2010 Nisan Anneleri

tarhancım bebeğinin resmi süpper yaaa.yerim onu ben..tombişte bişe belli allah nazarlardan saklasın.

Günaydın canım.Amin inşaallah.Elbette ilk haberi buraya vereceğim.Siz nisan annesi bende nisan hamilesi olurum belki kim bilir :1rolleyes: Dr.um marta kadar mola vermişti sonrasında bakalım neler olacak?Rabbim'e emanetsin a.s.

:teytey: aynen bacımm..bende 395 gr. bebek taşıyom diye hoplayıp zıplıyodum şimdi daha temkinliyim 1035 gr. olunca kaydirigubbakcemile3 bu arada o köfte burunlu oğluşunu yerim benn.. zemuszemus maşallah canımm.. ne yakışıklı bi oğlan geliyoo...
oy oy maşallah oğluna.. inşallah seni bir kez daha şoka uğratmaz ne diyiimm kaydirigubbakcemile3 hiçbişiyi takma kafana canım.. oğluşunun sağlığı iyi ya çok şükür... sen ona bakk opuyorumnanaktan
maşallah canım kızına.. şekeriniz de iyi çıkmış.. gözün aydınn...uzaktaki yakınlarla görüşmek gibisi varmıı zemuszemus
maşallah canım oğluşuna.. ne güzel haberlerle gelmişsinn.. gözün aydınn... aldığın kilolar da bebiine yarasın inş.. zemuszemus
maşallah meleğine canımm.. herşeyiniz iyiymiş ne hoşş.. gözünüz aydınn.. gelişimi iyiyse kilosu teferruat cnm.. birden alıyolar anlamıyoruz bile zemuszemus
günaydın refiyeciiiim
opuyorumnanaktan
canımm.. dualarımız seninle olucakk.. inşallah en kısa sürede bize yine güzel haberlerle geirsin.. bize de söylemeyi unutma ama olur mu.. opuyorumnanaktan
1453sym, ademir47, anneee, askitom_85, ayse_denizy, bebeg83, ebram, sisi07+, TARHAN günaydınnnnnnnnnnnnn zemuszemus
opuyorumnanaktan
kızlar ben topluca hepinize GÜNAYDINNNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile desem olur mu?

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

günaydın canım.amin inşaallah.elbette ilk haberi buraya vereceğim.siz nisan annesi bende nisan hamilesi olurum belki kim bilir :1rolleyes: Dr.um marta kadar mola vermişti sonrasında bakalım neler olacak?rabbim'e emanetsin a.s.

inşallah canım allah gönlüne göre versin en hayırlı zamanda olsun ve allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.

tarhancım bebeğinin resmi süpper yaaa.yerim onu ben..tombişte bişe belli allah nazarlardan saklasın.

saol canım koca burunlu sıpam çok mutlu etti dün beni teyzesiopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim kusur ne demek asıl sen kusura bakma bizim coşkumuz seni daha çok üzer diye korkuyorum. Kaan Egemen şeyma ablasından oyun arkadaşlarının geleceği haberini sabırsızlıkla bekliyor olacak bitanem. sen nasıl iyi hissedeceksen, nasıl daha iyi olacaksan herşey öyle olsun canımopuyorumnanaktan

evet canım ya bu tip durumlar bize değilde bebeğe göre şekilleniyor.bende öyle diyorum emzik vermeyeceğim ama yinede aldım ne olur ne olmaz bebek durmaz hastanede falan....canım beşiğe karar vermemişsin sanırım.canım ya diyorlarki bebek sallandığında beşiktede ayaktada sallandığında kafa bi sağa bi sola gidiyorya o çocuğun beynine rahatsızlık verirmiş.ya canım biz direnelim ama bebek durmazsa yapacak bişey yokbilmiyorumkismile

inşallah canım allah gönlüne göre versin en hayırlı zamanda olsun ve allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.
bebeg83
Amin kızlar çok teşekkür ederim.Bebeg83 elbette haber vereceğim canım haberi bi alayım da a.s.

Son düzenleme:

Yok canım ben neden kusura bakayım ki.Burada olması gereken bu zaten.Zaten sadece adımın geçtiği kısımları okuyorum.Bazı arkadaşlarla zmnlarımız aynı ister istemez duygu yoğunluğu yaşıyorum.Dualarım sizlerle...Kaan Egemen'e kısa zmnda haber yollarız inşaallah çok öptüm seni.Herşey gönlünce olsun a.s.

refiyecim kayınvalidem diyoki: dün resmini görünce, 1-2 gün önce dışardan hareketini görünce daha yeni inanmaya başladım önceden siz diyodunuz heyecanlanıyodunuz ya inanamıyodum ben diyo. gülermisin ağlarmısın ben 6 aydır mide yanmasından halsizlikten ölüyom bunlar inanmasına yetmemiş galibakaydirigubbakcemile3
sorma kız bebiş ağırlaştıkça kendimi hamal gibi hissetmeye başladım borumu bu 1400 gramkaydirigubbakcemile3 köfte burunlu yakışıklı oğlum refiye teyzesine tekmeleriyle selma sölüyo canım:asigim:

canım bende senin duyduğunun tam aksine emziğin bebeğin damak ve diş yapısını bozduğunu duymuştum.acaba hangisi doğru?mehtapcığım bilir bu konuyu...canım bende emziği öyle nadir anlarda vermeyi düşünüyorum:lepi:

budebecim valla ben çocuk doktorunun yalancısıyım tatlım.

canım çocuk dr u dediyse doğrudur.ben kulaktan dolma duymuştum.
PEKİ KIZLAR OĞLUNUZU DOĞAR DOĞMAZ VE YA EN YAKIN ZAMANDA SÜNNET ETTİRMEK İSTEYEN VAR MI*erken yapıldığında pipide hissizlik oluyormuş.ben düşünüyordum ama eşim kıyamıyor....

aynen canım bende doğar doğmaz yaptıralım düğününü de aklı erince yaparız diyom ama eşim istemiyo. aklı ericek bilicek diyo açıkcası bu erkeklerin daha rahat anlıyacağı bir durum bu konuda ona karşı gelmicem. çünkü o anlamadığı bilmediği her konuyu benim kararıma bırakıyo şimdi bu konuda babalar daha doğru karar verir diye düşünüyom ama yine de arada konuyu açıp nabız yokluyomkaydirigubbakcemile3

AY EVET YA BUDEBECİM BEN DE DOĞAR DOĞMAZ HASTANEDE YAPTIRALIM DEDİM EŞİME BUNLARI DÜŞÜNCENE ÇOCUĞA NASIL BAKARIM DİYE DÜŞÜN SAÇMALAMA DEDİ alsanaalsanasmile AYRICA SEN İSTİYORUM DEYİNCE YAPMAZLAR Bİ SORUN VARSA YAPARLAR DEDİ HALBUKİ KENDİSİ DE ERKEK BU SÖYLEDİĞİNE İNANDIMI BİLMİYORUM BEN DR A YAP DİCEM OLMAZ 12 YAŞINDAN ÖNCE OLMAZ MI DİCEK :) OLSUN CANI SAĞOLSUN YİNE DE BELKİ O DA KIYAMIYO BÖYLE SAÇMA BAHANELER UYDURUYO
AMA BEN YİNE DE SAĞLIKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

fundacımmm bişi daha sorcammm bu idil baby nin hastane çıkışı varya ne kadara aldın kız onu bende alacam da kazıklanmıyayımkaydirigubbakcemile3

anneee bence sen eşinle iddaya gir söyleyince sünneti yaparlarmı yapmazlar mı diyekaydirigubbakcemile3 bu arada benim kayınvalide emekli hemşire biz oğluşlara kıyamıyoz ya oda kıyamamış oğluna genel anestezi altında yaptırmışlar sünneti torpil yapmış benim eşimekaydirigubbakcemile3

merhaba 2010 nisan anneleri 26. haftamdayım bi kızım olacak çok harektli 5ay boyunca gece gündüz süerkli kustum ve şimdi ilaçlardan tiksiniyorum vitaminlerimi içmiyorum kan degerlerim düşük çıktı ama vicdanımda sızlıyor bi tarafta ya bebegim eksik vitamin alırsa die ilaç magnezyum demir elevit gibi vitaminleri kullanmayan varmı bu arada yediklerime beslenmeme çok dikkat ediyorum ne tavsiye edersiniz?

kelebek hoşgeldin canım.allah hayurlısıyla bebeişine kavuşmayı nasip etsin canım. ilaç kullanammıosan demiri,ve vitaminleri gıdalardan alabilirsin canım.yeterki beslenmene dikkat et bebişine yediğin sebze meyve ve yemeklerden o vitaminer gidecektir.ilaç zaten bunlara takviyedir canım.

kelebek hoşgeldin canım gelinciğiminde dediği gibi eğer dengeli besleniyorsan sorun olmaz ama yinede eleviti içmeye bak canım çünkü dışardan ne kadar iyi beslensekte bazı vitaminleri alamıyoruz canım o yüzden ama doktorun daha iyi bilir bitanem gidince sor istersen

bende canım eşime bıraktım ama sonra çocuğun hep aklında kalacak.bazı çocukların psikolojisini bile bozuyor.bende aynen arada eşime soruyorum ama olmaz diyo.sünnet düğünnü sonra yaparız diyodum bende birde dr uma soracağım hissizlik oluyo ya çok acı çekmez hatırlamayacak bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…