2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlarr... tüm gün arkadaştaydım.. bir ara açtım ama yazamadan bişiyler hazırlamış kendisii.. onlara dalınca yazamadan çıktım..:))) neyse inş. çok birikmemiştir .. bi bakayım..

slm refiş...ohhh gezdin desene...kız iki gün evde oturamadın bacım haa....
amaninnn senin oğlun sokak hastası olcak hehe:))))
bişiler hazırlamış ımmmm kimbilir neler yedin ohh yarasın paşana.....

kızlar çantanın hem fiyatlarına hemde diğer modellerine bakmak isterseniz,birde nerde satıldıkları yazıyo...markası....
avvio bebe çantası....
özgecim senin çanta hepsiburada da var ama şu anda stokta yokmuş ama ordan daha uyguna alabilrsin stoklara girerse belkiopuyorumnanaktan

selam kizlar öglen birden düstüm netten ve dahada giremedim
ancak düzeldi bizim manyak alet
nasilsiniz bakim

valla canim gündüz giremiyorum fazla malum biliyorsun kayinvalideler pek ise yaramayabiliyor bide oglum var biliyorsun onunla ilgileniyorum felan derken yemek yap su bu iste klasik ev hanimligi:gitme:
aksamlarida geldigimde cok kalamiyorum esim sabahci oldugu zaman 3.30 da kalkip ona biseyler hazirliyorum uykusuz kaliyom
iste böyle ama geriki vardiyelerinde yani öglenci yada gececi oldugunda daha rahatim
ama beni özleyen biride varmis buda ayrica sevindidrdi beni tatlimkaydirigubbakcemile5

tam girdim.. alıntılara başladım...mesaidediye düşündüğüm kocam baskın yaptı resmen kaydirigubbakcemile3 yemekti bulaşıktı derken saatlerdir alıntılar ve site beni bekliyoo aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 ayy benim kocişte öylee.. ama biz sanrım daha vahim bi durumdayız.. başından beri maksimum 10 isimlik listelerin biri eleniyo yenisi oluşuyoo.. ama 4liste devirdik bilmiyorumkismile şu an elimizde kala kala utku kaldı boshayallersmile bakalım yeni bi isim bulmazsak o olucakk.. amatek sorun benim kociş armutpiş ağzıma düş olayıı... ben bulup söylüyorum o habire cıkk diyo aklinialirimsmile sonunda valla inat edip dikişlerimi tutaraktan geceliklerle gidicemm nüfus müdürlüğüne abdürrezzak koyucam kaydirigubbakcemile3
ohh ohh son 1 ay desene.. gözün aydın.. gözümüz aydınn zemuszemus sabah beşiği eklicekmişsin cnım.. sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan güle gülekullanın şimdidenn.. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun kuzum en azndan fikrini beyan ediyo seninki.. onu yapmayanlar da varr aklinialirimsmile ikisi de güzel isim.. bakalım son durumları paylaşırızz.. zemuszemus
:hooray: bol fikir üretmekte bizden üstünü olamaz kaydirigubbakcemile3 biz de accık fazla üretiyoz sanki yaa.. bende bir isimde uzlaşıcağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum.. ama bu gidişle babamın dediği gibi hast.den taburcu olunca olucak diye korkuyorumm :roflol:
merhaca cici anneler ve melekleri. kızı olacak arkadaşlar isimleri paylaşırmısınız benimle galiba bizede kız bebiş geliyor...
canımm.. özletiyosun kendiniii.. hayırlı olsun kızınn.. sağlıkla gelsin inş.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Kızlar, bir soru soracağım sizlere. Bebişlerinizin duruşları nasıl? Ters mi, yan mı yada baş aşağımı duruyorlar?
benimki L şeklindeydi en son kaydirigubbakcemile3 doktorumun dediğine göre tersmiş.. dönmesi içi daha vakti de varmış.. ama dönmese de sorun yok nasılsa ben bi şekilde çıkarıcam dedi :roflol: normal yolla olmıcağı için ( inşş :))) ters olmasında pek sorun yokmuşş..
benim çok uzun süreli olmuyo canımm.. ama dikkat et kendinee.. yorulmuşsundur mutlakaa.. dinlenmeye çalışş.. opuyorumnanaktan geçmiş olsun..
gerçekten bayıldım tek kelimeyle :jeyyar: .. ama edoşun çantası da vardı kızz.. ben hiçç kullanmadımm... bende pek sevmiyorum benim büyükçee bir çantam vardıı.. onu kullandım hepp.. yepyeni duruyo o yüzdenn..yeni almadım dahaa.. bakalım geçende çarşıda şurup beşik fiyatı aldığım bi mağaza çanta-kanguru fln hediye veriyodu kaydirigubbakcemile3 ama olmazsa bunlardan düşünebilirm ... neden olmasınn.. yıllarca kllanılabilicek bişii... bayanssulusmile
slm refiş...ohhh gezdin desene...kız iki gün evde oturamadın bacım haa....
amaninnn senin oğlun sokak hastası olcak hehe:))))
bişiler hazırlamış ımmmm kimbilir neler yedin ohh yarasın paşana.....
amaann gezimm kızz.. iyice ağırlaşınca kapı dışarı çıkamayız.. bide kar kış bastırıncaa.. sabahları evdeyim ama12ye kadarr :))) bide akşam 6 dan sonra kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile ayy eda da da böyle gezdim ben yaa.. vee eda gezme delisii.. amaann vururum oğlanı sırtıma düşerim yollara kaydirigubbakcemile3 yarasın paşama inş.. ama çok mu yedim nee.. kocişe de çaktırmıyım diye yemek de yedim.. çatlıciimm sankii. midem de fenaa.. gaviskonum nerdeydiiii kaydirigubbakcemile3
selam kizlar öglen birden düstüm netten ve dahada giremedim
ancak düzeldi bizim manyak alet
nasilsiniz bakim
biz iyiyiz cnımm.. yemek fln.. ancak oturduk.. bi yandan kociş çakmasın diye tv izler gibi buraya yetişiyorum :)) kaydirigubbakcemile3 bi yandan da yaprak dökümünü izliyorum.. ilgi göremeyince accık sizi kıskanıyo bu aralarr aklinialirimsmile sen nasılsın bitanemmmm.. bebişin nasıll? opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba yeni girebildim. umarım iyisinizdir. tuğbacım oğlunun resmini yeni gördüm yaaa kusura bakma allah sağlığını daim etsin inşallah:) eşime gösterdim bak bizimkide bu kadar diye. koca burunlu bu dedi:))))))))))

ay ne kusuru canım teşekkür ederiz. bende öyle seviyom koca burunlu sıpam diye seviyom zaten:roflol: :asigim:

İyi akşamlar kızlar.Şeymanın meleklerinden ayrılış yazısını okuyunca çok kötü oldum(

Tuğbacığım kaanımıza maşallah.Saçları gür bir bebek olacak sanırım.

ay ne kusuru canım teşekkür ederiz. bende öyle seviyom koca burunlu sıpam diye seviyom zaten:roflol: :asigim:

:sm_cool:

İyi akşamlar kızlar.Şeymanın meleklerinden ayrılış yazısını okuyunca çok kötü oldum(

canım bende linki gördüm ama okuyamam. çok etkileniyorum. 2 düşükten sonra beni çok bozuyor böyle yazılar.. allahım sabırlar versin inşallah...

ben çıkıyorum kızlar yaaa çok halsizim, karnım aç ama yapacak yiyecek halimde yok. biraz uzanayım bakayım kendime gelmeye çalışayım...

tuğba cımm.. mehtapçım.. nazlıcım.. iyi akşamlarr kızlarr....

mehtap.. nasılsın güzelimm ? oğluş nasıl?
canımın içi yaa.. dr. gaviskon verdi ama hiçç içmedim daha.. ama şu an fenayımm..yangın varrr:)))) ne kadar içiyiimm... dikeyimmi kafaya şişeyi :))

tubicimm.. sende iyisin inş.. gerçi gaviskonu sana da sorsam olur du ya neyse :))) gaviskon severler kulübüne yeni katıldım ya ben acemisiyim :))))

:roflol: :roflol: gaviskon severler kulübü haaakaydirigubbakcemile3 meraba canımmm valla ciicm kocaman bir ölçü kabı var hiç kullanmadım ebn diktim kafaya hepkaydirigubbakcemile3 sende dikiver zaten iğrenç bir tadı var istesen de gereğinden fazlasını içemezsin:sm_cool:

iyi akşamlar canımcığım.ben 1,5 ölçek içiyorum.Yanma yüzünden zaten yemekte yemedim bir tane meyve yedim şimdi.Kafana göre takıl canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…