2010 Nisan Anneleri

ya kızlarr bu arada.. ne zamandıırr girmeyen çok kişi varr.. bir sorun yoktur inşallahh...

hacer... fikirevi... daha bir sürü kişi yaa... aklıma gelmiyo isimlerii.. ne kadar az kaldık farkında mısınızz..

ben saçlarına yüzüne bayoıldım maşşallah ya Allah nazarlardan saklasın

tuğbacım.. akşama bekliyorum bakk.. büyük tepside yapcamm cokacimcoook

ya kızlarr bu arada.. ne zamandıırr girmeyen çok kişi varr.. bir sorun yoktur inşallahh...

hacer... fikirevi... daha bir sürü kişi yaa... aklıma gelmiyo isimlerii.. ne kadar az kaldık farkında mısınızz..

evet refiyecim iyilerdir inşallah bayağı azaldık yoklama yapmak lazım çok kaçak var :çok üzgünüm:

fundacım bu akşamın konusunu siz bulun tatlım ben hazıra konup yarın sabah okucamkaydirigubbakcemile3

kızlarr biz çıkıyoruz artık... kızımı okula bırakıp hast. gidicemm.. ancak süsleniriim :)))

öpüyorumm hepinizii.. iyi günler.. dönüşte inş.. iyi haberlerle gelicemm...

ademir.. geçmiş olsun cnım.. inş. kötü bir durum yokturr...

hıı kızlarr az önce listeye bakarken farkettim de.. buraya sık sık girenlerin bile halaa listedeki bilgilerii çok gerilerde.. doktor kontrollerimizden dönüşte gelişmelerii o topiğe de yazarsak hem bilgiler güncellenmiş olurr... hemde diğer topikteki arkadaşlarr girip baktıklarında daha hoş olur kanaatindeyimm.. jnaz arkadaşımız çünkü listeyi o topikte yazılan mesajlara göre düzenliyoo... nacizane tavsiyem sadece.. öptüm hepinizii..

tanık sıfatıyla adının geçtiği bi davada ifade vermeye gitmediği için tutuklama kararı çıkmış.

evet onu kullanmak istiyorum tabi maddi durum nasıl gelişecek bilmiyorum,giderimiz tabiki artıcak ama bebeğimin kısmetide olur diyorum bakalım hayırlısı.tabi işyerinini tutumu ne olcak bilmiyorum.hadi tarhancım biraz daha gaz ver bana çıkıp gidiym hemen şurdan!!

kardeşimi gözaltına almışlar kırşehirde. moralim çok bozuk.

umarım önemli birşey değildir canım fazla stres yapma sakın.

günaydın herkezeeeee:))))))))))))))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm

ay canım sen ücretsiz izin kullancaksan ne diye dert ediyon. ben ekonomik şartlar olmasa geçen ay çıkardım işten çok zorlanıyorum. ama benim eşim işsiz. o yüzden bu ay sonuna kadar dayandım.
doğumdan sonra 2 ay ücretli, 6 ay ücretsiz izin eder 8 ay e bacım çalışmayı düşünüyosan zaten daha geç bırakma bebişi iyice alışmasın annesinin evde olmasına çalışan bir annesi olduğunu başından anlar. büyüdükçe bırakman zorlaşır çok huzursuzluk çıkarır bebişin. tabii gönül ister ki kreşe gidecek yaşa gelsinde öyle bırakalım ama çalışan anne için zor valla. karar senin ama ben olsaydım çoktaaan tüymüştümkaydirigubbakcemile3 (yeterşnce gazladım mı kızzzopuyorumnanaktan)

ben yerinde olsam çıkarım bir dakika bile kalmam.Tabiki şöyle bişi var.Ben bebiş olunca çalışmayacağım Yanı doğum iznim bitice ayrılacağı.İşten

sağol beee bu gazla pazartesi gelmem artık :):lepi:şaka bir ayarliym bir iki haftaya çıkarım o zaman benimkinin pek hoşuna gitmiycek bu konu daha bahsetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…