ben yerinde olsam çıkarım bir dakika bile kalmam.Tabiki şöyle bişi var.Ben bebiş olunca çalışmayacağım Yanı doğum iznim bitice ayrılacağı.İşten
sisicim doğum sırasında sezeryan olacak arkadaşlar bir kere bir adım öne çıksınlarkaydirigubbakcemile3 kimler kesin sezeryan olcak kızlar?
refiyecim ben yine doktorumu dürteyimde iteklemeden iş yapmıyo bu gebze doktorları çünkükaydirigubbakcemile3
benim ilk dogumum olacagı için artık normal yollamı sezeryanlamı geleceği belli deil son ay sölicekmiş dr um
zeyracım bak bahsettiğim gelinim oğluşumdan biraz büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmazkaydirigubbakcemile3
oy maşallah ya çok tatlı bişey bu bıcırık ...gelin büyük olursa çabuk zengin olunurmuş öle derler büyükler:))
geçmiş olsun canımkardeşimi gözaltına almışlar kırşehirde. moralim çok bozuk.
hıı kızlarr az önce listeye bakarken farkettim de.. buraya sık sık girenlerin bile halaa listedeki bilgilerii çok gerilerde.. doktor kontrollerimizden dönüşte gelişmelerii o topiğe de yazarsak hem bilgiler güncellenmiş olurr... hemde diğer topikteki arkadaşlarr girip baktıklarında daha hoş olur kanaatindeyimm.. jnaz arkadaşımız çünkü listeyi o topikte yazılan mesajlara göre düzenliyoo... nacizane tavsiyem sadece.. öptüm hepinizii..
ben yerinde olsam çıkarım bir dakika bile kalmam.Tabiki şöyle bişi var.Ben bebiş olunca çalışmayacağım Yanı doğum iznim bitice ayrılacağı.İşten
bende doğum iznim bitince dönmyi düşünmüorum.ama tarhancım sen 8 ay gibi bi izinden bahsetmişsin sanırım devlet memurları için geçerli bu süre.bizde yani özel sektörde doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay.2 aylık bebişimi nasıl bırakırda işe gelirim yaa ne saçma.
tuğba hanımm gelinininz pek bir güzelmiş...
güle güle git gel bakalım....
ben kaç kez söledim ama listeye bile eklemediniz((
bende doğum iznim bitince dönmyi düşünmüorum.ama tarhancım sen 8 ay gibi bi izinden bahsetmişsin sanırım devlet memurları için geçerli bu süre.bizde yani özel sektörde doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay.2 aylık bebişimi nasıl bırakırda işe gelirim yaa ne saçma.
sağol beee bu gazla pazartesi gelmem artık :):lepi:şaka bir ayarliym bir iki haftaya çıkarım o zaman benimkinin pek hoşuna gitmiycek bu konu daha bahsetmedim
oyyyy oyyy kıyamamben bu ne kadar güzel bir bebek yaaa canım benim maşallah kırkbir kere canım çok güzel rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin canımcım kız tuğba sende alıncak gelini biliyon heeee maşallah kuzucuğumazeyracım bak bahsettiğim gelinim oğluşumdan biraz büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmazkaydirigubbakcemile3
bende canım aynen bir baktım çıktım dün gece girmedim bitanem bende yatmadan önce baktım o kadar canımcımyerimsenibencanım baya merak ettim biliyordum kayınvalidenlere gideceğini ama gece girersin diye bekliyordum.bende dün akşam giremedim geçmişi okudum ve yattım.sırtım baya ağrıdı dün akşam
canım konumuzu tuğba bulmadan gitmesin valla bırakmayalım:roflol:bize bu akşam konuyu kim bulacak:sm_confused:
olmazzzzzzzzzzzz canım sen bul öyle bırakırız seni biryerlere gidemezsin hiçte bilekaydirigubbakcemile2fundacım bu akşamın konusunu siz bulun tatlım ben hazıra konup yarın sabah okucamkaydirigubbakcemile3
oyyyy oyyy kıyamamben bu ne kadar güzel bir bebek yaaa canım benim maşallah kırkbir kere canım çok güzel rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin canımcım kız tuğba sende alıncak gelini biliyon heeee maşallah kuzucuğuma
bende canım aynen bir baktım çıktım dün gece girmedim bitanem bende yatmadan önce baktım o kadar canımcımyerimseniben
canım konumuzu tuğba bulmadan gitmesin valla bırakmayalım:roflol:
olmazzzzzzzzzzzz canım sen bul öyle bırakırız seni biryerlere gidemezsin hiçte bilekaydirigubbakcemile2
oyyy canımsın yaaa canım benim bende aynen senin gibi düşünürdüm 2 aylık kuzucuğumu anneme olsada bırakamam gibime geliyo nasıl emecek annesini nasıl özler bebişim kıyamam ben yaaa en az bir 7 aylık olmalı bırakıp çalışmam için canım ondan sonrasını düşünürüz:uhm:
offff bugun delircem ya ,sabahtan beri eşimin tüm hiperaktifliği üzerinde aaa durmuyo durduğu yerde delirtti beni ya....bana sataşıyo,cimdikliyo delimi ne ya....
elinde bişi sallayıp duruyo ,ayyy dayanamıycam kovdum dükkandan çık git beyin azcık oksijen alsın dedim daralttı ya....ben zaten kendime ağır geliyorum ,bide onun şakalrını kaldırcak pozisyonda değilim,çocukluğuna döndü bugun...
biliyorum bu gülmelerin sonu bizde genelde kavga olur,suratına sölüyorum bak kavga etcez diye adam anlamıyo bağırtıyo burda ....
aaa ben iki çocukla ne yapcam ya.....
offff bugun delircem ya ,sabahtan beri eşimin tüm hiperaktifliği üzerinde aaa durmuyo durduğu yerde delirtti beni ya....bana sataşıyo,cimdikliyo delimi ne ya....
elinde bişi sallayıp duruyo ,ayyy dayanamıycam kovdum dükkandan çık git beyin azcık oksijen alsın dedim daralttı ya....ben zaten kendime ağır geliyorum ,bide onun şakalrını kaldırcak pozisyonda değilim,çocukluğuna döndü bugun...
biliyorum bu gülmelerin sonu bizde genelde kavga olur,suratına sölüyorum bak kavga etcez diye adam anlamıyo bağırtıyo burda ....
aaa ben iki çocukla ne yapcam ya.....
kızlar çalışma konusnda bende ne yapcam bilmyryum kendi işim benim bırakmam olanaksız zaten....
annem eğer emekli olursa bu sene süper olur o bakar dükkanla annemin evide bir sokak zaten....
ama mecburen haziranın ilk ayı on gün bırakmak zorundayım nasıl olcak biliyorum ama benim her yıl olan bir festivalim var ona katılmam gerekiyo.....
sonrada bebişi evde annemde brakıp gene dükkanda calışmaya devam edicem...
kızlar çalışma konusnda bende ne yapcam bilmyryum kendi işim benim bırakmam olanaksız zaten....
annem eğer emekli olursa bu sene süper olur o bakar dükkanla annemin evide bir sokak zaten....
ama mecburen haziranın ilk ayı on gün bırakmak zorundayım nasıl olcak biliyorum ama benim her yıl olan bir festivalim var ona katılmam gerekiyo.....
sonrada bebişi evde annemde brakıp gene dükkanda calışmaya devam edicem...
canım boşver birini uyutup birini sallarsın dizinde ne olacak adamcağız şimdiden içerdeki oğluşuyla oynuyo belki sana çaktırmadan ne olacak kız bizimkide bazen öyle yapıyo bende hiç sevmem el şakasını nefret ederim beni kızdırmak için yapar bazen bir gün az daha çaydanlık devriliyodu el şakasının yüzünden bende ona inat yaptım daha yapmıyo anlıyo sende o taktiği uygula iana işe yarıyo sende onda uygula el şakası bakalım ne yapacak yerimseniben
ya zeyno bazen hiç havamda olmuyorum biliyormusun bile bile yapıyor beni sinirden köpürtüyor bu hoşuna gidiyor,el şakasıda nefter ederim sonu hep tatsız biter çünkü birbirimize kırılırız yada sonuçta güç gösterisine döner kesin benim bi yerim acır bende sulu zırtlak ağlamaya baslarım ama canımın yanmasından değil sırf sinirden .....
ya bilrim o şakaları bizimki yeni evliyken parmağımı çıkarıyodu yerinden....
ayyy oğluda onu bi tınlıyoki burda anası car car bağrıyo yavrucak sindi bi köşeye tırsmıştır vala......öff yolladım yok şimdi.....
canım annen çalışıyomu normalde? sizin işte zor valla dükkanda yer olsa dükkanda birini tutarsın yardımcı ya bebeğe ya işlere yardım eder ama hatırladığım kadarıyla yerin yoktu senin?
canım bencede iş yerine bir süreliğine elemen almanız senin ve bebişin için iyi olur tamam bende anneme sonsuz güveniyorum ama daha minicik bir bebğide bırakamam gibime geliyo en iyisi güvendiğiniz birini tutup çalıştırmak canım sende bebişinle olursun gün boyubayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?