canım bebeğinin ilk usg fotosunu koyan sensin maşallah yavruna ya.tabi senin cesareti:)))) ay ne güzel kız uykunu alıyon en azından ben 1 lerde yatıyomda mide yanmasından 4 lere kadar uyuyamıyom sonra işyerinde ruh gibi dolanıyomkaydirigubbakcemile3
merabalar canım. gözün aydın sende iyi haberler almışsın çok seivndim. benim kaancık da başı aşağıda duruyodu hayatım korkma. sık sık wcye yollamaktan başka bir sorun yokmuş. resmimizi avatar olarak koyduk canımcımopuyorumnanaktan
ay canım sorma benim eşim ben daha eve gelmeden 7 cihana yollamıştı resmi ben de nazar değeceği varsa ordan da değer dedim koydumkaydirigubbakcemile3 böylece oğluşum bütün gün gözümün önnde olacak birde ilk resmimiz ya inanamıyom bakıp bakıp duruyomkaydirigubbakcemile3
tarhan maşşallah oğluna ne güzel.
eveeeeet..
zeynep kaçar :))
öpüyorum hepinizi.. iyi geceler..
eveeeeet..
zeynep kaçar :))
öpüyorum hepinizi.. iyi geceler..
:) sonuçlar iyi çıkmış.. çok şükür gözün aydın güzelim.
3.5 kilo da bebeğine yarasın, yağ olsun bal olsun löp löp et olsun minişine :dance:
canım merhaba hoşgeldin.maşallah oğluşuna canım.herşeyin iyi çıkmasına ve güzel haberlerle gelmene sevindim canım.canım bebekler şu zamanlarında rahatça yer değiştirirler ama sonlara doğru bu konu daha önemli hale gelir canım.
sağol tatlım şükür benim diyette iyi çıktı ama diyete devam edeceğim.ama bugün kendimi ödüllendirdim tatlımı yedim.10 gün daha yemem heralde. bu arada tuğbacığım o tatlıdan bulamadık sen yiyebildin mi bari*
siz nasıl oturuyorsunuz geç saatlere kadar hayret ediyorum.
gerçi anormal olan benimki di mi. biyolojik saatim el kadar çocuklarınki gibi.
10'da uyunur mu yahu..
ay geçen gece 9.30du hatta.. şaka gibi :kedi:
canım bebeğinin ilk usg fotosunu koyan sensin maşallah yavruna ya.tabi senin cesareti
nede
ohohohhhh benim uykum geldi bile karnımda kazındı hafifden
ben ne yicem şimdi ya offfffff içim dışım ara öğün meyve oldu ayy
kalkimda kendime bi ekmek yapim ben en iyisi kızlar sonrada bi duş::)))
sonra yatak yarın erkenden doktora gideceğiz 10 da randevumuz var
sabah gelemem akşam haberleri veririm size öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar..
sağol bitanem iyi dileklerin için ama doğuma hazırlık anlamında acık azar azar alsam fena olmayacak sanırım bu ay da 2 kiloya yakın almışım mesela ama neyse oğlum iyi beslensin de önemli değil. bu arada oda takımın gelmiş galiba demi canım yanlış anlamadım. hayırlı olsun tatlı tatlı uyusun dila'n inşallah odasında
sağol canım benim ya içim rahatladı allaha şükürler olsun ama yine de azar azar kilo almam gerektiğini düşünüyorum bi ara senden diyeti alayım bari gevşeterek yaparım.
ay sen benim kayıp kardeşim misin acaba zeynep? ben de 10 10,5 arası uykuya doğru yol alıyorum ve bu hep böyleydi hamilelikle ilgisi yok yani.ama neyse ki şu bir haftadır hayata uyum sağlayıp 12 ye kadar oturabiliyorum
ohohohhhh benim uykum geldi bile karnımda kazındı hafifden
ben ne yicem şimdi ya offfffff içim dışım ara öğün meyve oldu ayy
kalkimda kendime bi ekmek yapim ben en iyisi kızlar sonrada bi duş::)))
sonra yatak yarın erkenden doktora gideceğiz 10 da randevumuz var
sabah gelemem akşam haberleri veririm size öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar..
hehehe valla tuğbacığım artık buranın daimi bekçileri biziz he.ama bende bu akşam erken kaçarım belki çünkü sabah erken kalktım
canım ya çok tatlı kaan sürekli fotosuna bakıyorum : ))
yarın güzel haberlerle bekliyoruz canımmmopuyorumnanaktan
tamam tatlım ben nöbeti tek tutarım yarın da sen tutarsın benim yerimekaydirigubbakcemile3 saol funda teyzesi karnımda tepinip duranın bu resimdeki sıpacık olduğunu düşündükçe çıldırcak gibi oluyom sevgiden canım yaaa:asigim:
ay canım benim ben azıcık inançsızımdır pek inanmam gerçi nazar boncuğunu anlam olarak severim. belki de o yüzdendir. gerçi 2 aydır biz bu resmi bekliyodukda göstermemişti sıpacık birazcık doyayım geri kaldırırım korkuyom da nazar değer diyekaydirigubbakcemile3
biz geldik taze oğlumla. yeni adıyla küçük bülo...
kızlar ya benim karnım çok acıktı ben gidip bişeyler yiyeyim sonra da yatarım hepinize iyi geceler tatlı sohbetler dilerimopuyorumnanaktan
maşallah oğluna canım. ya çok güldüm sizin bülo olayınıza şaka maka bülent kalmasın adı isim düşünün bence canımcımkaydirigubbakcemile3
yarın güzel haberlerle bekliyoruz canımmmopuyorumnanaktan
tamam tatlım ben nöbeti tek tutarım yarın da sen tutarsın benim yerimekaydirigubbakcemile3 saol funda teyzesi karnımda tepinip duranın bu resimdeki sıpacık olduğunu düşündükçe çıldırcak gibi oluyom sevgiden canım yaaa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?