erkflz.. aynenn cnmm.. mide yanmalarını saymazsakk iyiyizz.. sen nasılsın? gür saçlı oğluşun nasıll ) maşallah onaa..
mehtapp... haklısın galiba kızz... bu 2 çocuk nolcek demi ama :)))dursadece acık burnundan getirmekle yetiniyimm barii.. hem kıyamamm kii kızz şaka bi yana :)))
tuğba.. kızzsenin adam naptı gene kızdın adama? gel bacım gell ikimizde sığarız3. sayfaya:))))acık zor bu göbüşlerle ama napalım sığışırız bi şekilde :))
Allahtan benim eşimin pek maçla ilgisi yok.:lepi:refişim haklı edacık öyle güzel kızın varda ne diye koymuyon resmini
ay mehtapcım refiyecim kızlar sormayın kaç gündür uyku düzeni bozuk akşamları annesiyle oturuyom bugün ayakta bu sefer de kahveye maç izlemeye gitti. ömrüm kaynanamla oturarak geçiyo. yani çok iyidir ama eni sonu 65 yaşında kadın sıkıyo beni
ayyy yoruldum ütüden, belim kopuyo. ayaklarım yanıyooo.
ayyy yoruldum ütüden, belim kopuyo. ayaklarım yanıyooo.
kızlarr ben çıkıyımm... hepinize iyi gecelerr... dizim bitti sayılır :))) reklam sonu yineferhundenin basılma anını gösterip bitirirler :))) ufaktan uyku moduna girelimm.. midem acıkın daha iyicee.. bu rahatlığı yakalamışkenn:.. yine başlamadan uykuya dalsamm...
öpüyyorum hepiniizii..
tuğbacımm..... opuyorumnanaktan
erflz... opuyorumnanaktan
mehtapçıımmmmm... opuyorumnanaktan
Bnede öpüyorum canım kocamannnnnn.İyi uykular.opuyorumnanaktankızlarr ben çıkıyımm... hepinize iyi gecelerr... dizim bitti sayılır :))) reklam sonu yineferhundenin basılma anını gösterip bitirirler :))) ufaktan uyku moduna girelimm.. midem acıkın daha iyicee.. bu rahatlığı yakalamışkenn:.. yine başlamadan uykuya dalsamm...
öpüyyorum hepiniizii..
aşk olsun hayatım mızmızlanasım var oda elime bahane verdi yoksa sizden sıkılırmıyımmm hiçççkaydirigubbakcemile3hem bizde varızz yaa kızz.. sıkıldın mı bizden :)))
Allahtan benim eşimin pek maçla ilgisi yok.:lepi:
kızlarr ben çıkıyımm... hepinize iyi gecelerr... dizim bitti sayılır :))) reklam sonu yineferhundenin basılma anını gösterip bitirirler :))) ufaktan uyku moduna girelimm.. midem acıkın daha iyicee.. bu rahatlığı yakalamışkenn:.. yine başlamadan uykuya dalsamm...
öpüyyorum hepiniizii..
işe yarıyomu peki çünkü ben daha tuvaletten döndükten 5 dak sonra sıpacık bir tekme atyo hooopp geri tuvalete gidiyomkaydirigubbakcemile3valla sırf gece tuvalete kalkmayayım deliksiz uyuyayım diye su bile içmiyorum.
işe yarıyomu peki çünkü ben daha tuvaletten döndükten 5 dak sonra sıpacık bir tekme atyo hooopp geri tuvalete gidiyomkaydirigubbakcemile3
ay kızlarrr bugün bende erkenciyim çok uykum geldi hadi size iyigecelerrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?