gözün aydın aşkitom rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eğlesin inşallah
ayyyy zeynocuğum geceki sohbete bende katılamadım zaten geç geldik kayınvalidemlerden sonra bilgisayar dondu eşim onu yaptı sonra girdiğimdede uykum geldi neyse inşallah bu akşam telafi ederiz artık ne yapalım
dünürcüğüm damadımın odası çok güzel olacak inşallah bak aldığımız o tüllerden yapabiliriz size geldiğimiz akşam kapı süsünü deneriz canımcım
günaydın canım...Allahım sana sabır versin tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım
şeymacığım canım rabbim sabırlar versin bitanem her zamn dualarımızda olcaksın o güzel haberleri bizlere vereceksin tekrar ......
slm guze nısan annelerı nasılsınız
bız ıyız oglusum uyuyor
sımdı kahvaltı edıp uyuyacagım
tabı yavrum ozamana kadar uyanmazsa
Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html
kızlar ben topluca hepinize GÜNAYDINNNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile desem olur mu?
iyiyim çok şükür sadece kalça agrısı var oda olcak artık..kuzumda iyi 2 hafta sonra dr konrtolümüz var onu bekliyozgünaydın canım.ben gayet iyiyim sen nasılsın*kuzun nasıl*
günaydın kızlar....
günaydın kızlar........
günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım?
fundacım bişi sorcam çilekten almışsın ya mıbilyanı sevimli bebek odası takımını mı aldın sen? bizde çilekten sallanan beşiği almayı düşünüyoruzda sen hangi beşiği aldın canım?
hoşgeldin canımm maşallah ömerciğe güzel uyuyup güzel emiyor anladığım kadarıyla fırsat bulursan gel uzun uzun anlat bize deneyimlerini opuyorumnanaktan
şeymacım güzel haberlerini bekliyor olacağız lütfen kendine çok dikkat et sen kendini nerde rahat hisserden orda ol biz gelir buluruz seni özleriz çünkü güzel haberlerin olacağına şüphem yok bizede haber vermeyi unutma o zaman olurmuopuyorumnanaktan
günaydın tuğbacığım canım dün gece sohbeti kaçırdım ben yaaa yetişemedim sonra bilgisayar dondu sonrada yapılana kadar uykum geldi(((
tuğbacığım günaydın tatlım. sevimli bebek odası ama ayıcıklı beşik bizimki.o takımın bir kız bir erkek versiyonu var.sallanmıyor beşik ama daha sağlıklı dediler inşallah çocuğumu sallanmaya alıştırmayacağım ama bakalım bebeğede bağlı bu durum.
canım ya benim diyet listem yok aslında dr um yağlı yeme,şekerli yeme,kızartmada uzak dur demişti.bol sebze önermiştibirde kepekli ekmek ye dedi bana.canım birde meyva günde 1 tane elma yedim tatlım.bu dikkat etmeyle haftada 2 kilo vermiştim ve dr agittiğimde bebeğin kilo aldığını ve kendiminde 2 kg verdiğini gördüm
Tarhan bebişin fotosunu koymuşsun. Maşallah bebişine.Ne güzel bir bebek olacak.
Benim oğluşumda 2 aydır poz vermiyor, bekliyoruz ins.
günaydın kızlaaaar
aha buldum kendim gibi birini :))
gel bacım sarılalım :))
kendimi bildim bileli herkes dalga geçer benle bu erkenciliğim yüzünden, ama herkesin düzeni ayrı işte.. ben de hep erkenden yatar erkenden kalkarım...
diloş doğunca uykusuz gecelere nasıl dayanıcam bakalım fisfisfis
günaydın kızlarr.... iyi günler herkeseee...
Günaydıın kızlaaarr.. :)
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri
1453sym, ademir47, anneee, askitom_85, ayse_denizy, bebeg83, ebram, sisi07+, TARHAN günaydınnnnnnnnnnnnn zemuszemus
günaydın kızlar........
günaydın kızlar....
günaydın koca göbüşlü bayanlar:)))
Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:
GÜNAYDIN SEYMACIM ALLAH SABIRLAR VERSİN RABBİM EN KISA ZAMANDA TEKRAR VE SAĞLIKLA GÜZEL HABERLER ALMANI NASİP ETSİN. AMA BAK SÖZ VER İLK BİZLE PAYLAŞKİ BİZ DE SENLE BERABER BU MUTLULUĞU YAŞAYALIM ARKADAŞIM. ALLAHA EMANET OL :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?