2010 Nisan Anneleri

bebeg83Çok sağol cnm bnm destekleriniz için teşekkür ederim...

Biliyorum canım bnm biliyorum.Zaten telefonlara ben cvp veremiyordum,nasılsın sorusuna bi cvbım olmadığı için.Hepinize teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız dualarınızı esirgemediğiniz için...

Amin cnm sağol.Herşey için teşekkür ederim.Bundan sonrası için sadece dua isteyebilirim ahirette bebeklerimle olabilmem için :sinifsinif:

Amin cnm teşekkür ederim...

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

iyi akşamlar kızlarr... ama kimseler kalmamış ben gelene kadarr :))

ayşegülcüm.. tek sen açık görünüyosun şu anda... nasılsın canımm? meleğin nasıl?

kızlar şööölee bi yoklayayım dedim topiğimizi birazdan çıkacam işten.hemde koşar adımlarla.saatler geçmio ayol mesaideyken..off tatil offf boshayallersmile eve gidince karnımı doyurup tv karşısında keyif yapcam oğlumla.elimi bişeye sürmem valla :umursamaz: hepinizi ve meleklerinizi öpüorum kızlar yarına kadar byeee

haaaa unutmadan çok mayışmazsam oğluşumun son cicişlerini çekip ekleyebilirim bakalım..

gözün aydın tatlım..maşallah bebişine:)))
Saolasın canım teşekkürler teyzesi.

Görüşürüz canım hoşçakal.
haaaa unutmadan çok mayışmazsam oğluşumun son cicişlerini çekip ekleyebilirim bakalım..

Bekliyoruz:)

kızlar bende kaçarım herkese iyi akşamlar bugün hiç yatmadık
eşim gelenekadar yatayıp öpdüm hepinizi...

biz de iyiyiz şekerim allaha şükür biraz karnımız acıktı ama kursta olduğumuz için bişey yiyemiyoruz da :sinifsinif:
rabbim daha iyi etsin inş. cnımm... olsun cnım o kurs biticeeeekkk zemuszemus
inş. cnım.. çok sağolasın opuyorumnanaktan
MAGNEZYUM YANIMDA DEĞİL ONU TAM BİLMİYORUM AMA.CALSİYUM 1000 MG. :içelim: HER ÖĞLEN BİR BARDAK MAGNEZYUM BİR BADAK KALSİYUM İÇİYORUM. YATARKENDE FERRO SANOL DUEDANOLzemuszemus
canımm bende magnezyuma bugün başladımama calsiyum 2 aydır kullanıyorum.. bugündr.um dedi.. kan hapı sabah açkarna.. diğer calsiyum ve magnezyumdan biri öğlen biri akşam alıncak.. ikisini aynı öğünde alma dedii.. bende öğlen magnezyumu içtim ama sen ikisini bir içiyorum diyosun kafam karıştıı ohaoldumsmile
canımm öncelikle kızına öaşallah.. kocaman olmuş yavrun.. basuru bilemicem ama antibiyotik kullanman lazım gibi görünüyo cnm.. hem dr. gerek görmese vermezdi.. geçen ay bende kullandım boğzlarım için ama kullandım sonuçta.. rabbim koruyodur meleklerimizii.. :Saruboceq:
mehtapçım.. oğluşuna maşallah bitanemm koca adam oldular artık allahıma şükürler olsun..gözün aydın cnm kanın dışında birsorun da yokmuş.. sen yine pekmeze kuru üzüme devam canımcım zemuszemus
opuyorumnanaktan iyi akşamlar canım...
sabırsızlıkla bekliyorumm zemuszemus
hayirli aksamlar kizlar
opuyorumnanaktan iyi akşamlar reyhancım.. nasılsın?
kızlar bende kaçarım herkese iyi akşamlar bugün hiç yatmadık
eşim gelenekadar yatayıp öpdüm hepinizi...
opuyorumnanaktan iyi akşamlar iyi dinlenmeler canımm

hayirli aksamlar kizlar

hayırlı akşamlar canımcım nasılsın bitanem bende birazcık dinlendim kayınvalidem gelmişti bugün baygınlık geçirince bakmaya gelmiş yemek getirmiş sağolsun kafamçokkarıştı

bebegcim cok sagol iyim yani refiyecim opuyorumnanaktan
sen nasilsin ??
zeynepcim hosbulduk sagol canim
ah ah öyle kaynanam olsa daha ne isterim
ben hastayim demeye gelmiyo kadin yastik yorgan yatiyo valla

bende iyiyim allaha şükür reyhancım opuyorumnanaktan bugün yoruldum sanırım.. oğlum pek tepiklemiyoo.. zayıf bi hareketlenme hissediyorum sadecee.. o dabi başlasateklmeleri saydırmaya daha iyi olucamm :)))

merhaba kızlar abimlerdeyim.eve geçince oğluşumun cicilerini ekleyeceğim yarıda kaldı ekleyeceklerim.....

kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. meyva faslına geçiyoruz.. kızıma acık da ders çalıştırıyım yatmadan..

hepinize iyi gecelerr...

selam kızlar bende nisan annesiyim topiğin ilk zamanları yazıyordum ama zor bir hamilelik geçirince yazamadım.benide alırmısınız aranıza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…