2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlaaaar
dün gece için de özür dilerim valla sohbetin ortasında çöt diye çıkmış bulundum ama bana uyku bastırdı mı, ister misafirlikte olayım ister evde, ister yabancı birinin yanında, ister yolda, cart diye uyurum.. kafamı tutamıyorum. çocuk gibiyim vallaha

fundacımm, günaydın :)
mobilyayı konuşuyorduk ya gece, çilek mobilyadan yana için rahat olsun, onlar da bebeklere uygun zararsız boyalardan kullanıyorla.r ama yine de olağanmış bu koku işte..
ben henüz hiçbir şey koymadım odaya, mobilyacıdaki teşhir salonu gbi duruyor. şu koku bi çıksın, sonra ben de avizesini halısını perdesini alıcam, sonra yerleştirir süsler resmini çekerim inşallah:)

sen nasılsın bu sabah? göktuğ nasıl? yaptınız mı kahvaltınızı :)

canım sen baştan beri erken mi uyuyosun ben ilk zamanlar çok uyurdum şimdi öyle değilim ama bu sabah baya erken kalktım ve tüm gün ayaktaydım bakalım ne kadar oturabileceğim canım?

ay valla ezelden beri böyleyim funda :kedi:
erkenden sızıveriyorum geceleri..
hatta o saate gece demek ayıp, akşam diyelim :kedi:

ay sen benim kayıp kardeşim misin acaba zeynep? ben de 10 10,5 arası uykuya doğru yol alıyorum ve bu hep böyleydi hamilelikle ilgisi yok yani.ama neyse ki şu bir haftadır hayata uyum sağlayıp 12 ye kadar oturabiliyorum

aha buldum kendim gibi birini :))
gel bacım sarılalım :))
kendimi bildim bileli herkes dalga geçer benle bu erkenciliğim yüzünden, ama herkesin düzeni ayrı işte.. ben de hep erkenden yatar erkenden kalkarım...
diloş doğunca uykusuz gecelere nasıl dayanıcam bakalım fisfisfis

ayse denizle, bircem de geldiii
günaydın kızlaaar

anam bende bugün bi sevgi kelebeği hali var..
pek güzel uyandım
maşallah banaaaa :)

günaydın canım.ne özürü aşkolsun...
biz iyiyiz göktuşla siz nasılsınız kızınla canım*
biz daha kahvaltı yapmadık yeni acıktık canım.
canım odanın badana kokusu 1 ayda çıkar derler inşallah o zamana kadar geçer koku.
canım bende çilek mobilyaya güveniyorum koku olacağını zannetmiyorum ama y,nede belli olmaz tatlım gelside yazarım.ben halısını falanda sermeyeceğim canım doğuma yakın sererim.artık kapı süsü falan bişeyler yapmaya başlamam lazım.ay az zaman kalıyo ya yıllardır hatta çocukluğumdan beri hayal ettiğim şey Allahın izniyle anne olacağız....:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:) biz de iyiyiz canım..
yaptık kahvaltımızı, hatta ara öğün zamanımız bile geliyor ufaktan :))
kızım tekme atıyor, kediler göbeğimin zıplayışına anlam vermeye çalışıyor, ben de onları izleyip eğleniyorum :))

oda hazırlıkları tatlı telaşlar di mi fundacım..
ben de senin gibi öyle çok hayal ettim ki bu günleri.. bazen düşünüp hüzünlenip ağlıyorum.
ne kadar şükretsek az..

ayy, bi de valla azalan zaman da geriyor beni ufaktan :))
şaka maka martta başlayacak nisan bebeklerinin gelişi :)
kalan işleri de halledip oturup rahat rahat gün saymak istiyorum artık..

bi halısı, bi perdesi, avizesi, bi de dediğin gibi süslemeleri, bebek şekerleri falan kalıyor yapmam gereken....
şu bir ay içinde bunlar da bitse, hastane çantamı hazırlar otururum artıkın :) opuyorumnanaktan

slm guze nısan annelerı nasılsınız

bız ıyız oglusum uyuyor
sımdı kahvaltı edıp uyuyacagım
tabı yavrum ozamana kadar uyanmazsa

günaydınlar herkese hayırlı günler diliyorum şimdiden opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/340883-1-senede-5-bebegimi-kaybettimucunu-oncesinde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html

gözün aydın aşkitom rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eğlesin inşallah

ayyyy zeynocuğum geceki sohbete bende katılamadım zaten geç geldik kayınvalidemlerden sonra bilgisayar dondu eşim onu yaptı sonra girdiğimdede uykum geldi neyse inşallah bu akşam telafi ederiz artık ne yapalım

dünürcüğüm damadımın odası çok güzel olacak inşallah bak aldığımız o tüllerden yapabiliriz size geldiğimiz akşam kapı süsünü deneriz canımcım

çok zevkli canım ya bebek odasını düzenlemek.biz dün akşam oğlumun odasına bir kat daha boya yaptırdık.çok güzel oldu şimdi.açık mavi tonlarında çok içime sindi.bu akşam eşim temizleyecek odayı.c.tesiye eşyalar geliyo,pazara kadın gelcek ve bütün ev temizlenecek.haftaya bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiraceğim.
sanırım göktuğda benimle beraber heya
canlanıyor bir tekme atıyor ki görmelisin dışardan baya belli oluyor.kıyafetlerimi kaldırıyor.
benimde aynen canım senin gibi işim kaldı.halıyı aldıkta gerisi duruyor ha bide perdem benim odasına uygun değiştirmeyeceğim.
ben bir an evvel yapayım istemiyorum bundan sonrası çok zevkli olacak çünkü canım.hep onunla ilgileneceğim kapı süsü,şekerleri,kıyafetleri falan....
ay ben çok heyecanlanıyorum ya hamilelikte çok güzel ama kucağımda da çoook güzel olacak eminim.........zemuszemus

günaydın canım...Allahım sana sabır versin tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…