2010 Nisan Anneleri

ay kızlarr yaa son günlerde en çok merak ettiğim şey.. aramızda acaba ilk kim doğuracak :))))

inşallah hepimizz sağlıkla hayırlısyla zamanınd alırız yavrularımızı kucağımıza ama merak işte :))

sorma canım aynen en önde jnaz olduğu için o doğurcakmış gibi geliyo insana ama bence arkalardan süprizler gelecek:asigim:

tuğbacım..sen demiştin bana yaa sarılık testini bu saatten sonra ne faydası olucak fln diye.. bende sağlık ocağında kontrolüm vardı salı günüü.. o zaman ebeye sordum hamiş kalınınca daha baştan bakılması gerekmezmiydi.. geç değil mi fln diye de.. o dedii.. işte sarılık geçirdinmi.. kocann.. ailende biri.. fln .. yok dediim.. o zaman dedi kontrol amaçlıdır.. nolur nolmaz diyee baktırıyodur doktorunn.. doğumda vurulan hepatit aşısına ek bişey aşısı dedi ama hatırlamıyorum valla antin kuntin işler bunlar :))) ama aynı gün bereaber muayene olduğumuz bi hamişden de istedi benim doktor.. sordum neden istiyo diye.. bilmem dedi kadın da.. önceki oğlum dadayaptırdılar 2yıl önce fln... ne biliimm balımm.. istersen sen yine de doktoruna bi sor ama her doktorum izlediği yol farklı olabiliyo iştee...

yok yokk.. o belli olmaz canım yaa.. bebişlerin kimisi sabırlı kimisi aceleci oluyoo.. bence en arkalardan bilesüprizler olabilirr :)))

amaaann cnm en önemlisii doğan her bebiş sağlıklı,eksiksiz usursuz,aklı fikri tam hayırlısıyla sorunsuz doğsun inş..

ay bak bende korktum şimdi bende bi sorayım hemen ben 5-6 yaşlarında geçirmişim çünkü sarılık.allah korusun ya

canım tarhan ve sen 3 hafta öndesiniz bizden hadi bakalım bize tecrübelerinizi yazarsınız ..tabi bu işe belli olmaz...belki bizdende süprizler gelebilir az kaldıkça insan heyecanlanıyo

günaydın kızlar hepinizi kucak dolusu öpücük yollayarak günaydınlar diliyorum daha yeni kalktık bugün çok uyumuşuz boshayallersmile

canım dünürcüğüm beni merak etmiş kıyamam bak geldim bitanem kalp kalbe karşıymış dün kayınvalidemlerdeydik eşimin amcası eskişehirden gelmişti onu ziyaret ettik hem canımcım biz bir kahvaltı yapalım döneriz canım öptük göktuşu

bu arada dün gece girmedim canım topiğe ayyy kaç akşamdır sohbet edemedik şöyle bu akşam söz canım inşallah tuğba konuyu bulacak biz gece kuşları sohbet edeceğiz

sisicim doğum sırasında sezeryan olacak arkadaşlar bir kere bir adım öne çıksınlarkaydirigubbakcemile3 kimler kesin sezeryan olcak kızlar?

refiyecim ben yine doktorumu dürteyimde iteklemeden iş yapmıyo bu gebze doktorları çünkükaydirigubbakcemile3

bu arada dün gece girmedim canım topiğe ayyy kaç akşamdır sohbet edemedik şöyle bu akşam söz canım inşallah tuğba konuyu bulacak biz gece kuşları sohbet edeceğiz

ay tatlım ben bu akşam yokum bitanem arkadaşın doğum günü gelinimin annesininkaydirigubbakcemile3 onlara gidecez malesef kısmetse yarına kaynatalım:lepi:

zeyracım bak bahsettiğim gelinim oğluşumdan biraz büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmazkaydirigubbakcemile3

valla ben %80 sezeryan olacağım doktorum öyle diyor.

günaydın canım...

İşyerin sana yıllık izin verecek.Doğum izni mi?
Doğum izinini 32 ve 36. haftalrda alabiliyorsun.Onun dışında verilmiyor biliyorum ben.
canım doğum iznim32.hafta yani şubat 12 gibi başlıyor.o zamana kadar biraz yıllık iznim var onu eklemek istiyorlar.

geri dönüşümü düşünmek bile istemiyorum,ne kadar acı olacak ...tabi ki dayatsam kalırım ama üzerimde psikolojik baskı olacak bunu artık çekmek istemiyorum.

canım baya merak ettim biliyordum kayınvalidenlere gideceğini ama gece girersin diye bekliyordum.bende dün akşam giremedim geçmişi okudum ve yattım.sırtım baya ağrıdı dün akşam

zeyracım bak bahsettiğim gelinim oğluşumdan biraz büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmazkaydirigubbakcemile3

amanın tuğbacığım ne kadar tatlı bir çocuk böyle....gelinin baya güzelmiş canımopuyorumnanaktan

peki ebramcım 6 ay da ücretsiz izin hakkın var onu kullamıyacakmısın? tabi bu ekonomik şartlara bağlı ama ücretsiz iznini kullanacaksan zaten problem yok çık gitsin derim ben ama yada bu ücretsiz izni daha kısa kullanma hakkın varmı onuda bilmiyorum:uhm:

heheh benim şafağım 77 kızlarrr :lepi:

ama bendenn çook daha önde olanlar varr.. jnaz.. ilayda.. nazlı.. tuğba... daha varr yanii.. benim sadece sezeryan günüm büyük ihtimal belli olduğu için accık öne geçtim aklinialirimsmile ebeye de sordum geçen dedim 39 haftalık olcam 2 nisanda geç değil mi diyee.. o da mart sonu bir değerlendirme yapar doktorun dedi güldü ohaoldumsmile erken olur daha geçe bırakmaz dedii.. sayılı günler kaldııı.. hayırlısıyla inşallahh...

denizcim.. bana da yazdı adamcağız da2 kere içtim ben yaa.. hep unutuyorum calsiyum-magnezyum olayını.. kan hapı okk.. sabah gözümü açtığım gibi görüp içiyorum da diğerleri aksıyoo ama içtiğim 2 gün faydası olmuştu sanki...

bize bu akşam konuyu kim bulacak:sm_confused:

amanın tuğbacığım ne kadar tatlı bir çocuk böyle....gelinin baya güzelmiş canımopuyorumnanaktan

fundacım delisiyim ben bu kızın doğduğundan beri gözümün önünde büyüdü birde dünya tatlısı cilveli güleryüzlü allah anne babasına bağışlasın bitanemdir valla 10 gün görmesem özlüyom:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…