2010 Nisan Anneleri

iyi günlerde kullanın canım.ekle fotolarınıda görelim.o ne güzel son 1 ay hıııııııııopuyorumnanaktan

canım çok güzel bir isim.benim oğlumun isminide babası verdi benimde çok hoşuma gittiboshayallersmile

zannedersem uyuşturucu sprey falan sıkarlar zaten hissiz oluyomuş ilk 1 hafta kadar.

sırnaşık şey ay çok hoşsun güldürdün beni.

iyi hadi bakalım zeyracım gözğünüz aydın şimdiden. Bak bebeğiniz uğurla geldi.

hayırlı günlerde kullanın canım ekle akşam görelim canım:1hug:

Sağolasın canım.olumunekankayizsmile
Akşam çekerim sabah işe gelir gelmez eklerimopuyorumnanaktan

iyi günlerde kullanın canım.ekle fotolarınıda görelim.o ne güzel son 1 ay hıııııııııopuyorumnanaktan

Evet sonunda o kadar mutlutum ki anlatamam..opuyorumnanaktan

canım benim yaaa geçmiş olsun neden patronuna bir söylesen canım veriri belki bitanem eğer vermesede bizim patron timi yola dökülür hemenaklinialirimsmile

canım verirler kesin ama yüzüm yok gecen hafta ıkı gun aldım izin.. cumada tetanoz aşımın ikinci dozu var izin alacağım... cuma olmasaydı şimdi kesin alırdım..

tarhancımmm bizde en yakın zamanda çıksakta şu işlerden evımızden keyıflı bır sekılde yazışsak değil mi kk ' da.... istediğimiz zaman yatıp istediğimiz zaman kalksakk.. off of.. az kaldı şubata gerçii boshayallersmileboshayallersmile

ahhhhhh ilkenurcum sorma gün sayıyom. bu ayın sonunda ya ayrılcam ya da şubatı part time evden falan çalışcam bugün konuşcam patronlarla hangisini kabul ederlerse

kızlarr ben şimdi bişi yapıyorum. hepsiburada dan bebek malzemelerlini tek tek bakıp liste çıkarıyom. almayı düşündüğüm ürünleri fiyatlarıyla listeme yazıyom. bitince paylaşırım sizinle. önümüzdeki hafta alışverişe çıktığımızda fiyatları ürünleri karşılaştırcam ona göre daha uygun olanları internetten alacam. yaklaşık bir de maliyet çıkmış oluyo böylece.
tabi birçok konuda takılıyom mesela şimdi size bir sorum var bebeğin ateşini ölçmek için derece alan varmı. kulaktan ölçülenlerden mi yoksa klasik derece mi almayı düşünüyosunuz ??

kulaktan ölçenler daha iyiymiş canım bebekler için ben daha almadım ama alacağım zaman ondan alıcam

ben aldım derece canım.
bebeklerde klasik derece kullanımı çok zor oluyormuş.
alından ölçenlerde de hata payı yüksek oluyormuş, doktorlar en çok kulaktan ölçeni tavsiye ediyor.

ben de braun'un öyle kulaktan ölçen bi derecesini aldım.
bir saniyede cart diye ölçüyor ateşi, kullanıcı yorumları da süper, alanlar hep memnun. tavsiye ederim almayı düşünüyorsan. tipi falan da cici :) gerçi derece işte n'olcak ama :) beğendim ben yani

hepsi buradada çok cici şeyler var.tulumlar çok tatlı alıcam onlardan.valla bende digital var.ama kulaktan alırmıyım bilmiyorum.

canım ikisi de çok güzel bence. Artık karar sizin

ayy canım size kolay gelsin valla :))

isim konusunda uzlaşmak acayip zor ve de bir yerden sonra sinir bozucu bi hal alıyor.

biz de bizim kızın ismine karar verene kadar bayaa kapıştık eşimle.
onun beğendiği benim içime sinmez, benim beğendiğimi o beğenmez, herşeye kulp takar, öyle böyle der..

ama sonunda ikimizin de beğeneceği bir isim bulduk da çocuk kendisine pişştt, heey, diye hitap edilmesinden kurtuldu :))

uygar, çağan, ege bence üçü de güzel isimler.. bunlar olmuyorsa artık başka bir şeyde karar kılarsınız.
bol bol fikir üretin bari. birinden birinde uzlaşırsınız elbet. :)

canım kesinlikle kulaktan ya da alından ölçülen.ben öyle alacağım koltuk altından ölçülen var bende ama ondan kullanmayacağım.ya fiyatlarda çok pahalı ama bime ayın 22 sinde kulaktan ölçen ateş ölçer gelecekmiş ben inşallah alabilirsem ondan alacağım.fiyatı 22 tl aklında bulunsun canım....olumunekankayizsmile

tamam kızlar kulaktan ölçen derece alınacak anlaşıldızemuszemus liste bitince süper olacak hepinizin işine yarar inşallah yazıcam cicilere:)

canım hepside çok güzel isimler çağan egede kulağa hoş geliyor.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…