merhaba 2010 nisan anneleri 26. haftamdayım bi kızım olacak çok harektli 5ay boyunca gece gündüz süerkli kustum ve şimdi ilaçlardan tiksiniyorum vitaminlerimi içmiyorum kan degerlerim düşük çıktı ama vicdanımda sızlıyor bi tarafta ya bebegim eksik vitamin alırsa die ilaç magnezyum demir elevit gibi vitaminleri kullanmayan varmı bu arada yediklerime beslenmeme çok dikkat ediyorum ne tavsiye edersiniz?
canım çocuk dr u dediyse doğrudur.ben kulaktan dolma duymuştum.
PEKİ KIZLAR OĞLUNUZU DOĞAR DOĞMAZ VE YA EN YAKIN ZAMANDA SÜNNET ETTİRMEK İSTEYEN VAR MI*erken yapıldığında pipide hissizlik oluyormuş.ben düşünüyordum ama eşim kıyamıyor....
fundacımmm bişi daha sorcammm bu idil baby nin hastane çıkışı varya ne kadara aldın kız onu bende alacam da kazıklanmıyayımkaydirigubbakcemile3
anneee bence sen eşinle iddaya gir söyleyince sünneti yaparlarmı yapmazlar mı diyekaydirigubbakcemile3 bu arada benim kayınvalide emekli hemşire biz oğluşlara kıyamıyoz ya oda kıyamamış oğluna genel anestezi altında yaptırmışlar sünneti torpil yapmış benim eşimekaydirigubbakcemile3
merhaba 2010 nisan anneleri 26. haftamdayım bi kızım olacak çok harektli 5ay boyunca gece gündüz süerkli kustum ve şimdi ilaçlardan tiksiniyorum vitaminlerimi içmiyorum kan degerlerim düşük çıktı ama vicdanımda sızlıyor bi tarafta ya bebegim eksik vitamin alırsa die ilaç magnezyum demir elevit gibi vitaminleri kullanmayan varmı bu arada yediklerime beslenmeme çok dikkat ediyorum ne tavsiye edersiniz?
fundacımmm bişi daha sorcammm bu idil baby nin hastane çıkışı varya ne kadara aldın kız onu bende alacam da kazıklanmıyayımkaydirigubbakcemile3
anneee bence sen eşinle iddaya gir söyleyince sünneti yaparlarmı yapmazlar mı diyekaydirigubbakcemile3 bu arada benim kayınvalide emekli hemşire biz oğluşlara kıyamıyoz ya oda kıyamamış oğluna genel anestezi altında yaptırmışlar sünneti torpil yapmış benim eşimekaydirigubbakcemile3
AY EVET YA BUDEBECİM BEN DE DOĞAR DOĞMAZ HASTANEDE YAPTIRALIM DEDİM EŞİME BUNLARI DÜŞÜNCENE ÇOCUĞA NASIL BAKARIM DİYE DÜŞÜN SAÇMALAMA DEDİ alsanaalsanasmile AYRICA SEN İSTİYORUM DEYİNCE YAPMAZLAR Bİ SORUN VARSA YAPARLAR DEDİ HALBUKİ KENDİSİ DE ERKEK BU SÖYLEDİĞİNE İNANDIMI BİLMİYORUM BEN DR A YAP DİCEM OLMAZ 12 YAŞINDAN ÖNCE OLMAZ MI DİCEK :) OLSUN CANI SAĞOLSUN YİNE DE BELKİ O DA KIYAMIYO BÖYLE SAÇMA BAHANELER UYDURUYO
AMA BEN YİNE DE SAĞLIKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
ya bana da idilin fiyatları biraz fazla geldi de ama o model içimde kalacak almazsam ben de alacam bebişler bahane kız biz alışveriş manyağıyız hatun milleti olarakkaydirigubbakcemile3canım 6 lı takım ben 52 ye aldım fazla geldi banada ama çok güzel....zemuszemus
tuğbacım ya kayınvalidene de kızma yakında sen de anne olacaksın nasipse sen de kıyamayabilirsin benim sadece yüzümü gülümsetti anlattığın ve belki de vazgeçerim ben de diye düşündüm :kedi:
tuğbacım.. valla çok güldüm.. senin kayınvaliden de alemmiş hee.. anca mı inanmış 6aydan sonra.. ama canım içimizde taşıyan bizim yani.. herkes bizim kadar duygu yoğunluğu yaşıcak diye bişi yok.. ama yanii6 ay da enteresan yanii.. ayrıca bu genel anestezi olayı da iyiymiş.. biz de öyle yaptıralım kızz.. biz oğlanları ağaç kovuğunda bulmadık :)))))
ya ben o sünnet olayını hastanedeyken yaptırmak okadar istiorum ki.hem çocuğum acı hissetmez hemde rahat olurduk diye.ama eşim istemior.ben oğluma okadar küçükken hem kıyamam diyor hemde eğlenceli yapacam oğlumun sünnetini dyor.onlar işin o tarafında tabi biizm gibi düşünemezler.bakalım şuan savaşma aşamasındayız ben sünnet yaptıralım eğlencesini sonra yaparız diorum.o ısrarla hayır diyor. :umursamaz:
ayyy dün bende kayınvalideme çok güldüm benim görümcemin eşi ankarada albay şimdi afganistana gidecekmiş görev icabı 6 ay dönmeyecekmiş görümcemde illa diyo sen ankaraya gel burda kendi tedavi gördüğün doktorda doğum yap diyo ben ayarlarım diyor neyse dün akşam bende kayınvalideme onu dedim kadın birden heyecan yaptı kızına çok kızdı 5 aylık bebkle nereye gideceksin dedi bende 5 değil 6 buçuk 7gircez dediğimde ne o kadar oldumu diye bir şok daha birde müjde verdi bizim kayınvalide biraz bonkör çıktı bakalım bize sanırım ev alcaklarmış burdan seneye konuşmuşlar alcakları adamla doğum hediyem biraz ağır geldi ama neyse aklinialirimsmile
dünürcüğüm canım benim tanıdığım turgut hocam izin vermez hiç kendini yorma bitanem o yüzden biz damadımın sünnetini davullu zurnalı yapıcağız bikere kayınvalidesi sever pipisini damadının şimdi bizimkinede desem erkek olsa izin vermezdi benim görümcemin küçük oğlunuda gatada genel anestezili yaptırmışltık sünnetini çok kolylık anestezili kızlar çocuk hiçbişey duymuyo odasına geldiğinde alternatif çok yani
ooooo kayınvalidene maşşallah canım ya baya bonkör senin kayınvalide ne güzel ya :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?