özge ye de sööledim. kardeşim dalga geçiyo adını bülent koyun zırt pırt cinsiyeti deişiyo bunun diyor. dalga konusu olduk ayol.
SARIMELEKCİM sen tüp bebek bölümünede yazıyodun di canım,seni ordan hatırlıyorum ben yanlış hatırlamıyorsam.canım benim bebişte tüp bebek.Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım....
ÖZGECİĞM ooo ne güzel zeyneplere gidiyosunuz heee....ay böyle ev gezmeleri çooookkkk güzel oluyo...
bu arada ZEYNEPCİĞİM ONLİNE GÖRÜNÜYOSUN.NASILSIN CANIM
selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıştım fazla yazamadım ama hep takip ettim. çok şükür bebişlerde iyi güzel anneleride iyi.
bizimde bugün şekerimiz ölçüldü çok şükür iyi çıktı. kızımda büyümüş artık teyzeleri 855 gr. gene sata göre bir hafta küçük çıktı.
kızlar çok heycanlıyım yarından sonra memlekete gidiyorum ailemi çok özledim onlara kavuşacağım inş iznimiz 15 gün ama olsun o bile bana yeterkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
alla kavuştursun canım.
maşallah kızına da.. 1 hafta küçük olması problem değil zaten.. maşallahhhhhh
biz iyiyiz fundacım, bugün tuhaf bi uyuşukluk var üstümde, gözümü açamıyorum sürekli uyuyasım var..
sen nasılsın ?? yakışıklı oğlun napıyo :)
SARIMELEKCİM sen tüp bebek bölümünede yazıyodun di canım,seni ordan hatırlıyorum ben yanlış hatırlamıyorsam.canım benim bebişte tüp bebek.Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım....
ÖZGECİĞM ooo ne güzel zeyneplere gidiyosunuz heee....ay böyle ev gezmeleri çooookkkk güzel oluyo...
bu arada ZEYNEPCİĞİM ONLİNE GÖRÜNÜYOSUN.NASILSIN CANIM
selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıştım fazla yazamadım ama hep takip ettim. çok şükür bebişlerde iyi güzel anneleride iyi.
bizimde bugün şekerimiz ölçüldü çok şükür iyi çıktı. kızımda büyümüş artık teyzeleri 855 gr. gene sata göre bir hafta küçük çıktı.
kızlar çok heycanlıyım yarından sonra memlekete gidiyorum ailemi çok özledim onlara kavuşacağım inş iznimiz 15 gün ama olsun o bile bana yeterkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım bazen oluyo öyle ya mesela hiç iş yapasın gelmiyo falan....arada bende de oluyo ya hiç elim kolum kalkmıyor....canım bende iyiyim şekerim iyi çıktı çok mutluyum bugün....yakışıklı oğlumda iyi teyzesi tepinip duruyo bebeğim.dila nasıl?odasını hazırladınız mı tam olarak?
evet canım doğru hatırlıyorsun.bebişim tüp bebek allaha şükür hepimiz için.sana demedimi doktor sezeryan işini?
iyiakşamlar akşam ekibi nerdeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?