2010 Nisan Anneleri

aaa iyiymiş fiyatı büyük ihtimalle markası sinbodur takip ediyim bakalım kraftınki 54 tl

Evet kızlar ama son karar ÇaĞan ege olacak.eŞım taktı ÇÜnkÜ:)allahtan benı aldıktan sonra fıkır deĞıŞtırmedı:)

canım kaça aldın ateş ölçeri?bende kulaktan ölçen alacağım daha iyi duydum

Merhaba güzel anneler, a.s. Umarım herkes çok iyidir.
Zeyracım doğum hediyesi olarak ev maşallah kayınvalidene. Güzel günlerde oturmak nasip olsun canım.
Tarhan ne güzel liste çıkarman. Ben ateş ölçeri filan hepten unutmuştum. :kedi:
Bebişlerin ne çok ihtiyaçları varmış. ışin içine girmedikçe anlayamıyor insan.

ayyyy aranızda aşağı yukarı en küçük olan biziz oğluşumla birlikte siz çok önce tattınız ama ben yarın allah izin verirse 100 gün kalacak ve sonra çift hanelere geçicez diye çok heyecanlıyım

canım kaça aldın ateş ölçeri?bende kulaktan ölçen alacağım daha iyi duydum

canım ben alılşverişimi toplu yaptım tam hatırlamıyorum ama 60-70 gibi bir şeydi.

ayy, hakkaten bizim bi kardeş durumumuz var senle he :)
biz de kızımla geriden geliyoruz..
ben de acayip heyecanlıyım yarın çift haneli sayılara düşüyoruz diye :)

merhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...

merhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...

yok canım ben sizden küçüğüm hala yapamdım takvim uygulamasını 25+2 günlüğüz bizde:)))

Kızlar bebıŞlerınıze bebek Şekerı falan yapacakmısınız?bız banyo sepetını yapacaĞız bugÜn sÜslÜ pÜslÜ....

Kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?

canım sinbo değil sanırım alman marka bi ürün.yazılışını Almancaya benzettim...kraft da chicco da çok pahalıa.s

evet yaa kraft-chicco çok pahalıbilmiyorumkismile

canımcım hoşgeldin sitede tek tek herşeye bakana kadar benimde aklımda çoğu şey yoktu

Kızlar bebİŞlerİnİze bebek Şekerİ falan yapacakmısınız?bİz banyo sepetİnİ yapacaĞız bugÜn sÜslÜ pÜslÜ....

evet canım ben yapmayı düşünüyorum.benim kınamdan kalma bi sepet vardı yenisini almaktansa onu kullanmayı düşünüyorum .beyaz saten kumaşla kaplayıp bide pembiş tüllerle süslemem gerekecek...bebek şekerlerinide buzdolabı süsü tarzında yapacagım silikon tabancası yardımıyla

atalacım hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini. kızın olacağını yenimi öğrendin neden bu kadar geç oldu yav?

Kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?

dün kontrolde bizim sıpa kafası aşağıda gövdesi sağ yan tarafımdaydı. başaşağı duruyodu yani. ama tabi ben nerde olduğunu nasıl durduğunu hala anlayamıyom sadece kasıklarımdaki baskıyı ve sağ tarafımdaki debelenmeleri hissediyomkaydirigubbakcemile3

Kızlar bebİŞlerİnİze bebek Şekerİ falan yapacakmısınız?bİz banyo sepetİnİ yapacaĞız bugÜn sÜslÜ pÜslÜ....

ben ne yapacağıma alışverişte karar vercem ya malzemeleri alıp kendim yapacam ya da hazır alacam o gün gezerken karar vercem:asigim:

hakkaten biz kardeş miyiz ki :) inşallah canım sen benden önce gireceksin çift hanelere inşallah hayırlısıyla doğum yapacağımız günler de çabuk gelir

yok canım ben sizden küçüğüm hala yapamdım takvim uygulamasını 25+2 günlüğüz bizde:)))

o zaman darısı başınıza

sürekli değişiyo her gittiğimde farklı oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…