2010 Nisan Anneleri

bende doğum iznim bitince dönmyi düşünmüorum.ama tarhancım sen 8 ay gibi bi izinden bahsetmişsin sanırım devlet memurları için geçerli bu süre.bizde yani özel sektörde doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay.2 aylık bebişimi nasıl bırakırda işe gelirim yaa ne saçma.

güle güle git gel bakalım....

ben kaç kez söledim ama listeye bile eklemediniz((

ben yerinde olsam çıkarım bir dakika bile kalmam.Tabiki şöyle bişi var.Ben bebiş olunca çalışmayacağım Yanı doğum iznim bitice ayrılacağı.İşten

bende senin gibi düşünüyorum canım..dogumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum burada bakıcı parası nerdeyse benim maaşım kadar (500-600)
o yüzden benim çalışmamam daha isabetli olucak

evet canım özeldede var ama hiç bi özel sektör ücretsiz izin olayına yanaşmıyolar.direk işden atıyolar

merhaba kızlar sonunda gelebildim kahvaltı toz alma falan derken ancak gelebildim

tuğba hanımm gelinininz pek bir güzelmiş...

ay teşekkür ederiz deniz teyzesi bugün görmeye gidecem fıstığımı özledim valla

güle güle git gel bakalım....

ben kaç kez söledim ama listeye bile eklemediniz((

sisicim alınma bizim listemizi yapan jnaz arkadaşımız pek giremiyo bu aralar hatun çok yoğun ondan aksıyo biraz daha ağırlaşıp pc başından ayrılamaz hale gelsin jnazcım o zaman aksamaz artıkınkaydirigubbakcemile3

canımcım yok özel sektörde de aynı doğumdan sonra 2 ay ücretli-6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var. tabii bu hiçbir işverenin işine gelmiyo. ama ben zaten başka bir yerde çalışacağım için (inşallah) doğumdan sonra 2 ay bitince çıkışımı alırım işyerimden.
benim bir arkadaşım 37. haftada işi bıraktı 16 hafta izni bitince yaklaşık 2 ay da ücretsiz izin kullandı geri döndü işine. hatta konuştu patronuyla hergün 1,5 saat süt iznimizde var onu kullanmayayım cumartesileri hiç gelmiyeyim dedi kabul ettiler. yani işverenin işine glemiyo yoksa devletteki hakların hepsi özel sektörde de mevcut. tabii biz bir diyelim 1,5 saat süt izni diye kapının önüne koyarlar kurumsal bir firma değilseklava:

sağol beee bu gazla pazartesi gelmem artık :):lepi:şaka bir ayarliym bir iki haftaya çıkarım o zaman benimkinin pek hoşuna gitmiycek bu konu daha bahsetmedim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin için hayırlısı neyse o olsun canımopuyorumnanaktan

zeyracım bak bahsettiğim gelinim oğluşumdan biraz büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmazkaydirigubbakcemile3
oyyyy oyyy kıyamamben bu ne kadar güzel bir bebek yaaa canım benim maşallah kırkbir kere canım çok güzel rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin canımcım kız tuğba sende alıncak gelini biliyon heeee maşallah kuzucuğuma

canım baya merak ettim biliyordum kayınvalidenlere gideceğini ama gece girersin diye bekliyordum.bende dün akşam giremedim geçmişi okudum ve yattım.sırtım baya ağrıdı dün akşam
bende canım aynen bir baktım çıktım dün gece girmedim bitanem bende yatmadan önce baktım o kadar canımcımyerimseniben

bize bu akşam konuyu kim bulacak:sm_confused:
canım konumuzu tuğba bulmadan gitmesin valla bırakmayalım:roflol:

fundacım bu akşamın konusunu siz bulun tatlım ben hazıra konup yarın sabah okucamkaydirigubbakcemile3
olmazzzzzzzzzzzz canım sen bul öyle bırakırız seni biryerlere gidemezsin hiçte bilekaydirigubbakcemile2

oyyy canımsın yaaa canım benim bende aynen senin gibi düşünürdüm 2 aylık kuzucuğumu anneme olsada bırakamam gibime geliyo nasıl emecek annesini nasıl özler bebişim kıyamam ben yaaa en az bir 7 aylık olmalı bırakıp çalışmam için canım ondan sonrasını düşünürüz:uhm:

kızlar göbişinizde sizinde sızı oluyomu acı tarzında yaaa karnımız büyüdükcemi acaba acıyo anlamadım ben birde bugünlerde aşırı gece tepinmeleri var gündüz pek o kadar olmuyoda gece tam yatacağıma yakın başlıyo kuzucuğum

zeynocum gelinim dünya güzelidir. gizem sultanında bu cilveli tatlı günlerini görcez inşallahbayanssulusmile ağzımın tadını alınacak gelini bilmem mi hiç boşunamı sana ikinci dünür olmaya kalkışıyom zemuszemus

demek konu bulmadan kaçamıcam yandık yavv ama ben şimdi konuyu bulursam meraktan çatlarım aklım burda kalır acıyın bana yavvkaydirigubbakcemile3

ah ahh benimde niyetim 6 aylık olmadan bırakmamak ama sanırım ekonomik açıdan o kadar bekleme şansım olmayacak:sinifsinif:

offff bugun delircem ya ,sabahtan beri eşimin tüm hiperaktifliği üzerinde aaa durmuyo durduğu yerde delirtti beni ya....bana sataşıyo,cimdikliyo delimi ne ya....
elinde bişi sallayıp duruyo ,ayyy dayanamıycam kovdum dükkandan çık git beyin azcık oksijen alsın dedim daralttı ya....ben zaten kendime ağır geliyorum ,bide onun şakalrını kaldırcak pozisyonda değilim,çocukluğuna döndü bugun...
biliyorum bu gülmelerin sonu bizde genelde kavga olur,suratına sölüyorum bak kavga etcez diye adam anlamıyo bağırtıyo burda ....
aaa ben iki çocukla ne yapcam ya.....

kızlar çalışma konusnda bende ne yapcam bilmyryum kendi işim benim bırakmam olanaksız zaten....
annem eğer emekli olursa bu sene süper olur o bakar dükkanla annemin evide bir sokak zaten....
ama mecburen haziranın ilk ayı on gün bırakmak zorundayım nasıl olcak biliyorum ama benim her yıl olan bir festivalim var ona katılmam gerekiyo.....
sonrada bebişi evde annemde brakıp gene dükkanda calışmaya devam edicem...

canım boşver birini uyutup birini sallarsın dizinde ne olacak adamcağız şimdiden içerdeki oğluşuyla oynuyo belki sana çaktırmadan ne olacak kız bizimkide bazen öyle yapıyo bende hiç sevmem el şakasını nefret ederim beni kızdırmak için yapar bazen bir gün az daha çaydanlık devriliyodu el şakasının yüzünden bende ona inat yaptım daha yapmıyo anlıyo sende o taktiği uygula iana işe yarıyo sende onda uygula el şakası bakalım ne yapacak yerimseniben

canım sakin olkaydirigubbakcemile3 çocukluğu şakalarıyla olsun sadece. ben en son dedim ikisi bir arada büyür artık ne yapayımkaydirigubbakcemile erkekler böyle geç olgunlaşıyolar boşver tatlım sinirlenme sonuçta kötü bir niyeti yokturdelikafadulden

canım annen çalışıyomu normalde? sizin işte zor valla dükkanda yer olsa dükkanda birini tutarsın yardımcı ya bebeğe ya işlere yardım eder ama hatırladığım kadarıyla yerin yoktu senin?

tarhancım sisicim tşk ederim canım bilgiler için.ben yarı kurumsal bi firmada çalışıorum.6 ay gibi bi süre sanmıorum versinler geldiğimde herşey değişmiş olur ben motive olamam sanırım tekrar.gerçi ben çalışmaktan yanayım ama eşim minicik bbeği bırakıp çalışanazsın dio.belki bebeğim yaşına basmaya yakın başka bi işe girerim bakalım hayırlısı artık.

zeyracım bu konudada hem fikirmi olduk gülüm bee. yerimseniben bence doğrusuda bu zaten.annemde kayınvalidemde olsa güvenim elbetteki sonsuz ama ben o kadar küçük bi bebeğin annesine muhtaç olduğu kanaatindeyim.hem herşeyiyle ben yetiştirmek istiorum oğlumu.

canım bencede iş yerine bir süreliğine elemen almanız senin ve bebişin için iyi olur tamam bende anneme sonsuz güveniyorum ama daha minicik bir bebğide bırakamam gibime geliyo en iyisi güvendiğiniz birini tutup çalıştırmak canım sende bebişinle olursun gün boyubayanssulusmile

ya zeyno bazen hiç havamda olmuyorum biliyormusun bile bile yapıyor beni sinirden köpürtüyor bu hoşuna gidiyor,el şakasıda nefter ederim sonu hep tatsız biter çünkü birbirimize kırılırız yada sonuçta güç gösterisine döner kesin benim bi yerim acır bende sulu zırtlak ağlamaya baslarım ama canımın yanmasından değil sırf sinirden .....
ya bilrim o şakaları bizimki yeni evliyken parmağımı çıkarıyodu yerinden....
ayyy oğluda onu bi tınlıyoki burda anası car car bağrıyo yavrucak sindi bi köşeye tırsmıştır vala......öff yolladım yok şimdi.....

ayyy alemsin özgeciğim valla kuzeyi korkutmayın yaaaa :umursamaz: offf aynen benim gibi el şakasında bizdede hep sonu iyi olmaz ya ben sinirden eşimi kovarım bağırırım yada darılırız sende hiç şaka anlayışı yok der bana trip yapar bende hiç takmam kov sende canım dükkandan z sonra gel dekaydirigubbakcemile5

canım annen çalışıyomu normalde? sizin işte zor valla dükkanda yer olsa dükkanda birini tutarsın yardımcı ya bebeğe ya işlere yardım eder ama hatırladığım kadarıyla yerin yoktu senin?

kızlar valla normalde eleman alma yanlısı değilim ,benim işimde çırak olayı olmaz ,alırsam bilgisiz olur,ustasını alsam altından kalkamam....bir milyara yakın maaş vermem gerekir buda beni bir hayli sarsar....benim dükkanda yerim yok bide ama annemin evi çok yakın,orya bırakıp emzirme saatlerinde gidicem mecbur.....ele avuca gelene kadar böle idare etcez sonra her koşulda büyür zaten....ama inan çalışan insan için çok zormuş bebek kararı almak....şimdide bebeğimle ne yapcam diye düşünüyor insan birde ben annemden başka bir allahın kuluna emanet etmem,kaynanamın çocuk yetiştirme tarzını biliyrıum görümcemin kızına bakıyo altı aylıktan beri şimdi bes yaşında....
kızın konuşma stili aynı kendisi,ne var gı,getir gı,yohh gı diye....
mahmut tuncer i izliyo bana türkü açın diyo....çocuk gibi değil .....birde görseniz çöp gibi yerse yer mantığı ile yaklaşıyo ve düşe kalka büyür mantığı vra oyudzne allah korusun hayatda bırakmam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…