanada geçmişler olsun canımcığım.
Zeynocuğum dilamızın odası hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
saolasın dünürcüğüm inşallah dedimya geliceğiz ama bence haftaya gelmemiz daha iyi olur göktuşun odasının son halini görürüz canımcım oresssim nette girince yenile yap mousu sağ tıkla canım sayfa yenilenince tekrar yükle bakalım çıkmaması lazım bende çıkmıyo neyse bakarım canım gelince bu arada güle güle kullansın göktuğum cicilerini sende çantanı bitanem sağlıcakla eskit annemde bugün bitnane pofuduk yelek daha aldı kızıma çok güzel canım anneannesi sağolsun iyi bakıyo torununa şimdiden bana pek bişey kalmadı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?