2010 Nisan Anneleri

özgeciğim biliyosun ben aldım çantamı 53 liraya canım sen istanbuldasın hayli hayli bulursun benim aldığım modelden beniki aynennnnnn sonuncuya bennziyor ama aynen sonuncunun üstündeki gibi yanında o termos özelliği gösteren kısmı var

Özgecim, canım lilypieden çizelgeyi nasıl ekledin? Sadece ticker factory kullanılabilir yazıyor ayarlarda.

Yazdım arkasından hemen yaptım. Kusura bakma

Son düzenleme:
Kızlar, doktorlara tam gün yasası çıkacakmış. Özel muhahaneler kapanacak bu durumda. Çok merak ediyorum nasıl olacak sistem? Bizim son aylarımıza yetişir gibi yasa.

ya bu ankaralılar hepten kaba oldu. bugün bi Allah ın kulu bana otobüste yer vermedi. sırtım felaket ağrıyo.
biri benim velete hayatında neyin değiştiğini sorar mı? bi tepiyo dengemi şaşırıyorum. daha dün kibar kibar oynaşıyordu. kıııızzz dün bu dr. konuşurken duydu erkek olduğunu anladı (2 aydır kızııım diye sevilince kendini kız sanmış olabilir.) o sebebple bööle haşin ve gaddar olmuş olmasın. sen doğursan bile erkek gene erkek. göstercek illa gücünü..

sünnet meselesine gelince ben de istiyorum hemen yaptırmak. büyüyüncede bi sünnet düğünü yaparı ohhh...
bebeğin ters mi düz mü olduğuna gelince benimki her zamanki gibi ayarsız çıktı ve dün ayakları kafasının yanındaydı yani çocuk ne ters ne düz, daha ona bile karar veremedi yav...

kızlar çantanın hem fiyatlarına hemde diğer modellerine bakmak isterseniz,birde nerde satıldıkları yazıyo...markası....
avvio bebe çantası....

canım aslında senin çantanla aynı fiyattır diğerleri,50 den baslıyo...
sadece en üstedki 125 okadar ama en afilliside o bence çok şık valla.....

maalesef o çantalara ankara ebebe mağazasında baktım en ucuzu 90 dan başlıyordu. ama kocaman ve çok şık gözüküyolar. benim kuzen 5 yıl önce bi çantaya 50 lira bayıldıydı oha demiştik. ama beş yıldır vücudunun bi uzvu oldu, hala taş gibi kullanıyo.

aysegül kız allah iyiliğini versin emi....
sende bu çocukla uğrasıyon yawww,napca nası durmak isterse öle dursun.....
yerimseniben
bende sünnet yaptıramam şimdiden,çok erken kıyamam zamanında olsun her cocuk gibi...

canım ben istanbul e-bebekte görmemiştim ....
ama en kısa zamanda alcam ben ilk resimdekine hayran oldum....
saolsun ben eşim tepki verir diye beklerken,neden olmasın diyerek saşırttı beni....
bencede bikere alırım senelerce kullanırım,hemde daha sonra kendim kullanırım ....
aten çok kaliteli ve şık gözüküyo tam aradığım gibi bişi....
ya ben sevmiyorum o klasik bebe çantalarını ,ıykkk takamam zaten diyordum iyi oldu....

valla bencede hemde hamallık boşuna. bi elinde çocuğun, bi elinde kendi çantan. bunlar ise tek çantayla çözüyo sorunu. bol gözlü, cep tel .i için yere varana kadar koymuşlar.

iyi akşamlar kızlarr... tüm gün arkadaştaydım.. bir ara açtım ama yazamadan bişiyler hazırlamış kendisii.. onlara dalınca yazamadan çıktım..:))) neyse inş. çok birikmemiştir .. bi bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…