2010 Nisan Anneleri

anam maşşallah ya bende 1 yıl görüşmesem alırlarmı acaba hııııopuyorumnanaktan.yok kız bizimkiler almaz zaten çok ta iyi değil durumları.iyi olsa tabi bende isterim ama.şimdi bizimde bir ev işimiz var canım inşallah olursa iyi olur evimize 250-300 metre uzaklıkta...baya geniş.kayınpeder o apartmanın sıvasını yapıyor.biz daha önceden ev sahibine demiştik kayınpeder konuşmuş falan.bakalım Allah kısmet ederse inşallah ya çok istiyorum hem ev geniş. tam benim istediğim gibi evin herşeyi.hihoyyyt

:lepi: :lepi: örnek koca diye ben buna derim :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben bu işi anlamıyom yakınımızdakiler vakti erken hatırlıyo, dışardan tanımayanlarda son aydayız sanıyo bu işte bir terslik var ama ben anlamadım. ama ev de çok güzel bir doğum hediyesi olmuş. inşallah hayırlısıyla iyi günlerde oturursunuz canımcımopuyorumnanaktan

kızlarr başım ağrıyorrr...mafoldumben eve gidip yatmak istiyorum ama izinde alamıyorum ........

inşallah canım benim hayırlısı yaaa bizimkilerin sana demiştim yaa fındık bahçeleri falan var kira alıyolar dükkandan durumları iyi sayılır yani ama bizde tabiki katkıda bulunacağız canım isterseniz sizde buradan alın herşeyi yapılmış anahtar teslimi 130 metrekare canım 100milyar demiş adam ama herşeyi yapılmış olucakmış 2 -3 seneye ancak yapılır ne güzel komşu oluruz komşu dünürler kaydirigubbakcemile3

kızlarr başım ağrıyorrr...mafoldumben eve gidip yatmak istiyorum ama izinde alamıyorum ........

canım benim yaaa geçmiş olsun neden patronuna bir söylesen canım veriri belki bitanem eğer vermesede bizim patron timi yola dökülür hemenaklinialirimsmile

zeynepcim canım sen bi kız daha doğur yeter ki gerçi bizim oğluşunda başı bağlı burda bir fıstığım var benim bir ara resmini de koymuştum birazdan koyarım tekrar o da benim gelinim. olmazsa bende bir erkek daha doğururum baş göz ederizkaydirigubbakcemile3 biz yeterki dünür olmak isteyelim gerisi kolaykaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ya çok iyi anlıyorum seni hergün izin almak isteyerek işe geliyom bende. neden izin alamıyorsunki? vermiyolar mı?klava:

tamam tuğbacığım söz ama ok olmazsa ben erkek doğururum inşallah sen kız bu sefer biz isteriz :kedi:

tubacım oğluşun nekadar tatlı çıkmış öle ,benim sıpamda bi rahat dursaydı alcaktık vesikalık resmini,yok çok inatcı ...
her gitmeme doktor acayip bi usg resmi tutuşturuyo ve ben kıçımı başımı anlamıyrum.....
öle seviyorum işte....bakalım bu gitmeme cekebilcezmi???,
ama senin köfte burunlu oğlun cok cici görünüyo...

tamam tuğbacığım söz ama ok olmazsa ben erkek doğururum inşallah sen kız bu sefer biz isteriz :kedi:
ay evet böylesi daha iyi olur kızzzkaydirigubbakcemile3

özgecim saol canım yaa 2 aydır göstermiyodu kendini bu kadar düzgün poz vermesine ço şaşırdık biz de. seni çok iyi anlıyom bende sadece yüzünü değil resime giren elini seviyom durup durup. inşallah bu sefer güzell bir poz verir paşan:) :asigim:

tuğbacığım bu arada siz şu an osmaniyedesiniz (80) geçmişsiniz plakalara canım oooo gerisi kolay gelir şimdi canım öyle diyolar

Valla kocıŞım Çok kararsızdır benım ya.aylardır bır ısım bulamadı bebıŞe.sÖyledıĞım hıÇbırŞeyıde beĞenmıyor cıldırttı benı.bende yeter sÖyle bırŞey dedım.o zaman sen koy dedı bende uygar olsun o zaman dedım.nasıl kızlar ısmımız?

Kızlar.Ben patronumla telefonda konuştum dedim ki.
30 - 35 gün sonra doğum iznine ayrılacağım haberiniz olsun dedim.Sonradan bir problem olmasın 1 ay önceden haber vereyim dedim.Tamam dedi.

Sonraaa.Bebişimin beşiği vardı mavili muvili.Cibinliğini yaptırdım.Aldım.Beşiği ve cibinliği.Akşam resmini çekerim.Yarın da eklerim..

hayırlı günlerde kullanın canım ekle akşam görelim canım:1hug:

hıımmm uygar çok güzel isim. hatta kafamı karıştıracak kadar güzel bir isim aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

sende koy tatlım adaş olsunlar...

Valla canım biz KAAN EGEMEN e o kadar alıştık ki ben hep daha çok hoşumuza giden bir isim bulursak diyodum. ama sanki oğluşa ihanet ediyomuşum gibi hissettim uygarcığın adıyla yaşasın canımcım biz çok alışmışız kaan egemene şimdi farkettim :asigim:

canım burda b,zim düşündüğümüz en kargas.dış sıvası yapılmış,pvc si takılmış asansörlü fiyat belli değil ama 50-60 arası isterler sanırım.ben evin içini kendşm yaptırmak istiyorum tatlım.amerikan kapı,hazır mutfak duşa kabin falan v.s.canım bizim aileler burada ordan ev almak olmaz bizim için ordudan olsa süper olurdu

evet sürekli öyle hitap ettiğiniz için alışmışsınızdır kaan egemende çok güzel.bende hep iki isim istiyordum eşim istemiyor.onun iki ismi var sürekli sorun oluyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…