hosbulduk kizlar iyim cok sükür
kaynatin bakam bende duyimzemuszemus
kiz ademir bende bekliyom canim öyle bir süpriz
bizim sipada göstermiyo net olarak kendini valla
ama hayirlisi kücük bülo iyi olsunda opuyorumnanaktan
bende öyle bisey olursa sülo takarimkafamçokkarıştı
bu arada bi de yatak odamız var biliyonuz yengemin aldığı. Onu da kıza göre yaptım demişti. bugün aradım. erkeğe de olur kırmızılı falan dedi. artık biraz mavi katar örümcek adam ekolü yaratırım.
maşallah maşallah allah bozmasın cicimopuyorumnanaktansaolun canlarım kayınvalidem döktürmüştü uzun zamandan beri gitmeyincekaydirigubbakcemile3 zaten kendileri düğünlerde aşçılık yapar buralarda çok beceriklidir şimdi söylemeyeyim burada tuğbacığım canım bende kalbini kırmamak için bişey demedim aslınd şimdi herşeyin hazırı var ama olsun heves etmiş yapıyo kendisi pek bir hamarattır yelek falanda yapıcam diyo çok güzel öörnekleri var bu arada ben geçen senden biliyorum eltime örüyodu bu senede bize örecekmiş bu son 2 ay yarın akşam yine gideceğiz sanırım eşimin amcası geliyomuş oturmaya gideriz yine dünürcüğüm yazarım sana neler olduğunu şimdi burada yazmayayım canım
kırmızıda bişi yok kız ben de oğlana habire kırmızı bişiler bakıyom
saol canım. ama sen benden şanslısın. baştan beri kararsız senin dr. benimki 100% kız dedi.sonra erkek çıktı. ama biliyonuz mu ben çözdüm galiba olayı. tıp literatürüne geçsin bu tesbitim. günde 3 litre su içince benim çocuk sulak yerde bulunduğundan dallandı budaklandı erkeğe döndü valla.
ayyy gözün aydın canım maşallah bebişineopuyorumnanaktanMerhaba Nisan anneleri,
Kızlar bizde doktora gittik. Bebişim çok iyiymiş. 1 kg olmuşuz. Boyumuz 35 cm olmuş. Biraz haftamıza göre zayıfmıyız dedim yok kilosu gelişimi çok iyi dedi doktorumuz. Bebişim uyuyordu, yüzünü sadece yandan görebildim. Oğlum nazlı benim şöyle bir tam göstermiyor kendini. Doktordan geldiğimden beri kendimde değilim resmen. :asigim:
Bu arada doktorum şok yaşadı göbeğin nasıl çıkmış diye. Birde tartıda 59 kilo çıktım. Bir ayda 4 kilo almış çıktım. mafoldumben Çok güzel gidiyordu kilon bu ay çok olmuş dedi doktorum.
Budebe canım rejim listeni banada verirmisin. Yoksa ben her ay 4 kilo alırsam sonum vahim. eyvahedigeldismile
saol canım. ama sen benden şanslısın. baştan beri kararsız senin dr. benimki 100% kız dedi.sonra erkek çıktı. ama biliyonuz mu ben çözdüm galiba olayı. tıp literatürüne geçsin bu tesbitim. günde 3 litre su içince benim çocuk sulak yerde bulunduğundan dallandı budaklandı erkeğe döndü valla.
ayyy gözün aydın canım maşallah bebişineopuyorumnanaktan
ya hayret bişisin kız öldüm gülmekten valla senin bu teoriyi erkek milleti duymasın sulak yerde olunca pipileri çıkacağını duyanlar 7/24 sudan çıkmazlar:roflol: :roflol: :roflol:
Tarhan bebişin fotosunu koymuşsun. Maşallah bebişine.Ne güzel bir bebek olacak.
Benim oğluşumda 2 aydır poz vermiyor, bekliyoruz ins.
saolun canlarım kayınvalidem döktürmüştü uzun zamandan beri gitmeyincekaydirigubbakcemile3 zaten kendileri düğünlerde aşçılık yapar buralarda çok beceriklidir şimdi söylemeyeyim burada tuğbacığım canım bende kalbini kırmamak için bişey demedim aslınd şimdi herşeyin hazırı var ama olsun heves etmiş yapıyo kendisi pek bir hamarattır yelek falanda yapıcam diyo çok güzel öörnekleri var bu arada ben geçen senden biliyorum eltime örüyodu bu senede bize örecekmiş bu son 2 ay yarın akşam yine gideceğiz sanırım eşimin amcası geliyomuş oturmaya gideriz yine dünürcüğüm yazarım sana neler olduğunu şimdi burada yazmayayım canım
Merhaba Nisan anneleri,
Kızlar bizde doktora gittik. Bebişim çok iyiymiş. 1 kg olmuşuz. Boyumuz 35 cm olmuş. Biraz haftamıza göre zayıfmıyız dedim yok kilosu gelişimi çok iyi dedi doktorumuz. Bebişim uyuyordu, yüzünü sadece yandan görebildim. Oğlum nazlı benim şöyle bir tam göstermiyor kendini. Doktordan geldiğimden beri kendimde değilim resmen. :asigim:
Bu arada doktorum şok yaşadı göbeğin nasıl çıkmış diye. Birde tartıda 59 kilo çıktım. Bir ayda 4 kilo almış çıktım. mafoldumben Çok güzel gidiyordu kilon bu ay çok olmuş dedi doktorum.
Budebe canım rejim listeni banada verirmisin. Yoksa ben her ay 4 kilo alırsam sonum vahim. eyvahedigeldismile
merhaba canım maşşallah oğluşuna güzel haberlerle gelmişsin ne güzel canım.canım sen kaçla başladın kaç kilo aldın ben 10 kilo aldım durdu kilo alışım.yalnız ben şu anda 69 um:sm_cool:
Canım 51 ile başladım. İşin garibi doktorda 59 çıkan ben evde 57 çıktım. Yarın birde sağlık ocağında tartılıyım ben kaç kiloyum bir öğreneyim.
erkflizciğim canım gözün aydın maşşallah bebişine canım kocaman olmuş canımcım gelsin artık şu salı günü bende görmek istiyorum yavrumu kaç kilo olduğunu canım benim
dünürcüğüm canım yatmayamı gidiyosun benimde belim bu akşam çok ağrıdı çok fazla oturuncada insan bir tuhaf oluyo hareket etmek lazım arada bende kendimi çok yorgun hissediyorum daha doğrusu uykusuz bu aralar uykucu oldum erkenden yatasım geliyo sbahta erkenden kalkıyorum
erkflizciğim canım gözün aydın maşşallah bebişine canım kocaman olmuş canımcım gelsin artık şu salı günü bende görmek istiyorum yavrumu kaç kilo olduğunu canım benim
dünürcüğüm canım yatmayamı gidiyosun benimde belim bu akşam çok ağrıdı çok fazla oturuncada insan bir tuhaf oluyo hareket etmek lazım arada bende kendimi çok yorgun hissediyorum daha doğrusu uykusuz bu aralar uykucu oldum erkenden yatasım geliyo sbahta erkenden kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?