2010 Nisan Anneleri

özge ye de sööledim. kardeşim dalga geçiyo adını bülent koyun zırt pırt cinsiyeti deişiyo bunun diyor. dalga konusu olduk ayol.

bu arada kızlar biz pazar günü zeynep teysemize gidiyoruz, babamızda geliyo ...
yehuuuuu ayy çok sevindirik olduk...
sizinle paylaşalım dedik.....

özge ye de sööledim. kardeşim dalga geçiyo adını bülent koyun zırt pırt cinsiyeti deişiyo bunun diyor. dalga konusu olduk ayol.

yok be canım yaww....
bence bidaha değişcek o
yaramaz....
ya sen bi doktora daha git şimdi bide herseyi mavi yapcan.....
kız diycekler.....
bu arada sen nerdesin elektrikmi gitti gene.....

ademir oğluna pek şaşırdım, kendimi senin yerine koyuyorum da.. aylardır kızım diye seviyorum, tüm odası, kıyafetleri ona göre hazırlandı.. elbette önemli olan sağlığı ama bize de şimdi sizinki erkekmiş deseler şok geçiririm valla.
ama hayırlı olsun tabi canım...
bak kilosu da yerindeymiş, sağlıkla büyüyormuş..önemli olan o.

hastanede olan tatsızlık için de çok üzüldüm..
eşlerimiz de bizim gibi gerginlikler yaşıyorlar bazen.. onun da ters anına denk geldi demek.
ama sen kendine mukayyet ol, üzme kendini.. germe bülonu :)

özgeee bekliyoruz dört gözle pazarı :)
biz tanıştık, çocuklar tanıştı, adamlar da tanışsın kaynaşsın inşallah :)

SARIMELEKCıM sen tüp bebek bölümünede yazıyodun di canım,seni ordan hatırlıyorum ben yanlış hatırlamıyorsam.canım benim bebişte tüp bebek.Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım....
ÖZGECıĞM ooo ne güzel zeyneplere gidiyosunuz heee....ay böyle ev gezmeleri çooookkkk güzel oluyo...
bu arada ZEYNEPCıĞıM ONLıNE GÖRÜNÜYOSUN.NASILSIN CANIM

biz iyiyiz fundacım, bugün tuhaf bi uyuşukluk var üstümde, gözümü açamıyorum sürekli uyuyasım var..
sen nasılsın ?? yakışıklı oğlun napıyo :)

merhaba, herkes iiçok şükür..
özgecim ne güzel görüşcekmişsiniz zeyneple:)))

izmirli anneler bizde buluşalım bigün:)))

selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıştım fazla yazamadım ama hep takip ettim. çok şükür bebişlerde iyi güzel anneleride iyi.
bizimde bugün şekerimiz ölçüldü çok şükür iyi çıktı. kızımda büyümüş artık teyzeleri 855 gr. gene sata göre bir hafta küçük çıktı.
kızlar çok heycanlıyım yarından sonra memlekete gidiyorum ailemi çok özledim onlara kavuşacağım inş iznimiz 15 gün ama olsun o bile bana yeterkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

alla kavuştursun canım.
maşallah kızına da.. 1 hafta küçük olması problem değil zaten.. maşallahhhhhh

biz iyiyiz fundacım, bugün tuhaf bi uyuşukluk var üstümde, gözümü açamıyorum sürekli uyuyasım var..
sen nasılsın ?? yakışıklı oğlun napıyo :)

canım bazen oluyo öyle ya mesela hiç iş yapasın gelmiyo falan....arada bende de oluyo ya hiç elim kolum kalkmıyor....canım bende iyiyim şekerim iyi çıktı çok mutluyum bugün....yakışıklı oğlumda iyi teyzesi tepinip duruyo bebeğim.dila nasıl?odasını hazırladınız mı tam olarak?

evet canım doğru hatırlıyorsun.bebişim tüp bebek allaha şükür hepimiz için.sana demedimi doktor sezeryan işini?

merhaba canım,
şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim. gözün aydın.
kilosu da yerindeymiş bebişin, maşallah..
o bir hafta gerilik canını sıkmasın, doktorun da olabilir demiş zaten...

aile ziyaretin de hayırlı olsun.. ne güzel seni böyle karnı burnunda görecekler şimdi :)
bol bol da hasret giderirsiniz..

sorma valla bu ara hep o dediğin moddayım ben.
elim kolum kalkmıyo, sanki çook büyük işler yapmışım da yorgunluktan turşu gibi olmuşum gibi hissediyorum..
normal herhalde bu zamanlarda di mi,yedinci aya giriyoruz artık, büyüyo bebişler :)

şekerin iyi çıkmasına da çok sevindim. gözün aydın..
artık bu son testleri de sağlıkla atlattık ya, geride hayırlısıyla gün saymak, büyüyüp kilo almalarını beklemek kalıyor :)

dila'm da iyi teyzesi nasıl olsun :)
arada duruluyor, arada coşuyor :)

odası geldi kuruldu, ama funda öyle bir kokuyor ki inanamazsın..
bebeklere uygun zararsız boya kullanılmasına rağmen, bu boya kokusu nedir inanamıyorum.
evde durulmuyo, tüm camlar açık, ev havalanıp duruyor, ama buna rağmen tinerciler gibi oldum koku altında, kafam beynim döndü.. annemde oturdum tüm gün..
şu bi hafta on güne koku çıksa, sonra da eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştiririm diyorum :)
hayatımın ilk ve tek keyifli ütüsü olacak :) çünkü normalde ütüden nefret ederiiiiiim..:)

yanlış okumadıysam siz de boşaltmışsınız göktuğ'un odasını di mi ?
eşin halletmiş sonunda :)

evet canım doğru hatırlıyorsun.bebişim tüp bebek allaha şükür hepimiz için.sana demedimi doktor sezeryan işini?

yok canım demedi öyle bişey hatta belli olmaz normalde olabilir dedi.ben şimdilik epidural normal düşünüyorum ama sonlara doğru korkarım gibime geliyor,bilmiyorum napcam ama dr um illa tüp bebek diye sezaryan olcan diye bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…