2010 Nisan Anneleri

hayırlı olsun bebişin bende elevite 5,ayda, demire 6. ayda başladım ama eleviti çok düzenli almıyorum. doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi. gerçi benim hiç kusmam olmadı bebeğin kilosunda ya da benim kan değerlerimde de bir problem yok o yüzden zaten düzenli almıyom. ama sana da ilaç kullan ya da kullanma diyemem ki bence bu konuyu doktorunla görüşürsen sana neleri yersen bu ilaçlara gerek olmayacağını söyleyecektir.opuyorumnanaktan

ya ben o sünnet olayını hastanedeyken yaptırmak okadar istiorum ki.hem çocuğum acı hissetmez hemde rahat olurduk diye.ama eşim istemior.ben oğluma okadar küçükken hem kıyamam diyor hemde eğlenceli yapacam oğlumun sünnetini dyor.onlar işin o tarafında tabi biizm gibi düşünemezler.bakalım şuan savaşma aşamasındayız ben sünnet yaptıralım eğlencesini sonra yaparız diorum.o ısrarla hayır diyor. :umursamaz:

tuğbacım ya kayınvalidene de kızma yakında sen de anne olacaksın nasipse sen de kıyamayabilirsin benim sadece yüzümü gülümsetti anlattığın ve belki de vazgeçerim ben de diye düşündüm :kedi:

mrb kelebek hg allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize ama bana kalırsa bebeğin senden vitamin alsa de sen vitaminsiz kalıp allah korusun hastalık ve enfeksiyonlara açık olabilirsin madem kusman geçti bence artık iç ilaçlarını beslenmeye dikkat etmek tabi ki önemli ama bu ilaçlar da senin için önemli

canım 6 lı takım ben 52 ye aldım fazla geldi banada ama çok güzel....zemuszemus

canım ya bende istiyorum ama eşim işte kıyamıyor.tabi bende kıyamam ama çocuk biraz daha kendini bildiği zaman korkuyor.yeğenim o kadar ağlamıştıki hala cd sini bile izleyemez.eşimde bebek ağlar rahatsız olur diyor.acaba ilk yaparlarken mesela doğumdan 1 gün sonra anestezili mi yapıyorlar...yoksa hafif bir şekilde o bölgeyimi uyuşturuyorlar*

tuğbacım.. valla çok güldüm.. senin kayınvaliden de alemmiş hee.. anca mı inanmış 6aydan sonra.. ama canım içimizde taşıyan bizim yani.. herkes bizim kadar duygu yoğunluğu yaşıcak diye bişi yok.. ama yanii6 ay da enteresan yanii.. ayrıca bu genel anestezi olayı da iyiymiş.. biz de öyle yaptıralım kızz.. biz oğlanları ağaç kovuğunda bulmadık :)))))

canım 6 lı takım ben 52 ye aldım fazla geldi banada ama çok güzel....zemuszemus
ya bana da idilin fiyatları biraz fazla geldi de ama o model içimde kalacak almazsam ben de alacam bebişler bahane kız biz alışveriş manyağıyız hatun milleti olarakkaydirigubbakcemile3

tuğbacım ya kayınvalidene de kızma yakında sen de anne olacaksın nasipse sen de kıyamayabilirsin benim sadece yüzümü gülümsetti anlattığın ve belki de vazgeçerim ben de diye düşündüm :kedi:

yok hayatım kızarmıyım hiç bende gülüyorum her konusu açıldığında hatta acaba emekli ama bizim oğluşa da öyle bi kıyak yaptırabilir mi diye de düşünüyomkaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile hem ben daha ileri gidip onu sünnet etmeyin beni edin diye kendimi usturanın önüne atabilirimkaydirigubbakcemile3

abooo sünnet olayı açılmış kızlar ben eğer erkek olsaydı sünnet işini düşünüyordum çünkü doktorlardan dinlemiştim o an gerçekten hissiz oluyomuş bebeklerin pipisi ve hiç acı duymuyolarmış iyileşmeside çok kısa sürermiş bence doktorlarınızla konuşun gerçi hoş bizimki erkek olsaydı benim eşim izin vermezdi sanırım illa davullu zurnalı düğünlü olsun yaşadığı herşeyi hatırlasın isterdi

merhaba canım.hoşgeldin.canım sen sebze ve meyve yiyosundur canım.bunlar vitamin eksiklerini tamamlar ama gelincikte demiş ilaç
larda bunları takviye ediyorsen yinede kullanmaya çalış bende ilaç içemiyordum ama bebeğim için içebildiğim kadar içiyorum.mesela eleviti asla içemiyordum,onun için şunu yaptım muzu ezip içinede eleviti ezip yedim.dr umda olabilir dedi alternatif bul canım kendine

:roflol: :roflol: dimi kız ağaç kovuğunda bulmadık ben de talep edicem:lepi:
evet cicim biraz daha bekleseydi doğurup kanıtı kucağına vercektim zatenkaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar anladığım kadarıyla bütün babişler oğluşlarının doğar doğmaz sünnet olmasına karşılar. bu konuda onlar bizden daha tecrübeli sırnaşık şey bence bırakalım onların dediği gibi olsun bence:bbo:

ayyy dün bende kayınvalideme çok güldüm benim görümcemin eşi ankarada albay şimdi afganistana gidecekmiş görev icabı 6 ay dönmeyecekmiş görümcemde illa diyo sen ankaraya gel burda kendi tedavi gördüğün doktorda doğum yap diyo ben ayarlarım diyor neyse dün akşam bende kayınvalideme onu dedim kadın birden heyecan yaptı kızına çok kızdı 5 aylık bebkle nereye gideceksin dedi bende 5 değil 6 buçuk 7gircez dediğimde ne o kadar oldumu diye bir şok daha birde müjde verdi bizim kayınvalide biraz bonkör çıktı bakalım bize sanırım ev alcaklarmış burdan seneye konuşmuşlar alcakları adamla doğum hediyem biraz ağır geldi ama neyse aklinialirimsmile

canım ya çoğumuzun eşi böyle düşünüyor halbuki annelik hissiyle bizim daha çok böyle düşünmemiz lazım.ben eşime diyorumki tamam sonradan güzelce düğününü yaparız hem çocuk kendi sünnet düğününde eğlenmiş olur.illa pipisini tutarak ağlamasın üzülmesie gerek yok.benim eşimin sünneti birazb garip olmuş,köye sünnetçi gelmiş kestirelim demiş babannesiyle dedesi:roflol::roflol::roflol:.kayınvalidemler hiç yokmuş bir gelmişlerki tek erkek evlatları sünnet olmuş.eşim birazda o yüzden böle iyicene yapmak istiyor.
canım hem bebek erken sünnet olunca çabuk iyileşme oluyomuş,histmeyecek ne güzel ya....eşleri biraz daha kandırmaya çalışalım:jeyyar:

GÜnaydın kızlar bız bebıŞımıze sÜnnet yaptıracaĞız bÜyÜk olasılık.eŞımde onaylıyor sonradan fıır deĞıŞtırmezse.hem saĞlılı hem hıssetmezmıŞ.dÜĞÜnÜ sonra olur artık.

dünürcüğüm canım benim tanıdığım turgut hocam izin vermez hiç kendini yorma bitanem o yüzden biz damadımın sünnetini davullu zurnalı yapıcağız bikere kayınvalidesi sever pipisini damadının şimdi bizimkinede desem erkek olsa izin vermezdi benim görümcemin küçük oğlunuda gatada genel anestezili yaptırmışltık sünnetini çok kolylık anestezili kızlar çocuk hiçbişey duymuyo odasına geldiğinde alternatif çok yani

tuğbacığım çok yakışıklı olacak senin oğlan haaa bi kız dahamı doğursam gizemden sonra hazır böyle yakışıklı filintaları bulmuşken böyle kayınvalideleri bulmuşken gizemin başı bağlı artık bi kız daha olursa görüşelim heeee

ooooo kayınvalidene maşşallah canım ya baya bonkör senin kayınvalide ne güzel ya :sm_cool:

aynen canım yaptırmaz çok yormayayım canım ben kendimi bari.vereliniortak

ooooo kayınvalidene maşşallah canım ya baya bonkör senin kayınvalide ne güzel ya :sm_cool:

canım sanırım bu ayrılığımız ona çok koymuş eeee senin dediğin gibi bitanem sanırım arada anlatıcaksın bazı şeyleri bencede bak bu akşam yine çağırıyo yemek yapma daha diyo evde ne gerek var diyo yemek saatinde gelin buraya diyo sorma canım aklinialirimsmile

hoşgeldin sarımelekcim.o ne güzel senin eşinde onaylıyomuş.benim eşim cık olmaz diyo

kızlar şafak saymada illere geçen varmı şu anda 81e düşen ondan sonrası daha kolay geçiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…