canım sanırım bu ayrılığımız ona çok koymuş eeee senin dediğin gibi bitanem sanırım arada anlatıcaksın bazı şeyleri bencede bak bu akşam yine çağırıyo yemek yapma daha diyo evde ne gerek var diyo yemek saatinde gelin buraya diyo sorma canım aklinialirimsmile
GÜnaydın kızlar bİz bebİŞİmİze sÜnnet yaptıracaĞız bÜyÜk olasılık.eŞİmde onaylıyor sonradan fİİr deĞİŞtİrmezse.hem saĞlılı hem hİssetmezmİŞ.dÜĞÜnÜ sonra olur artık.
ayyy dün bende kayınvalideme çok güldüm benim görümcemin eşi ankarada albay şimdi afganistana gidecekmiş görev icabı 6 ay dönmeyecekmiş görümcemde illa diyo sen ankaraya gel burda kendi tedavi gördüğün doktorda doğum yap diyo ben ayarlarım diyor neyse dün akşam bende kayınvalideme onu dedim kadın birden heyecan yaptı kızına çok kızdı 5 aylık bebkle nereye gideceksin dedi bende 5 değil 6 buçuk 7gircez dediğimde ne o kadar oldumu diye bir şok daha birde müjde verdi bizim kayınvalide biraz bonkör çıktı bakalım bize sanırım ev alcaklarmış burdan seneye konuşmuşlar alcakları adamla doğum hediyem biraz ağır geldi ama neyse aklinialirimsmile
anam maşşallah ya bende 1 yıl görüşmesem alırlarmı acaba hııııopuyorumnanaktan.yok kız bizimkiler almaz zaten çok ta iyi değil durumları.iyi olsa tabi bende isterim ama.şimdi bizimde bir ev işimiz var canım inşallah olursa iyi olur evimize 250-300 metre uzaklıkta...baya geniş.kayınpeder o apartmanın sıvasını yapıyor.biz daha önceden ev sahibine demiştik kayınpeder konuşmuş falan.bakalım Allah kısmet ederse inşallah ya çok istiyorum hem ev geniş. tam benim istediğim gibi evin herşeyi.hihoyyyt
kızlarr başım ağrıyorrr...mafoldumben eve gidip yatmak istiyorum ama izinde alamıyorum ........
tuğbacığım çok yakışıklı olacak senin oğlan haaa bi kız dahamı doğursam gizemden sonra hazır böyle yakışıklı filintaları bulmuşken böyle kayınvalideleri bulmuşken gizemin başı bağlı artık bi kız daha olursa görüşelim heeee
geçmiş olsun canım ya çok iyi anlıyorum seni hergün izin almak isteyerek işe geliyom bende. neden izin alamıyorsunki? vermiyolar mı?kızlarr başım ağrıyorrr...mafoldumben eve gidip yatmak istiyorum ama izinde alamıyorum ........
ay evet böylesi daha iyi olur kızzzkaydirigubbakcemile3tamam tuğbacığım söz ama ok olmazsa ben erkek doğururum inşallah sen kız bu sefer biz isteriz :kedi:
tubacım oğluşun nekadar tatlı çıkmış öle ,benim sıpamda bi rahat dursaydı alcaktık vesikalık resmini,yok çok inatcı ...
her gitmeme doktor acayip bi usg resmi tutuşturuyo ve ben kıçımı başımı anlamıyrum.....
öle seviyorum işte....bakalım bu gitmeme cekebilcezmi???,
ama senin köfte burunlu oğlun cok cici görünüyo...
tuğbacığım bu arada siz şu an osmaniyedesiniz (80) geçmişsiniz plakalara canım oooo gerisi kolay gelir şimdi canım öyle diyolar
Kızlar.Ben patronumla telefonda konuştum dedim ki.
30 - 35 gün sonra doğum iznine ayrılacağım haberiniz olsun dedim.Sonradan bir problem olmasın 1 ay önceden haber vereyim dedim.Tamam dedi.
Sonraaa.Bebişimin beşiği vardı mavili muvili.Cibinliğini yaptırdım.Aldım.Beşiği ve cibinliği.Akşam resmini çekerim.Yarın da eklerim..
Valla kocİŞİm Çok kararsızdır benİm ya.aylardır bİr İsİm bulamadı bebİŞe.sÖyledİĞİm hİÇbİrŞeyİde beĞenmİyor cıldırttı benİ.bende yeter sÖyle bİrŞey dedİm.o zaman sen koy dedİ bende uygar olsun o zaman dedİm.nasıl kızlar İsmİmİz?
hıımmm uygar çok güzel isim. Hatta kafamı karıştıracak kadar güzel bir isim aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
sende koy tatlım adaş olsunlar...
inşallah canım benim hayırlısı yaaa bizimkilerin sana demiştim yaa fındık bahçeleri falan var kira alıyolar dükkandan durumları iyi sayılır yani ama bizde tabiki katkıda bulunacağız canım isterseniz sizde buradan alın herşeyi yapılmış anahtar teslimi 130 metrekare canım 100milyar demiş adam ama herşeyi yapılmış olucakmış 2 -3 seneye ancak yapılır ne güzel komşu oluruz komşu dünürler kaydirigubbakcemile3
valla canım biz kaan egemen e o kadar alıştık ki ben hep daha çok hoşumuza giden bir isim bulursak diyodum. Ama sanki oğluşa ihanet ediyomuşum gibi hissettim uygarcığın adıyla yaşasın canımcım biz çok alışmışız kaan egemene şimdi farkettim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?