2010 Nisan Anneleri

atala hoşgeldin canım ne zamandır yoktun.kızın olacakmış hayırlı olsun ikilemde kalıp hazırlıklarada mı başlamadınız yoksa? isim konusunda bisürü kız ismi var yeni.alternatifin çok canım.benim kızım olsaydı adını hira koyacaktım canım onun dışında bi isim düşünmemiştim.

aynen valla kız erkek meselesi değilde.ev aldık güya oraya taşınırsak diye hiç bişey almadım bekledik.sizin yazdıklarınıza bakıyorum maşallah herkezin herşeyleri hazır.derecesine varana kadar.bizimkinin donu bile yok :kedi: napayım olur nasılsa bide içimde korku aman erken olursa ben ne yaparım.gerçi bu korku tüm hamilelerde oluyormuş öyle diyorlar bakalım hakkımızda hayırlısı.doğumdan korkuyorum onu düşünüyorum.hazırlığım yok onu düşünüyorum çok düşünceliyim yani :umursamaz:

atala canim benimde ikilimde durumum ama kiz denildigi icin
ya nisa yada sümmeye koyacam daha tam karar vermedim

opuyorumnanaktanben çıkıyorum kzılar hepinizi öpüyorum.işallah bundan sonra daha sık gelebilirsem sohbet ederiz.benimde çok ihtiyacım oluyor sohbete muhabbete kendi kendime kuruyorum hep.Allah (c.c.) hepimizin hakkında hayırlı olanı versin.dualarınızda hepimizi unutmayın.öpüldünüz kocaman siz ve melekleriniz...

atala canim benimde ikilimde durumum ama kiz denildigi icin
ya nisa yada sümmeye koyacam daha tam karar vermedim

canım benim bende dedim nisa diye eşim pek sıcak bakmadı.ama aklında bulunsun kızı olacaklar için nisa suresini okursa kızı iffetli olurmuş tatlım bugün baktım uzun bir sure ama işallah okumaya çalışacağım.öptüm seni şeker.
ha bu arada
duru
rana
çağla
defne
gibi isimleride düşündük ama karar vermedik daha.AEO

canım çağan ismide çok güzel bence güzel seçim yapmışsınız a.s:asigim:

canım benim çok saolasın bize lazım canımcım bir ev evim birazcık küçük benim kayınvalidemler çoktandır düşünüyordu destek olacaklar sadece bizde bişeyler katıp alacağız artık rabbim herkese nasip eğlesin aslında doğum hediyesi gibi oldu biraz ama değil canım çoktandır konuşulan bir konuydu ama sözünü şimdi vermiş ev alacağımız mütahite canımcım inşallah sağlıkla bebişim dünyaya gelsin herşey olur can sağlımız olsun yeterkiolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

merhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...
canım gözün aydın bitanem benim kzım olacak isminide şimdilik babası illa gizem istiyo bakalım canımcım bir sağlıcakla doğsunda bakalım bitanem

selam güzel nisan anneleri ve onlarin güzel bebeleri zemuszemus
nasilsiniz bakim ???
gecmise dönim geliyorum

hoşgeldin bitaenm nasılsın ayyy gündüzleri daha sık girsene canım özletme kendini bukadar :1hug:

bende artık annemin yoğun ısrarı uzerine çantamı hazırlmayı düşünüyorm,hazırla kızım koy arabaya diyo...dün pijamamıda almış saolsun,onu yıka,bebişin hastane takımını yıka bikaç bişiyini koy ne olur ne olmaz sen tamkinli olda biz böle bekleyelim 9. ayımızı diyo...
hakılıda aslında ....en kısa zamanda yapayım bari....

biz geldik kızlarrr. nasılsınız bakalım? minikler nasıl? benimki bu aralar çok hareketli maşallah bi tepiştimi sallıyo valla. cmt kontrolümüz var onu bekliyoruz.

mevlüt elbisesinin resmini koyucaktım ama annem kaldırmış kızlar en kısa zamanda çekip koyucam.

ayy bizde de isim belli değil ya. babamız bi beğenemedi. seçenekler yağmur,ırmak, nisan, su... bakalım ne olucak.

bu arada çok tatlı ve şeker yiyorum çok canım istiyor bunları 2 gündür

çanta hazırlamaya başladınızmı ya ben daha erken diyorum ama şubat gibi hazırlarım herhalde. bu haftasonu kendime piji alıcam. ayyıldız da süper gecelikler gçrdüm ondan alıcam.. zemuszemus

atalacığım kızın hayırlı olsun inşallah...
rüzgaryağmurcum çhoşgeldin batuhanım sende.rüzgar yağmurcum sana şekerli yasak değilmi*DÜN BENıM 100 LÜK YÜKLEMEM ıYı ÇIKTI AMA DR UM DıYETE DEVAM ETSıN DEMıŞ....

ooo ben yasağı bozdum canım. diyet miyet hak getire. çünkü bıktım test sonuçlarımın devamlı kötü çıkmasından. resmen kazıklıyolar beni yani. gına geldi. napim 2 gündür azcıkın bozuldu. bilmiyorumkismile

selam kızlar..herkez iyidir umarım..
biz dünden beri biraz kötüyüz((dün öğleden sonra kasıklarımda bi kasılma başladı akşama doğru iyice arttı((dün eşimi doktora götürdük yollardaydım 2-3 saat sonrada eve tek başıma dönmeyim diye işyerinde onu bekledim..yani hep oturdum..sonrada koltuktan kalkamadım kasılmadan((yürüdükçe açıldı..eve gelip hemen yattım yatınca geçti...aranızda böyle kasılmaları olan varmı??

esroscum geçmiş olsun canım bende oluyordu ama şu an yok çok şükür.

sağol canım yaa...bende ilk defa oldu çok panik oldum((doktoruma sordum sabah yorulmuşsun bütün gün herhalde normal olabilir yat bugün istirahat et dedi...sizede sormadan içim rahat etmiyor tabi:))))))

canım bundan sonra fazla yorulmıcaz herhalde. dilkatli olmamız gereken zamanlar geldi, ağırlaşıyoruz haliyle. fazla yorulmamaya ayakta kalmamaya çalış.

kızlar ben bu modelleri özellikle ilk resimdeki çantaya bayıldım .....ya harika bunlar ama çok pahalılar...
125.00 tl.....

diğer klasik bebe çantalarını hiç beyenmiyordum ....
bunlar çok güzel kendi çantamıda kullanmama gerek yok....
hemde gayet şık gözüküyo kızlar....
sadece fiyatları tuzlu....
sizler ne diyorsunuz kızlar bu konuda ,aldınızmı çantalarınızı.....

rüzgar yağmurcum arada öyle kaçaklar olur canım.bende dün akşam testim iyi çıktı diye tatlı yedim mesela canım.afiyet olsun yarasın bebişine....
ESROSCUĞUM hoşgeldin.geçmiş olsun canım.bende de bazen kasık ağrısı oluyor.üşüttüğüm ve yorulduğum zamanlarda yat dinlen geçer canım....

sağol canım bugün yattım zaten bütün gün...ama çok sıkıldım yatmaktannnnnnnn((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…