2010 Nisan Anneleri

eheheh yok uyku falan alışın uykusuz geceler yavaş yavaşkaydirigubbakcemile3
herkes ekipte yer alacak kızlarrr yoklama yapacaz bundan sonra dimi kız funda
eeveett şimdi derindeniz, zeynep, funda ve tarhan konuyu kim buluyo bu akşam?kaydirigubbakcemile3

ooooy, siz birlere ikilere kadar oturuyorsunuz yahu
valla benim o saatte nerelerimde pirelerin uçuştuğunu hayal bile edemezsiniz :))

10-10.30 gibi yatıp 6da ayağa dikiliyorum
dila gelince nasıl olcak düzenimiz bakalım...

konu bulmayı ise ben bilmem, ekibin misafiriyim, siz açın ben şettiririm uyuyana kadar :))

canım normal artık bu durumda olmamız.artık büyüyo bebişlerimiz.Allaha şükür canım bu testleride atlattık artık dediğin gibi şafak sayacağız canım.
canım bizde badana yaptırdık odasına boyattık ama kokmuyor.birde badana kokusu 1 ayda çıkar diyorlar.biz badanasını şu bebeğe zararlı olmayanlar varmış ondan almış eşim sizde öyle alacaktınız öyle hatırlıyorum sanki canım.
canım göktuşun odasını boşalttık bu hafta gelecek beşik ve dolabı.bende hiç ütü sevmem ama bende hayatımın en güzel en mutlu ütüsünü yapacağım sanırım.çok mutluyum yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar. nasılsınız bakalım? tarhancım ve ademir gözünüz aydın maşallah beb
işlere ama ademir senden de böyle bişey bekliyordum yani sürprizlerin insanısın hakkaten ya:) neyse oğlun sağlıklı ya ona bak canını da sıkma
bu arada teyzoşlar biz de bugün dr a gittik allaha şükür oğlum gayet sağlıklıydı fakat dr teyzeye konumunu sorduumda başı aşağıda deyince kuvvetli bi çığlık atmak üzereydim. nasıl yani ya aşağıda derken flan oldum. yok canım korkma dedi daha küçük aşağı yukarı hareket serbestisi var akşama gel yukarı çıkar dedi derin bir ohhhh çektim yani çok şükür kan ve idrar tahlillerimiz ve özellikle şeker yüklememiz iyi çıktı çünkü dr geçen ay birden 3,5 kg birden alınca gebelik diyabetinden korktu ama iyi normal çıkttı. işte bizim de bugünümüz böyleydi geçmişe bi bakayım dedim ama tam da bakamadım.
tarhancım nerde resmi oğlunun bi görelim o tosunu mşallah da diyelim de

iyiakşamlar akşam ekibi nerdeeekaydirigubbakcemile3

burdayız canım .dünür zeynep kayınvalidesinde gelir az sonra.
canım kaanın fotosunu koymuşsun ne tatlı maşallah.ah nasıl büyüdüler ....ben bi türlü cesaret edemedim renkli usg sini koymaya gerçi eşimde istemiyor.

bu arada budebecim gözün ydın canım şeker yüklemen iyi çıkmış çok sevindim diyete devammı

bencede tuğbacığım yoklama alalım bundan sonra kaçak olmasın

ayyyyy inanmıyorum kendime yaaaaaaaaaaaaaa kız koskoca resim koymuş isminin yanına ama o kadar sapıtmışım ki onu göremedim tarhancım tamam canım gördüm :):kedi:

yok misafir falan burda seni seçtik cezalısın konuyu sen bul

bende geldim ekibe kızlar ama fazla kalamam ona göre
tarhan o gerçekden senin bebişmi oyyy kuzuma ben bu ay göremedim kuzumu
ama yarın yeni bir doktora gideceğim orda görürüm artık...

oh ne güzel oda da boyanmış :)
bizim boyadan sonra hiç koku olmamıştı, dediğin gibi o zararsız boyalardan boyattık.
ama bu mobilya kokusu bambaşkaymış.. cumartesi akşamüstü geldi mobilya, o günden beri yağmur yağdığı anlar hariç sürekli camı açık odanın ama yok, cayır cayır kokuyo hala..
ne zaman hafifleyecek bakalım..

sizin oda da gelecekmiş bu hafta :)
hayırlı olsun..
ben deliye döndüm, boş odaya girip girip eşyalara bakıp bakıp ağlıyorum bakalım sen nasıl olacaksın :)

:) sonuçlar iyi çıkmış.. çok şükür gözün aydın güzelim.
3.5 kilo da bebeğine yarasın, yağ olsun bal olsun löp löp et olsun minişine :dance:

canım merhaba hoşgeldin.maşallah oğluşuna canım.herşeyin iyi çıkmasına ve güzel haberlerle gelmene sevindim canım.canım bebekler şu zamanlarında rahatça yer değiştirirler ama sonlara doğru bu konu daha önemli hale gelir canım.
sağol tatlım şükür benim diyette iyi çıktı ama diyete devam edeceğim.ama bugün kendimi ödüllendirdim tatlımı yedim.10 gün daha yemem heralde. bu arada tuğbacığım o tatlıdan bulamadık sen yiyebildin mi bari*

tuğba, bebişin resmini ben de yeni gördüm :)
maşallah ona.. kocaman bebek oldular yahu.. inanamıyorum ben..
nazar değmesin.. boncuğumuzu da koyalım.

yok misafir falan burda seni seçtik cezalısın konuyu sen bul

oooy
yok valla ben birazdan çaktırmadan kaçıcam zati :)

çok uykum var çoook

siz nasıl oturuyorsunuz geç saatlere kadar hayret ediyorum.

gerçi anormal olan benimki di mi. biyolojik saatim el kadar çocuklarınki gibi.
10'da uyunur mu yahu..
ay geçen gece 9.30du hatta.. şaka gibi :kedi:

:)))) ay ne güzel kız uykunu alıyon en azından ben 1 lerde yatıyomda mide yanmasından 4 lere kadar uyuyamıyom sonra işyerinde ruh gibi dolanıyomkaydirigubbakcemile3

merabalar canım. gözün aydın sende iyi haberler almışsın çok seivndim. benim kaancık da başı aşağıda duruyodu hayatım korkma. sık sık wcye yollamaktan başka bir sorun yokmuş. resmimizi avatar olarak koyduk canımcımopuyorumnanaktan

ay canım sorma benim eşim ben daha eve gelmeden 7 cihana yollamıştı resmi ben de nazar değeceği varsa ordan da değer dedim koydumkaydirigubbakcemile3 böylece oğluşum bütün gün gözümün önnde olacak birde ilk resmimiz ya inanamıyom bakıp bakıp duruyomkaydirigubbakcemile3

canım demekki bebeğin odasından kaynaklandı o koku.canım ya alırken bende sormadım biliyomusun bebeğe zararlımı diye ama çilekten aldım baya dikkat ediyorlar onlarda....
canım bu hafta c.tesi gelecek bende ağlarım girip girip odaya severim heralde....sen odanın fotosunu çeksene süsleme falan yaptın mı?ben uçak falan alacağım bakalım bulabilecek miyim .sonra avize almadık daha yani biraz daha işimiz varkafamçokkarıştı

ayyyyy inanmıyorum kendime yaaaaaaaaaaaaaa kız koskoca resim koymuş isminin yanına ama o kadar sapıtmışım ki onu göremedim tarhancım tamam canım gördüm :):kedi:
aşk olsun hayatım daha on dakika önce koydum zaten ondan denk gelmemiştir belkiopuyorumnanaktan

bencede tuğbacığım yoklama alalım bundan sonra kaçak olmasın

ay evet yalnız dersin sonunda bi ikimiz kalırsız yinekaydirigubbakcemile3 topiğin gece bekçileri hele ben bi işi bırakayım sabaha kadar burdaym yatakta reflüden kıvranacağıma buada takılırım.

bende geldim ekibe kızlar ama fazla kalamam ona göre
tarhan o gerçekden senin bebişmi oyyy kuzuma ben bu ay göremedim kuzumu
ama yarın yeni bir doktora gideceğim orda görürüm artık...

hoşgeldin tatlımmm evett benim koca burunlu kuzum o:asigim:. görmemişin bebişi olmuş heryere resmini koymuşkaydirigubbakcemile3

saol zeynep teyzesi kocaman oldular valla muayenede 1387 gram dedi ya doktor. çıkışta psikolojikmen daha ağırlaşmışttımmkaydirigubbakcemile3 valla benimde derdim hayatta erken yatamıyom bunun bir ortası yokmukikaydirigubbakcemile3

canım sen baştan beri erken mi uyuyosun ben ilk zamanlar çok uyurdum şimdi öyle değilim ama bu sabah baya erken kalktım ve tüm gün ayaktaydım bakalım ne kadar oturabileceğim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…