Kızlar.Ben patronumla telefonda konuştum dedim ki.
30 - 35 gün sonra doğum iznine ayrılacağım haberiniz olsun dedim.Sonradan bir problem olmasın 1 ay önceden haber vereyim dedim.Tamam dedi.
Sonraaa.Bebişimin beşiği vardı mavili muvili.Cibinliğini yaptırdım.Aldım.Beşiği ve cibinliği.Akşam resmini çekerim.Yarın da eklerim..
Valla kocİŞİm Çok kararsızdır benİm ya.aylardır bİr İsİm bulamadı bebİŞe.sÖyledİĞİm hİÇbİrŞeyİde beĞenmİyor cıldırttı benİ.bende yeter sÖyle bİrŞey dedİm.o zaman sen koy dedİ bende uygar olsun o zaman dedİm.nasıl kızlar İsmİmİz?
Hadİ hayırlısı kızlar İnŞallah gÖnlÜnÜze gÖre ev sahİbİ olursunuz.
canım çok güzel bir isim.benim oğlumun isminide babası verdi benimde çok hoşuma gittiboshayallersmile
Hadİ hayırlısı kızlar İnŞallah gÖnlÜnÜze gÖre ev sahİbİ olursunuz.
canım ya bende istiyorum ama eşim işte kıyamıyor.tabi bende kıyamam ama çocuk biraz daha kendini bildiği zaman korkuyor.yeğenim o kadar ağlamıştıki hala cd sini bile izleyemez.eşimde bebek ağlar rahatsız olur diyor.acaba ilk yaparlarken mesela doğumdan 1 gün sonra anestezili mi yapıyorlar...yoksa hafif bir şekilde o bölgeyimi uyuşturuyorlar*
yok hayatım kızarmıyım hiç bende gülüyorum her konusu açıldığında hatta acaba emekli ama bizim oğluşa da öyle bi kıyak yaptırabilir mi diye de düşünüyomkaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile hem ben daha ileri gidip onu sünnet etmeyin beni edin diye kendimi usturanın önüne atabilirimkaydirigubbakcemile3[/COLOR]
ayyy dün bende kayınvalideme çok güldüm benim görümcemin eşi ankarada albay şimdi afganistana gidecekmiş görev icabı 6 ay dönmeyecekmiş görümcemde illa diyo sen ankaraya gel burda kendi tedavi gördüğün doktorda doğum yap diyo ben ayarlarım diyor neyse dün akşam bende kayınvalideme onu dedim kadın birden heyecan yaptı kızına çok kızdı 5 aylık bebkle nereye gideceksin dedi bende 5 değil 6 buçuk 7gircez dediğimde ne o kadar oldumu diye bir şok daha birde müjde verdi bizim kayınvalide biraz bonkör çıktı bakalım bize sanırım ev alcaklarmış burdan seneye konuşmuşlar alcakları adamla doğum hediyem biraz ağır geldi ama neyse aklinialirimsmile
hayırlı günlerde kullanın canım ekle akşam görelim canım:1hug:
iyi günlerde kullanın canım.ekle fotolarınıda görelim.o ne güzel son 1 ay hıııııııııopuyorumnanaktan
canım benim yaaa geçmiş olsun neden patronuna bir söylesen canım veriri belki bitanem eğer vermesede bizim patron timi yola dökülür hemenaklinialirimsmile
ahhhhhh ilkenurcum sorma gün sayıyom. Bu ayın sonunda ya ayrılcam ya da şubatı part time evden falan çalışcam bugün konuşcam patronlarla hangisini kabul ederlerse
kızlarr ben şimdi bişi yapıyorum. Hepsiburada dan bebek malzemelerlini tek tek bakıp liste çıkarıyom. Almayı düşündüğüm ürünleri fiyatlarıyla listeme yazıyom. Bitince paylaşırım sizinle. önümüzdeki hafta alışverişe çıktığımızda fiyatları ürünleri karşılaştırcam ona göre daha uygun olanları internetten alacam. Yaklaşık bir de maliyet çıkmış oluyo böylece.
tabi birçok konuda takılıyom mesela şimdi size bir sorum var bebeğin ateşini ölçmek için derece alan varmı. Kulaktan ölçülenlerden mi yoksa klasik derece mi almayı düşünüyosunuz ??
ahhhhhh ilkenurcum sorma gün sayıyom. bu ayın sonunda ya ayrılcam ya da şubatı part time evden falan çalışcam bugün konuşcam patronlarla hangisini kabul ederlerse
kızlarr ben şimdi bişi yapıyorum. hepsiburada dan bebek malzemelerlini tek tek bakıp liste çıkarıyom. almayı düşündüğüm ürünleri fiyatlarıyla listeme yazıyom. bitince paylaşırım sizinle. önümüzdeki hafta alışverişe çıktığımızda fiyatları ürünleri karşılaştırcam ona göre daha uygun olanları internetten alacam. yaklaşık bir de maliyet çıkmış oluyo böylece.
tabi birçok konuda takılıyom mesela şimdi size bir sorum var bebeğin ateşini ölçmek için derece alan varmı. kulaktan ölçülenlerden mi yoksa klasik derece mi almayı düşünüyosunuz ??
ahhhhhh ilkenurcum sorma gün sayıyom. Bu ayın sonunda ya ayrılcam ya da şubatı part time evden falan çalışcam bugün konuşcam patronlarla hangisini kabul ederlerse
kızlarr ben şimdi bişi yapıyorum. Hepsiburada dan bebek malzemelerlini tek tek bakıp liste çıkarıyom. Almayı düşündüğüm ürünleri fiyatlarıyla listeme yazıyom. Bitince paylaşırım sizinle. önümüzdeki hafta alışverişe çıktığımızda fiyatları ürünleri karşılaştırcam ona göre daha uygun olanları internetten alacam. Yaklaşık bir de maliyet çıkmış oluyo böylece.
tabi birçok konuda takılıyom mesela şimdi size bir sorum var bebeğin ateşini ölçmek için derece alan varmı. Kulaktan ölçülenlerden mi yoksa klasik derece mi almayı düşünüyosunuz ??
kızlar hani oğlmun adı uygar olabilir demiştim ya kararsız kocam iş başında.telde konuşuyorduk.yaa canım ben uygarı beğenmiyorum demezmi.çağan olsun dedi.hatta istiyorsan çağan ege olsun dedi.buyrun burdan işte.....
Kızlar hanİ oĞlmun adı uygar olabİlİr demİŞtİm ya kararsız kocam İŞ baŞında.telde konuŞuyorduk.yaa canım ben uygarı beĞenmİyorum demezmİ.ÇaĞan olsun dedİ.hatta İstİyorsan ÇaĞan ege olsun dedİ.buyrun burdan İŞte.....
ahhhhhh ilkenurcum sorma gün sayıyom. bu ayın sonunda ya ayrılcam ya da şubatı part time evden falan çalışcam bugün konuşcam patronlarla hangisini kabul ederlerse
kızlarr ben şimdi bişi yapıyorum. hepsiburada dan bebek malzemelerlini tek tek bakıp liste çıkarıyom. almayı düşündüğüm ürünleri fiyatlarıyla listeme yazıyom. bitince paylaşırım sizinle. önümüzdeki hafta alışverişe çıktığımızda fiyatları ürünleri karşılaştırcam ona göre daha uygun olanları internetten alacam. yaklaşık bir de maliyet çıkmış oluyo böylece.
tabi birçok konuda takılıyom mesela şimdi size bir sorum var bebeğin ateşini ölçmek için derece alan varmı. kulaktan ölçülenlerden mi yoksa klasik derece mi almayı düşünüyosunuz ??
Kızlar hanİ oĞlmun adı uygar olabİlİr demİŞtİm ya kararsız kocam İŞ baŞında.telde konuŞuyorduk.yaa canım ben uygarı beĞenmİyorum demezmİ.ÇaĞan olsun dedİ.hatta İstİyorsan ÇaĞan ege olsun dedİ.buyrun burdan İŞte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?