2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar..........

ayşeciim süper olmuş senin için canım ya benimde çok gidesim geldi şimdi boshayallersmile hem doğum anında neler yapacağını bilirsin kendine güvenin olur ne güzel..

aysecim senin adına çok sevindim burdada olsa bende katılırdımm valla...

aysecim senin adına çok sevindim burdada olsa bende katılırdımm valla...

Çok sağolasın canım.Ama benim bildigim oralarda kesin olması lazım.İstanbul gibi bir yerde araştırmak lazım.

günaydın kızlar..........

ayşeciim süper olmuş senin için canım ya benimde çok gidesim geldi şimdi boshayallersmile hem doğum anında neler yapacağını bilirsin kendine güvenin olur ne güzel..

Evet yani.Zaten 2 tane ebe 1 tane de hemşire.3 bayan.Çok iyiydi yani.Tavsiye ediyorum kıslar..
Bu arada kramp için dedi ki bacağınızı uzatın bükmeden bacağınızı ayağınızı kendinize doğru çekin ileriye uzatın.Çekin ileriye uzatın bu krambı yok eder rahatlatır dedi.
Hegün hafif tempoda 30 dakika yürüyün dedi.

Kızlar, herkese iyi geceler. Tatlı Uykular....boshayallersmile

Budebecim senle ben kalmısız. Canım iyi geceler, öpüyorum seni. Oğluşunla deliksiz güzel uykular.

canım dün gece sayfayı açık bırakıp bilgisayarı eşime bırakmıştım.sağol canım.bizde oğluşla seni öpüyoruzopuyorumnanaktan

aysecim ne güzel ya kursa gitmn hemde eşinle..harikaa valla.tadını çıkar bizim yerimize de..buralarda yok öle kurslar filan olsa valla bende kaçırmazdım.

ayşecim gerçekten bu doğum kursu çok güzel.şanslısın keşke buralarda da olsada bizde gitsek.ben şimdilik epidural normal düşünüyorum.sancı geldiğinde ve doğum anında doğru nefes alma taktiğini bilmek çok iyi olurdu

günaydın kızlarrr... herkese iyi günlerr diliyorumm...

bugün bursa sisli, hafif yağmurlu , kapalı bi havaya hakimm.. tam uyku havası :)))) bizde uyumuşuzz.. az önce uyandık.. şimdi de kahvaltı eşliğinde size bakıyım dediimm... akşam bişilerolmuşmu benden sonra bi bakiimm...

günaydın herkese,
ayşeciğim çok güzel bir faaliyet olmuş senin için darısı başımıza.öğrendiklerinin yanında hepimizin bu aralar fazlaca beklediği ilgiyide görmen artı olmuş.:)

bebeg günaydın canım resimdeki kızın değilmi?kızına bayıldım walla çok güzel bi kızın var maşallah

ayse_denizy, bebeg83+, budebe, ebram, gelincik53+, TARHAN

günaydın kızlar ...yağmurlu bi antalya sabahından hepinize sevgiler

bu arada benim bir sorunum var,dünden beri stres altındayım.tavsiye ve motivasyonlarınızı bekliyorum.konu tabii ki ıŞ...hamileliğimin başından beri sıkıntılarım bitmedi işle ilgili.ite kalka geldik bu aya kadar ama dün müdürüm şakayla karışık yıllık izne göndericem seni dedi.çok baskı altındayım işe yaramaz pozisyonlarına düşüyorum hamile olduğum için.halbuki ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyodum,yıllık iznimi ve kalan doğum iznimi bebeğimle geçirmeyi planlamıştım.ama bir an önce çıkmam için sıkıştırıyorlar.bir yandan çık git evinde rahat rahat otur,çünkü artık gerçekten zorlanıyorum ve stres yaşamak istemiyorum,bir yandan da bebeğimle evde az vakit geçireceğime üzülüyorum.ne yapmalıyım kızlar bu hafta çıksammı artık izne???çok mu erken pes ediyorum?

aysecim ne güzel ya kursa gitmn hemde eşinle..harikaa valla.tadını çıkar bizim yerimize de..buralarda yok öle kurslar filan olsa valla bende kaçırmazdım.

Evet yaa çok iyi olduçKeşke olsaydı canım yaa..

günaydın nisan anneleri :dance:

günaydın canım

günaydın herkese,
ayşeciğim çok güzel bir faaliyet olmuş senin için darısı başımıza.öğrendiklerinin yanında hepimizin bu aralar fazlaca beklediği ilgiyide görmen artı olmuş.:)

evet çok iyi oldu.Hemde çok iyi.opuyorumnanaktan

Keşke olsaydı yaa..
Ben epidural düşünmüyorum.İnşallah normal olur herşeyiyle yaşamak istiyorum.Her sancısını.Her güzel anını.Birde dediler ki.Sancı geldiği sırada en mutlu gününüzü düşünün.Bağırmak size bişey kazandırmayacak.Sadece bebeğinizi daha çok gerecek dediler.Aklıma yattı valla...

dün gece benden sonra herkes birer birer yatmış anlaşılan :)

jnaz... cnım.. güle güle git güzel günler geçir inş. annenlerin yanında.. mide yanman için de geçmiş olsun... ama hepimizde var cnm maleseff...

ohh maşallah bitanemm... ne güzel olmuş.. ne kadarr iyi faydalı şeyler öğrenmişsinzz... zemuszemus kendini de iyi hissetmene sabep olmuş.. gördüğün değerin farkına varmışsın.. kendini daha değerli hissetmişsin.. çok sevindim senin adınaa.. opuyorumnanaktan buralarda da varmı dicem ama benim kocam gitmez sanırımm.. adamın çalışmaktan da vakti yok zatii bu aralarr :umursamaz:
bebeg günaydın canım resimdeki kızın değilmi?kızına bayıldım walla çok güzel bi kızın var maşallah
günaydın cnmm... evet cnm kızım.. dün gece tuğbanın bebeğinin resmini görünce avatarında.. kıskandı mı ne :):) sende benim resmimi koysana diye tutturdu.. bende kırmıyım dediimm.. çok sağolasın teyzoşumuzz... opuyorumnanaktan

bende edoşu okula bıraktıktan sonra hastaneye gidicemm.. sonuçlarımı alıp doktoruma göstericemm.. inşallah kötü bi durum yokturr... hıı sarılık testini neden yapmış olabileceğini geçen günkü sağlık ocağı kontrolümde ebeme sordum... genelde ailesinde sarılık hikayesi olanlara yapılıyo.. doğum anında koruyuculuğu arttırmak için bilmem ne aşısı vurulması gerekebilir diye.. amasizde öyle bişey olmadığı halde yapmasını anlayamadımm.. tedbiri elden bırakmak istememiş olabilir dedi... bakalım inş.. bi sorun yoktur tabikii.. :Saruboceq: dönüşte yazarım size..

ayse_denizy, bebeg83+, budebe, ebram, gelincik53+, TARHAN

günaydın kızlar ...yağmurlu bi antalya sabahından hepinize sevgiler

günaydın canım...

İşyerin sana yıllık izin verecek.Doğum izni mi?
Doğum izinini 32 ve 36. haftalrda alabiliyorsun.Onun dışında verilmiyor biliyorum ben.

günaydın kızlarrr uykusuz bir geceden işe geç kaldıktan sonra yine buradayımopuyorumnanaktan

ay canım yaa eğer doğumdan sonra aynı işyerine döneceksen işin zor valla. sen kendini çalışacak durumda hissediyorsan bu son 3 hafta meselesini patronlarınla bir konuş istersen. zaten kanuni olarak seçme hakkı senin onlar seni zorlayamazlar.ve sonuçta onların cebinden çıkacak olan para aynı olacak. sana havadan para vermicekler ki böyle bir dayatma yapıyorlar. ayrıca şuda bir gerçek doğum yapan arkadaşlarım hep izin dönüşünde bebeklerini evde bırakmanın üzüntüsü ile adaptasyon sorunu yaşadılar. yani sen izinden erken döndüğünde bebeğini bıraktığın için zaten yine bir iş kaybı ya da motivasyon bozukluğu olacaktır. belki bunu anlatırsan sana hak verirler canımopuyorumnanaktan

ay refiyecimm demek ailede sarılık öyküsü olanlara ek önlemler alınıyo bunu öğrendiğim iyi oldu canımcım çok saol. çünkü benim eşimde hepatit geçirmiş çocukluğunda. doktoruma hatırlatayım da gereken bir önlem varsa alsıneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…