canım kesinlikle kulaktan ya da alından ölçülen.ben öyle alacağım koltuk altından ölçülen var bende ama ondan kullanmayacağım.ya fiyatlarda çok pahalı ama bime ayın 22 sinde kulaktan ölçen ateş ölçer gelecekmiş ben inşallah alabilirsem ondan alacağım.fiyatı 22 tl aklında bulunsun canım....olumunekankayizsmile
ben aldım derece canım.
bebeklerde klasik derece kullanımı çok zor oluyormuş.
alından ölçenlerde de hata payı yüksek oluyormuş, doktorlar en çok kulaktan ölçeni tavsiye ediyor.
ben de braun'un öyle kulaktan ölçen bi derecesini aldım.
bir saniyede cart diye ölçüyor ateşi, kullanıcı yorumları da süper, alanlar hep memnun. tavsiye ederim almayı düşünüyorsan. tipi falan da cici :) gerçi derece işte n'olcak ama :) beğendim ben yani
aaa iyiymiş fiyatı büyük ihtimalle markası sinbodur takip ediyim bakalım kraftınki 54 tl
canım kaça aldın ateş ölçeri?bende kulaktan ölçen alacağım daha iyi duydum
ayyyy aranızda aşağı yukarı en küçük olan biziz oğluşumla birlikte siz çok önce tattınız ama ben yarın allah izin verirse 100 gün kalacak ve sonra çift hanelere geçicez diye çok heyecanlıyım
ayyyy aranızda aşağı yukarı en küçük olan biziz oğluşumla birlikte siz çok önce tattınız ama ben yarın allah izin verirse 100 gün kalacak ve sonra çift hanelere geçicez diye çok heyecanlıyım
canım ben alılşverişimi toplu yaptım tam hatırlamıyorum ama 60-70 gibi bir şeydi.
Ayy, hakkaten bizim bi kardeş durumumuz var senle he :)
biz de kızımla geriden geliyoruz..
Ben de acayip heyecanlıyım yarın çift haneli sayılara düşüyoruz diye :)
merhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...
canım sinbo değil sanırım alman marka bi ürün.yazılışını Almancaya benzettim...kraft da chicco da çok pahalıa.s
Merhaba güzel anneler, a.s. Umarım herkes çok iyidir.
Zeyracım doğum hediyesi olarak ev maşallah kayınvalidene.Güzel günlerde oturmak nasip olsun canım.
Tarhan ne güzel liste çıkarman. Ben ateş ölçeri filan hepten unutmuştum. :kedi:
Bebişlerin ne çok ihtiyaçları varmış. İşin içine girmedikçe anlayamıyor insan.
Kızlar bebİŞlerİnİze bebek Şekerİ falan yapacakmısınız?bİz banyo sepetİnİ yapacaĞız bugÜn sÜslÜ pÜslÜ....
kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?
merhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...
Kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?
Kızlar bebİŞlerİnİze bebek Şekerİ falan yapacakmısınız?bİz banyo sepetİnİ yapacaĞız bugÜn sÜslÜ pÜslÜ....
canım ben alılşverişimi toplu yaptım tam hatırlamıyorum ama 60-70 gibi bir şeydi.
ayy, hakkaten bizim bi kardeş durumumuz var senle he :)
biz de kızımla geriden geliyoruz..
ben de acayip heyecanlıyım yarın çift haneli sayılara düşüyoruz diye :)
yok canım ben sizden küçüğüm hala yapamdım takvim uygulamasını 25+2 günlüğüz bizde:)))
Kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?