2010 Nisan Anneleri

günaydın dünürcüğüm.nasılsın?
canım deneriz canım o tüllerden gelince ben zaten hemen yapamam.sen gelince ancak....kaydirigubbakcemile2

şeymacığım canım rabbim sabırlar versin bitanem her zamn dualarımızda olcaksın o güzel haberleri bizlere vereceksin tekrar ......

günaydın canım benim dünürcüğüm çok acıktık biz bir kahvaltımızı hazırlşayalım döneceğiz tekrar

1453sym, ademir47, anneee, askitom_85, ayse_denizy, bebeg83, ebram, sisi07+, TARHAN günaydınnnnnnnnnnnnn zemuszemus

günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım?
fundacım bişi sorcam çilekten almışsın ya mıbilyanı sevimli bebek odası takımını mı aldın sen? bizde çilekten sallanan beşiği almayı düşünüyoruzda sen hangi beşiği aldın canım?
slm guze nısan annelerı nasılsınız

bız ıyız oglusum uyuyor
sımdı kahvaltı edıp uyuyacagım
tabı yavrum ozamana kadar uyanmazsa

hoşgeldin canımm maşallah ömerciğe güzel uyuyup güzel emiyor anladığım kadarıyla fırsat bulursan gel uzun uzun anlat bize deneyimlerini opuyorumnanaktan

şeymacım güzel haberlerini bekliyor olacağız lütfen kendine çok dikkat et sen kendini nerde rahat hisserden orda ol biz gelir buluruz seni özleriz çünkü güzel haberlerin olacağına şüphem yok bizede haber vermeyi unutma o zaman olurmuopuyorumnanaktan

günaydın tuğbacığım canım dün gece sohbeti kaçırdım ben yaaa yetişemedim sonra bilgisayar dondu sonrada yapılana kadar uykum geldi (((

tuğbacığım günaydın tatlım. sevimli bebek odası ama ayıcıklı beşik bizimki.o takımın bir kız bir erkek versiyonu var.sallanmıyor beşik ama daha sağlıklı dediler inşallah çocuğumu sallanmaya alıştırmayacağım ama bakalım bebeğede bağlı bu durum.

Ederim canım merak etme.Kaan Egemen'in güzel haberlerini okudum çok sevindim ama o an yazamadım :çok üzgünüm: kusuruma bakma olur mu?Rabbim sizlere sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin inş.
Arada bir uğrarım zaten buraya ama eskisi gibi takip edemem.Kısa zamanda iyi haberlerle döneceğimi ümit ediyorum.Destekleriniz için çok teşekkür ederim a.s.

günaydın tuğbacığım canım dün gece sohbeti kaçırdım ben yaaa yetişemedim sonra bilgisayar dondu sonrada yapılana kadar uykum geldi (((

günaydın tatlım dün gece bir ara internetim gittim bende sohbeti yarım bırakmak zorunda kaldım geceler bizim şekerim bu gece muhabbet ederiz üzülme:lepi:

ya tatlım bende çook kararsızım bende sallamayı düşünmüyom ama tecrübelilerden dinlediğim sen onu yapmıcam bunu yapmıcam desen de bebeğin huyu belli olmaz sallanmadan uyumazsa çok zorlanırsın dediler. bende mecbur kalmadıkça sallanma özelliğini kullanmıcam ama sallanmayı iptal ettiğinde de beşik gıcırdıyordu o yönü çok içime sinmedi gittiğimiz son bir kez bakıp karar veririz artıkaklinialirimsmile

birde geçenlerde başka topikte okudum biz emziğe de alıştırmıcaz diyoruz ama bebekler anne memesinden ayrılmıyomuş. ama ilk 10 dakikadan sonra süt değil hava yutuyomuş. birisinin bebeği mosmor olmuş az daha boğuluyomuş uyuduğu yerde. acile götürmüşler bebeğin mide bağırsaklar gazdan şişmiş. doktoru demiş 10 dakikadan fazla memede tutma ağlarsa emzik ver demiş. gel de emzik verme şimdi:umursamaz:

YARIN BAŞLIYORUM O ZAMAN SENİN DİYETE BEN BU AY DA 2 KİLOYA YAKIN ALMIŞIM NEYSE BEBEĞİM DE İYİ BESLENİYOMUŞ GERÇİ ÇOK ŞÜKÜR AMA YİNE DE AZ KİLO ALMAKTA FAYDA VAR

Tarhan bebişin fotosunu koymuşsun. Maşallah bebişine. Ne güzel bir bebek olacak.
Benim oğluşumda 2 aydır poz vermiyor, bekliyoruz ins.

GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH OĞLUŞUNA OLSUN BİZE DE RESİM VEREMEDİ DR TEYZEMİZ BU SEFER BAŞAŞAĞI DURUNCA ZOR OLDU TABİ :)

DAYANIRSIN GÜZELİM YA ONUN SEVGİSİYLE BELKİ ONU SEYREDİCEM DİYE 1 HAFTA BİLE UYUMAZSIN BEN ÖYLE DÜŞÜNYORUM EN AZINDAN. :)

anam bende bugün bi sevgi kelebeği hali var..
pek güzel uyandım
maşallah banaaaa :)[/QUOTE]

MAŞALLAH SANA MAŞALLAH ALLAH BOZMASIN ARTIRSIN

günaydın kızlarr.... iyi günler herkeseee...

Günaydıın kızlaaarr.. :)

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri

1453sym, ademir47, anneee, askitom_85, ayse_denizy, bebeg83, ebram, sisi07+, TARHAN günaydınnnnnnnnnnnnn zemuszemus

günaydın kızlar........

günaydın kızlar....

günaydın koca göbüşlü bayanlar:)))

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN BEBİŞLER NASIL BİZ ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİZ AMA BİRAZDAN KAFAM DÜŞÜCEK VE UYUYCAM ÇÜNKÜ ÇOOOOOOK UYKUM VAR

emzik konusuna bende karşıydım taakii araştıırıp sonuçlarına şaşırana kadar.arkadaşımın abisi çocuk doktoru ve hemen hemen tüm doktorlar emziği tavsiye ediolar.bebeğin damak ve diş yapısının gelişimi için çok öenmliymiş.tabi sürekli ağzında durmasını tavsiye etmiolar.emzirdikten sonra veya tok olupta huysuzluk ağlamalrında verilmeliymiş ve emzik annenin en önemli kurtarıcılarındanmış.ya kızlar merak ettikçe neler öğrenioz ya,bakalım daha neler öğrencez.bazen yanlış şelerde bilebiliomuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…