fundacım delisiyim ben bu kızın doğduğundan beri gözümün önünde büyüdü birde dünya tatlısı cilveli güleryüzlü allah anne babasına bağışlasın bitanemdir valla 10 gün görmesem özlüyom:asigim:
ya kızlarr bu arada.. ne zamandıırr girmeyen çok kişi varr.. bir sorun yoktur inşallahh...
hacer... fikirevi... daha bir sürü kişi yaa... aklıma gelmiyo isimlerii.. ne kadar az kaldık farkında mısınızz..
kardeşimi gözaltına almışlar kırşehirde. moralim çok bozuk.
tuğbacım.. akşama bekliyorum bakk.. büyük tepside yapcamm cokacimcoook
evet onu kullanmak istiyorum tabi maddi durum nasıl gelişecek bilmiyorum,giderimiz tabiki artıcak ama bebeğimin kısmetide olur diyorum bakalım hayırlısı.tabi işyerinini tutumu ne olcak bilmiyorum.hadi tarhancım biraz daha gaz ver bana çıkıp gidiym hemen şurdan!!peki ebramcım 6 ay da ücretsiz izin hakkın var onu kullamıyacakmısın? tabi bu ekonomik şartlara bağlı ama ücretsiz iznini kullanacaksan zaten problem yok çık gitsin derim ben ama yada bu ücretsiz izni daha kısa kullanma hakkın varmı onuda bilmiyorum:uhm:
hoşgeldin canımmmgünaydın herkezeeeee:))))))))))))))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet onu kullanmak istiyorum tabi maddi durum nasıl gelişecek bilmiyorum,giderimiz tabiki artıcak ama bebeğimin kısmetide olur diyorum bakalım hayırlısı.tabi işyerinini tutumu ne olcak bilmiyorum.hadi tarhancım biraz daha gaz ver bana çıkıp gidiym hemen şurdan!!
canım doğum iznim32.hafta yani şubat 12 gibi başlıyor.o zamana kadar biraz yıllık iznim var onu eklemek istiyorlar.
geri dönüşümü düşünmek bile istemiyorum,ne kadar acı olacak ...tabi ki dayatsam kalırım ama üzerimde psikolojik baskı olacak bunu artık çekmek istemiyorum.
hoşgeldin canımmm
ay canım sen ücretsiz izin kullancaksan ne diye dert ediyon. ben ekonomik şartlar olmasa geçen ay çıkardım işten çok zorlanıyorum. ama benim eşim işsiz. o yüzden bu ay sonuna kadar dayandım.
doğumdan sonra 2 ay ücretli, 6 ay ücretsiz izin eder 8 ay e bacım çalışmayı düşünüyosan zaten daha geç bırakma bebişi iyice alışmasın annesinin evde olmasına çalışan bir annesi olduğunu başından anlar. büyüdükçe bırakman zorlaşır çok huzursuzluk çıkarır bebişin. tabii gönül ister ki kreşe gidecek yaşa gelsinde öyle bırakalım ama çalışan anne için zor valla. karar senin ama ben olsaydım çoktaaan tüymüştümkaydirigubbakcemile3 (yeterşnce gazladım mı kızzzopuyorumnanaktan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?