ay kızlarr yaa son günlerde en çok merak ettiğim şey.. aramızda acaba ilk kim doğuracak :))))
inşallah hepimizz sağlıkla hayırlısyla zamanınd alırız yavrularımızı kucağımıza ama merak işte :))
yok yokk.. o belli olmaz canım yaa.. bebişlerin kimisi sabırlı kimisi aceleci oluyoo.. bence en arkalardan bilesüprizler olabilirr :)))
amaaann cnm en önemlisii doğan her bebiş sağlıklı,eksiksiz usursuz,aklı fikri tam hayırlısıyla sorunsuz doğsun inş..
bu arada dün gece girmedim canım topiğe ayyy kaç akşamdır sohbet edemedik şöyle bu akşam söz canım inşallah tuğba konuyu bulacak biz gece kuşları sohbet edeceğiz
sisicim doğum sırasında sezeryan olacak arkadaşlar bir kere bir adım öne çıksınlarkaydirigubbakcemile3 kimler kesin sezeryan olcak kızlar?
refiyecim ben yine doktorumu dürteyimde iteklemeden iş yapmıyo bu gebze doktorları çünkükaydirigubbakcemile3
ay tatlım ben bu akşam yokum bitanem arkadaşın doğum günü gelinimin annesininkaydirigubbakcemile3 onlara gidecez malesef kısmetse yarına kaynatalım:lepi:
canım doğum iznim32.hafta yani şubat 12 gibi başlıyor.o zamana kadar biraz yıllık iznim var onu eklemek istiyorlar.günaydın canım...
İşyerin sana yıllık izin verecek.Doğum izni mi?
Doğum izinini 32 ve 36. haftalrda alabiliyorsun.Onun dışında verilmiyor biliyorum ben.
günaydın kızlarrr uykusuz bir geceden işe geç kaldıktan sonra yine buradayımopuyorumnanaktan
ay canım yaa eğer doğumdan sonra aynı işyerine döneceksen işin zor valla. sen kendini çalışacak durumda hissediyorsan bu son 3 hafta meselesini patronlarınla bir konuş istersen. zaten kanuni olarak seçme hakkı senin onlar seni zorlayamazlar.ve sonuçta onların cebinden çıkacak olan para aynı olacak. sana havadan para vermicekler ki böyle bir dayatma yapıyorlar. ayrıca şuda bir gerçek doğum yapan arkadaşlarım hep izin dönüşünde bebeklerini evde bırakmanın üzüntüsü ile adaptasyon sorunu yaşadılar. yani sen izinden erken döndüğünde bebeğini bıraktığın için zaten yine bir iş kaybı ya da motivasyon bozukluğu olacaktır. belki bunu anlatırsan sana hak verirler canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinizi kucak dolusu öpücük yollayarak günaydınlar diliyorum daha yeni kalktık bugün çok uyumuşuz boshayallersmile
canım dünürcüğüm beni merak etmiş kıyamam bak geldim bitanem kalp kalbe karşıymış dün kayınvalidemlerdeydik eşimin amcası eskişehirden gelmişti onu ziyaret ettik hem canımcım biz bir kahvaltı yapalım döneriz canım öptük göktuşu
zeyracım bak bahsettiğim gelinim oğluşumdan biraz büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmazkaydirigubbakcemile3
canım doğum iznim32.hafta yani şubat 12 gibi başlıyor.o zamana kadar biraz yıllık iznim var onu eklemek istiyorlar.
geri dönüşümü düşünmek bile istemiyorum,ne kadar acı olacak ...tabi ki dayatsam kalırım ama üzerimde psikolojik baskı olacak bunu artık çekmek istemiyorum.
sisicim doğum sırasında sezeryan olacak arkadaşlar bir kere bir adım öne çıksınlarkaydirigubbakcemile3 kimler kesin sezeryan olcak kızlar?
refiyecim ben yine doktorumu dürteyimde iteklemeden iş yapmıyo bu gebze doktorları çünkükaydirigubbakcemile3
ay tatlım ben bu akşam yokum bitanem arkadaşın doğum günü gelinimin annesininkaydirigubbakcemile3 onlara gidecez malesef kısmetse yarına kaynatalım:lepi:
amanın tuğbacığım ne kadar tatlı bir çocuk böyle....gelinin baya güzelmiş canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?