jokerin sitesinde çok pahalı çantalar...
iyi akşamlar kızlarr... tüm gün arkadaştaydım.. bir ara açtım ama yazamadan bişiyler hazırlamış kendisii.. onlara dalınca yazamadan çıktım..:))) neyse inş. çok birikmemiştir .. bi bakayım..
özgecim senin çanta hepsiburada da var ama şu anda stokta yokmuş ama ordan daha uyguna alabilrsin stoklara girerse belkiopuyorumnanaktankızlar çantanın hem fiyatlarına hemde diğer modellerine bakmak isterseniz,birde nerde satıldıkları yazıyo...markası....
avvio bebe çantası....
canım çağan ismide çok güzel bence güzel seçim yapmışsınız a.s:asigim:
canım benim çok saolasın bize lazım canımcım bir ev evim birazcık küçük benim kayınvalidemler çoktandır düşünüyordu destek olacaklar sadece bizde bişeyler katıp alacağız artık rabbim herkese nasip eğlesin aslında doğum hediyesi gibi oldu biraz ama değil canım çoktandır konuşulan bir konuydu ama sözünü şimdi vermiş ev alacağımız mütahite canımcım inşallah sağlıkla bebişim dünyaya gelsin herşey olur can sağlımız olsun yeterkiolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
canım gözün aydın bitanem benim kzım olacak isminide şimdilik babası illa gizem istiyo bakalım canımcım bir sağlıcakla doğsunda bakalım bitanem
hoşgeldin bitaenm nasılsın ayyy gündüzleri daha sık girsene canım özletme kendini bukadar :1hug:
kaydirigubbakcemile3 ayy benim kocişte öylee.. ama biz sanrım daha vahim bi durumdayız.. başından beri maksimum 10 isimlik listelerin biri eleniyo yenisi oluşuyoo.. ama 4liste devirdik bilmiyorumkismile şu an elimizde kala kala utku kaldı boshayallersmile bakalım yeni bi isim bulmazsak o olucakk.. amatek sorun benim kociş armutpiş ağzıma düş olayıı... ben bulup söylüyorum o habire cıkk diyo aklinialirimsmile sonunda valla inat edip dikişlerimi tutaraktan geceliklerle gidicemm nüfus müdürlüğüne abdürrezzak koyucam kaydirigubbakcemile3Valla kocıŞım Çok kararsızdır benım ya.aylardır bır ısım bulamadı bebıŞe.sÖyledıĞım hıÇbırŞeyıde beĞenmıyor cıldırttı benı.bende yeter sÖyle bırŞey dedım.o zaman sen koy dedı bende uygar olsun o zaman dedım.nasıl kızlar ısmımız?
ohh ohh son 1 ay desene.. gözün aydın.. gözümüz aydınn zemuszemus sabah beşiği eklicekmişsin cnım.. sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan güle gülekullanın şimdidenn.. opuyorumnanaktanKızlar.Ben patronumla telefonda konuştum dedim ki.
30 - 35 gün sonra doğum iznine ayrılacağım haberiniz olsun dedim.Sonradan bir problem olmasın 1 ay önceden haber vereyim dedim.Tamam dedi.
Sonraaa.Bebişimin beşiği vardı mavili muvili.Cibinliğini yaptırdım.Aldım.Beşiği ve cibinliği.Akşam resmini çekerim.Yarın da eklerim..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun kuzum en azndan fikrini beyan ediyo seninki.. onu yapmayanlar da varr aklinialirimsmile ikisi de güzel isim.. bakalım son durumları paylaşırızz.. zemuszemusKızlar hanı oĞlmun adı uygar olabılır demıŞtım ya kararsız kocam ıŞ baŞında.telde konuŞuyorduk.yaa canım ben uygarı beĞenmıyorum demezmı.ÇaĞan olsun dedı.hatta ıstıyorsan ÇaĞan ege olsun dedı.buyrun burdan ıŞte.....
:hooray: bol fikir üretmekte bizden üstünü olamaz kaydirigubbakcemile3 biz de accık fazla üretiyoz sanki yaa.. bende bir isimde uzlaşıcağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum.. ama bu gidişle babamın dediği gibi hast.den taburcu olunca olucak diye korkuyorumm :roflol:ayy canım size kolay gelsin valla :))
isim konusunda uzlaşmak acayip zor ve de bir yerden sonra sinir bozucu bi hal alıyor.
biz de bizim kızın ismine karar verene kadar bayaa kapıştık eşimle.
onun beğendiği benim içime sinmez, benim beğendiğimi o beğenmez, herşeye kulp takar, öyle böyle der..
ama sonunda ikimizin de beğeneceği bir isim bulduk da çocuk kendisine pişştt, heey, diye hitap edilmesinden kurtuldu :))
uygar, çağan, ege bence üçü de güzel isimler.. bunlar olmuyorsa artık başka bir şeyde karar kılarsınız.
bol bol fikir üretin bari. birinden birinde uzlaşırsınız elbet. :)
canımm.. özletiyosun kendiniii.. hayırlı olsun kızınn.. sağlıkla gelsin inş.. :Saruboceq: opuyorumnanaktanmerhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...
benimki L şeklindeydi en son kaydirigubbakcemile3 doktorumun dediğine göre tersmiş.. dönmesi içi daha vakti de varmış.. ama dönmese de sorun yok nasılsa ben bi şekilde çıkarıcam dedi :roflol: normal yolla olmıcağı için ( inşş :))) ters olmasında pek sorun yokmuşş..Kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?
benim çok uzun süreli olmuyo canımm.. ama dikkat et kendinee.. yorulmuşsundur mutlakaa.. dinlenmeye çalışş.. opuyorumnanaktan geçmiş olsun..selam kızlar..herkez iyidir umarım..
biz dünden beri biraz kötüyüz((dün öğleden sonra kasıklarımda bi kasılma başladı akşama doğru iyice arttı ((dün eşimi doktora götürdük yollardaydım 2-3 saat sonrada eve tek başıma dönmeyim diye işyerinde onu bekledim..yani hep oturdum..sonrada koltuktan kalkamadım kasılmadan ((yürüdükçe açıldı..eve gelip hemen yattım yatınca geçti...aranızda böyle kasılmaları olan varmı??
gerçekten bayıldım tek kelimeyle :jeyyar: .. ama edoşun çantası da vardı kızz.. ben hiçç kullanmadımm... bende pek sevmiyorum benim büyükçee bir çantam vardıı.. onu kullandım hepp.. yepyeni duruyo o yüzdenn..yeni almadım dahaa.. bakalım geçende çarşıda şurup beşik fiyatı aldığım bi mağaza çanta-kanguru fln hediye veriyodu kaydirigubbakcemile3 ama olmazsa bunlardan düşünebilirm ... neden olmasınn.. yıllarca kllanılabilicek bişii... bayanssulusmilediğer klasik bebe çantalarını hiç beyenmiyordum ....
bunlar çok güzel kendi çantamıda kullanmama gerek yok....
hemde gayet şık gözüküyo kızlar....
sadece fiyatları tuzlu....
sizler ne diyorsunuz kızlar bu konuda ,aldınızmı çantalarınızı.....
amaann gezimm kızz.. iyice ağırlaşınca kapı dışarı çıkamayız.. bide kar kış bastırıncaa.. sabahları evdeyim ama12ye kadarr :))) bide akşam 6 dan sonra kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile ayy eda da da böyle gezdim ben yaa.. vee eda gezme delisii.. amaann vururum oğlanı sırtıma düşerim yollara kaydirigubbakcemile3 yarasın paşama inş.. ama çok mu yedim nee.. kocişe de çaktırmıyım diye yemek de yedim.. çatlıciimm sankii. midem de fenaa.. gaviskonum nerdeydiiii kaydirigubbakcemile3slm refiş...ohhh gezdin desene...kız iki gün evde oturamadın bacım haa....
amaninnn senin oğlun sokak hastası olcak hehe:))))
bişiler hazırlamış ımmmm kimbilir neler yedin ohh yarasın paşana.....
biz iyiyiz cnımm.. yemek fln.. ancak oturduk.. bi yandan kociş çakmasın diye tv izler gibi buraya yetişiyorum :)) kaydirigubbakcemile3 bi yandan da yaprak dökümünü izliyorum.. ilgi göremeyince accık sizi kıskanıyo bu aralarr aklinialirimsmile sen nasılsın bitanemmmm.. bebişin nasıll? opuyorumnanaktanselam kizlar öglen birden düstüm netten ve dahada giremedim
ancak düzeldi bizim manyak alet
nasilsiniz bakim
merhaba yeni girebildim. umarım iyisinizdir. tuğbacım oğlunun resmini yeni gördüm yaaa kusura bakma allah sağlığını daim etsin inşallah:) eşime gösterdim bak bizimkide bu kadar diye. koca burunlu bu dedi:))))))))))
ay ne kusuru canım teşekkür ederiz. bende öyle seviyom koca burunlu sıpam diye seviyom zaten:roflol: :asigim:
İyi akşamlar kızlar.Şeymanın meleklerinden ayrılış yazısını okuyunca çok kötü oldum(
Tuğbacığım kaanımıza maşallah.Saçları gür bir bebek olacak sanırım.
var var saçları.Alnı az açık olacak heralde.iyiakşamlar saol canım saçları varmı yokmu ben anlıyamıyom varmıki canım???
Görüşürüz canım.ben çıkıyorum kızlar yaaa çok halsizim, karnım aç ama yapacak yiyecek halimde yok. biraz uzanayım bakayım kendime gelmeye çalışayım...
tuğba cımm.. mehtapçım.. nazlıcım.. iyi akşamlarr kızlarr....
mehtap.. nasılsın güzelimm ? oğluş nasıl?
canımın içi yaa.. dr. gaviskon verdi ama hiçç içmedim daha.. ama şu an fenayımm..yangın varrr:)))) ne kadar içiyiimm... dikeyimmi kafaya şişeyi :))
tubicimm.. sende iyisin inş.. gerçi gaviskonu sana da sorsam olur du ya neyse :))) gaviskon severler kulübüne yeni katıldım ya ben acemisiyim :))))
iyi akşamlar canımcığım.ben 1,5 ölçek içiyorum.Yanma yüzünden zaten yemekte yemedim bir tane meyve yedim şimdi.Kafana göre takıl canım.opuyorumnanaktantuğba cımm.. mehtapçım.. nazlıcım.. iyi akşamlarr kızlarr....
İ
mehtap.. nasılsın güzelimm ? oğluş nasıl?
canımın içi yaa.. dr. gaviskon verdi ama hiçç içmedim daha.. ama şu an fenayımm..yangın varrr:)))) ne kadar içiyiimm... dikeyimmi kafaya şişeyi :))
tubicimm.. sende iyisin inş.. gerçi gaviskonu sana da sorsam olur du ya neyse :))) gaviskon severler kulübüne yeni katıldım ya ben acemisiyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?