atalacım hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini. kızın olacağını yenimi öğrendin neden bu kadar geç oldu yav?
canım valla işten güçten giremedim pek bu aralar yoğunluk oldu bilgisayar başında çok şükür iyiyim.doktorun biri erkek dedi %75.sonra 20. haftada detaylı ult. girdim uzman dediki kız bebek bu.neyse ben yine inanmadım.24. haftada yine baktı kesin kız dedi.şimdilik kız diyorlar ama çok hikaye duyduk bu konuda bilemediler diye o yüzden ben çok şartlandırmıyorum kendimi hayırlısı olsun işallah.isim bulamadık ama herkeze soruyoruz bakalım yeni isimlerden neler var acaba herkez araştırıyor maşallah bi sorayım sizlerede dedim.
atala hoşgeldin canım ne zamandır yoktun.kızın olacakmış hayırlı olsun ikilemde kalıp hazırlıklarada mı başlamadınız yoksa? isim konusunda bisürü kız ismi var yeni.alternatifin çok canım.benim kızım olsaydı adını hira koyacaktım canım onun dışında bi isim düşünmemiştim.
atala canim benimde ikilimde durumum ama kiz denildigi icin
ya nisa yada sümmeye koyacam daha tam karar vermedim
canım çağan ismide çok güzel bence güzel seçim yapmışsınız a.s:asigim:Kızlar hanİ oĞlmun adı uygar olabİlİr demİŞtİm ya kararsız kocam İŞ baŞında.telde konuŞuyorduk.yaa canım ben uygarı beĞenmİyorum demezmİ.ÇaĞan olsun dedİ.hatta İstİyorsan ÇaĞan ege olsun dedİ.buyrun burdan İŞte.....
canım benim çok saolasın bize lazım canımcım bir ev evim birazcık küçük benim kayınvalidemler çoktandır düşünüyordu destek olacaklar sadece bizde bişeyler katıp alacağız artık rabbim herkese nasip eğlesin aslında doğum hediyesi gibi oldu biraz ama değil canım çoktandır konuşulan bir konuydu ama sözünü şimdi vermiş ev alacağımız mütahite canımcım inşallah sağlıkla bebişim dünyaya gelsin herşey olur can sağlımız olsun yeterkiolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanMerhaba güzel anneler, a.s. Umarım herkes çok iyidir.
Zeyracım doğum hediyesi olarak ev maşallah kayınvalidene.Güzel günlerde oturmak nasip olsun canım.
Tarhan ne güzel liste çıkarman. Ben ateş ölçeri filan hepten unutmuştum. :kedi:
Bebişlerin ne çok ihtiyaçları varmış. İşin içine girmedikçe anlayamıyor insan.
canım gözün aydın bitanem benim kzım olacak isminide şimdilik babası illa gizem istiyo bakalım canımcım bir sağlıcakla doğsunda bakalım bitanemmerhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...
selam güzel nisan anneleri ve onlarin güzel bebeleri zemuszemus
nasilsiniz bakim ???
gecmise dönim geliyorum
atalacığım kızın hayırlı olsun inşallah...
rüzgaryağmurcum çhoşgeldin batuhanım sende.rüzgar yağmurcum sana şekerli yasak değilmi*DÜN BENİM 100 LÜK YÜKLEMEM İYİ ÇIKTI AMA DR UM DİYETE DEVAM ETSİN DEMİŞ....
esroscum geçmiş olsun canım bende oluyordu ama şu an yok çok şükür.
rüzgar yağmurcum arada öyle kaçaklar olur canım.bende dün akşam testim iyi çıktı diye tatlı yedim mesela canım.afiyet olsun yarasın bebişine....
ESROSCUĞUM hoşgeldin.geçmiş olsun canım.bende de bazen kasık ağrısı oluyor.üşüttüğüm ve yorulduğum zamanlarda yat dinlen geçer canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?