2010 Nisan Anneleri

Sağolasın canım, iyiyiz çok sükür oğluşumla.
Canım kızında ne güzel öyle. Aman Allah nazarlardan korusun.

refişim haklı edacık öyle güzel kızın varda ne diye koymuyon resmini
ay mehtapcım refiyecim kızlar sormayın kaç gündür uyku düzeni bozuk akşamları annesiyle oturuyom bugün ayakta bu sefer de kahveye maç izlemeye gitti. ömrüm kaynanamla oturarak geçiyo. yani çok iyidir ama eni sonu 65 yaşında kadın sıkıyo beni

ayy eda çok teşekkür ediyo teyzelerii.. utanaraktann :))))

tubicimm..aanladım cnmm.. erkekler bazen sinir bozucu olabiliyoo.. ama olsun cnmm.. sağlık olsun nediyelimm.. tek derdiniz bu olsunn.. bu akşam olmaz yarın akşam oturursunuz birliktee..aranızda sevgi saygı devam ettiği sürece ömür uzzuuunnn... sıkma canını cnm.. kafaya takılcak bişiy değil bencee.. tamam sıkıcıdır mutlaka ama buakşamlık da böyleolmuş.. sağlık olsun ...

Allahtan benim eşimin pek maçla ilgisi yok.:lepi:

kızlarr ben çıkıyımm... hepinize iyi gecelerr... dizim bitti sayılır :))) reklam sonu yineferhundenin basılma anını gösterip bitirirler :))) ufaktan uyku moduna girelimm.. midem acıkın daha iyicee.. bu rahatlığı yakalamışkenn:.. yine başlamadan uykuya dalsamm...

öpüyyorum hepiniizii..

tuğbacımm..... opuyorumnanaktan

erflz... opuyorumnanaktan

mehtapçıımmmmm... opuyorumnanaktan

İyi uykular canım.boshayallersmile Ferhundeye bakarken ne güzel öyle incecik diye geçiriyordum bende içimden. bayanssulusmile

Bnede öpüyorum canım kocamannnnnn.İyi uykular.opuyorumnanaktan

hem bizde varızz yaa kızz.. sıkıldın mı bizden :)))
aşk olsun hayatım mızmızlanasım var oda elime bahane verdi yoksa sizden sıkılırmıyımmm hiçççkaydirigubbakcemile3
Allahtan benim eşimin pek maçla ilgisi yok.:lepi:

:lepi: ne güzel kıızzz

iyigeceler reifişimmm tatlı rüyalarrr:1hug: opuyorumnanaktan

valla sırf gece tuvalete kalkmayayım deliksiz uyuyayım diye su bile içmiyorum.
işe yarıyomu peki çünkü ben daha tuvaletten döndükten 5 dak sonra sıpacık bir tekme atyo hooopp geri tuvalete gidiyomkaydirigubbakcemile3

ay kızlarrr bugün bende erkenciyim çok uykum geldi hadi size iyigecelerrropuyorumnanaktan

Hakikaten erkencisin.Bende kaçayım ufaktan ufaktan.İyi geceler kızlar.a.s.

Kızlar, herkese iyi geceler. Tatlı Uykular....boshayallersmile

Budebecim senle ben kalmısız. Canım iyi geceler, öpüyorum seni. Oğluşunla deliksiz güzel uykular.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
az önce felaket bir mide yanması ile uyandım boğazımda nasıl yanıyordu anlatamam afedersiniz kustumda rahatladım biraz ama uzanmaya korkuyorum şimdi
iki gündür girmiyorum nete dün moralim bozuktu ve sizinde keyfinizi kaçırmak istemedim bugünde kursa gittim 4 gibi eve geldim sonra tlf geldi halamın kızı ve eşi abanttan dönüyorlarmış evdeysen sana geleceğiz dediler ve memnuniyetle dedim tabiki:) onlar geldiler keyfimde yerine geldi
sonrada onları yolcu ettim istanbula yarında daha doğrusu bugün oldu bende gideceğim annemlere onun sevinci var şimdi üzerimde
özgecim haftaya pazartesiye kadar orda olacağım bir buluşma ayarlayabilirsek mükemmel olur
sabah hazırlıklarla uğraşacağım için nete girermiyim bilmiyorum eğer giremezsemde bi on gün nete bakamayabilirim haberiniz olsun şekerlerim hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzulara çok iyi bakın

Dün akşam Gebe Eğitim Merkezindeki Kursa gittik Eşimle beraber.
Tabi teori dersini kaçırdıgımız için direk hareketlere başladık.Nefes hareketleri.ıki çeşitmiş.Biri burundan akciğerler için diğeri ise diafram.Doğum sırasında ıkınma anında bebek nefes alamıyormuş iki ıkınma arasında diaframdan derin derin nefes alındı mı anneden bebeğe oksijen gidiyormuş.Bebeği rahatlatıyormuş.
Daha sonra gögüs kasları bel kasları için kramplar için birsürü hareket gösterdi.Kegel Hareketini anlattı.
45 dakika boyunca önce ısınma hareketleri ondan sonra da normal hareketlere geçtik.
Sonuç itibari ile gerçekten çok güzeldi.En güzeli de eşimle beraber ortak bir şey paylaştık.Benim için geldi.Bana değer verdiği için.Benimle beraber(doğuma girmeyecek olsa bile)doğum sırasında nelerle karşılaşacağımı bilemek öğrenmek için geldi.Çok güzel bir 2 saat geçirdik.Bana özel olduğumu hissettirdi.
Sizinle de paylaşayım dedim.
Haftaya çarşamba günkü dersin Konusu DOĞUM bu arada.Bakalım neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…