2010 Nisan Anneleri

ademircim hoş geldin.biraz daha iyisin dimi*sen bebeğin herşeyini almışmıydın kıyafet falan........

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:

tarhancım 4 boyutluyamı girdin sen?foto oradanmı*
canım benim doktorumun usg aleti 4 boyutlu o muayenede veriyo ama biz 2 aydır bebişin duruşu yüzünden alamamıştık resimi.

ya ne güzel yakalamış dr un. benimki atom karınca gibi sabit durmadığı için tek kare fotoğraf çekemedi dr. kızzzz bu doğunca da bööle olursa ben yandım valla...

valla hangisi iyi bilemiyorum bizimki de çok sakin. canım valla 2 aydır göstermeyen çocuk bugün çok güzel poz verdi doktorda heyecanlandı fazla uğraşmasına gerek kalmadı saolsun oğluşum kırmadı bu sefer bizikaydirigubbakcemile3

nazar boncuğunu sevdiklerime takmak çok hoşuma gidiyo oğluşumu da boncuklarla donatacam anlamı hoşuma gidiyo. alsında nazar konusunda kararsızım inanmıyom ama kendi eşim bile anlatıyo nazar değmiş bişiler olmuş diye bende tedbiri elden bırakmıyayım diyomkaydirigubbakcemile3

ademircim hoş geldin.biraz daha iyisin dimi*sen bebeğin herşeyini almışmıydın kıyafet falan........

basmayın yarama. malesef almıştım. bi de bi ton pembe örgü var. üstleri pembeli ama altlar hep beyaz. ben de sadece üst alayım diyorum nasıl fikir?

merhaba kızlar ooo sohbet koyu sanırım nasılsınız bizde şimdi geldik kayınvalidemlerden bir hizmet bir hizmet anlatamam valla bebişe mendil falan yapıyo kayınvalidem iğne oyasından çok güzel olmuş verindce çekerim resimlerini gerçi mendil dolusu var ama işte adet yerini bulsun işi olacak:)))

şakacı efe hayırlısıyla doğsun da başka şakalar yapasın sizekaydirigubbakcemile3 bülent efe olsun bari kızzzz:roflol:ya bu arada ben sende geyik yapıyosun diye bu şakaları yapıyom ama rahatsız olursan üzülürsen yapmıyayım canım zaten kötü bir gün geçirdin opuyorumnanaktan
ay bu resim işi fena oldu iyice sabırsızlandırıyo insanı. fundacım bana kalsa sadece yüzünün değil ellerini ayaklarının popişinin heryerinin resmini alırdım da doktor kısa kesti yedik sanki usg aletini alla allaaaa:roflol: :roflol: ben de doğurunca kaanımı doktor amcasına göstermicem işteee:roflol:

oo hoşgeldin zeynocum nasılsın. ne güzel valla üstüne titriyo kaynana desene benim kayınvalidem düğünde bana şallar ördü, geçen yıl yelekler atkılar ördü, bebişe daha bir patik bile örmedi. anlamadım gitti ben diyodum döktürür. geçenlerde dedi herşeyin hazırı var şimdi beceremem diye korkuyom örmüyom dedi. sanırım benden çekiniyo beğenmem diye ben biraz ev eşya konusunda huysuzum illa kendim seçecem beğenecem ondan galiba. birde ilk zamanlar o dedi ben ona sıcacık yün yatak yaparım nevresim takımı dikerim bende dedim anne yün yatak bana dokunuyon (alerjim varda) hem ben ortopedik yatakta yatırmak isterim dedim. sanırım benim yüzümden yapmıyomafoldumben

kociş dizi izleyelim diyor kaçtım.....sonra gelirim.

yine bekleriz tatlımmopuyorumnanaktan

dünür hoşgeldin.o kayınvaliden neler yapmış gizemimize canım.maşşallah Allah aranızı bozmasın tatlım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol::roflol:
bize kalsa canım 7 24 bebeklere bakmak isterizde adamlar az veriyo fotosunu yahihoyyyt

bu arada bi de yatak odamız var biliyonuz yengemin aldığı. Onu da kıza göre yaptım demişti. bugün aradım. erkeğe de olur kırmızılı falan dedi. artık biraz mavi katar örümcek adam ekolü yaratırım.

saolun canlarım kayınvalidem döktürmüştü uzun zamandan beri gitmeyincekaydirigubbakcemile3 zaten kendileri düğünlerde aşçılık yapar buralarda çok beceriklidir şimdi söylemeyeyim burada tuğbacığım canım bende kalbini kırmamak için bişey demedim aslınd şimdi herşeyin hazırı var ama olsun heves etmiş yapıyo kendisi pek bir hamarattır yelek falanda yapıcam diyo çok güzel öörnekleri var bu arada ben geçen senden biliyorum eltime örüyodu bu senede bize örecekmiş bu son 2 ay yarın akşam yine gideceğiz sanırım eşimin amcası geliyomuş oturmaya gideriz yine dünürcüğüm yazarım sana neler olduğunu şimdi burada yazmayayım canım

reyhancığım hoşgeldin canım nasılsın bitanem

hoşgeldin canımm kaynatıyoz senden naberr??

selam canım hoşgeldin sende gece kuşu

reyhancığım hoşgeldin canım nasılsın bitanem

hosbulduk kizlar iyim cok sükür
kaynatin bakam bende duyimzemuszemus

kiz ademir bende bekliyom canim öyle bir süpriz
bizim sipada göstermiyo net olarak kendini valla
ama hayirlisi kücük bülo iyi olsunda opuyorumnanaktan
bende öyle bisey olursa sülo takarimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…