günaydın canım tabikide:1hug:
Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:
GÜNAYDIN SEYMACIM ALLAH SABIRLAR VERSİN RABBİM EN KISA ZAMANDA TEKRAR VE SAĞLIKLA GÜZEL HABERLER ALMANI NASİP ETSİN. AMA BAK SÖZ VER İLK BİZLE PAYLAŞKİ BİZ DE SENLE BERABER BU MUTLULUĞU YAŞAYALIM ARKADAŞIM. ALLAHA EMANET OL :Saruboceq:
:teytey: aynen bacımm..bende 395 gr. bebek taşıyom diye hoplayıp zıplıyodum şimdi daha temkinliyim 1035 gr. olunca kaydirigubbakcemile3 bu arada o köfte burunlu oğluşunu yerim benn.. zemuszemus maşallah canımm.. ne yakışıklı bi oğlan geliyoo...teşekkür ederiz refiyecimm valla demiştin çocuğun 1,5kg a yaklaştığını öğrenince psikolojik olarak daha ağırlaştım iyi mikaydirigubbakcemile3 krem çok iyi oldu valla jilet mahvetmişti beni kaydirigubbakcemile3
oy oy maşallah oğluna.. inşallah seni bir kez daha şoka uğratmaz ne diyiimm kaydirigubbakcemile3 hiçbişiyi takma kafana canım.. oğluşunun sağlığı iyi ya çok şükür... sen ona bakk opuyorumnanaktaneh biraz da oğluşumdan bahsedeyim. kendisi 860 gr. minik burunlu, hiperaktif ve herşeyiyle sağlıklı bir ERKEK. Ay dr. ultrasonu açıpta erkekti di mi sizinki deyince şok oldum. aslında hissediyordumda. ailede herkes şok. millet ördü pembeleri. artık saklayacağım olları. altlar hep beyaz onları kullanırız artık.
maşallah canım kızına.. şekeriniz de iyi çıkmış.. gözün aydınn...uzaktaki yakınlarla görüşmek gibisi varmıı zemuszemusselam arkadaşlar aranıza yeni katılmıştım fazla yazamadım ama hep takip ettim. çok şükür bebişlerde iyi güzel anneleride iyi.
bizimde bugün şekerimiz ölçüldü çok şükür iyi çıktı. kızımda büyümüş artık teyzeleri 855 gr. gene sata göre bir hafta küçük çıktı.
kızlar çok heycanlıyım yarından sonra memlekete gidiyorum ailemi çok özledim onlara kavuşacağım inş iznimiz 15 gün ama olsun o bile bana yeterkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
maşallah canım oğluşuna.. ne güzel haberlerle gelmişsinn.. gözün aydınn... aldığın kilolar da bebiine yarasın inş.. zemuszemusmerhabalar kızlar. nasılsınız bakalım?
bu arada teyzoşlar biz de bugün dr a gittik allaha şükür oğlum gayet sağlıklıydı fakat dr teyzeye konumunu sorduumda başı aşağıda deyince kuvvetli bi çığlık atmak üzereydim. nasıl yani ya aşağıda derken flan oldum. yok canım korkma dedi daha küçük aşağı yukarı hareket serbestisi var akşama gel yukarı çıkar dedi derin bir ohhhh çektim yani çok şükür kan ve idrar tahlillerimiz ve özellikle şeker yüklememiz iyi çıktı çünkü dr geçen ay birden 3,5 kg birden alınca gebelik diyabetinden korktu ama iyi normal çıkttı. işte bizim de bugünümüz böyleydi geçmişe bi bakayım dedim ama tam da bakamadım.
maşallah meleğine canımm.. herşeyiniz iyiymiş ne hoşş.. gözünüz aydınn.. gelişimi iyiyse kilosu teferruat cnm.. birden alıyolar anlamıyoruz bile zemuszemusMerhaba Nisan anneleri,
Kızlar bizde doktora gittik. Bebişim çok iyiymiş. 1 kg olmuşuz. Boyumuz 35 cm olmuş. Biraz haftamıza göre zayıfmıyız dedim yok kilosu gelişimi çok iyi dedi doktorumuz. Bebişim uyuyordu, yüzünü sadece yandan görebildim. Oğlum nazlı benim şöyle bir tam göstermiyor kendini. Doktordan geldiğimden beri kendimde değilim resmen. :asigim:
Bu arada doktorum şok yaşadı göbeğin nasıl çıkmış diye. Birde tartıda 59 kilo çıktım. Bir ayda 4 kilo almış çıktım. mafoldumben Çok güzel gidiyordu kilon bu ay çok olmuş dedi doktorum.
opuyorumnanaktangünaydın refiyeciiiim
canımm.. dualarımız seninle olucakk.. inşallah en kısa sürede bize yine güzel haberlerle geirsin.. bize de söylemeyi unutma ama olur mu.. opuyorumnanaktanGünaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/340883-1-senede-5-bebegimi-kaybettimucunu-oncesinde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html
opuyorumnanaktan1453sym, ademir47, anneee, askitom_85, ayse_denizy, bebeg83, ebram, sisi07+, TARHAN günaydınnnnnnnnnnnnn zemuszemus
kızlar ben topluca hepinize GÜNAYDINNNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile desem olur mu?
günaydın canım.amin inşaallah.elbette ilk haberi buraya vereceğim.siz nisan annesi bende nisan hamilesi olurum belki kim bilir :1rolleyes: Dr.um marta kadar mola vermişti sonrasında bakalım neler olacak?rabbim'e emanetsin a.s.
tarhancım bebeğinin resmi süpper yaaa.yerim onu ben..tombişte bişe belli allah nazarlardan saklasın.
Ederim canım merak etme.Kaan Egemen'in güzel haberlerini okudum çok sevindim ama o an yazamadım :çok üzgünüm: kusuruma bakma olur mu?Rabbim sizlere sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin inş.
Arada bir uğrarım zaten buraya ama eskisi gibi takip edemem.Kısa zamanda iyi haberlerle döneceğimi ümit ediyorum.Destekleriniz için çok teşekkür ederim a.s.
günaydın tatlım dün gece bir ara internetim gittim bende sohbeti yarım bırakmak zorunda kaldım geceler bizim şekerim bu gece muhabbet ederiz üzülme:lepi:
ya tatlım bende çook kararsızım bende sallamayı düşünmüyom ama tecrübelilerden dinlediğim sen onu yapmıcam bunu yapmıcam desen de bebeğin huyu belli olmaz sallanmadan uyumazsa çok zorlanırsın dediler. bende mecbur kalmadıkça sallanma özelliğini kullanmıcam ama sallanmayı iptal ettiğinde de beşik gıcırdıyordu o yönü çok içime sinmedi gittiğimiz son bir kez bakıp karar veririz artıkaklinialirimsmile
birde geçenlerde başka topikte okudum biz emziğe de alıştırmıcaz diyoruz ama bebekler anne memesinden ayrılmıyomuş. ama ilk 10 dakikadan sonra süt değil hava yutuyomuş. birisinin bebeği mosmor olmuş az daha boğuluyomuş uyuduğu yerde. acile götürmüşler bebeğin mide bağırsaklar gazdan şişmiş. doktoru demiş 10 dakikadan fazla memede tutma ağlarsa emzik ver demiş. gel de emzik verme şimdi:umursamaz:
bebeg83inşallah canım allah gönlüne göre versin en hayırlı zamanda olsun ve allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.
saol canım koca burunlu sıpam çok mutlu etti dün beni teyzesiopuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim kusur ne demek asıl sen kusura bakma bizim coşkumuz seni daha çok üzer diye korkuyorum. Kaan Egemen şeyma ablasından oyun arkadaşlarının geleceği haberini sabırsızlıkla bekliyor olacak bitanem. sen nasıl iyi hissedeceksen, nasıl daha iyi olacaksan herşey öyle olsun canımopuyorumnanaktan
emzik konusuna bende karşıydım taakii araştıırıp sonuçlarına şaşırana kadar.arkadaşımın abisi çocuk doktoru ve hemen hemen tüm doktorlar emziği tavsiye ediolar.bebeğin damak ve diş yapısının gelişimi için çok öenmliymiş.tabi sürekli ağzında durmasını tavsiye etmiolar.emzirdikten sonra veya tok olupta huysuzluk ağlamalrında verilmeliymiş ve emzik annenin en önemli kurtarıcılarındanmış.ya kızlar merak ettikçe neler öğrenioz ya,bakalım daha neler öğrencez.bazen yanlış şelerde bilebiliomuşuz.
budebecim valla ben çocuk doktorunun yalancısıyım tatlım.
canım çocuk dr u dediyse doğrudur.ben kulaktan dolma duymuştum.
PEKİ KIZLAR OĞLUNUZU DOĞAR DOĞMAZ VE YA EN YAKIN ZAMANDA SÜNNET ETTİRMEK İSTEYEN VAR MI*erken yapıldığında pipide hissizlik oluyormuş.ben düşünüyordum ama eşim kıyamıyor....
canım çocuk dr u dediyse doğrudur.ben kulaktan dolma duymuştum.
PEKİ KIZLAR OĞLUNUZU DOĞAR DOĞMAZ VE YA EN YAKIN ZAMANDA SÜNNET ETTİRMEK İSTEYEN VAR MI*erken yapıldığında pipide hissizlik oluyormuş.ben düşünüyordum ama eşim kıyamıyor....
aynen canım bende doğar doğmaz yaptıralım düğününü de aklı erince yaparız diyom ama eşim istemiyo. aklı ericek bilicek diyo açıkcası bu erkeklerin daha rahat anlıyacağı bir durum bu konuda ona karşı gelmicem. çünkü o anlamadığı bilmediği her konuyu benim kararıma bırakıyo şimdi bu konuda babalar daha doğru karar verir diye düşünüyom ama yine de arada konuyu açıp nabız yokluyomkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?