2010 Nisan Anneleri

var var saçları.Alnı az açık olacak heralde.

Görüşürüz canım.

ne yani koca burna yeni alışmıştım şimdi de alnı açık hemide doğuştan gür saçlı heee bu kadarını kaldıramamkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne yani koca burna yeni alışmıştım şimdi de alnı açık hemide doğuştan gür saçlı heee bu kadarını kaldıramamkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Napalım canım bu kadarcık resme bu kadar yorum yapabiliyorum.Burnunu hep sen dediğin için söylemedimopuyorumnanaktan

o zaman dikiyorum ben direk kafaya ... :lepi: sanırım fazlasınında zararı olmuyo.. sağolun kızlarr :)))

yaa aslında eczanadeki kız dedi bu ölçü kabıyla bir ölçek alıcaksın ama ağzına kadar dolu değil.. altttaki ilk çizgiye kadar :))) heheh şimdibaktım da yaa eda bile ondan çok şurup içiyo tek seferdee :)))

mehtapçım.. demek senin de yanıyo yaa.. çok zormuş valla... geçmiş olsun diyim sana cnımm... boğazımdan aşağıya hep sular aksa dursa :))))) bol su içiyorum acık iyi geliyo gibi ama tuvaletten gelemiyom ayolll.. yok mu bunun bi ayarıı :))))

tubi... alemsin.. bu kadarını kaldıramazsın heee :))))

dik kafaya bacım o ölçü kabıyla ömür geçmezkaydirigubbakcemile3 zaten gaviscon bir okul gibidir zamanla sana iyi gelecek miktarı öğrenirsin:roflol: :roflol: :roflol:

kızzz içme o kadar su miden yanarkene. önce rahatlatır sonra cehennem ateşine çevirir o su. midedeki sıvı miktarı yükseldikçe yemek boruna daha çok mide sıvısı kaçar bacım etme eylemekaydirigubbakcemile3

kaldıramam tabi çıktığı yiyip bitiriveririm mazallahh oğluşumukaydirigubbakcemile3

saolasın canım benim.Napalım miniklerimiz hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda.Bencede su aksa ancak söndürür.Kendimi çizgi filmlerdeki ejderhalara benzetiyorum ağzından alev çıkaran.

Son düzenleme:
öyle valla yaa.. baştan rahatlatıyooo.. sonra azdırıyoo.. kandırıkçı su nolcakk akannehir

Canım, benim oğluşumda saçlıymış doktorumuz öyle dedi. Gür saçlı bebişlerimiz olacak.
Herkes benden saçsız bekliyordu, sarışınsın diye ama. Bizim oğlan hiç öyle değil gibi. gamyoncuiremsu

ayy adam dalga geçiyoo yaaa... diyo ki git klozete oturr.. çeşmeden de hortum uzatalım ağzınaa .. hep aksın dursun diyom yaa aklinialirimsmile napimm öldürimm mii kocamıı .... 3. sayfaya çıkiimm mii ... aklinialirimsmile

Bu arada slm kızlar, nasılsınız?
Mideler yanıyor, of 9. ayda bu mideler ne olacak. eyvahedigeldismile

Aman dur çocuk babasız kalmasın canımm.

Bu arada slm kızlar, nasılsınız?
Mideler yanıyor, of 9. ayda bu mideler ne olacak. eyvahedigeldismile
a.s canım hoşgeldin.Mide yanmalarını saymazsak iyiyiz sen nasılsın?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana da yer bırak 3. sayfada ben daha kızgınım eşimeklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerim ben o yakışıklıların saçlarını cicim:asigim:

saolasın canım benim.Napalım miniklerimiz hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda.Bencede su aksa ancak söndürür.Kendimi çizgi filmlerdeki ejderjalara benzetiyorum ağzından alev çıkaran.

ejderha mehtap:roflol:

erkflz.. aynenn cnmm.. mide yanmalarını saymazsakk iyiyizz.. sen nasılsın? gür saçlı oğluşun nasıll ) maşallah onaa..

mehtapp... haklısın galiba kızz... bu 2 çocuk nolcek demi ama :)))dursadece acık burnundan getirmekle yetiniyimm barii.. hem kıyamamm kii kızz şaka bi yana :)))

tuğba.. kızzsenin adam naptı gene kızdın adama? gel bacım gell ikimizde sığarız3. sayfaya:))))acık zor bu göbüşlerle ama napalım sığışırız bi şekilde :))

Hayırdır sen neden kızdın eşine.

Ejderha konusuna gelince aynen öyle Tubiciğim.

ayy tuğbaa.. bu arada eda hanım.. senin sıpayı ıskandı mı ne :))) sende benim resmimi koy diye tutturdu :))))

aaaaa.. fikretin kocası kahve yaptı valla kaynanalarına :))) hehehehe bi de damat kahvesi için bakalım beğencekmisiniz diyo bide :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…