bu şekerli suyu içtikten sonra bişey yemeğe izin veriyolar mı?
Biliyorum canım bnm biliyorum.Zaten telefonlara ben cvp veremiyordum,nasılsın sorusuna bi cvbım olmadığı için.Hepinize teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız dualarınızı esirgemediğiniz için...çok teşekkürler hepinizi ayrı ayrı öpüyorum teyzoşlarımız evet uzun ve yorucu bir gün sonunda yinede güzel haberlerle geldim şükürler olsun yinede dikkat edeceğim yediklerime evet gelinciğim aç karnına birde o 100lük olunca çok zorlandım içerken hatırlamak bile istemiyorum canımcım tuğbacığım sen demiştin bak pazartesi hiçbişey çıkmayacak diye bayanssulusmile bu arada aşkitoma selam söyle rabbim sağlıcakla büyütmesini nasip eğlesin inşallah canımcım
şeymacığım şimdi geçmişe bir göz gezdirdim canım rabbim sabırlar versin ne desek yinede yaşayan bilir canımcım bir süre o odaya girme canımcım rabbim tez zamanda tekrar o güzel haberi bizlere vermeni bizlerle paylaşmanı nasip eğletsin canımcım inancınıda hiçbir zamn kaybetmemen ayrı tabi takdire layık canımcım senin dediğin gibi seni aramak için kaç kere karar verdik ama olmadı canımcım yapamadık herzamn yanındayız kendine çok iyi bak dediğim gibi bizlere en kısa zamnda yine teyzoş oluyorsunuz diye haberlerle gelmen dileğimle
zeynepciğim sever teyzesi diloşunun odasını canım benim bende gidip gelip dolaplarındaki elbiselerine dokunuyorum kokluyorum kızımın canım çok tuhaf oluyorum senin dediğin gibibayanssulusmileolumunekankayizsmile
merhabalar herkese....
ÖZGECİM eklerim oğlumun odasını teyzesi haftasonu olsun bir düzenleyelimde önce ilk halini çkerim sonra süsledikten sonra çekerim inşallah...oğlum kocaman olmuş c.tesi dr daydık 1 kilo 15 gramlık olmuş oğlum yavrum göktuşum.........şekerim biraz fazla çıktı yarın 100 lük yapılacak inşallah.......
TARHANCIĞIM aşkitomun c.tesi ve dün doğurmasını bekliyordum,sanırım dün doğurmuş....karnım ağrıyo sancım var diyodu cuma günü....
ŞEYMACIM yazdıklarını okudumda Allahım sana peygamber sabrı versin canım.bütün arkadaşlar yazömış bizde aramayı çok istedik zeyra ile hatta birbirimizden kuvvet alır ararız dedik ama canım insan bu durumda ne der ben bilemedim.zaten senin haberini ilk aldığımızda çok dua ettik... sorada ben zaten çok sulu göz oldum ağlardım telefonda o yüzden arayamam dedim.keşke elimde sihirli bir merhem olsada yaralarını iyileştirabilsem canım....yazdıklarını okuyunca kelimeler boğazımda düğümlendi ama gerçekten yapabileceğim bişey varsa seve seve yaparım canım.........
Amin cnm teşekkür ederim...Merhabalar güzel nisan anneleri.Cumartesi günü doktorumuza gittik.Oğluşum 1.020 gr olmuş.Şimdilik bir sorun yok çokşükür.Yine kan ve idrar verdim.Kanım biraz düşük.Kan ilacını 2 ye çıkardık.
Cumartesi ve pazar pc formata gittiği için yazamadım..
Şeymacığım girmiş topiğe Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda kucağı bebişle dolar hayırlısıyla.
Zeyracığım geçmiş olsun canım iyiki annenle gitmişsin doktora.
Ayşe denizcim dişin çekilmiş sanada geçmişler olsun canımcığım.
Zeynocuğum dilamızın odası hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Saolasın canım teşekkürler teyzesi.gözün aydın tatlım..maşallah bebişine:)))
Görüşürüz canım hoşçakal.kızlar şööölee bi yoklayayım dedim topiğimizi birazdan çıkacam işten.hemde koşar adımlarla.saatler geçmio ayol mesaideyken..off tatil offf boshayallersmile eve gidince karnımı doyurup tv karşısında keyif yapcam oğlumla.elimi bişeye sürmem valla :umursamaz: hepinizi ve meleklerinizi öpüorum kızlar yarına kadar byeee
haaaa unutmadan çok mayışmazsam oğluşumun son cicişlerini çekip ekleyebilirim bakalım..
rabbim daha iyi etsin inş. cnımm... olsun cnım o kurs biticeeeekkk zemuszemusbiz de iyiyiz şekerim allaha şükür biraz karnımız acıktı ama kursta olduğumuz için bişey yiyemiyoruz da :sinifsinif:
inş. cnım.. çok sağolasın opuyorumnanaktanKızlar, saçma semineride izledim. Of Of ben sadece oğlumla ilgilenmek istiyorum. Seminer filanda neymiş.klava:
Almina bebeğine maşallah.
Askitom doğum yapmış. Darısı hepimizin başına. Sağlıklı bir şekilde. :Saruboceq:
Bebeg83 testlerin hep güzel çıkacak eminim. İyi haberlerini duyacağız ins.
canımm bende magnezyuma bugün başladımama calsiyum 2 aydır kullanıyorum.. bugündr.um dedi.. kan hapı sabah açkarna.. diğer calsiyum ve magnezyumdan biri öğlen biri akşam alıncak.. ikisini aynı öğünde alma dedii.. bende öğlen magnezyumu içtim ama sen ikisini bir içiyorum diyosun kafam karıştıı ohaoldumsmileMAGNEZYUM YANIMDA DEĞİL ONU TAM BİLMİYORUM AMA.CALSİYUM 1000 MG. :içelim: HER ÖĞLEN BİR BARDAK MAGNEZYUM BİR BADAK KALSİYUM İÇİYORUM. YATARKENDE FERRO SANOL DUEDANOLzemuszemus
canımm öncelikle kızına öaşallah.. kocaman olmuş yavrun.. basuru bilemicem ama antibiyotik kullanman lazım gibi görünüyo cnm.. hem dr. gerek görmese vermezdi.. geçen ay bende kullandım boğzlarım için ama kullandım sonuçta.. rabbim koruyodur meleklerimizii.. :Saruboceq:Merhaba kızlar ,uzun zamandır yazamadım ,hepimize iyi günler diliyorum.
Çalıştığım için çok fazla giremiyorum fakat sürekli okuyup takip ediyorum. Aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok hoş. Biz artık 27+4 teyiz kızımla. Kendisi iyi çok şükür ,1kilo olmuş ,bu arada ben de toplamda 5 kilo aldım 1.70 im ve 65 kilo ile başladım .Cumartesi günü 50mg şeker yüklendik , telefonda söylediğine göre doktorun ,biraz yüksekmiş. Gelmen lazııım dedi gene gidicem . Bu zamana kadar iyiydim bu aralar hepsi üstüste geldii mızmız oldum vallaa yaaa :) Zaten işyeri çekilmiyor artık . Biran evvel şu izin gelse de gitsek .
*Şekerim biraz yüksek (hadi ona biraz diyet verir idare ederiz çok fazla değilmiş.)
*İdrarımda iltihap varrantibiyotik verdi ama hiç kullanamıyorum yaaa çok korkuyorum napsam yaaa ,kullanmazsamda erken doğum olabilirmiş böbrekleri etkileyip . idrar yolu iltihabı olan var mı ?
*Basurum çıktı o da çok ufak bişey ,zaten neredeyse hep kabızımdırr ,şimdi bide hamile olunca çıktı basurum. (bunun giidşatı ne olur sizce?bide normal doğum istiyorum.)
*Tetenozun 2.dozunu hala yaptırmadım 4 Ocakta gitmem lazımdı işten fırsat bulup gidemedim. çok farkeder mi zamanı biraz geç gitsem?
Ay birden biree hepsi üstüste oldu :)) siz ne diyosunuzzzz şeker falan hep okudum da basur ve iltihap hiç görmedim yaşayan var mı ? sevgilerimle. Hoşçakalın .
mehtapçım.. oğluşuna maşallah bitanemmMerhabalar güzel nisan anneleri.Cumartesi günü doktorumuza gittik.Oğluşum 1.020 gr olmuş.Şimdilik bir sorun yok çokşükür.Yine kan ve idrar verdim.Kanım biraz düşük.Kan ilacını 2 ye çıkardık.
Cumartesi ve pazar pc formata gittiği için yazamadım..
.
opuyorumnanaktan iyi akşamlar canım...kızlar şööölee bi yoklayayım dedim topiğimizi birazdan çıkacam işten.hemde koşar adımlarla.saatler geçmio ayol mesaideyken..off tatil offf boshayallersmile eve gidince karnımı doyurup tv karşısında keyif yapcam oğlumla.elimi bişeye sürmem valla :umursamaz: hepinizi ve meleklerinizi öpüorum kızlar yarına kadar byeee
sabırsızlıkla bekliyorumm zemuszemushaaaa unutmadan çok mayışmazsam oğluşumun son cicişlerini çekip ekleyebilirim bakalım..
opuyorumnanaktan iyi akşamlar reyhancım.. nasılsın?hayirli aksamlar kizlar
opuyorumnanaktan iyi akşamlar iyi dinlenmeler canımmkızlar bende kaçarım herkese iyi akşamlar bugün hiç yatmadık
eşim gelenekadar yatayıp öpdüm hepinizi...
hayirli aksamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?