2010 Nisan Anneleri

Merhaba Nisan anneleri,
Kızlar bizde doktora gittik. Bebişim çok iyiymiş. 1 kg olmuşuz. Boyumuz 35 cm olmuş. Biraz haftamıza göre zayıfmıyız dedim yok kilosu gelişimi çok iyi dedi doktorumuz. Bebişim uyuyordu, yüzünü sadece yandan görebildim. Oğlum nazlı benim şöyle bir tam göstermiyor kendini. Doktordan geldiğimden beri kendimde değilim resmen. :asigim:
Bu arada doktorum şok yaşadı göbeğin nasıl çıkmış diye. Birde tartıda 59 kilo çıktım. Bir ayda 4 kilo almış çıktım. mafoldumben Çok güzel gidiyordu kilon bu ay çok olmuş dedi doktorum.
Budebe canım rejim listeni banada verirmisin. Yoksa ben her ay 4 kilo alırsam sonum vahim. eyvahedigeldismile

saol canım. ama sen benden şanslısın. baştan beri kararsız senin dr. benimki 100% kız dedi.sonra erkek çıktı. ama biliyonuz mu ben çözdüm galiba olayı. tıp literatürüne geçsin bu tesbitim. günde 3 litre su içince benim çocuk sulak yerde bulunduğundan dallandı budaklandı erkeğe döndü valla.

kırmızıda bişi yok kız ben de oğlana habire kırmızı bişiler bakıyom

maşallah maşallah allah bozmasın cicimopuyorumnanaktan

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyallah seni ne etmesin
bu uykulu kalimde beni güldürdün allahda seni güldürsün emi

kizlar ben kaciyorum esim sabaha karsi ise gidiyo kalip ona kahvalti veriyorum o yüzden erkenden tünemek zorunda kaliyorum
hepinizi kocaman öpüyorum allah rahatlik versin

Tarhan bebişin fotosunu koymuşsun. Maşallah bebişine. Ne güzel bir bebek olacak.
Benim oğluşumda 2 aydır poz vermiyor, bekliyoruz ins.

ayyy gözün aydın canım maşallah bebişineopuyorumnanaktan

ya hayret bişisin kız öldüm gülmekten valla senin bu teoriyi erkek milleti duymasın sulak yerde olunca pipileri çıkacağını duyanlar 7/24 sudan çıkmazlar:roflol: :roflol: :roflol:

valla benimki teori. araştırmacı ruhlu erkekler deneyebilirler, serbest

Tarhan bebişin fotosunu koymuşsun. Maşallah bebişine. Ne güzel bir bebek olacak.
Benim oğluşumda 2 aydır poz vermiyor, bekliyoruz ins.

saol canımcımm görmemişin oğlu olmuş modundayım kaydirigubbakcemile3 bizide 2 ay bekletmişti sıpam ama değdi valla gözümü alamıyom darısı sizin başınıza canım

canım Allah nazarlardan saklasın bende bi yatamadım heeee.oğluma günlük yazdım biraz tatlım.canım bizede gelin ya özlediiiiiimmmmmmmmsositososito

merhaba canım maşşallah oğluşuna güzel haberlerle gelmişsin ne güzel canım.canım sen kaçla başladın kaç kilo aldın ben 10 kilo aldım durdu kilo alışım.yalnız ben şu anda 69 um:sm_cool:

ademir canım nerden buluyon bu lafları muhabbetsin heeee.......demek ondan diyosun dallandı budaklandı.....
kızlar ben yatıyorum ya sırtım baya ağrıdı yatamadım bi türlü oğlumun günlüğünü yazdım.ben kaçtım byeeeeeeee.uyumazsam gelirim yine.öptüm hepinizi<<<<<<<

Ademircim, oğluşun olcakmış, maşallah ona. Geçmişte eşinin yaptıkları yazmışsın canım, eşin zor bir insan anlaşılan. Canım, ins bebişinizin doğumu onuda sakinleştirir.
Bu arda sulak yer teorisini çok yerde dile getirme, susuzluk sorunu çıkar alimallah.

Budebe şeker ölçümlerin iyi çıkmış. Çok sevindim. Maşallah azmine.

merhaba canım maşşallah oğluşuna güzel haberlerle gelmişsin ne güzel canım.canım sen kaçla başladın kaç kilo aldın ben 10 kilo aldım durdu kilo alışım.yalnız ben şu anda 69 um:sm_cool:

Canım 51 ile başladım. İşin garibi doktorda 59 çıkan ben evde 57 çıktım. Yarın birde sağlık ocağında tartılıyım ben kaç kiloyum bir öğreneyim.

Canım 51 ile başladım. İşin garibi doktorda 59 çıkan ben evde 57 çıktım. Yarın birde sağlık ocağında tartılıyım ben kaç kiloyum bir öğreneyim.

canım öncelikle sağol tatlım.
canım baya az kilo almışsın sen ya ne güzel ben 10 kilo aldım.canım açlık ve tokluk birde hassas tartılarda çok fark ediyor.

erkflizciğim canım gözün aydın maşşallah bebişine canım kocaman olmuş canımcım gelsin artık şu salı günü bende görmek istiyorum yavrumu kaç kilo olduğunu canım benim

dünürcüğüm canım yatmayamı gidiyosun benimde belim bu akşam çok ağrıdı çok fazla oturuncada insan bir tuhaf oluyo hareket etmek lazım arada bende kendimi çok yorgun hissediyorum daha doğrusu uykusuz bu aralar uykucu oldum erkenden yatasım geliyo sbahta erkenden kalkıyorum

ay bi gidemedim zaten ama şimdi kesinlikle yatıyorum canım.canım ben dün gece çok az uyudum malum kaç çıkacak derdine.sabahları çok güZel uyuyorum canım bazen 10 a 11 e kadar falan.artık bel sırt ağrısı fazla oluyor.daha fazla hareket lazım canım.artık gidiyorum hepinize bye............

hepinizi öptük teyzoşlar bizde yol alalım ufaktan kızım zaten sanırım yatalım diyor tepik tepik üstüne dönüyo içerde resmen top oynuyo sanki maşallah oda dinlenmek istiyo sanırım öptük herkesi hayırlı geceler

Canım, güzel kızının güzel haberleriyle gelirsin ins. bayanssulusmile Renkli ultrasonada girecekmisiniz? Kız bebeği ne kadarda güzeldir o şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…