ismi hazırdı canım. adı efe olacak. ilk başta kocam bu erkek diye tutturup koymuştu. sonra benim oğlan kız oldu. sonra benim kız oğlan oldu. şimdi adı efe. ama takma adı var onun.kk. alemi onu küçük bülo olarak bilsin.
canım benim doktorumun usg aleti 4 boyutlu o muayenede veriyo ama biz 2 aydır bebişin duruşu yüzünden alamamıştık resimi.tarhancım 4 boyutluyamı girdin sen?foto oradanmı*
ya ne güzel yakalamış dr un. benimki atom karınca gibi sabit durmadığı için tek kare fotoğraf çekemedi dr. kızzzz bu doğunca da bööle olursa ben yandım valla...
ay canım ya sanırım fazla etkiledim seni ya.aslında bende inanmam nazar boncuğuna ama nazara inanırım.ben montumun önü kapanmadığı için şal atıyorum üstüme karnımıda kapatıyorum onunla...eğer şalı unutup kapatmadıysam nazardan baya etkileniyorum ya çok kötü ediyor beni....
ademircim hoş geldin.biraz daha iyisin dimi*sen bebeğin herşeyini almışmıydın kıyafet falan........
ismi hazırdı canım. adı efe olacak. ilk başta kocam bu erkek diye tutturup koymuştu. sonra benim oğlan kız oldu. sonra benim kız oğlan oldu. şimdi adı efe. ama takma adı var onun.kk. alemi onu küçük bülo olarak bilsin.
ay bu resim işi fena oldu iyice sabırsızlandırıyo insanı. fundacım bana kalsa sadece yüzünün değil ellerini ayaklarının popişinin heryerinin resmini alırdım da doktor kısa kesti yedik sanki usg aletini alla allaaaa:roflol: :roflol: ben de doğurunca kaanımı doktor amcasına göstermicem işteee:roflol:canım ya ben bebeğimi renksizde gördüğümde de çok heyecanlanıyorum ama renkli bir başka güzel. ya işte bu bebek yani kaan aylar sonra kucağında olacak ne güzel ya çok farklı ve güzel bir duygu...ağzı,burnu,yüzü tam da böyle bi bebek gelecek kucağına çok güzel çok.ben hergün oğlumu seviyorum elini yüzünü burnunu güzel ağzını heryerini seviyorum.ay zamanları gelsede doğsalarda sevsek şı sıpaları ya
şakacı efe hayırlısıyla doğsun da başka şakalar yapasın sizekaydirigubbakcemile3 bülent efe olsun bari kızzzz:roflol:ya bu arada ben sende geyik yapıyosun diye bu şakaları yapıyom ama rahatsız olursan üzülürsen yapmıyayım canım zaten kötü bir gün geçirdin opuyorumnanaktan
yok be yav. rahatsız olmam. aynen devam.
basmayın yarama. malesef almıştım. bi de bi ton pembe örgü var. üstleri pembeli ama altlar hep beyaz. ben de sadece üst alayım diyorum nasıl fikir?
merhaba kızlar ooo sohbet koyu sanırım nasılsınız bizde şimdi geldik kayınvalidemlerden bir hizmet bir hizmet anlatamam valla bebişe mendil falan yapıyo kayınvalidem iğne oyasından çok güzel olmuş verindce çekerim resimlerini gerçi mendil dolusu var ama işte adet yerini bulsun işi olacak:)))
kociş dizi izleyelim diyor kaçtım.....sonra gelirim.
merhaba kızlar ooo sohbet koyu sanırım nasılsınız bizde şimdi geldik kayınvalidemlerden bir hizmet bir hizmet anlatamam valla bebişe mendil falan yapıyo kayınvalidem iğne oyasından çok güzel olmuş verindce çekerim resimlerini gerçi mendil dolusu var ama işte adet yerini bulsun işi olacak:)))
selam kizlar nabersiniz bakim gece kuslari
şakacı efe hayırlısıyla doğsun da başka şakalar yapasın sizekaydirigubbakcemile3 bülent efe olsun bari kızzzz:roflol:ya bu arada ben sende geyik yapıyosun diye bu şakaları yapıyom ama rahatsız olursan üzülürsen yapmıyayım canım zaten kötü bir gün geçirdin opuyorumnanaktan
ay bu resim işi fena oldu iyice sabırsızlandırıyo insanı. fundacım bana kalsa sadece yüzünün değil ellerini ayaklarının popişinin heryerinin resmini alırdım da doktor kısa kesti yedik sanki usg aletini alla allaaaa:roflol: :roflol: ben de doğurunca kaanımı doktor amcasına göstermicem işteee:roflol:
selam kizlar nabersiniz bakim gece kuslari
hoşgeldin canımm kaynatıyoz senden naberr??
selam canım hoşgeldin sende gece kuşu
reyhancığım hoşgeldin canım nasılsın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?